Nyårsafton

Idag har jag varit på stan en snabbis. Sen har jag fixkat mig hela dagen. Rebecca kom hit också och jag lockade hennes hår och sminkade henne. Hon vart så fin så. Jag har även lockat mitt eget hår. Rebeccas familj är här på middag och det är jättetrevligt. Jag och Rebecca ska precis gå hem till Rebecca och sen kommer brudarna. Sen vet jag inte vart vi ska. Hoppas det blir en lyckad kväll!

Gott slut och gott nytt år allesammans!!


/ Julia

Grattis

Idag 31 December 2007 har Rebecca och Gustaf varit tillsammans i ett år.
Grattis, ni är supersöta!

OC

Skön dag idag. Jag och mamma har varit på stan. Köpt lite saker till mitt rum, gardiner & en kudde. Finfint. Köpte även ett linne som jag ska ha imorgon och en jeansklänning från Indiska som jag bara älskar! jag vet faktiskt inte vad jag ska ha på mig imorgon. Jag har kläderna som jag tänkte ha på mig, men jag vet inte om det är fint? Måste höra vad Rebecca och mamma tycker. Höm. idag for Elin till Övik med hennes pojkväns familj, första nyår som inte hela familjen äter tillsammans. Det känns ju lite konstigt. Men Rebecca och hennes familj äter ju med oss så det lär ju inte bli tråkigt. Jag ser verkligen fram emot imorgon. Åh, jag vill bara att det ska bli nyår! Jag hoppas verkligen att det bli lyckat!

Rebecca kom till mig för att hjälpa mig med min ipod. Åh, jag är verkligen nöjd med den. Sitter med lurarna i öronen och lyssnar nu, och åh den är så fin! I´m a happy gril, yey det gillar vi.

Sen kom Cornelia och vi tre var hemma hos Corddan. Mysigt!

Sen gick jag och Rebecca hem till henne och tittade på OC säsong 4, sjukt bra!!!

P.S Jag har en bästa vän och hon heter Rebecca Forsberg D.S

/ Julia

Cristiano Ronaldo


Hur snygg är inte kisen?

iPod

Idag har jag varit på stan med Fanny. Rebecca skulle också med egentligen men hon orkade inte för hon är den slöaste på denna jord! Först åkte jag med mor och far till coop och handlade sen så stjussade dom mig till stan. Efter att ha gått där typ en och en halv timme själv så kommer Fanny äntligen! Vi tittade lite i affärer & sen åkte vi hem, men jag köpte en kjol, och är mycket nöjd med den. Kanske ska ha den på nyår?

Vid klockan fem kom och farmor och farfar. Dom har ätit middag här vilket var väldigt trevligt. Jag gick till Rebecca vid halv nio tiden. Vi tittade lite på hockey med hennes föräldrar och bara tog det lungt. Thommy (Rebeccas pappa) sjäng singstar, jag garvade som fan, var han tvungen att sätta på sig solbrillorna??? HAHA!

JUSTE, glömde ju det viktigaste. Elin skickade sms till mig idag när jag var på stan och frågade ifall jag hade sätt hennes mp3, men det hade jag ej. Så hon hade alltså tappat den. Sen när jag kom hem från stan hade Elin och pappa varit och köpt en ny "mp3" till henne. Fast den här gången en Ipod! Och eftersom mina föräldrar är så bäst så fick jag också en. Den är blå och har 8 gb. Jag är så nöjd och glad! Wiiihoo. Tack tack!

Jag längtar så jävla mycket till nyår!

Nu är det nanna kudde som gäller. (Som min mor alltid säger)

Godnatt

/ Julia


Systembolaget

"Du kanske inte har lust att köpa ut åt mig, men då kanske inte jag har lust att gå ut gymnasiet."
Hur töntig är inte den reklamen?

Ischocklad är inte gott!

Nicky Hilton
Nicky Hilton är mycket mycket snyggare än sin sis. Höm!

