Jag hatar symaskiner.

ÅH, jag är så arg. Jag hade verkligen ansträngt mig för att blogga alla dagar i November, men icke sa nicke. Jag hann inte igår. Fan, jag är så bersviken på mig själv. Jaja, jag jobbade igår i alla fall, det var kul. Men det var ändå ganska jobbigt att jobba för jag hann inte göra min engelska läxa. Jaja, jag har allvarliga problem.

Idag var skolan helt okej. Jag, Isabella, Felicia (inte Hammar, en i min klass), Madde, Sara och Cecilia har bestämt att vi ska sjunga solo på Lucia. Julen är här ska vi sjunga. Hoppas det går bra.

Jag har mått dåligt idag, allt är egentligen skit. Jag är så jävla stressad. Kan jag aldirg planera allting lite bättre och ha lite framförhållning? Jag är inte mig lik, jag är den personen som har allting planerat och gör som jag tänkt mig. Jag är inte mig lik och jag vet inte vad som har hänt. Jag är sur, jag är arg och ledsen hela tiden. Jag mår helt enkelt inte bra, men jag vet som sagt inte varför? Varför? Jag gribblar på det varje dag men kommer ej fram till varför. Jag kanske behöver hjälp. Eller? Det kasnke bara är tillfälligt. Nian är jobbig, as jobbigt.

Nu är jag med mina tjejer, Felicia, Lisa och Cornelia. Det är egentligen bara Rebecca som saknas för att allt ska bli helt perfekt men jag tror vi kommer ha minst lika kul. Nu ska vi dansa och jag ska sluta skriva om feelings. Men det kan vara skönt ibland.

Ha en bra fredgaskväll

/ Julia

Gråta är skönt.

Vilken onsdag. Vi hade först sovmorgon till 09:40 vilket var mycket skönt. Dirket när vi kom till skolan hade vi No prov, det gick helt okej tror jag. Det känndes/känns bra. Det var inte så svårt, hehehe... Sen hade vi slöjd sista lektionen. Jag älskar slöjd + att det blir dubbelt så roligt när jag och Lisa sätter igång med våran humor.

Efter skolan gick jag till Sotis. Lilla gubben, han var typ sur på mig idag eller nåt. hahah!

Sen hjälpte pappa mig med min matteläxa. Jag fattade noll men nu fattar jag faktiskt. Jag hoppas att det går bra på mattenprovet imorgon. Men åh, snacka om att jag är sämst på matte och jag hatar det så grymt mycket.

Nu är det Room Service. Dom verkade inte bli nöjda? Eller?
Sen är det säsongsavslutning för Grey´s Anatomy. Sorligt, I Love Grey´s.

See you bloggen, see you.

/ Julia


HHHÖM

Matthew McConaughey
OHHHH, vilken mage vilken mage.

Blondie

Idag var skolan mycket booring. Jag åkte dirket efter skolan till Elin som var på salongen. Nu har jag gjort ljusa slingor och det blev mycket bra. Jag ska dit den 10:onde och göra mer slingor. YEYY.

Jag har bråttom, No prov imoron + DH nu.

/ Julia

I Don´t Care What They Say.

Rolig skola idag faktiskt. Usch, den här veckan kommer bli jobbig. Tills imorgon har vi matteläxa + No läxförhör på onsdag har vi No prov och på torsdag är det matteprov. Sen har vi engelskaläxa till på fredag också.

Imorgon ska jag bli blodin igen. Det känns bra. Jag har saknat mitt hår, men jag önskar att jag bara kunde få tillbaka mitt blonda hår precis så som det var. Det är så jobbigt att färga håret, det blir så slitet. Men det ska bli najs. Undra hur många gånger jag måste färga det för att det ska bli rikigt blont? Höm..

Efter skolan var jag och Lisa hemma hos Rebecca och gosade med Sotis. Vi gick sammtidigt från Rebecca och hon skulle springa till bussen. Hon missade den och kom till mig. Sen gick hon nästan direkt igen. Efter maten gick jag och mamma ut och gick och då var vi hos Sotis igen och gav honom mat. Lillen Sotarn!

Idag är det Prison Break. YEEEES!
Bildtext saknas
Tjaaa snygging.

