28 Maj.

Okej. Ingen uppdatering på en hel vecka + en dag. Jag har gaft så mycket att göra. Eller jag har kommit hem så sent varje kväll efter praoen och har bara ätit sen har jag inte orkat göra något annat än att gå och lägga mig dirket. Men det har varit en underbar prao-vecka på Cervera. Tack personalen. Det bästa med veckan var väl i fredags, när jag skulle få välja en sak som kostade mellan 300 och 400. Jag hittade en Juicepress som kostade 445 kr och jag fick den. Den är jag as nöjd med.

Efter jobbet i fredagas gick jag och mötte kusin Hannah och syster Elin. Kul att träffa Hannah igen, och vi har haft riktigt mysigt hela helgen. Jag älskar Hannah!!!!!

Idag var det skola. Fan vad najs, sovmorgon ruggit skönt. Dagen har varit trevlig och det var kul att träffa alla kompisar efter en vecka och några dagar. Jag älskar min klass som sagt!

Jag tycker att det känns som om skolan snart är slut. Nu sista veckorna är det jätte mycket att göra. Jag får panik. nästa år vid den här tiden sitter jag och ska sluta nian. Min älskade klass, min skola som jag har gått i tio år? FAN. Undra om det kommer att finnas några tårar kvar när jag kommer hem från den skolavslutningen. Tänk när vi står där framme inför alla föräldrar och barn och sjunger slutsången som alla nior har sjungit så länge jag kan minnas. Vilken känsla. Jag får panik. Min klass, min skola! Tur att det är ett år kvar!!!  ♥

Snart är redan Maj slut. Det är liskom redan Juni om några dagar. Det som har varit så fint väder i helgen. Vad hände? Det ska vara dåligt långt fram över. Hoppas det är bra på Torsdag & Fredag. För på torsdag ska alla åttoa i nykvarn ha cykeldag och på fredag tar Adam studenten. Så då ska jag vara ledig :D sjööönt. /Adam är Rebeccas bror).

Jag har gjort min hemtenta i SO:n idag. Helvete, jag är riktigt nöjd. Fan att den inte kommer att bli inlämmnad i tid, det är någon jag inte är spec nöjd över.

Idag fick jag även mitt moped körkort. Så nu är det bara att åka som en galning.

Inte för att glömma, min bästis fyller 15 år på lördag. LISA!!!! <3

Nej nu ska jag gå och lägga mig i mina nybäddade lakan.

/ Julia

klockrent

Ronny: Nämen va´ fan Ragge va´ e´ de me´ na´
Ragge: Jag vet fan inte Ronny
Hon verkar ju dum i huvet
Anna: Komma här med en rostig bil
Ragge: Va fan Vadå rostig, en fårrd, fattar du
Ronny: Ja just!
Anna: Vadå fårrd, det heter ford
Ragge: Nä va´ fan
Anna: Äh Stick, och du köp dig ett skärp va´,
så du får upp brallorna
Ragge: Va fan! Det är ju snyggt med häng Va´ fan!
Ronny: Aa visst
det e´ ju det som ger mannen sexuallety fan
Ragge: Aaa Precis, och har man häng
då kan man knäcka extra som brevlåda fan
Ronny: Aha Är det därför posten luktar skit?
Ragge:  Ja, det e´ re´, Äh fan Ronny,
nu drar vi till grannkommun
för där är pöken kåta fan
Ronny: Aaa Det har du fan rätt i
Ja, det är enda anledningen till
att jag blev till förresten.
Ragge: Vadå?
Ronny: Min morsa e´ från grannkommun!
Och hon e kåt...

image249
så jävla sköna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cervera.

ja, sista avsnittet av OC. Det var så hemskt ruskigt bra. Man ville verkligen inte att det skulle ta slut. Åh, allt är lyckligt. Jag grät ett antal gånger om man säger så.