Julia längtar till nyår.

ÅH.. jag är så nöjd med min garderob. Asså, jag har fan sjukt mycket kläder fast jag inte vill erkänna det eftersom jag aldrig vet vad jag ska ha på mig. Men nu när man ser allt tillsammans är det sjukt mycket, och det blir bara mer och mer, hemskt! Jag vill verkligen bara att mitt rum ska vara klart men ännu är det så mycket kvar att göra. Jag har liksom inga möbler i mitt rum förutom sägen ett bord och min älskade garderob. Men det blir ju bara bättre och bättre. Idag var vi i alla fall på ikea. Jag köpte garderoben och en massa småsaker. Mamma och jag ska åka dit någon gång själva utan pappa eftersom han är en såndär där allting ska gå så fort, och han måste insé att allt inte kan gå så jävla fort alltid. Men åh, jag är sjukt nöjd med mitt rum. Det blir bara bättre och bättre och bättre....

Rebecca har varit här en liten stund. Hoppas hon gillade vad hon såg.

Nu är jag grymt trött och ska sova! Imrgon ska jag till stan med Fanny och kanske Rebecca. Hoppas jag hitter en nyårsklänning annars för jag ta den som jag hade förra året, jag har ju bara haft den en gång så...

Godnatt people!

/ Julia

=(

Åh jag blir så ledsen när jag läser om barnen i till exmpel Afrika. Sen tänker jag, hur bra har jag det inte? Det är sjukt att jag är så jävla otacksam som jag är. Min vardag skulle nog vara en dröm för alla barnen där, att gå till skolan skulle dom tycka vara underbart medans jag lider. Jag ska vara glad att jag får gå till skolan och få mat och vatten, jag behöver inte ens göra något för pengarna jag får (förutom dom jag jobbar ihop). När man köper kläder, det bär verkligen imot att köpa plagget när man ser vilket land det kommer infrån, barnarbete. Det är hemskt, som sagt, jag får panik. Men här sitter jag vid datan och gnäller över att mitt nagellack torkar segt. Sjukt!

Barnen är sjuka och flera barn hinner inte ens fylla 20 år. Åh, det är så jävla sorligt så jag börjar nästan gråta! Jag vill åka till Afrika och ge dom masa kärlek. Stackars barn!!! När man ger bort kläder till olika klädinsammlingar hoppas jag verkligen att kläderna kommer till någon nytta, för det är ju det som är meningen.

Fyfan....

Jessica Alba

Jessica Alba, Nu kööör vi!
Give me that smile...

Det är för bra för att vara sant!

Igår var mysig dag och kväll. Jag är mycket nöjd med mina klappar!

Idag har jag varit med Lisa. Vi har varit på bio, Good Luck Chuck. Den var jättebra tyckte vi båda. Haha. Vi har haft mycket trevligt. Jag älskar Heron City, det är liksom så bra stämmning där. Sen kom Håkan och hämtade oss och körde hem mig. När jag kom hem så var min soffa borta, det är sjukt hur glad jag är att den äntligen är såld. Nu kan vi ÄNTLIGEN börja göra om i mitt rum, ska sätta igång redan imorgon. WIHO!

Nu har jag lite ont i huvet eftersom jag har doftljus på, ska nog släcka dom. Fast det luktar så gott. Åh, det är någon liten tönt som busringer mig med hemligt nummer. Vilken tuffing! Jag orkar inte ens svara.

Ska nog hoppa i säng.

/ Julia

Jullunch

image569

Julaftonsmorgon

image565
Idag är det julafton. Det är faktiskt mysigt. Mamma väkte oss alla, eller mig Elin och Michel och sen åt hela familjen fukost tillsammans, mamma hade gjort så fint med massa ljus och julmusik! Sen gick vi ut och gick. Det flög en polis helikopter ovanför oss, det var läskigt. Pappa såg på nyheterna i morse att dom har försökt råna ICA i centrum, det är läskigt. Vem fan rånar en affär klockan nio på julafton? Dessutom är det läskigt för att vi bor så nära, och antagligen gick rånarna till fots eftersom det var en helikper ute, det var också läskigt.