/ Julia


Bleeding Love

Jag saknar min bästa vän. Redan, herregud! Det har knappt gått en dag, men det är fan sjukt. Vi pratar ju om allt hela tiden och jag får panik om jag inte vet vad Rebecca gör liksom och då måste jag ringa dirket. Men nu är det ingen hemma, hon har kul och jag har tråkigt. Jag har ingen nu, helt ensam. Tyck synd om mig!!
Mischa Barton, Mischa Barton är tillbaka efter en tung period!
Hon är lika söt som Rebecca.

Från I Fredags!!!

image534

Jag vill med till Thailand.

Vilken helg, vilken helg.

Fredag: Vi var som sagt hemma hos Felica. Det var rikigt trevligt och jag tror att alla hade kul. Rebeccas bror Adam kom och hämtade mig och Rebecca på kvällen och sen sov jag gott.

Lördag: Jag åkte till Stockholm med sis. Köpte lite underkläder, en kläning och strumpbyxor. Vi mötte även mamma som vi åt lunch med. Sen var ju tanken att jag skulle hitta en vinterjacka med åh, det finns ju ingen i hela jävla världen. Jag vill inte ha en, Boomerang, Peak, Fjällräven ni vet, som alla har. Jag vill ha en vanlig jacka, inte en tjock dunjacka som jag svettas ihjäl i. Jag har lite panik faktiskt. Sen dirket efter Stockholm gick jag till Rebecca och sa farväl. HHHÖM. Kommer sakna dig som ett djur, eller det gör jag redan. Aja, på kvällen var jag i alla fall med Malin. Vi hade mysigt. Förlåt Malin att jag sov under typ båda filmerna.

Söndag: Först gick jag till Rebecca. Jag ska ju ta hand om deras katt när dom är borta så jag kollade till honom lite. En som heter Mia ger honom mat på morgonen och jag ska göra det på kvällen. Men eftersom jag bor så nära så kan jag lika gärna vara med honom lite oftare. Han är så söt. Sen efter det gick jag till Cornelia och vi åkte till stan. Där träffade vi mamma och pappa och åkte hem med dom. Efter det gick jag och Corddan hem till Rebecca igen, tittade på film gjorde vi. Jag sommnade. Kul för alla som tittar på film med mig att jag bara sover. Det är verkligen inte meningen, hhhöm? Sen gick jag hem. Och för ett tag sen var jag hos Rebecca igen och gav Sotis mat. Han blir så glad varje gång jag kommer, lilla kisse missen.

Jag fick ett sms av Rebecca idag 15:42:
Hej :) Jag är framme nu.
Jag är på hotelet och har precis duschat. :)
Vi ska äta snart.
Klockan är tjugo i tio här.
De är jävligt dyrt att skicka sms och ta emot men
jag ville bara säga att jag är framme.
Hotelet är jävligt fint och det är jätte varmt.
Hälsa alla och sköt om DIG!
Jag älskar DIG!
Jag är inte alls avundsjuk.

/ Julia

Måste skynda.

Skriver imorgon istället. Har bråttom!

Blondie or Browine?

 Blond eller Brunett? 

becca poppberg

image529
Hur ska jag klara mig utan min andra del? Jag kommer bli helt tokig. Men jag hoppas att du får det underbart i Thailand. Vi får ta igen allt när du kommer hem den 10:onde December. I vilket fall kommer jag sakna dig som aldirg förr och jag älskar dig mest i hela världen. Den bästa vännen som finns på jorden.
Rebecca Forsberg!

Jag hatar att dammsuga!

Blä för skolan. hehehe. Nej men den var helt okeh idag. Efter skolan gick jag hem med Isabella. Det är trevligt att prata av sig lite. Sen städade jag mitt rum! ;) Eller hålla, ska jag säga en sak? Jag gick upp 06:40 och städade hela mitt rum i morse! Är jag duktig inte eller? Soffan såg förjävlig ut, allt var allmät ofräscht och jag hittade inte det jag skulle ha på mig så jag städade. Är väldigt glad att det är fint igen! HEHE. Skönt.

Jag har varit med Rebecca idag. Det var trevligt. Anette lärde mig hur jag skulle göra med Sotis (deras katt) eftersom dom jävla bajskorvarna ska åka till THAILAND imorgon. Jag är jätte avundsjuk och jag kommer sakna Rebecca som in i helvete. Två vekor och två dagar utan min babe? Hur ska detta sluta?