Jag hinner inte sätta in bilder på alla mian fina paket idag. För jag ska sova nu, och imorgon har jag sovmorgon kan sova hända tills klockan åtta. haha! Jag ska ta halv tio bussen, kommer dit 09:57 har tre min på mig att gå från busshållsplatsen till Cervera. Hellre stressigt än att jag får sitta och vänta i 25 minuter. Hoppas det blir en bra prao vecka!

/ Julia

OC!

NÄÄÄ. Nu om ca fyra minuter är det sista avsnittet av OC. Snacka om att jag är ledsen, och snacka om att OC är bäst och snacka om att jag ska spela in det här avsnittet och sncka om att jag kommer titta på det många gånger.

OC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ♥♥♥

20 Maj.

Middagen i fredags gick jätte bra, även fast vi inte hade hunnit öva så mycket. Med det flöt på bra! God mat också! Efter middagen stjussade pappa mig och Madeleine till Lisa. Hos Lisa var också, Felicia & Rebecca. Vi satt ute på Lisas balkong och hade jätte mysigt. Sen vad som hände kanske jag inte ska berätta för alla. Sen kväll i alla fall! Aja, dagen efter så kom Felicias pappa och hämtade oss. Alla sov hos Lisa förutom Madde.
 
När jag kom hem hjälpte jag mamma med smörgåstårtorna sedan sov jag. Sen efter maten duschade jag och var med Rebecca. Vi satt ute på hennes verande med henne mor och far och pratade! Efter ett tag gick vi ut till Niclas, Philip & Kallin. Vi stod och pratade ett tag. Sedan gick vi in igen. Och efter ett tag ut till dom igen. haha.. Sen gick jag hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Idag vaknade jag kolckan sju, eller mamma väckte mig klockan sju. Jag gick ner och åt frulle. Sen så började jag sminka mig och sätta på mig mina kläder. Efter en timme, klockan åtta alltså så lockade Elin mitt hår. Sen när det var klart så stjussade pappa mig till kyrkan klockan nio. Vi satt ute ett tag tills alla kom sedan började vi sätta på oss koporna (kåporna)?. Och en röd ros. Sen efter att alla var klara med det så tog vi kort, enskillda och gruppbilder. Sen fick vi lite bullar, och frukt. Sen blev klockan närmare och närmare elva. Alla bilar började komma. Sen rätt som det var ringde kyrkklockorna och vi gick in i en fullproppad kyrka. Mikaela gick först sen gick jag och Sara bakom och bar varsitt ljus. Så det var extra pinsamt, att gå "först". Allt gick jätte bra. Drygt en timme var det slut och vi gick ut så att alla fick ta kort på oss. Sen var det slut. Konfirmerad alltså. Känns jätte bra, men jag måste fan erkänna att det var ganska sorligt. Man har lärt känna nya som man typ aldrig mer kommer träffa eller prata med! Känndes lite som en skolavslutning. Aja.. Skönt att ha det gjort! Sen åkte jag hem med farmor och farfar och Rebecca. Elin, mamma, pappa, Lisa & Felicia åkte innan. Eller.. aja skit samma. haha! Kom hem och Anki, Mattias, Tomas, Anneli & Göran kom. Vi åt smörgåstårta öppnade paket och efterätt. Jag ska ta kort på alla mina fina paket senare! Tack så mycket allihopa! Alla åkte hem för ett tag sedan.

Nu har jag precis tittat på reprisen av Grey´s Anatomy. Gud så bra det är!

Här har ni en bild i alla fall:
image248


Nu ska jag gå ut och gå med mamma!

/ Julia

18 Maj.

igår hann jag inte skriva något. Jag sov hos Lisa från onsdagen till torsdagen och igår var vi i stockholm. Det var mycket trevligt och mycket fina kläder som jag ville ha! Jag tycker det finns så mycket nu för tiden. Men jag kom hem med inget alls.. Senare på kvällen var jag med, Lisa, Felicia & Rebecca. Jag älskar att alla vi fyra är, jag tycker det är så mysigt när alla vi är tillsammans! Vi gjorde inget speciellt, gick till Felicia och sen till Videon för att vi skulle köpa godis. Sen åkte Lisa och Felicia hem. Eller Felicia gick och Lisa åkte. Och jag och Rebecca gick hem till henne. Jag var där ett tag sedan gick jag hem och tittade på Grey´s Anatomy som jag hade spelat in, smart som jag är så spolade jag inte tillbaka bandet utan det var typ i slutet så halva Grey´s fick jag med.. Det som verkade vara så bra, får se klart på det när det är repris.

