29 Juni.

Hej idag igen!

Igår var det en mysig kväll hemma hos rebecca. Det var jag, Rebecca, Camilla & Julia. Vi hade faktiskt jätte kul och mysigt. Vi satt ute på Rebeccas veranda och spelade kort och skrattade! thihi, alla gick hem ganska tidigt. Vid elva ungefär. Jag var rikgtigt trött och det var skönt att sova!

Idag vaknade jag vid halv elva, åt frulle och sedan började jag städa mitt rum som var lika stökigt IGEN! Jag fattar inte. Det är min jävla soffa som bara står där och väntar på att jag ska kläda ner den med alla mina kläder. Det är jobbigt, jag vill inte ha soffan länge, jag vill göra om i mitt rum och köpa ny säng och måla om och köpa nya möbler så att det blir ljust och fräscht! Nu tack!!! Jag är trött på min lilla garderob, alla mina kläder får ju inte ens plats. Åh, jag kan ju inte lägga in nytvättade kläder, för jag har ingen stans att lägga dom för att det är så jävla fullt! Inte undra på att det blir så jävla stökigt i mitt rum. Jag blir arg. Nytt rum T. A. C. K!!!

Efter städningen och lite andra saker åkte jag till Fanny. Där var även Angelica. Vi tittade på film, Fjorton Suger. Det är faktiskt bra tycker jag! Jag åkte hem vid tio över fem, för att jag skulle äta. Efter maten har jag bara varit hemma. Jag mamma och pappa har suttit ute och snckat om att vi ska bygga pool, det är helt perfekt, jag vill ha pool! aja. Jag skulle varit med Jennifer, men min mamma lät mig inte åka till södertälje eftersom jag börjar få väldigt ont i halsen! =/ Så jag kanske ska vara med Fanny och Madde? Om det blir så..?

Vart fan är det VARMA sommarvädret? Snälla, ge mig sommar. Det är ju as kallt ute och det är inte alls den sommar som jag har gått och längtat efter. Vafan, helt jävla värdelöst, man kan ju inte göra någonting! Jag blir helt galen av det här jävla halvvarma vädret! :( Det här är inte sommar!

Det är 19 dagar till turkiet idag, jag längtar så fruktansvärt mycket!

Nu ska jag inte göra något, vänta på att Fanny ska ringa..

Godkväll

/ Julia

28 Juni.

Igår sov jag hos Rebecca, det var mysigt. På kvällen var det jag, rebecca, felicia och cornelia. Vi gick ner till centrum och hyrde film. Kommer inte ihåg vad den hette men den var helt ok! =)

Idag har jag inte gjort någonting, förutom att jag har varit hos rebecca hela dagen. Efter ett tag kom Julia dit också. Och sen efter ännu ett tag kom Felicia och Camilla. Vi gjorde inget, satt och spelade lite kort och ringde lite samtal. hahahaha, fina samtal alltså! ;)

Nu ska jag, rebecca & Julia gå ner till centrum och möta Camilla och Felicia. Jag vet inte vad vi ska göra, jag vill göra något kul med det verkar inte dom vilja..


Mina barndoms favoriter Spice Girls är tillbaka! Mycket trevligt!

Nej nu ska jag kila till Rebecca.

Hejdå

/ Julia


Roligt inlägg jag vet. (eller inte)

27 Juni.

Jag vaknade as tidigt idag för att jag skulle följa med mamma till coop och handla. Efter coop åkte vi in till stan och jag sprang in fort på saks och köpte ett par brallor som mamma hade lagt undan till henne själv. :P Mamma har äntligen fått sina brallor som hon gått och snackat om :P

Men fyfan vilket äckligt väder. Jag tog kort rakt ut från fönstret, det ser så dött ut när det regnar. Nu ser alla vilken vacker utsickt jag har när jag sitter vid datorn! :P

image309
so booring with rain =(

Idag ska jag vara med Rebecca & Felicia. Jag tror att Cornelia också skulle vara med ifall hon inte skulle göra något annat. Ingen aning om vad vi ska göra. Jag har lust att göra något kul men jag vet inte vad, det går ju inte att vara ute i det här vädret! Fan, jag hatar regn så jävla mycket!!!!!!! Det är tråkigt, tråkigt & tråkigt! sol, por farvor!