Ikväll blire lite avskedsfest för Rebecca hemma hos Felicia. Jag är as tagad. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, men jag ska gå och kolla det nu.. Höm. Jag måste köpa partykläder. Det är snyggt.

Imrgon ska mor, jag och sis till Stockholm!  YEEEY.

trevlig kväll allihopa

/ Julia

Bättre sent än aldrig.

Vilken dag, vilken dag. haha, eller det kanske inte har varit så speciell när jag tänker efter. Men det känns så för att jag ar varit så stressad tills nu. Jag var i skolan, slutatde halv två och gick hem. Gjorde Engelskaläxan och sen åkte jag, mamma och Elin till Södra för att kolla på färg till mitt rum. Jag ska ha en färg som heter Tyll på en vägg och sen ska jag ha en färg som heter Fjäder på dom andra väggarna. Tror jag!?? hehe.

Sen åt vi på Max och sen åkte vi till coop. Jag gick från copp till scaniarinken och mötte Lisa. Det var helt okej att jobba idag. Var så jävla lungt. Hur skönt som helst. Men Gustav var bara för jobbigt idag!

Nu har jag precis, tagit bort mitt nagellack och duschat. Nu blire sova.

Ha det najs.

/ Julia

Casper å Molly

Har inte Malin typ världens sötaste hund? Asså seriöst. Titta på hunden. Nu menar jag då, förutom min egen lilla gris. Men Gud vad jag vill ha en hudvalp. Casper heter han. Jag ska gosa med honom på lördag.

Casper älskar caffe.

Nervös.

Imorgon ska alla som ska vara Luciakandidater ta kort. Sen är det bara att hoppas på att hela skolan röstar på mig. Jag har redan gått runt och raggat röster. HEHE. Det är klart man vill bli Turingeskolans Lucia 2007.

image525
När jag sökte på google på Lucia så kom vårat fina Luciatåg fram som vi hade för två är sedan i skolan. Det var riktiga tider det. Det ser lite omysigt ut. hahahah.

/ Julia

Jag är så trött, så trött.

Gud, jag tror aldrig jag har varit såhär trött. Vad är det för fel? Det måste vara något fel på mig? Det är inte alls likt mig att vara stressad, trött och må allmänt dåligt. Vad är det som fattas? Det är så mycket som händer nu för tiden. Jag har inte tid med skolan heller, jag vill sluta skolan. Fast i och för sig, jag är inte trött på själva skolan, utan bara trött i kroppen. Jag tror att jag har järnbrist. Ska besöka skolsyrra imorgon.

Efter skolan kom min kära mor och hämtade mig. Gick till halv fyra idag också. Men den sista lektionen var elevensval vilket betyder syslöjd. Jag är helt klar med mina vantar nu och hoppas på MVG.

Jaja, klockan fyra kom pappa hem och då åkte vi dirket till ikea. Vi tittade efter garderober och jag vill ha en skjutgarderob men jag får inte det för mamma, för att hon tycker att 150 cm är för långt för mitt rum. I och för sig kan jag hålla med. Jag vill ha ett stort rumt. Åh, ja är så trött på mig själv för att jag klagar på allt. I alla fall, vi köpte ingenting. Eller lite smsaker, lite kuddar och sånt. Det var i alla fall trevligt.

Jag sitter här och tittar på Room Service. Sen är det Grey´s! <3

/ Julia

Aj..

Jag älskar Desperate Housewives! Susan är så jävla rolig.

Middagen hos Cornelia var jättegod. Vi hade mycket mysigt och trevligt.
Marike kom lagom till efterrätten och då blev det ännu roligare, tack Cornelia!

Sleep well

/ Julia

Ge mig dig.

image524
Den som fixar en träff med denna man, är verkligen bäst.
Han är så jävla helvetes snygg, jag får gåshud. DOMINIC PURCELL.

Vardagslyx


Skolan idag var jätteskön. Först hade vi sve/eng. Vi gjorde ingenting, hjälpte Ingelia i caféterian. Sen hade vi hål i matte en timme. Efter det skulle jag på caféråd. Sen hann jag bara gå på svenskan 20 min. Efter lunchen så skulle vi ha SO och sen NO. Men eftersom jag, Madde och Mathilda skulle ha lektion för 3:or op gympa så missade vi So:n. Och eftersom Niclas var borta så slapp vi NO:n sista lektionen. Hur skön dag vare inte?