Idag har vi städat hela huset. Känns skönt att det är rent i mitt rum ännu en gång. haha! Sen efter lunch åkte mamma, jag & Elin till stan. Jag köpte, en bikini, tre par trosor & ett par skor. Skönt med nya skor. Sen så var jag och hälsade på hos Cervera. Jag ska vara där klockan tio och jag slutar klockan sex. Fan vad sent! Ja, jag har faktiskt ganska bråttom. Jag ska på konfamiddag nu, eller det är sammling halv sex. Föräldrar och syskon kommer klockan sju. Vi måste hinna öva igenom våran "uppvisning" ett antal gånger innan alla kommer.

Senare ikväll ska jag sova hos rebecca!  ♥

nej nu ska jag cykla iväg.

/ Julia

16 Maj.

Åh vad skönt, den här dagen avklarad. Idag hade jag verkligen ingen lust att gå till skolan. Dels för att vi skulle ha NO-läxförhör som jag inte kände mig säker på, och dels för att hemtentan skulle vara inlämmnad idag. No-läxgörhöret gick jätte bra! Hur skönt som helst. Fima sa att jag hade fått godkänt. Alltså, när det är läxföhör så kan man inte få mer än godkänt, och godkänt-gränsen brukar oftast vara så jävla hög. Jag känner mig verkligen stolt! Hemtentan sa hon inget om, det verkade inte göra så mycket om man lämmnade den idag eller någon annan dag. Jag ska verkligen fösöka göra mitt bästa och göra den under prao-veckan eller innan.

Idag slutade vi halv fyra. Känndes lite konstigt att sluta så sent. Det har jag aldirg gjort även om det finns dagar vi går till halv fyra, så har vi alltid fått sluta mycket tidigare. Sista lektionen hade vi elevensval, jag och Lisa stannde i skolan och hade teknik istället för att spela bränboll/fotboll på alcro. Vi håller på att bygga ett klassrum, eller så som man vill att ett klassrum ska se ut. Jag början faktiskt bli väldigt nöjd med vårat! Vi bygger en musiksal, och det är den snyggaste jag sett!

Jävligt skönt med kort vecka. Idag efter maten ska jag åka till Lisa. Jag vet inte rikigt vad vi ska göra. Åka lite moppe kanske. hihih.. nördar vi är alltså! Man kan komma hem sent idag, det känns kul. Imorgon hade jag och Lisa tänkt att åka till Sthlm, någon som vet om Stockholm har öppet eller om allt är stängt för att det är röd dag? På fredag är det konfa-middagen. Lite nervös är jag. På fredag måste jag även hinna in till stan och pressentera mig för dom på Cervera så att dom vet att det är jag som ska proa där.

Jag är rikigt hungrig, och vi ska äta GOD mat idag! MUMS. Längtar tills maten är klar.

Nej nu ska jag börja titta lite på mitt hemprov.

/ Julia

Aj mina fötter!

Åhhh. Jag är helt slut. Efter maten bestämmde jag att jag skulle gå ut och gå. Jag skulle gå hälsanssig eller va fan det kallas. Asså, jag var ute och gick i mer än 2 timmar. Jag tror aldrig jag har varit ute och gått så länge. Det var verkligen det perfekta vädret för att vara ute och gå. Det blåser lite, det var det ända negativa. Usch, jag är så jävla trött i ryggen, benen & fötterna nu. Det var verkligen skönt att gå, fast jag har skavsår över hela fötterna, fan att jag aldrig kan ha några skor utan att få skavsår HELA jävla tiden..(?)