För ett tag sen tittade jag på Wallander - Jokern. Som gick på TV. Den är bra!

Idag är det exakt tre veckor till turkiet. Det är sjukt så fort det har gått. Jag hoppas att dom 21 dagarna som är kvar går lika fort som dom andra dagarna! Jag vill åka nuuuu! Turkiet <3

Nej nu ska jag göra nåt annat.

Ha en bra regnig dag

/ Julia

Without Breaking

Nu har jag precis tittat på Allsång på skansen. Det är så mysigt tycker jag, bara det är bra artister. Och det var det. Pernilla och hennes son Benjamin var kul att titta på! =D

Cornelia ringde mig och frågade ifall jag ville följa med till hökmossen och ta ett kvällsdopp. Jag sa att jag inte orkade för att jag precis har duschat, men vi ska åka i alla fall och Corddan ska bada, får se om hon badar eller inte, badkrukan nummer 1: Cornelia Isaksson.

Jag har precis smällt i mig en hel påse popcorn, ett äpple, skorpor & en glass. Jag är så jävla hungrig. Ge mig maaaaaaat, fan vad gott med ett vegitariskt mål från MAX. <3

Nej nu ska Elin få blogga om hennes "helg" i gbg. Hon blev sur när jag sa att jag hade datorn och sa, "Tror du att du ska få datan när du kommer hem från Turkiet eller?" Då tänkte jag efter och tänkte att jag skulle låta henne ha datorn så att jag får ha den när jag kommer hem från turkey, annars vore det hemskt! =P

Juste, igår hyrde jag film. A Cinderlla Story. Seriöst, det är den bästa filmen som finns i hela jävla världen. Inget slår den filmen, allt är bara sååå bra! Kärlek, kärlek.

Avslutar med en bild på sexy JT!


hejdå folk

/ Julia

26 Juni.

Ännu en skön dag hemma. Jag älskar att bara vara hemma hela dagen, det är verkligen så jävla skönt. Det konstiga är att dagarna går så jäklans fort, men det är ändå ganska bra att dom gör det. Fast nu har jag lite myror i brallan och imorgon vill jag göra något kul!

btw, Elin har kommit hem från Göteborg idag. Jag måste fan erkänna att jag är lite avundsjuk nu när jag har suttit och tittat på alla bilder. Jag hade ju inte tackat nej till en Justin konsert, jag gillar som sagt inte Justins låtar, men själva grejen att vara där och själva grejen att ha varit på en stor artists konsert är riktigt coolt tycker jag, och jag måste erkänna att han är snygg & dansar som en Gud!
image307

Nu har jag precis duschat efter en jobbig träning. Det gick jätte bra.

Nu ska jag snart titta på det första avsnittet av Allsång på skansen. Jag kunde varit där idag men jag orkade inte följa med. Typiskt mig.

Idag är det 22 dagar till Turkiet.

Ha en bra kväll

/ Julia 


Movie och Ananas

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit där med mamma som sagt. Jag köpte en tjocktröja från Boomerang och en vanlig grå tröja från Åhlens. Fyfan vad mycket folk det var på Boomerang och den affären som är så jävla liten också, höll på att dö!

Ikväll ska jag bara ta det lungt vilket jag har gjort hela dagen. Tänkte att jag skulle cykla ner till videon och hyra Cinderella Story. Men innan det ska jag skära upp en ananas och sätta in bitarna i kylen så att dom är kalla sen. Bättre att äta ananas än att äta godis. Ska bli skönt att vara hemma ikväll.

Nu ska jag cykla iväg.

På återseende

/ Julia

25 Juni.

Jag som skulle skriva blogg varje dag den här sommaren, eller så mycket som möjligt. Men igår hann jag faktiskt inte. När jag kom hem från farmor och farfars landställe så gick jag till Rebecca och sov där. På kvällen satt vi ute med hennes föräldrar, Angelica & Tim. Det var jätte mysigt. Jag måste bara tillägga att jag har världens sötaste kusin! 