Klockan halv tre ska vi vara hos farmor och farfar. Innan Kalle Anka. Det här året ska jag faktiskt titta på HELA Kalle, jag är inte dirket ett fan av Kalle, tittar liskom då och då. Men i år blir det hela. Wihoo.

Senare ikväll ska jag träffa Rebecca.

Nu ska jag duscha.

God Jul allihopa och ha en bra dag!

/ Julia

And oooh, I´m into you.

Jag har inte orkat blogga dom här dagarna. Vi slutatde i onsdags vilket var skönt. Jag är nöjd med mina betyg, så det är var ju bra. Jag och Rebecca har varit i Stockholm, alla julklappar är  klara vilket är skönt. Jag har kommit på att jag hatar att slå in julklappar, det är så jävla tråkigt. Usch, fy och blä.

Det var jätte länge sen jag tittade på julkalendern nu, den är så bra. Men orka att det går kvart över sju? Fast.. på helgerna går det ju faktiskt kavrt över nio eller typ nio. Men jag glömmer bort det. Men imorgon när det är julafton, då måste jag ju bara titta, sista avsnittet liksom. Det är fan sjukt att det är julafton imorgon. Redan. Ja kom liksom nyss hem från Turkiet, det dröjer väl inte länge fören jag ska packa och åka dit igen. Det jag menar är att tiden går så otroligt fort. Det är helt sanslöst. jaja, imorgon ska vi i alla fall fira jul hos farmor och farfar.

Idag har jag varit med Rebecca, Rebecca har gjort om min blogg lite mer julig. Den är jättefin. Vi har inte gjort så mycket mer än att bara pratat, det är skönt. Tittat lite på bingolotto. Det suger!

Om fem min är det julafton. hörs då.

JK    ♥


/ Julia


Mary-Kate

image563
Jag dör typ, kan man bli snyggare? Nej, det finns fan inte.

Turingeskolan!

Jag vet inte vad jag ska blogga om. Allt är så bra just nu. Jag har inget att komma med. Jag kommer sakna turingeskolan så jävla mycket, så jag funderar på att gå om och njuta ett år till? Jag vill inte börja på gymnasiet, jag vill alltid gå på turinge. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på hur underbart det är, och att vi gör allt för sista gången. Idag var det sista julbordet, det var sista lucian och imorgon blir det sista julavslutningen. Jag är inte redo. Jag älskar min klass och skola, jag ska njuta hela vårterminen. Åh. Vilken bra termin det här har varit. Imorgon får jag mina betyg, hoppas jag blir nöjd. Men det tror jag nog. thihihih.

Det ska bli skönt att vara ledig. Mycket fest. Om 6 eller 5 dagar kan man nästan säga nu är det julafton. Jag måste köpa de sista juklapparna. Jag vill att mormor ska komma hit ner också. Men neeeee.

Aja, ska ladda inför imorgon.

Ha det bäst allihopa!

/ Julia

Oooooh baby

Igår var en lyckad kväll. Först var vi hos Johanna. Hade mycket trevligt. Sedan gick vi till Walo. Det var inte så mycket folk, alla blev utslängda efter ett tag för att fel folk kom. Det var kul utanför Walo också. Det var en mycket lyckad kväll enligt mig. Jag och Rebecca gick hem till Rebecca och sov.

Idag har våra familjer varit hos Rebeccas farbror och huggit gran. Det var mysigt. Fyfan vad jag garvde år Rebecca när hon plurrade, höll typ på att kissa på mig liksom. HAHA!  Sen åkte båda familjern hem till oss på fika. Efter det åkte Anette, jag och Rebecca till centrum och handlade pepparkaksdeg dom jag och Rebecca bakade. Det var skitkul! Mysig söndag faktiskt. Men fyfan vad kallt det är ute!!!