Några fina bilder. Jag skulle verkligen vilja bo ännu mer på landet än vad vi redan gör. Fyfan vad kul att typ äga ett stall och ha massa djur och hästar. Stor tomt med pool så att man skulle kunna ha poolparty och ha party överhuvudtaget. Åh, jag vill verkligen flytta. Men på vintern vill jag bo där jag bor nu!

Nej nu ska jag duscha, plugga sen är det DH!

/ Julia

<3

Enrique Iglesias - Do you know  ♥

OC i mitt hjärta!

image244
Jag måste erkänna att jag saknar OC som det var förut. Jag säger verkligen inte att det är dåligt nu. Men jag älskade verkligen när alla fyra var. Summer-Seth & Marissa-Ryan. Varför skulle just Marissa dö? Och hur fan ska det gå när det är det sista avsnittet föralltid på söndag. Fan, jag får gåshud bara jag tänker på det. Jag älskar OC så grymt mycket, och kommer sakna alla underbara som är med så GRYMT mycket. Åh, varför har allt gott ett slut?

Jag kommer alltid att älska OC.

/ Julia

15 Maj.

Ännu en tråkig tisdag avklarad. Det här måste verkligen vara den tråkigaste dagen på hela veckan. I och för sig är torsdagar lika tråkiga. Dagen började med dubbel SO. Jag tror det är det som förstör hela dagen. Okej, idag var lektionerna helt okej. Men ändå liksom. Och driekt efter dubbel SO är det spanska! Kan det bli värre? Jag ber till Gud att jag får byta till sve/eng. Den första Juni ska vi ha prov IGEN, i spanskan alltså! bajs. Och jag orkar inte göra jävla hemtenta i jävla SO. Det suger. Jag ska lämmna in den efter prao veckan. Skit samma, bryr mig inte! haha.. Dessutom måste jag plugga till NO läxförhöret imorgon.. Rolig dag. Det ända som var rolig var att vi fick titta på Eva&Adam på matten istället för att räkna matte. Eva& Adam är så bra, det är en gullig film. Den är verkligen så som det var att vara liten. Eller mindre. Fast jag var inte sådär kaxig. haha!

Idag ska jag inte göra något. Jag ska duscha snart. Har inte duscha efter gympan än. Åh, jag hatar gympa. Imorgon ska vi ta med gympakläder igen för att vi ska spela brännboll och sånt skit på alcro, på elevensval. ÅH! Jag hatar att ha elevensval, men får ju ändå inte välja vad man vill göra! :S Men jag älskar själva onsdagen som ni kanske vet. Det är sköna lektioner och långa raster mellan lektionerna! :D

Jahopp. Idag är det bara 64 dagar till turkiet. Det känns helt sjuk måste jag säga. Jag längtar så mycket att jag håller på att dö. Nyss var det fan 164 dagarna går så fort och åååååååååååh. Jag dööör. Fatta, 14 underbara dagar med Rebecca i turkiet, bara hon och jag, INGEN annan. Kan det bli bättre? Svar: NEEEEEJ. Helt jävla underbart. Vi ska göra det till den bästa sommaren någonsin. 18 Juli - 1 Augusti.  ♥

Nu ska jag duscha.

/ Julia


14 Maj.

Jahopp. Seg uppdatering jag vet. Helgen var bra, fredagen var lite seg med helt okej. Lördagen var jätte rolig, speciellt på kvällen! ;) Söndagen var mysig. Köpte en ny keps också, jag är nöjd! :D Känns lite ovant att gå runt i keps, det känns som om alla tittar på mig, men om det är nån som gör det, vet jag att det är för att jag passar så bra i keps och är allmänt snygg ;) tihihihi :D:D

Idag var det den stora daegn för mig och Lisa. Vi har haft "uppkörning". Det gick jätte bra. Han som lärde oss var lite arg på mig för att jag satte ner fötterna för fort när jag hade bromsat, men det löste sig efter ett antal omförsök. Om man nu kan söga omfösök. Men ni förstår vad jag menar! När vi kom tillbaka till körskolan efter att ha stått och frusit ute i två timmar så gjorde jag två prov på datorna och sen "uppskrivningen". Så nu är jag klar med allting. WHOHOHO. Grattis mig själv. Äntligen..