Snart ska jag gå till Cornelia och äta mat. Eftersom hon bjöd mig och Rebecca. Jag vet inte vad vi ska få men jag hoppas att det är gott. Trevligt med en middag mitt i veckan! YEEEY.

Nu ska jag dricka äppel juice.

Jag älskar tAKiDA!!!!!!!!

/ Juilia

I Really Love You

Som sagt gillar jag måndagar. Men den här måndagen var inte så rolig. Eller såklart att den var rolig, men den var tråkigt. Eller asså, jag vet fan inte. Helt okej. Vi slutade sent, halv fyra.. det är jättesent, undra när jag kommer komma hem när jag går i skola i stockholm? Det är mycket i min hjärna nu.

Jag har skrivit en uppsats om andra världskriget. Sioma var min inriktning. Jag får panik. Det går inte att förklara hur hemskt allting är. Jag började nästan gråta när jag läste vad Sioma hade skrivit. Det är sjukt. Jag förstår inte hur man kunde vara så hjärtlös som Hitler var, det är obegripligt. Fyfan!!

Imorgon skulle jag egentligen till Elin på salongen för att göra ljusa slingor??? Eller?? Ska jag ha brunt? Jag har panik? Men Cornelia ringde och bjöd mig på middag, hon hade bjudit mig och Rebecca. Imorgon. Jag tackade jag och skiter i att jag skulle till Elin. Det får bli någon annan dag.

Nu ska jag sova, är jättetrött. Det är Prison Break idag, hur ska jag orka?

Godnatt

/ Julia


High School Musical


Igår gick båda High School Musical filmerna på TV. Jag har sett ettan men inte tvåan Och eftersom vi skulle på middag så spelade jag in den. Jag, Michel och Elin har precis tittat på den och den är ju superbra! Zac är nog det snyggaste som finns förutom Dominic Purcell och några mer.

PB

Igår var en mycket trevlig kväll. Gott käk och trevligt folk. Cornelia kom och fikade efterrätt med oss. Sen gick, jag Cornelia och Rebecca hem till oss. Eftersom Elin var hemma ensam så hade hon tagit hem lite kompisar och efter ett tag kom några killar också. Det var faktikst kul. hehe. Vi gick tillbaka till Rebecca sen och tittade när våra föräldrar dansade. Fyfan vad jag skrattade. Jag sov hos Rebecca.


I morse vaknade vi tidigt och tittade på Prison Break. Det är så fucking bra. Eftersom Rebecca inte har sett ettan och tvåan på TV har hon tittat på boxarna nu. Hon är i mitten av tvåan. Jag tittar igen även fast jag har sett allting redan, jag är lika nervös den här gången även om jag vet vad som ska hända.

Dominic Purcell, vilken man. Ge mig allt som har med honom att göra!

Nu ska jag duscha, imorgon är det skola!

Ciao

/ Julia


Peppakaka

Idag har jag varit med Cornelia. Vi har inte gjort så mycket. Mamma pappa och elin var på stan och köpte lite nya saker till mig. Ett par nya stövlar från dinsko en klänning från indiska och MIN SNYGGA GLITTER PALJETT KJOL!!!!! Men den var för liten?? jag ska göra om den. ÅÅÅH.

Nu är jag hos Rebecca. Corddan gick precis hem och jag ska precis hem och sminka mig, sen ska jag hit igen på dinner. fett med najs ska det bli.... :D Jag längtar till Nettans tårta!



det luktar najs kväll

/ Julia

Kate Walsh

image517image518image519
Nu snackar vi riktigt snygg.

229 dagar till Turkiet.

Jag brände näsan idag. När man säger bränner så är det inte bränna på rikigt, det är typ nån vätska man stoppar in i näsan. men man säger att det heter bränna. men i alla fall, när han tog den där grejen och körde upp den i näsan på mig så råkade han ta det PÅ näsan och komma åt hakan också, och nu har det blivit svarta STORA prickar som syns som fan. Och dom går inte bort, jag är lite arg, men det går väl bort med tiden.

Nu sitter jag hos Rebecca. Vi ska nog dricka julmust nu.

image516
Jag och Anette i Turkiet 2007!

/ Julia

Näsblod

Ällvsjlmässan var förvirrande. Men ändå ganska nyttig. Så jävla mycket folk. Skriver mer imorgon.

