5 November.

hola!

hahhahaha, jag skrev inte mer igår heller. Men jag orkar inte längre, jag är så arg på min bild, den dampar ju, jag vet fan inte varför? =S=S=S=S=S

Igår var jag med rebecca, hon kom till mig och jag målade hennes naglar, mörklila, hahhaa, det var fint. Sen så ville jag att hon skulle ha flitter på dom också, men et var ju inte lika bra om man säger så :D HAHA, eller jo, jag skojade bara, det var bra, sen bara för att hon ville att mina naglar också skulle vara snygga, så var jag också tvungen att måla glitter på mina röda fina naglar, men skit samma, det var ju halloween. ;) haha. Sen gick vi hem till henne, gjorde inte så mycket, kollade på ÄLSKADE pelle, julkallendern, jag och rebecca kan typ alla repliker! gudars vad bra den är ;) Vi garvar som faaaaaaaaaaan! Sen så, frågade rebeccas pappa ifall jag ville äta hos dom, och det ville jag såklart, det var jätte mysigt och väldigt gott & trevligt! ;D Sen så kom felicia, jag tycker att vi hade väldigt mysigt och ROLIGT :D hhaaaaa! ;D Sen så skulle Felicia hem, så jag och Rebecca följde med henne till centrum, sen fick hon gå själv. Sen gick jag hem, och Rebecca gick hem.

Idag ska jag till ikea med min andra familj. (rebeccas familj) Alltså, rebecca, Rebeccas mamma, och rebeccas pappa! ;D Jag bor fan hos dom asså ;) hahaha, i love it!
Jag har precis tränat också, och nu ska jag duscha.

Jag skriver sen, ikväll. haha, det ska jag fan göra!

/ Julia

Lisa min älskling, tur att inget mer hände! =(


Kommentarer
Postat av: Racil

mys!

2006-11-05 @ 19:25:04
URL: http://Racils.webblogg.see
Postat av: Racil

oj fel url.

2006-11-05 @ 19:25:21
URL: http://Racils.webblogg.se
Postat av: Julia

haha =) ja det var mysiogt :D

2006-11-05 @ 20:21:05
URL: http://juliatennorth.blogg.se
Postat av: Rebecca

haha, du har fan rätt;)

2006-11-06 @ 13:35:07
URL: http://rebeccaf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0