Elin har precis bakat kladdkaka och det luktar så gott i hela huset, ska ta en bit när den har svalnat. Och jag hoppas att den gör det snart, för jag är riktigt sugen!

Usch, jag känner mig så stressad. Vi har fått en nytt hemprov. Nu i franska revolutionen. Jag kan knappt stava till det. Så lite kan jag.. Den ska vara klart till på onsdag. Sen har vi läxförhör i NO på onsdag, måste plugga som fan!!! ÅH. Jag orkar verkligen inte. Jag orkar inte JÄVLA hemprov. Det suger!
Skönt att vara ledig på torsdag och fredag så man kan slappna av lite.

På torsdag ska jag till Stockholm med Lisa. Och på fredag ska vi ha konfamiddag. Undra hur våran teater kommer att gå. Vi har övat på den två gånger ingen kan något, utan att Jaya sitter och säger vad vi ska göra. Allt känns så oplanerat. I kyrkan har vi övat en gång? Den ända jag vet är att jag ska bära ett av ljusen in. och sen...? aja..

Nästa vecka = ingen skola. Ska praoa hela veckan. På Cervera. Undra vad man får göra.. Lär bli kul. Jag hoppas inte att jag bara får gå runt och inte göra något, hoppas att det är kul & att jag får slå in paket.

Nej nu ska jag titta in lite snygga bilder..

65 DAGAR TILL ÄLSKADE TURKIET. SNART, SNART, SNAAAAART!    ♥

/ Julia

11 Maj.

HEEJ! :D
idag är det fredag, fan vad skönt. Hade muskiprov, det gick bra tror jag. I matsalen "spydde" jag så jag gick hem tidigare! hhaha. Sen efter det så kom Lisa och vi åkte till stan. Vi skulle till körskolan och göra ett prov men domhade bara öppet till 12 idag.. Vi köpte pressent till Camilla och nu sitter jag hemma hos Lisa. Vi ska ta halv fem bussen till nykvarn och först gå hem till mig och sedan dra till Camilla. Hon ska ha tjejmiddag idag. Det ska bli ruggit kul! :D Jag har köpt en ny kofta idag på stan som jag ska ha på mig, och ett nytt linne som jag med ska ha på mig. hahaha..
image243
PARTYYYYY


Nu måste vi gå till bussen.

Ha en bra fredagskväll allihopa!

/ Julia

10 Maj.

Jahopp, varannan dag blir det bloggning. Igår var jag med Rebecca. Det var ett tag sen det var bara jag och Rebecca, vi hade mycket att prata om och mycket att skratta åt. Fyfan vad kul vi hade! <3 Sen cyklade jag hem och tittade på ÄLSKADE Grey´s Anatomy. Det var riktigt bra och sorligt bra..!

Idag har jag varit i skolan. Det var as kul! Vi hade NO läxförhör och det gick jätte bra. Typ föska gången jag verkligen har pluggat på NO:n. Hoppas verkligen att det gick lika bra dom jag tror att det gjorde, annars blir jag jävligt besviken! Idag är det turingeskolansdag. Det är en sak vi har varje år för att vi ska få in pengar till koslan. Det är olika aktiviteter som man betalr för att för göra, eller så finns det saker man kan köpa! Det är så jävla kul, jag älskar det och har aldirg gjort! Våran kalss och andra åttan ska sälja fika i matsalen. Jag ska såt och sälja mellan 16:30-17:20.

OJ GUD.
KLOCKAN ÄR JU MYCKET....

HEJDÅ!!!

/ Julia

8 Maj.

HEJ!