När jag kom hem vid halv två tiden gjorde jag inget, nös som vanligt. Men efter ett tag började jag blöda jävligt mycket näsblod. Jag stod och tog nya papper men det bara forssade blod. Efter en halvtimme fick både jag och mamma panik och åkte till vårdcentralen. Där var dom så jävla tröga. Usch. Jag blödde två timmar och tappade VÄLDIGT mycket blod. Nu sitter jag här med en nuss med nåt grejs i näsan och imorgon ska vi tillbaka till vårdcentralen och bränna. Jag kan inte gå till skolan imorgon, jag är ARG. Vi skulle ha musikprov och jag madde och sara skulle ju sjunga för hela kalssen. Vi som har övat så mycket denna vecka och nu kan inte jag vara med? Kan det bli värre? NEJ. jag hatar allt. Jag mår skit. Eftersom Emma tar på hur våra röster låter så hoppas jag verkligen att dom kan vänta på mig tills nästa fredag :(

Förra gången jag blödde såhär mycket fick jag åka ambulans till Huddingsjukhus. Jag ville ju åka ambulans igen. Fan, jag är så jävla ARG, jag hatar besvär. Varför kan inte allt bara vara som vanligt??????

Jag vill ha en klubba!

Kate Bosworth, Kate Bosworth återlanserar bohochic?
I love her dress!   ♥

Chill Prill

Åh, jag bara älskar skolan. Det är så jävla kul, det är sjukt kul. Att jag hade den turen att hamna med världens bästa klass, det är inte alla som har! Fan vad jag älskar 9ef!

Jag är jättetrött i benen fast jag sitter ner. Det är så jobbigt. Idag har jag och moder tittat på garderober eftersom jag ska göra om i mitt rum (när det nu blir). Jag hittar ingen som jag är kär i. Jag blir lite stressad. Jag längtar verkligen tills det händer, för då får jag datorn i mitt rum vilket är fett med najs. Sen ska jag måla om också, men vilken färg? Jag har inte den blekaste, ljust i alla fall eftersom mitt rum är mini.

Jag har precis gjort en mycket mummmsigt sallad till imorgon eftersom vi ska till Älvsjömässan. Det ska faktiskt bli najs. Hoppas att det blir najs också, men det lär ju bli det. okej?

Ikväll är det en rikig TV kväll. Room Sverice, sen Grey´s Anatomy och efter det Fråga Olle. Jag längtar. Jag älskar onsdagar även fast vi går till halv fyra i skolan..

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska göra nåt annat.

/ Julia

J.Holiday - Bed


fett mä skön.

Stockholm

Idag var jag som sagt i Stockholm med Lisen. Köpte inget, så fucking boooring. BLÄ. Jag var på shoppinghumör som vanligt men hittade inget som jag verkligen ville ha! UUUHH.

Jag vill att det ska bli helg, jag vill vara ledig. Skönt.

HÅLLA, jag Julia Marie Tennorth har fått munsår? Hur äckligt är det inte? Jag? Jag har liksom typ aldirg haft det, jag vill inte ha det, det gör ont & är fult. Sitter här med vit salva och tycker synd om mig själv som vanligt. Jag är ensam, jag vill ha en pojkvän som jag kan mysa med när jag fryser om tårna.

Duscha, Ugly Betty, DH sen sova...

/ Julia

CI & JT

Cornelia - "Det finns läppgalns så att man får större läppar!"
Julia - "Men du har ju stora läppar?"
Cornelia - "Nej det har jag inte, men dom kanske inte är små"
Julia - "Neeeej. Så du skulle tack ja till en läppförsoring om du fick den gratis?"
Cornelia - "Näää, ofta"
Julia - "Ofta kofta"
Cornelia - "Ofta halsduk"
Julia - "Det var ungefär lika tråkigt som ofta t-shirt!"
Båda - "HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA"


Bajs + Godis

Halvskön måndag. Skolan var väl lite halv borring medans det var kul hemma. Jag och Lisa gick med Cornelia hem till henne, vi skrattade och snackade hemmmlisar ;) Visst brudar?

Jag har ont i leppen, jag vet inte vad jag har ont. Men det gör jävligt ont. Jag längtar till imorgon. Jag och Lisa ska till stockholm och det ska bli najs, kanske hittar något snyggt som jag kan ha på mig när familjen och jag ska äta middag hos Foppas på lördag. Hoppas det bli trevligt, men det brukar det ju bli.

Skulle inte sitta fel!