Nino! ;D

Igår var jag med Rebecca hela dagen nästan. Jag gick hem vid halv sex och åt. Efter maten satt jag lite vid datorn och sen cyklade jag till Fanny. Där var Madde och Fanny. Vi gick till en basketplan nånstans och mötte några. Satt där ett tag sen gick vi till hökmossen. Jag cyklade hem typ dirket när vi kom dit, var såå trött.

Idag, typ nyss, har jag precis varit ute och sprungit. Det gick faktiskt jätte bra! Jobbigt att det var sol ute bara, så jävvvvvllllaaa varmt! Men jag ska inte klaga!

Idag ska jag inte göra något speciellt, vet inte om jag orkar. Mamma och jag ska åka in till stan vid klockan fem för då ska Boomerang ha rea & mamma ska byta en skjorta.

Min syster Elin är i Göteborg, jag är avendsjuk för jag vill också åka dit. Hon ska gå på Justin, usch jag hatar Justin Timberlake han är verkligen riktigt dålig! haha! Men jag vill åka dit för att gå på Liseberg jag hoppas inte att Elin gör det! hahhaa, jag är så dum!

Nu ska jag duscha

Ha en bra dag

/ Julia

23 Juni.

Igår var det ju midsommar. Ska berätta lite kort..
Först åt jag middag hemma, muummmmss. Sen efter ett tag gick jag till Rebecca. Adam Rebeccas bror hade massa kompisar där så var satt med dom och snckade och det var as kul. Sen efter ett tag kom Felicia också.

  
Sen när vi hade varit hos Rebecca ett tag så bestämde vi oss för att gå till Gustaf som hade fest. Eller inte fest med typ fest.. Vi gick dit och hade kul på vägen. När vi kom fram så satt vi bara och pratade och hade trevligt. Senare på kvällen vart det lite segt med det var helt okej.. Joakim var så snäll och körde hem mig vid halv fyra, och jag somnade gaknska snabbt när jag la mig i sängen.


Inte så roliga bilder men det får duga!

Nej nu ska jag fräscha upp mig och sen ska vi åka till framor och farfars landställe.
För idag fyller farfar 65 år! Grattis!! :D  ♥

Juste, tack Gustaf för en lyckad kväll! <3

Ha en bra dag

/ Julia

Midsommarafton!

101351-294

Som sagt, trevlig midsommar allihopa!   ♥

22 Juni.

Wihohohoh. Idag är det midsommar. Vädret är inte på topp, men jag hade inte förväntat mig det. Åh, jag vill att det ska vara sol och varmt som det brukade vara. Men nääää, inte ens på midsommarafton.

I morse när jag vaknade gick jag ut och sprang dirket. Snacka om att jag kännde mig duktig! haha. Det är ganska kul att springa, det är roligast när man är hemma och har klarat hela vägen!

På morgonen efter springningen tittade jag på Underbara Älskade. Åh vilken bra film. Verkligen att rekomendera. Han som spelar Jonas är så himmmmmmmlans snygg alltså!


Jag har duschat och fixat mig ganska länge. Elin har fixat mitt hår jätte fint med lite prästkragar i det. Toppen! Snart kommer Anki, Mattias & Thomas. Det ska bli trevligt. Synd att inte Sandra & Sofia följer med.. Jag sitter och tittar på en massa bilder när våra familjer var i Halmstad för två år sen & när vi var på Liseberg. Jag vill åka till Liseberg!!!!


Nej nu luktar det verkligen grill ute och gästerna har precis kommit. Ska nog gå å vara lite social. Elin och Thomas spelar kort, kanske ska vara med och spela lite!

Ikväll ska jag vara med Rebecca & Felicia. Vi vet inte vad som händer än men.. Hoppas det blir kul! Men det lär det ju bli vad än vi gör! :D

Grannarna runt omkring verkar ha kul, det sjungs och skrattas hela tiden! Mysigt!

ha en trevlig midsommar!

/ Julia

21 Juni.

Idag är det en vecka sen skolavslutningen. Vi har liksom redan haft sommarlov i en vecka, helt sjuk vad fort tiden går. Det är synd att det inte är så bra väder bara. Igår var det helt okej väder, men idag är det grått igen..

image289
Me and Rebecca, förra sommaren!