Jag älskar att vi har köpt en Soda Stream.

Nu är det godnatt.

/ Julia

I Must Be Doing Something Right.

Jag är hemma själv. Det är så jävla skönt, jag älskar det. Nu lyssnar jag på Westlifes nya skiva, den är ruggigt bra. Jag kommer alltid älska Westlife, för dom är sååå bra. Jag precis kommit ut från duschen. Jag rakade benen och skärde mig, det svider nu. Och nu ska jag måla på tånaglarna och äta lunch.

Juste, igårkväll var jag med Malin. Det var jättemysigt.

Ikväll är det party, jag är fett taggad. Hoppas det blir kul.

/ Julia

Jag älskar Westlife.

Never thought that I'd so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
Till the moment I found you
Now baby I know I don't deserve
The love you give me
But now I understand that


If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right


It's because of you I feel so lifted
I've been looking at my life from higher ground
Never thought I'd be so elated
You're the one that turned it all around

Now baby,
I didn't know myself
Until you changed me
And made me understand that

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right
Oohhh

And baby I know I don't deserve the love you give me
But I don't really care, cause

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Doing something right (Doing something right)
Doing something right Yeah yeah


Something right



So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing (I know I must be doing)
Must be doing something right Yeah yeah
Something right

mummaaaa

Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Spice Girls är glödheta!
sexxxiga spice girls. hot, hot, hot!!!!!

Idag, är idag.

Idag var alla niorna på något museum vid norrmalmstorg. Kommer inte ens ihåg vad det heter. Det var helt okej. Sen gick jag, Sara, Niclas och Lisa på stan. Sen drog Sara. Sen drog Lisa. Då gick ja och Nille och mötte Madde & Mathilda. Sen åkte vi hem med 13:50 tåget. Asskön dag!

Idag ska jag nog bara vara hemma, är sjukt trött.

Vi har fått våran nya bil idag, den är jättefin fast den är liten. Jag sakar redan våran gamla fina bil. Men den här var helt okej och den var finare än jag trodde, svarta bilar är snyggast! YEY.

Om typ en timme är det mat, jag är as hungrig nu.....

... tjadå!

Lucia, Lucia.


Igår var det ju som sagt Lucia. Jag var skittrött när jag gick upp kvart i sex. Rebecca och jag åkte med pappa vid halv sju. Sen övade vi lite. Efter det var det frulle. Sen bytte vi om, sen var det dax. Det gick jättebra, på min Isabellas, Felicias, Saras, Cecilias och Maddes sång. Skönt. Malin var söt också (Lucian).

Vi slutade tidigt den dagen. Jag gick hem till Rebecca, där var även Julia. Vi pratade lite. Sen fikade vi. Sen tittade vi på film, då gick Julia hem. Sen gick jag hem. Sen efter jag hade ätit ringde jag Rebecca och frågade ifall hon ville följa med mig till stan för alla affärer hade öppet till tio. "tomtenatt", sen var det massa människor som sjöng och dansade, mycket mysigt var det + att det var julmarknad.

Nu ska jag gå ut med min doggie

på återseende.

/ Julia

Japp.

image558
Jag älskar dig.

Mina fötter gör ont.

Idag har jag och Lisa varit i Stockholm hela dagen. Först tog vi halv nio tåget, sen åkte vi direkt till odenplan och gick till textilagymnasiet, där Lisa kanske ska gå. Det var väl helt okej, tror jag. Sen åkte vi in till stan och åt, och tittade lite i affärer. Efter det åkte vi till Lilheholmen, vi var på "mitt" gymnasiu Didactus. Det var väl inte mer än okej, jag vet inte alls vad jag ska gå ocg jag har panik? HJÄLP MIG!!!! Sen åkte vi in till stan igen igen, jag handlade två juklappar, wiiiihhhooo. Mina första julisar. Sen åkte vi hem och jag är trött.