Åh, igår hade jag värsta suget att blogga, men icke sa nicke. Pappa höll på med nåt virussak hela jävla kvällen... Igår var jag på körskolan med Lisa. Jag klarade ett prov. Och har nu två kvar. På måndag är det "uppkörning" ska bli så skönt. Om jag är duktig och kör hårt och hinner med dem två proven innan måndag kan jag göra uppskrivningen på måndag också. Sen är det klart, FAN vad skönt att slippa gå dit! Tänk omjag inte klarar uppkörningen?!

Idag var jag i skolan. Fick tillbaka mitt hemprov i Judendomen. Vafan, BARA G? :/ jag som slet som FAN. dåligt.
Efter skolan så gick jag med Sara hem. Eller cyklade! Vi tog moppen till henne sedan så åkte vi till kyrkan. Usch, jag har fan redan tröttnat på att åka moppe. Det är inte ens kul längre.. Jag får hoppas att suget kommer tillbaka! hahaha.. Aja, idag i kyrkan övade vi allt inför konfimationen. Jag tror att allt kommer bli lyckat och att det kommer gå bra. Jag ska bära ett ljus när vi går in, lite nervöst att gå först eftersom det är mig och Mikaela och Sara som syns först.. Hoppas det går bra!!!!!!
image242
turinge kyrka

Hm.. jag ska nog titta på Ugly Betty idag. Det var ett tag sen jag såg det, jag tyckte att det vart så tråkigt ett tag, men nu efter reklam som går verkar det ganska intressant igen. Efter Ugly är det älskade DH! Det är bara för bra alltså!

Kan jag bli töntigare, jag sitter och lyssnar på fjortisgirllåten på högsta volym. Ganska skönt, ingen är hemma!

Nu ska jag poppa poppisar.

/ Julia

6 Maj.

jahopp, hemma igen! Det har varit super kul på lägret. Roligare än förväntat! På fredagen hade jag panik för jag hade inte ens packat och då var det bara 40 min innan vi skulle åka till dit där bussen gick. Men det gick bra och jag fick med mig allt jag behövde! Bussen gick 16.00 från herrgården. Och vi var framme vi stjärnholm ca 17:00. Alla fick reda på vart dom skulle bo och vi började med att bädda våra sängar och fixa lite. Jag bodde med Madeleine första natten och Sara och Madeleine andra natten. Sara kunde inte följa med på fredagen för hon hade varit på begravning i Dalarna. aja.. på fredagen så hade vi jätte kul. Jag och Madde var för det mesta med Alex och Viktor. Super trevligt. Sedan på lördagen var det frukost tidigt och sedan så efter ett tag kom Sara! Vi övade på våran pressentation som vi ska ha på konfamiddagen den 18 Maj två dagar innan konfimationen den 20 Maj. Jag är verkligen ingen person som gillar att spela teater om man säger så.. Eller, det är kul, men inte i sånna här lägen! Vi hade även någon rolig sak i skogen och senare på kvällen grillade vi korv ute, och alla gick runt med filtar och mös, super mysigt och kul! =) Söndagen vaknade vi lite senare och åt frulle sedan så var vi på Gudsstjänst efter det lunch och så packade vi och städade! Bussen gick klockan 13:00 och vi kom hem vid 14:00!

När jag kom hem så solade jag lite, städade, tränade & duschade. Mamma, jag & pappa har varit ute och ätit på resturang och kom hem för ett tag sen, gott & trevligt!

Jag sätter inte lite bilder på alla tokar som badade! Fast jag måste skryta om att jag redan har tagit årets första dopp, den 15 April faktiskt! DENI! Men jag velade länge innan jag visste om jag verkligen skulle våga! Men här på lägret hoppade alla i som om det vore sommar! Simmade runt och gick upp och hoppade i igen, det fattar jag inte :S ahah.


Rolig helg enligt mig i alla fall!

Nu ska jag nog titta på OC som jag spelade in.

/ Julia

MAX!

Idag köpte Elin ett nytt linne till mig. Det är välrigt fint tycker jag!

Mamma och pappa kom på en bra idé. Att vi skulle åka till MAX och äta. Det måste vara det godaste "snabbmatsstället". MacDonald´s är inte alls lika trevligt och inte på långa vägar lika god och fräsch mat! Det var gott i alla fall. Jag äter alltid, greenmålet, det är så jävla gott att man inte vill äta upp. Alla borde testa det!