Igår var jag ute och pratade lite med Rebecca på kvällen. Det var jätte mysigt. Vi skulle ha följt med Jaokim och alla dom och rökt vattenpipa men jag var sur och gick hem.. Asså jag var inte sur på någon av dom, utan på mamma! haha! Jag gick och la mig dirket. Skönt!

Idag har jag äntligen städat mitt rum. Det känns så JÄVLA skönt. Nu är det helt kliniskt. Fyfan vad duktig jag är. haha, jag är rikigt stolt över mig själv att jag ens orkade börja när det såg ut som det gjorde!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske vara med Fanny och Angelica senare.

Men nu ska jag hjälpa mamma med lite saker och sen ska jag ta en promenad.

Ha det bra

/ Julia

20 Juni.

Jahopp, idag är det 28 dagar till turkiet, det börjar verkligen närma sig!

Idag har jag varit på stan med mamma. Vi sprang runt och lämnade massa krämer till mammas kunder som hade beställt. Det var lite trevligt. Det är en jätte söt tant som heter Inez som är jätte gammal. Hon är så jävla gullig, varje gång frågar hon om jag har pojkvän, och varje gång vi går därifrån så får vi med oss en påse bullar! haha! Alla gamla människor är så pratglada. Aja, sen så gick vi runt och tittade lite.. Jag köpte en bikini överdel, jag köpte inte trosorna till för dom var inte så fina.. Men jag har andra trosor man kan ha till. Sen åkte vi och handlade på coop, efter det så släppte mamma av ming hos Lisa.

Jag och Lisa gjorde inget alls. Satt och snackade.. Efter ett tag åkte vi till coop och köpte hårfär, sen färgade jag hennes hår och sen blev det som nytt! :D ahaha.. Jaa.. jag tog nio bussen hem och kom hem nu! Fanny frågade mig om jag ville grilla med henne och Ange! Får se hur det blir med det! =)

nu snackar jag med Fanny i tel..

ha en bra kväll

/ Julia

Världens bästa vän <3

image287



Titta på min lilla isbjörn. Nu kanske ni förstår hur mycket jag älskar henne och att hon är det bästa som finns på hela jorden och att hon är den sötaste som finns på hela jorden. Hon är verkligen världens bästa och gosigaste hund, som en syster ungefär. Jag älskar Molly så grymt mycket. Men tjej, föralltid ♥

Grattis bästa kusin!

image282
Okej, det här inlägget skulle ha uppdaterats igår den 18:e. Men i alla fall, igår fyllde världens bästa kusin 24 år! Grattis Hannah. Jag hoppas du har haft en underbar dag. Jag älskar och saknar dig! Grattis! ;D

19 Juni.

Igår hann jag inte skriva. Jag var på stan med Lisa och sedan på kvällen åkte jag, Fanny & Angelica till Järna. Det var hur kul som helst! ;D

Jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt idag. Det är jobbigt. Idag är det lite bättre väder i alla fall. Lite sol då och då men jag vet inte om det är så varmt. Idag ska jag i alla fall möta Lisa på stan och fixa lite saker, sen ska jag och Fanny åkta till Järna ett tag och träffa Miche och Micke! :)

Nu ska jag fortsätta äta min frulle med en dräglande hund vid sidan om mig.

Ha det så bra

/ Julia

Beyond The Break

image280

















 image281
Det här måste bara vara den bästa serien efter, OC, Grey´s, & DH. Beyond The Break. Fyfan vad bra. Jag är helt kär, nästan OC kär. Åh! Den här serien ska verkligen bli ett måste!  ♥


Fan att det ska vara så dåligt väder. Vi som skulle tälta som sagt. Jag vill tälta fast det rengar, men det är bara för att jag är så konstig. Men jag orkar inte bara sitta hemma när det är sommarlov, jag måste alltid göra nåt, hela tiden. Nu när jag ändå har slappat hela dagen skulle det vara kul att komma ut och ha lite kul med tjejerna. Jag undrar var vi hittar på nudå eftersom det är lite för kallt för att tälta. Jag hoppas på att det slutar rengar i alla fall, även om jag vet att det inte ska göra det.. thihi.

Ha en bra kväll

/ Julia

fyfan vad ful

okej, min blogg blev så jävla ful. Men jag orkar inte bry mig. Dessutom är jag så jävla arg för att jag inte kan fixa den som den ska vara. När man trycker på almenackan på någon speciellt dag är det hel brunt. Fan, nej nu blir jag arg igen.