Imorgon är det Lucia, vi ska vara i skolan halv sju så det innebär att jag måste gå upp halv sex, det ska bli rikigt skönt att komma upp så tidigt, eller inte. Men vi slutar tidigt.

Nu tittar jag på Room Service det är så bra!! Sen blire sova.

/ Julia

"Vanliga Julia igen"

image557
Nu är jag blond igen. Jag är blonadare i verkligeheten, Hehe.

Idag hade vi svenska prov. Det gick helt okej. Jag hoppas på högt betyg, hehe. Sedan åkte alla nior som var med i Luciatåget tolv bussen till södertälje. Vi lussade på en second hand affär, vilket gick jättebra. Det var faktiskt mykcet kul, även fast det var så oplaneat, ingen visste vad vi skulle göra! Hahaha.

Jag har fått ont i halsen. Jätteont. Igen? Jag hade ju nyss halsfluss och jag var nyss förkyld och nu är jag det igen? Vad är det för fel på mig? Herregud. Hoppas det inte blir värre.

Imorgon ska jag och Lisa till Stockholm och vara med i våra gymnasieskolor. Det ska bli intressant. Hoppas att det är bra på didactus, det är inte ens säkert att jag ska gå där, men i alla fall.

Nu tittar jag på sista avsnittet av DH. Det är asbra.

Puss

/ Julia

julia tennorth ' rebecca forsberg

Ikväll har jag varit hos Rebecca. Det var mycket kul att träffa lilla pepparkakan igen. Tack för att du är hemma! Så söt är du. Bra att du har haft det bra. Jag fick, tre kuddfodral och en klänning för att jag är bäst. Haha, nejdå. Det var för att jag hade passat Sotis, tack så mycket. Jag älskar min Rebecca mest.

46 dagar till spanien & 205 dagar till turkiet.

Imorgon ska jag även göra ljusa slingor igen! YEEY.

Godnatt, snart är det PB.

Amanda Jenssen - Hallelujah


Det här var den enda gången Amanda var riktigt jävla bra.

Sexualkundskapsporv

Nicole Richie, Nicole är mycket snyggare gravid än Christina Aguilera.Nicole Richie, Nicole verkar helt struntat i dieter under graviditeten och stoppat i sig det hon varit sugen på.
Nicole Richie är lika snygg med bebismage som utan.

Skolan idag var okej. Lite tråkig, eller jobbig. Vi hade prov, det gick jättebra och var hur lätt som helst. Jag fattar verkligen inte att jättemånga tyckte att det var svårt, det var ju liksom bara vad man tyckte själv. Jag tycker ganska mycket saker, så det var skönt att ha ett prov när det är min åsikt som räknas.

Nu är Rebecca hemma. Jag har pratat med henne ett antal gånger. Kanske ska gå till henne senare. Jag dör, jag saknar henne så mycket. Jag blir mycket gladare bara av att veta att du är hemma.

Imorgon har vi svenska prov. Det är konstigt, jag vet inte vad jag ska plugga på? Vi arbetar med språkhistoria vilket är det tråkigaste jag har gjort, fyfan. Alla nior som är med i Luciatåget ska åka till nån second hand affäroch lussa, det ska väl blir trevligt, hoppas det är mycket människor. Skönt att slippa skolan!

Nu ska jag titta igenom svenskan.

/ Julia

I Remember You

Nu har jag precis sätt Disturbia, skitbra film. Den var fan rikigt bra!!!


Godnatt!!

Molly mus.

Igår hann jag inte blogga. Först jobbade jag hela dagen. Det var faktiskt trevligt, alla barn + vi bakade pepparkakor så jag luktade som en peppis efter det. Mamma kom och hämtade mig. Efter maten fick jag sms av Felicia, hon ville att jag skulle komma på fest hos Nickan. Så jag tog bussen dit. Det var helt okej, eller jag hade trevligt. Jag gick hem tidigt med Mathilda för att hon skulle hem så då tog vi sällis. Usch, fyfan. Jag gick från ena sidan nykvarn till andra sidan med 9 cm klack. Fyfan vad ont jag hade i fötterna. (Inte för att alla vet hur långt det är). Det var så länge sedan jag hade klackar och snacka om att jag bara ville gråta.