Tråkigt inlägg men det känns ändå inte som någon läser!

/ Julia

Zac Efron

Zac Efron, Zac Efron utnyttjar paparazzis!

Skolan imorgon!

Hos farmor och farfar var det mycket trevligt. Vi kom dit vid två och åkte hem vid halv fem. Nu har vi precis ätit väldigt gott och snart ska vi familjen + Michel titta på 1408! Den verkar så bra och jag har velat se den länge, men eftersom den inte finns på DVD ännu har papi laddat ner den. YEY.

1408

image515
Blond for life.

Farsdag

Igårkväll var det verkligen en skön kväll. Jag tittade på Freakey Friday som gick på fyran och åt en apelsin. Sen satt jag vi datorn, glömde den på hela natten och var online. Jag förstår att dom som hade skrivit till mig dampade.. HEHE. Vaknade halv sex och stängde av den. Igårkväll tog jag hostmedecin, det var typ morfin i den. Jag var helt groggy och sov som en stock vilket var skönt!

Idag ska vi åka och fika hos farmor och farfar eftersom det är farsdag! Grattis far. Vi har köpt en parfym, en deo till den och något konstig Anthon Berg chokladask. Hoppas han blir nöjd.

Nu har jag precis duschat. Jag är så torr i ansiktet och därför tog mamma in världens bästa kräm från hennes "butik", den är verkligen hur bra som helst om man är ungdom ;) HEHE.


/ Julia

I´ve got a reason to cry

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

I can´t take it one more time.

Goodbye My Lover

Idag följde jag och Elin med mor till expert, vi skulle köpa patroner till skrivaren. På expert hade dom inte och därför åkte vi vidare till moraberg. Där hade dom, åh vilken tur! Sen på vägen hem så stannade vi och handla i centrum, hämtade ut min väska hos skomakaren för att det har varit på lagning + mina skor som har klackats om. Nice. När vi kom hem visade vi patronerna för pappa eftersom det var han som skulle ha dom, det var fel! HEHE. Då var det bara att åka tillbaka, den här gången utan Elin. Vi gick tillbaka till Siba och  lämmnade tillbaka och frågade om dom hade de som var rätt. Men nej. Vi fick en jättestor Twix för att hon hade gjort fel, snällt & gott. Vi gick till Elgiganten och Onoff men ingen hade. Så vi åkte hem utan. Det var ju tråkigt...


Jag ser inga fel?

Inatt hostade jag jättemycket. Ikväll ska jag nog ta hostmedecin. Jag hatar att hosta! Det är verkligen kul att bara sitta hemma en lördagskväll. Men jag får inte gå ut för mamma. Fast när jag tänker efter så orkar jag inte eftersom det är så kallt + att det har kommit snö. Usch jag hatar verkligen SNÖ!

Snart är det mat, fiffan vad gott.

/ Julia

Facebook

Det är bara att adda mig på facebook, Julia Tennorth.

Jag vill bort härifrån

Jag hatar nykvarn, södertälje och allt som är i närheten. Jag vill bort härifrån, och det är nu. Jag har panik, nykvarn är det tråkigaste och fulaste stället. Såklart att jag skulle sakna mitt hus och allt om jag skulle flytta, men fatta ett hus i spanien, eller USA? Jag är så jävla avis på Sara som bara flyttade, ifrån allt. Hon har jättekul nu och jag vill också ha jättekul, jag har alltid tråkigt. Jag vill BORT. Skaffa nya vänner och allt, börja om från början. Snälla, kan inte bara mamma eller pappa få ett jobb i tex spanien? Snälla Gud, jag ber!


Det är ju bara att titta ut och fatta varför...

Kate Bosworth


Man kan ju inte säga nåt annat än att Kate är snygg.

Jag kissar på mig


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAAHAAHAHAHAHAA.

Nymålade naglar

Jag fattar inte varför jag satte på platttången och plattade mitt hår när det redan var lockigt och fint + att det är så slitet? Nu har jag ju ändå det bara uppsatt, och det var ganska onödigt! Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva nu. Jag är trött på att vara sjuk, jag vill till skolan och visa hur smart jag är!

Sitter och lyssnar på takidas nya skiva, det är ruggig. I Love tAKiDA! Jag har även Brittans nya som jag ska lyssna på ikväll. Det ska bli intressant! Jag hoppas att det är bra, men jag vet inte vad jag ska tro.