17 Juni.

Igår var som sagt på Ford sak. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men, det är i alla fall inbjudna gäster som får komma och titta på den nya Ford Mondeo före alla andra. Cooolt! :D haha. Jag tyckte det var rikigt kul i alla fall. Sanna Nilssen och Nanne Grönvall uppträde och Sanna är rikigt duktig. Jag har aldirg rikgti gillat Nannes röst.. Hur som helst var det kul! Det var även två stycken från Let´s Dance där, men jag lyckades bara ta kort på den ena.



På kvällen gick jag och Rebecca till Felicia. Vi satt hemma hos henne ett tag och sen gick vi ut å hoppade lite studsmatta. Sen gick vi runt, runt å då kom vi på att vi kunde gå till Julia och Camilla som var hemma själva hos Camilla. Vi gick dit och satt och pratade, jätte mysigt. Sen vid elva drog jag Rebecca & Felicia. Vi gick runt typ, sen träffade vi Oscar. Efter det gick vi hem till Felicia. Jag och Rebecca skulle egentligen sova hos henne men jag orkade inte det så Joakim var så gullig och kom å hämtade mig. hahaha, jag var skit nervös för jag har aldirg åkt crossmoppe förut och inte en moppe som går typ 80.. Jag var jätte rädd. Det blev ju inte dirket bättre när han åkte oxvretenspåret hem. Hahha, men det var kul! :D


Idag är det jäääääätttteeeeee tråkigt väder. Fan, det rengnar som bara den! Vi girls som skulle tälta idag! haha.. Får se hur det blir med det. Kan det inte bara spricka upp och bli värsta solvädret och jätte varmt? När kommer sommaren tillbaka undrar jag? jaja, hoppas verkligen det blir SNART.

Idag är det 31 dagar till turkiet. 31 dagar, det är sjukt. Åh, jag längtar så!

Nu ska jag fundera på hur jag vill ha min blogg, den ska göras om.

Ha en bra dag.

/ Julia

16 Juni.

Skolavsltningen var helt underbart. Shit asså. Tack alla ni som gjorde den så bra!

Igår var det tjejmiddag hos Julia. Vi var först i södertälje och åt på resturang. Det var inte så kul eftersom jag var så jävla arg på nästan alla. Men sen orkade jag inte längre och det blev riktigt kul! Efter resturangen så åkte vi hem till Julia och dansade och allt möjligt. Kul var det! Vi gick hem ganska tidigt vid elva ungefär. Jag körde hem Felicia, och fyfan vad kallt det var!

Idag skulle jag och Rebecca ha serverat på ford saken. Men det blir nog inte så för att dom som kommer med maten har en massa personal med sig. Fan, jag som hoppades på att tjäna lite pengar! thihi... Vi ska följa med i alla fall. Eftersom mina föräldrar är VIP´s så ska dom också dit. hahahah! :D

Senare ikväll ska nog alla girls vara hoppas jag.

ha en bra dag

/ Julia

14 Juni.

WIOIOIOIGHOH!!!!!!!!!!!! SOMMARLOV, så jävla underbart! Fan vad härligt. skolavslutingen blev inne i år, i gympasalen. Fyfan vad tråkigt, man får nästan ingen sommarkänsla alls. Eller jo det är klart man får, men inte lika mycket som man får utomhus men det är ju i och för sig inte så kul att stå ute när det regnar. Det var underbart i alla fall, när niorna sjöng sanna vänner var helt fantastiskt och en liten tår föll.

Jag kan inte föklara hur glad jag är. 10 veckor. Det är sjukt! Inga ord kan beskriva hur otroligt skönt det är!

image264
från vänster, Lisa, Cornelia, Rebecca, jag, Felicia, Julia och Camilla.
Ni är så jävla underbara! Jag bli så glad bara jag tittar på er. Ni är verkligen det bästa som har hänt mig och jag kommer aldirg låta er gå. Jag älskar er mer än något annat. Jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig. Åh, ni är dom mest underbara tjejerna som finns och jag är så glad att jag har er! Jag älskar er så enormt, föralltid ♥

Nu HOPPAS jag på fest. Får se hur det blir. Bara Rebecca ringer mig snart.