Idag har jag skrivit bilduppsats. Det gick helt okej. Haha. Sen så har jag duschat Molly. Åh, hon är såååå söt nu. Hon ser ut som en liten isbjörn. Jag älskar min Molly, hon är bäst!!!

Mor, far & sis är på skansen och grönalund på julmarknad. Jag ville egentligen följa med, men jag kännde att jag behövde plugga, jag har prov imorgon på sexulalkundskap. YYEY.

Imorgon kommer Rebecca hem, tack Gud!!!!

Nu blire duschen.

/ Julia

Tyra Banks.

Tyra Banks, Tyra Banks hyllar vardagshjältar
Helvete vad snygg!!!!!!!!!!!

Grymmmm låt med Marie.


Marie är även bra på rock. I LOVE YOU.

MARIE PICASSO!!!!!

image549image550
Det är sjukt hur bra Marie Picasso är. Tack för att du vann, jag röstade som en tok. Du är bäst, jag älskar din röst. Du är verkligen BÄST. Nu är det ju lite coolt att jag har din autograf. YOU GO GIRLLLL! GRATTIIIIISSS!!

48 dagar kvar.

Jag blev inte Lucia, jag blev inte första tärna jag blev inte andra tärna. Jag kom fyra. Fyra!!! Aja, det är inte så mycket att göra åt. Jag vart såklart lite besviken. Men nu har mamma och pappa piggat upp mig.

Den 25:e Januari ska vi åka till Lanzarote en vecka. Fyfan!! Kan det bli skönare? Nej jag tror inte det. Det var precis vad jag behövde. Jag längtar som fan. 48 dagar!!!! Hoppas att dom går fort. Jag vill dit NU! TACK!!!
image548
LOVLEY.

/ Julia

Jag vill bort.

image547
Jag älskar Marie Picasso, jag bli så jävla arg om hon inte vinner ikväll.

Är han knäpp eller?


Det finns människor till allt.

Trött, så trött.

image546
Jag älskar Mischa Barton.

Nu tittar jag på svenska Top Modell, åh så töntigt. Herregud!!! Godnatt blire istället.


Luciaröstning

Nu är Luciaröstningen igång i skolan, jag är nervös!!! Jag röstade åt, Rebecca Julia och Felicia eftersom dom inte var i skolan. HEHE. Skolan var för övrigt lungn. Idag sattes prellimenära betygen och jag är nervös.

Dirket efter skolan åkte jag hem till Lisa. Vi åt och lite sånt. Sen tog vi bussen till Ekenbergska skolan. Felicia skulle ju vara modell och hon var verkligen hur bra som helst och rikigt jävla snygg. Sncka om att hon var hetast. Stackars dig som var så nervös. Jag förstår dig, jag ska ju vara modell för min syster nästa år och jag kommer vara minst lika nervös själv. Men i alla fall, dom hade utlottning, man hade ett nummer på sin biljett och så drog dom olika nummer. Varje gång jag dom sa ett nummer var jag lika nervös, dom drog kanske sju stycken. Och så sa dom "Vi drar en till, sista påsen" så tog det en stund och så sa dom "Nummer 117", det var mitt nummer och jag tycker sånt där är så himmmmlans pinsamt! Men trevligt att jag vann. Thihih. Jag fick i alla fall nån srtyling créme och någon volume whip. Båda sakerna luktar skitgott. Jag är så nöjd så! :D

Imorgon blire disco. Kul, hoppas många barn kommer.

Nu tittar jag på någon ny serie på femman, Heartland. Men jag orkar inte kolla.

Ska faktiskt sova nu..

