20 Maj.

Middagen i fredags gick jätte bra, även fast vi inte hade hunnit öva så mycket. Med det flöt på bra! God mat också! Efter middagen stjussade pappa mig och Madeleine till Lisa. Hos Lisa var också, Felicia & Rebecca. Vi satt ute på Lisas balkong och hade jätte mysigt. Sen vad som hände kanske jag inte ska berätta för alla. Sen kväll i alla fall! Aja, dagen efter så kom Felicias pappa och hämtade oss. Alla sov hos Lisa förutom Madde.
 
När jag kom hem hjälpte jag mamma med smörgåstårtorna sedan sov jag. Sen efter maten duschade jag och var med Rebecca. Vi satt ute på hennes verande med henne mor och far och pratade! Efter ett tag gick vi ut till Niclas, Philip & Kallin. Vi stod och pratade ett tag. Sedan gick vi in igen. Och efter ett tag ut till dom igen. haha.. Sen gick jag hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Idag vaknade jag kolckan sju, eller mamma väckte mig klockan sju. Jag gick ner och åt frulle. Sen så började jag sminka mig och sätta på mig mina kläder. Efter en timme, klockan åtta alltså så lockade Elin mitt hår. Sen när det var klart så stjussade pappa mig till kyrkan klockan nio. Vi satt ute ett tag tills alla kom sedan började vi sätta på oss koporna (kåporna)?. Och en röd ros. Sen efter att alla var klara med det så tog vi kort, enskillda och gruppbilder. Sen fick vi lite bullar, och frukt. Sen blev klockan närmare och närmare elva. Alla bilar började komma. Sen rätt som det var ringde kyrkklockorna och vi gick in i en fullproppad kyrka. Mikaela gick först sen gick jag och Sara bakom och bar varsitt ljus. Så det var extra pinsamt, att gå "först". Allt gick jätte bra. Drygt en timme var det slut och vi gick ut så att alla fick ta kort på oss. Sen var det slut. Konfirmerad alltså. Känns jätte bra, men jag måste fan erkänna att det var ganska sorligt. Man har lärt känna nya som man typ aldrig mer kommer träffa eller prata med! Känndes lite som en skolavslutning. Aja.. Skönt att ha det gjort! Sen åkte jag hem med farmor och farfar och Rebecca. Elin, mamma, pappa, Lisa & Felicia åkte innan. Eller.. aja skit samma. haha! Kom hem och Anki, Mattias, Tomas, Anneli & Göran kom. Vi åt smörgåstårta öppnade paket och efterätt. Jag ska ta kort på alla mina fina paket senare! Tack så mycket allihopa! Alla åkte hem för ett tag sedan.

Nu har jag precis tittat på reprisen av Grey´s Anatomy. Gud så bra det är!

Här har ni en bild i alla fall:
image248


Nu ska jag gå ut och gå med mamma!

/ Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0