Jag längtar till maten,  vi ska äta potatisgratäng. Det är underbart gott..

/ Julia

Tjenare Kungen

Idag var jag hemma från skolan som sagt. Det har varit rikgit skönt. I morse gick Tjenare Kungen på TV och den filmen är rikigt bra, I Love It. Dirket efter var det Fult Hus 2 och den är också rikigt bra! Sen har jag bara suttit vid datorn och tittat på massa gamla bilder. Det här kommer bli en toppenfredag, verkligen! Så jävla rolig. Jag hoppas i alla fall på att det är Andreas tir att åka ut ur Idol ikväll.


/ Julia

Rihanna - Don´t Stop The Music



Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rocking on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face

Fittdator

Asså jag försöker göra om min blogg, men jag orkar inte, datan är så seg så jag börjar fan grina.

Mary-Kate and Ashley Olsen


Jag är fan kär.

Jag har halsfluss

idag kunde jag inte gå till skolan, jag vaknade av att det kändes som om jag hade spytt eller något, asså som att det var typ mat kvar i halsen. Men det var det den grejen som hänger ner i gommen som hade svulnat upp och den nuddar tungan precis där man ska nudda om man vill spy, så jag går runt och har kvällningar hela tiden. Jag var hemma idag, men emot min vilja. Jag var så ledsen så att jag började gråta, jag ville verkligen gå till skolan eftersom vi skulle redovisa våran eng uppsats och så skulle vi ha gympa prov. ÅH. Jag verkligen HATAR att vara sjuk och hemma från skolan. Men klockan tio var vi hos doktorn och han såg dirket att jag hade halsfluss, vi behövde inte ens ta några prover eller nåt. Så nu måste jag äta penselin i 10 dagar.

jag håller på att baka en sockerkaka...

.....ska titta om den är klar...

/ Julia

TV

Eng läxa, tv & sova. Jag är upptagen!


haaaaaa

Snacka om snygg blogg. Jag orkar inte göra om den idag. Tar det imorgon istället.

Nu är det Ugly Betty och sedan DH.

Godkväll

/ Julia

Gossip Girl

Jag är inte alls nöjd med min blogg. BLÄ. Den ska göras om snarast.

Skolan idag var lika rolig som igår. I love school JUST NU. Men det är ju bara just nu. Snart kommer det en sån där jobbig period igen. Men nu är allt lungt..

Jag har riktigt jävla ont i halsen. Igår när jag låg och tittade på Prison Break så kunde jag inte ens svälja, det är hemskt. Varje gång jag ska svälja nu gör det verkligen så fruktansvärt ont, men det hindrar inte mig från att vara hemma från skolan eller sluta snacka. I´m the pratkvarn.

 photo |
Leighton Meester är riktigt snygg.

/ Julia

Min hals gör jätteont!

Eftersom jag hade feber igår bestämmde mamma själv att jag inte skulle gå till skolan och därför väckte hon inte mig. Jag vaknade fem över åtta, skolan börjar tio över, och var hur arg som helst. Jag sa ju liksom till henne att väcka mig men nääääää... Sen säger hon att hon har sjukanmält mig också, då blir jag ju inte gladare. Jag tar på mig kläderna och äter en snabb frulle och går med raska steg till skolan. Jag kom 25 min försent och Astrid bara skrattade åt mig när jag berättade varför. Fan alltså. Jag hade inga förseningar!!!!

Jag är glad att jag inte missade skolan, det var hur kul som helst. Till lunch var det pannkaka med KESO. Fattar ni kur gott det är med pannkaka och keso eller? Nej.... fyffaaaaan..

Jag gick hem med Lisa, Niclas & Dennis. NICE. Sen så har jag och mamma löst korssord, vi är sämst, vi klarar precis barnkorssordet. HEHE. Sen har jag skrivit en uppsts om könssjukdomar som ska vara inlämmnad imorgon. Det gick helt okej, hoppas det gick bra..

Nu har jag rpecis målat naglarna rosa och ska sussa...

Roligt inlägg jag vet...

/ Julia

YEY

Klicka för stor bild
Jag älskar Nicole Richie.

Nu ska jag duscha, jag är så frusen. Jag tycker synd om mig själv.

Turkiet

Idag är det 241 dagar till Turkiet, jag vill ha det varmt.

Rihanna är snygg.