...seee you lovley blogg!

/ Julia

Ashley Olsen


Julfest

Jag är lite trött på skolan. Jag vet inte vad jag ska göra utan Rebecca i skolan, det är så jävla tomt. Jaja, I survive I survive. Vi hade i alla fall förberedelser inför nationella i svenska. Jag tycka att det var enkelt. Vi hade även Lucia träning. Vi är sjukt många som ska vara med i Lucia tåget det här året och det är så jobbigt att öva för alla killar är så jävla snackiga och vi kommer aldrig någonstans, varför ska dom vara med? Mycket irriterande.

Vi hade bestämmt för länge sen att våran klass skulle ha disco för F-3:or och 4-5:or . Alltså först lågstadiet 17:30-19:00, sen kommer mellanstadiet 20:00-22:00. Alla skolor i Nykvarn och vi hoppas att det blir lika kul som förra gången när vi hade för mellanstiadiet i våran skola. Amen i alla fall, det är bara jag, Sara och Lisa som är lite framåt. Våran klass är så seg och våra lärare är ännu segare. Nu är det ingen som kan låsa allting sen på kvällen så vi vet inte om det blir nåt och vi ska liksom ha det torsdag. Jag är så trött på allting..

Imorgon ska jag och Lisa till min syrras skola på hårvisning. Alltså, Elin går bara i tvåan men treorna på hennes skola ska ha hårvisning, och Felicias syster Daniella går i trean och då ska Felicia vara modell. Hon är jätte nervös men jag tror att det kommer gå super bra! Du kommer vara suuuper söt. Det ska bli kul. Jag har varit på en sån dör visning förut och det är verkligen som värsta modevisingen, massa tidningar är dör och det är värsta draget.

Mamma ville titta på Äntligen Hemma i mitt rum. Nu när hon kommer in så ha hon ögonvatten på två bomullstussar och hon ser så jävla rolig ut när hon ligger och tittar på TV med två tussar, inte för att hon tittar för hon ser ju ingenting. HAhahahha, det är äkta mig mamma!!! AHAAAH, nu börjar hon cykla med benen i luften!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dör av garv!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Nu ska jag också titta. Puss bloggen!

/ Julia


Åhhhhhhhhhhhhh.

Ännu en måndag. Den var helt okej, tycker jag allt. Vi slutade halv fyra och det var helt kolsvart när vi skulle gå hem, det är inte kul + att det spörengade. Dirket efter skolan gick jag till Sotis. Jag tror att han gillar mig för att jag ger honom mat och klappar honom när han känner sig ensam. Lilla Sotarn, så söt så söt.

Nu har jag städat mitt rum. Min svarta kjol är borta, det har varit det länge. Jag har ingen aning om vart den kan vara? Kan man tappa bort en kjol? Jag vill verkligen ha den, snälla, vart är du kjolen???

Dior nagellacket sög. Det är redan försvunnit längst upp på nglarna! Dåligt..

Har tittat på massa gymnasium idag också. SSSOM VANLIGT. Men kom ej fram till något. Åh, jag vill verkligen ha en bra syv i skolan, jag har npg aldrig träffat någon segare människa än våran syv!!!

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan duscha. Efter det är det PB!!!

Hare bra.

/ Julia

Rebecca hjärta Julia


Rebecca, jag saknar dig grymt jävla mycket! Kom hem. Jag dör. Nu har det gått en vecka och en dag, det är lika länge kvar tills du kommer hem. Jag tror jag saknar ihjäl mig. Jag älskar dig mest på hela jorden och jag har aldrig någonsin känt mig så här ensam. Kom hem, jag vet inte vad jag ska göra snart!!!!

Första Advetn 2007

Idag har jag varit med Cornelia ett litet tag. Vi var hos Rebecca och tittade på film. Det var skönt. Den här söndagen har faktiskt gått väldigt fort, men den har verkligen kännts som en äkta söndag. Igår målade jag naglarna med ett Dior nagellack. Det är onödigt att lägga ut så mycket pengar på ett nagellack tycker jag, jag får se om det är värt att lägga ut så mycket. Det torkade i alla fall ganska fort och får se om det sitter bra.