Ha en underbar sommarkväll i kylan.

/ Julia

men bra

Asså vad i helvete är det för väder? Fan, ska det vara så här dåligt imorgon också? Lyckat alltså. Det som har varit fint så länge och helt plötsligt blir det dåligt när man behöver det fina vädret som mest. Typiskt!!!!

13 Juni.

En helt onödig dag i skolan. Det ände vi gjorde var att äta glass, inget att klaga på i och för sig. En 88:an och en TipTop fick vi. Sen även läsk, jävlar azzzhåå.

Några i klassen + jag skulle servera på niornas avslutingslunch. Det gick bra! Stackars alla som var så ledsna i nian, jag kommer göra också gråta nästa år, jag vill inte sluta nian. Thanks God, ett år kvar med världens bästa klass. <3

efter skolan gick jag Madde och Lisa hem till mig. Vi skulle åka till stan och gjorde det, vi köpte lite fina blommor tilll Fima eftersom hon ska sluta imorgon. =/ boooring. Sedan hämtade jag mig ring som jag fick när jag konfirmerade mig. Efter det gick ag och Lisa hem till henne och gjorde inget spec.. Tog kvart i åtta bussen hem och kom hem för ett tag sen.

Fan asså, det är skolavslutingn imorgon. Jag kan inte fatta! Jag ska gå ut åttan och det känns som om jag nyss började, det är fan helt sjukt. Jag hoppas att nästa år går lika fort, men jag ska fan ta vara på tiden. BTW, vi har inte den blekaste aningen om vad vi ska göra imorgon. Vafan ska man hitta på? Tråkigt att inte veta.....???

Nej nu ska jag förbereda lite inför imorgon!

Ha en bra skolavslutining alla som ska ha det!

Un beso

/ Julia


12 Juni.

Idag hade vi utedag. Det var inte så jätte kul vid sandtorpsbadet, inte så bra väder och inte något att göra. Vi fick sluta jätte tidigt, typ klockan elva. Det var jätte skönt.

Jag var med Rebecca efter middagen eller jag är med Rebecca nu också. Vi var hemma hos henne ett tag, men nu är vi hemma hos mig och sitter och flummar med Elin och Jenny. Vi tvingar Rebecca att vilja åka och bada i Gustafs pool, men Rebecca vill inte. Det kanske ändå inte är en sån bra idé med tanke på att det inte är så bra väder. Men vi får se hur det blir med det.

aja, alla som har pool växer i mina ögon. BYGG GOTT FOLK, BYGG.

/ Julia

11 Juni.

Idag vaknade jag 07:35. Och vanligtvis brukar jag gå upp 06:30. Fatta paniken. 5 min efter att jag hade gått upp så kom Lisa. Sen gick vi till skolan dirket. Jag hoppade bara i en klänning utan något smink eller nåt, fan vad skönt.

Efter den varma dagen i skolan åkte jag och Lisa till stockholm. Det var jätte tråkigt för båda var så trötta så vi gick brevid varann och bara kollade på allt utan att säga ett ord. haha. Vi var inte där så länge.

Jag tog bussen hem och kom hem för ett tag sen.

Juste, när vi stod och väntade på pendeln så kom en jävla gubbe fram till mig som vanligt och börja hålla på. Han snackade engelska, det var det värsta. Fyfan vad äcklig han var. Bläääää.
"I love everyting about you, your eyes, your body..." hahaha.

imorgon är det en chill dag med klassen på sandtorpsbadet. Underbart.

Nej nu ska jag städa lite lätt och titta på EHM <3

/ Julia

Grattis!

image262
Grattis Julia på din dag, hoppas du fått en underbar dag! Grattis gumman 14 år!

10 Juni.

Men fyfan vad fort tiden går.

Igår var som sagt Forsberg här, det var jätte trevligt. Jag och Rebecca hade kanske inte lika trevligt som päronen, jag skyller på att Rebecca var så jävla trött och tråkigt. hahaaa. (A) Vi åkte i alla fall till hökmossen och badade, andra doppet för året, det var mysigt! dom gick hem vid ett ungefär och då var det bara att duscha och sedan sova.
Samtalsämmnet för det mest igår var väl turkiet, det ska bli så fruktansvärt underbart. Jag längtar så jävla mycket! 38 dagar är ingenting och det kommer gå lika snabbt som det har gått. Ta mig till turkiet NU.