Asså Gud, jag har ingen ork till att plugga eller att packa eller att städa! hur ska detta sluta!? Engelskan kan jag i alla fall, skönt! Musiken är så svår att plugga till, det är ju mer än 100 frågor och det är bara 27 frågor med på provet så det känns lite onödigt.. Alla säger att det är hur lätt som helst. Dom gjorde det förra veckan när jag var hos frissan!

image232 image233
fräscht                                                                              mindre fräscht!



Nu ska jag hämta Elin hos Michel.

trevligt helg =)

/ Julia

3 Maj.

okej, jag skulle verkligen fösöka uppdatera bloggen varje dag. Men igår fanns det faktiskt ingen tid. Igår var jag med Lisa. Vi tog bussen till södertälje och gick först hem till Lisa & sedan åkte vi ner till stan. Vi skulle till trafikskolan med det var så mycket folk så vi fick inte plats. Så vi gick ett tag på stan istället. Vi köpte hem mat från Nancy´s och åt hemma hos Lisa. Efter maten kom vi på att vi skulle ut och åka lite moppe. Vi åkte till coop och köpte tuggummi. Sedan så gjorde vi en busig sak som jag inte ska skriva här, men det var ruggit kul. Sen åkte Lisa med mig hem och vi gick ut och åkte lite moped. (vi är töntar, joo jag vet). Efter det åkte Lisa hem och jag tittade på Grey´s Anatomy. Det är så jävla bra alltså!

Idag har jag varit i skolan. Usch, inte en bra dag. Eller jo, helt och förresten. Förutom gympan! dubbelspanskan gick bra för att vara dubblespanska! :D Eller gick bra, den gick snabbt menar jag. Idag har jag så jävla mycket att göra. Jag ska plugga till musikprovet imorgon och läxförhöret i engelskan. Usch, orkar verkligen inte, + att jag måste packa till det där JÄVLA konfa lägret, jag är inte alls sugen att åka på det, inte ens LITE! Men så tänker jag alltid, men det är roligare när man väl är där! hoppas jag......

Nu ska jag duscha efter gympan! Imorgon & på lördag lär jag inte skriva eftersom jag inte är hemma.

Hörs på söndag då!

/ Julia

1 Maj.

En bra start på en ny månad. Gårdagen, eller gårkvällen var skit rolig. Först kom Lisa till mig, sen åkte jag och hämtade Felicia. Efter ett tag gick vi tre till Rebecca och var där ett tag. Sen gick vi ner till centrum och köpte dricka. Efter det gick vi till brasan. Den var redan tänd när vi kom och alla människor började gå därifrån. haha, vi är så sega. Sen vid tio kanske träffade vi Simon, Kallin & Niclas. Vi gick till alcro och hade kul. Sen gick vi vidare mot turingeskolan. Niclas och gänget försvann. Vid turinge var massa folk, orkar inte rabbla upp alla! Sedan vid halv två tror jag kom vi hem =) Jag och Felicia sova hos Rebecca. Vi vaknade kvart i nio. haha, undra vems fel det var!?!? ;D aja..Helt okej kväll i alla fall!

Vi har legat och tittat på one tree hill. Snyggingen Chad Michael Murray. Han är den sexigaste som finns! Gustaf och Sebastian gjorde oss sällskap då också.


Jag gick hem vid halv fem. Nu gör jag inget. Har precis ätit rabarberpaj. Asså, det måste vara det godaste som finns, förutom bonaqua om man kan jämföra så..  ♥ MUMS! Snart är det DH!!!! :D

Ska nog stänga av datorn och krypa ner i sängen tidigt och ligga och titta på DH. skönt, jag är trött.

JUSTE! Idag fyller Camilla 14 år! GRATTIS GUMMMAN PÅ DIN DAG!

nu ska jag kila

/ Julia

RSS 2.0