You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long, that's wrong

Party Party

fyfan vilken rolig kväll det var igår. hur kul som helst. Jag skulle ta nio bussen till södertälje, men fitt bussen åkte precis när jag kom, jag var så jävla arg. Klockan var ju förfan inte ens 58!!!!!!! Jag gick hem i tårar och pappa som är så snäll beställde en taxi åt mig. Taxi-chaffören var as konstig och seg. Min klänning gick söder när jag kom fram. Jaja, hos Madde var Sara, Bonge & Fanny. Vi hade rikigt kul...  love you girls.
Jag sov hos Madeleine och jag vaknade och tog nio bussen hem. Jag ville bara hem. När jag kom hem tvättade jag bort mitt smink och sen satte jag på mig mjukisbrallor och sov några timmar. Jag var ganska trött med tanke på att vi sommnade runt halv sex. Aja, rikigt kul kväll.

Jag mår inte alls bra idag. Jag har feber, ont i halsen och förkyld. Men sånt får man ta. Jag tror jag ska gå till skolan i alla fall. Jag tycker inte att jag är SÅ sjuk. Även fast jag fryser som en gris och är svag i hela kroppen. Men vi får se hur jag gör...

Jag har inte ätit något på hela dagen och jag är rikigt hungrig. Hoppas fooden är klar snart. Sen klockan åtta ska jag titta på Sandor/Ida. Den är rätt bra.

nu fryser mina händer ihjäl.

I can´t stand how mutch I need you.

/ Julia

SSK

image511image512
Kvällen igår var så jävla tråkig. Jag fattar inte hus vissa tänker.. Jag jobbade idag och det var riktigt kul. SSK vann med 7-2 för en gångs skull. Fan vad roligt Sara och jag hade. Dragan satte två baljor och han är den snyggaste på hela jorden.

Nu ska jag fixa mig och sedan in till södertälje.

/ Julia

Halloween

Jag har varit i Stockholm idag, jag skulle ju dit med Rebecca men så blev det inte för att Rebecca är tröttmössa och ignorerade mig när jag ringde och ville inte vakna. JA, jag vet att hon är taskig,... Menmen, jag åkte i alla fall till Stockholm själv och träffade sis och hennes vän Martina. Det var trevligt. Jag köpte ett par stumpbyxor som var 100 den, och jag älskar tjocka stumpbyckor. Sen köpte jag ett par skor från skopunkten och en hjärtring. Jag och Elin åkte hem vid tre och då gick jag dirket till Rebecca. Sen efter ett tag kom Felicia och då gick jag hem och åt. Sen kom Felicia och Rebecca till mig och nu ska vi på fest till GurraMurra. TREVLIGT. Nu ska jga sminka Rebecca och fundera på vad jag ska ha på mig..

Ha en trevlig kväll..

puss

/ Julia

Tröttmössa

Jag kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och är så jävla trött. Det är kul att jobba, jag älskar det, förutom att plocka fram och plocka bort.. Idag fick vi lön, fifffan vad najs.

Nu ska jag ty titta på TV

Godnatt

/ Julia

Doctusgymnasiet


Jag har hittat mitt gymnasium som bara känns så rätt. Det är helt perfekt, jag hoppas verkligen att jag kommer komma in där för det verkar vara ett bra gymnasium. Det är i stockhomlm också, så först blir det snabbtåg och sen blir det buss i ca 20 minuter. Jag längtar till Älvsjömässan.

Jag har tvättat min moppe också, så nu är den jättefin. Snart ska jag börja byta om och bädda min säng, sen ska mor min stjussa mig till scaniarinken, jobba jobba. Jag ska äta wok där, MUMS.

Nej nu ska jag nog bädda sängen

ByeBye

/ Julia

Molly är söt

image510
Keso är nog det godaste som finns.

Idag ska jag bara ta det lungt, sen ska jag jobba på kvällen. Hade inte planerat att jobba idag eftersom det var Lisas tur med eftersom det är lov och dom vann en match är dfet ganska mycket folk och alla tre ska jobba, men det är väl bara att jobba och inte gnäll även fast jag inte hade nån lust idag...

/ Julia

Björn Gustafsson


Han är så rolig och riktigt jävla snygg.

Nicole Richie

Klicka för stor bild
She´s cute.

I'm losing
All of the time
Yeah I'm losing
I'm losing
Please change my mind
Yeah I'm losing
I'm losing

RSS 2.0