Idag har jag varit med Rebecca, Vi har legat på hökan och badat och solat. Underbart! Sen åkte vi till goggos och Rebecca fettade pizza medans jag satt med som sällis. Sen åkte vi lite moppe i det sköna vädret. Vi skulle åkt och badat nu på kvällen, men Rebecca orkade inte. hahaha...

På torsdag slutar jag åttan, det är helst sjuk hur fort det här året har gått. Jag vet inte om jag är redo att börja nian, redan? Jag slutade nyss trean? Tiden går ruskigt fort, posetivt och negativt. Det ska bli så underbart med sommarlov men ändå så tråkigt, aldirg mer åttan? Man får ta det som det kommer, skönt att äga skolan nästa år, nior liskom skööööööööööööööönt.

Nu har jag precis duschat, det var jätte skönt, fast det gjorde ont eftersom jag har bränt mig.

Mitt rum ser hemskt ut, jag vet inte när jag ska orka städa det?


underbart

/ Julia

9 Juni.

Gud vilket underbart väder, om det ändå kunde vara så här härligt föralltid.

Gårkvällen hos Lisa var verkligen lyckad. Tack för allt!

Idag klockan sex närmare bestämt, kommer familjen Forsberg på middag. Eller, Rebecca, Anette & Thommy. Det ska bli rikigt trevligt. Prata om turkiet är det som gäller. Fatta, 39 dagar idag. Det är overkligt.
Rebecca ska sova hos mig också, jag har en känsla av en bra kväll.

Nej nu ska jag fräscha upp mig, har solat och svettats som tusan idag. Solningen börjar synas nu.
Sola och lyssna på Brick & Lace - Love Is Wicked, det är verkligen sommar.

Jag är så otroligt glad, inga mer prov eller läxförhör i skolan. Kan det bli bättre? Jag hade spanska prov i fredags, jag fick 60 av 69. Jag är nöjd med mig själv. med tanke på att jag låg på IG gränsen och nu fick VG.

Hejdå, ha en fin sommarkväll.

/ Julia

misssiis

Baby I Loved You From The Very Start
Even Though I Knew That You Would Break My Heart
     ♥

j...d..

6 Juni

naaj, kan det bli varmare eller? jag höll på att dö i morse när jag var ute och gick i oxvretenspåret med mamma och pappa. Fy helvete vad underbart väder! :D I LOOOOVE.

höm, jag ser ut som en kräfta i fejset.. Solat lite för mycket utan solkräm kanske?

Idag på Sveriges nationealdag ska jag åka till stan med lilla Rebecca. Vi ska ha mysigt.
Och köpa presssent till lilla Lisa fisa som ska ha tjejmiddag på feredag, jag längtar! :D

Nu ska jag skynda mig till bussen som går 12:04.

Hejdå i värmen

/ Julia

Mischa Barton + studenten.

image251
det här måste vara världens vackraste tjej.

som sagt, igår tog rebeccas bror Adam studenten. GRATTTIS!!! :D Det var verkligen hur kul som helst, en väldigt lyckad dag & kväll. Tack för all god mat också Anette! (L) B&MH (L)(L)(L) Rebecca, you know ;)

image252
hahaha, jag, rebecca & Adam!

Nu ska jag och Rebecca på bio.

/ Julia

You been far away for far to long, I hope you back.   ♥  Jag älskar dig Rebecca.

Lisa gummis 15 ÅR!!! :D:D

Va e de för en dag, e de en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
Va e de för en dag, e de en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
GRATTIS GUMMAN!

image250
Idag fyller min bästa kompis år! GRATTIS älskade vän och hoppas att du får en riktigt bra födelsedag. Synd att du skulle åka bort idag, men jag hoppas att du har det bra där du är. Vi tar igen allting som vi missat den 8:e på tjejmiddagen, då jävlar. Jag älskar dig, och ta det lungt i sängen. GRATTISSSS LISA PÅ DIN DAG!!! ♥ ;D

/ Julia

RSS 2.0