Idag är det första advent. Det är sjukt. Snart är det julafton!

/ Julia

Jadu

Mamma - "Jag hoppas verkligen att din soffa blir såld"
Jag - "Men du kan ju gå in och kolla mejlen på min dator?"
Mamma - "Kan man det?"
Jag - "Såklart man kan"
Jag - "Vart går du in och kollar mejlen då?"
Mamma - "Ja, jag vet inte, på internet explorer" (världens smästa uttal)
Jag - "Jaha, så du söker på din mejladress på internet?"
Mamma - "Ja, eller? På internet explorer" (sämasta uttalet igen)
Jag - "Aha okej, men det går ju inte fattar du väl?"
Mamma - "På internet explorer?"
Jag - "Det går inte att söka efter din mejladress, det måste vara hotmail eller nåt"
Mamma - "Nej, men hotmail har jag ju inte"
Jag - "Det är inte outlook då?"
Mamma - "JOOO, juste de är det. Jag visste att det var nåt konstigt!"

Asså det går inte att förklara hur roligt trög min mor är.

Mmm, snygga!

Mischa Barton, Nicole RichieRachel BilsonAshley Tisdale, Monique Coleman, Vanessa Hudgens, Zac EfronZac Efron, Zac Efron klar för ny film!Jessica Biel, Justin Timberlake, Jessica Biel borde lära av Justin Timberlake!Fredrik Ljungberg, Fredrik Ljungberg har inga vänner?

Jag älskar parfymer.

Pappa har varit på kryssing med jobber från igår till idag. Och då skrev jag upp en parfym som jag ville ha, jag skrev Hugo Boss XX. Men den fanns ej. Så han köpte Hugo Boss Famme, "essence de femme". Det är inte den rosa Famme utan det mer rödaktiga, vi har redan den "vanliga" famme men den här luktar mycket godare.

Elin fick en som heter Davidoff Good Water Wave. Den luktar jättegott. Och mamma fick någon chacarel parfym, den nya Noa tror jag att det var. Så nu har vi lite nya dofter så att vi kan kunkurera ut dom andra 45. HEHE.

Nu blire Harry.


1 December.

Kvällen igår var helt okej. Vi gjorde faktiskt inte så mycket. Men det var jättetrevligt. Alla sov hos Lisa förutom Corddan som drog till sina andra kompisar sent. Vi vaknade typ alla samma tid i morse och åt frulle. Sen fixade vi oss och åkte mot Stockholm. Men Felicia följde inte med så det var bara jag och Lisa. Vi åkte till Liljeholmen och tittade på Didactusgymnasiet. Den såg inte så rolig ut men den känns ändå så rätt? Någon som vet nåt om skolan, någon kanske känner någon som går där eller nåt. Jag behöver tips. Hjälp mig!!!

Sen skulle vi åka in till city igen och fika. Men så blev det inte. Vi var på plattan där dom hade typ julmarknad när jag plötsligt märker att min plånbok är borta. Jag får lite panik och vill bara åka hem och titta ifall jag glömde den hos Lisa. Efter ca 1 timme hemma hos Lisa ligger plånboken på bordet. Vilken lättnad! Jag som ville köpa en god godisrem men så blev det inte. Jaja, får väl köpa en någon annan dag. Inte hela världen.

Mamma var på stan idag och köpte ett Lucialinne, en röd julkudde och en vinterjacka! WIIIHHHO. Jag har fått en vinterjacka. Den är från Vero Moda, jag är rikigt nöjd och det är sååå min stil. Tack mammsen!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Jag ska titta på den nya Harry Potter.
 
Det kommer lite bilder från igår senare...

Puss på nosen

/ Julia

RSS 2.0