Leighton Meester

Leighton MeesterLeighton Meester
Leighton MeesterLeighton Meester

Din mamma.

Tråkig och lite skön helg. Till och från helt enkelt. Orkar inte gå in på detaljer. Det är inte intressant. Tråkigt att det inte har varit så fint väder i helgen, fast... det har ju inte dirket varit fult. Igår var det ju asvarmt med inte så mycket sol idag har det varit lite kallare med ingen sol. Boooring, jag börjar tappa brännan azzå.

Det är sjukt. I torsdags hade jag kanske en blåsa i käften, men nu. Seriöst, jag har typ 20 blåsor i munnen. Jag har så sjukt ont, jag kan inte äta nåt nästan. Jag tror det är förkylningsblåsor.. men orka ha 20 st? Det räcker med en MAX två. Fan, jag har PMS också. Jag är sur, glad, sur, glad... Bajs. För tillfaället är jag glad. Men snart kommer jag dampa. Ta inte illa upp imorgon i skolan allihopa. (Det är ju som ni kanske fattar inte med meningen men alla killar är för tröga för att inse det..)
 
So long jävla suckers!

PUSS!

/ Julia

Konw you love my curves.




Fan vilket härligt väder det är. Jag blir helt galen. Vi stter ute och solar på rasterna och man börjar se resultat. Jag vill att det alltid ska vara sol och varmt. Nu är det inte långt kvar till sommaren, och inte till Turkiet heller. Om 70 dagar smäller det!

Give me what I diserve.



Play with me.

Lalal. Vilken underbar helg det har varit. Man brukar oftast skriva om hur underbar eller hur tråkig helgen har varit på måndagen men eftersom jag inte har varit inne på datorn på senaste så skriver jag det nu. Ja. Fredagen var lungn, vi var några tjejer, vi satt ute sen var vi hos Felisias brorsa.
 
Lördagen var allt annat än lungn. Jag har inte nämnt det i bloggen, men jag har tatuerat mig! Det var bestämmt att vi skulle tatuera oss lördagen den 19/4 klockan 10:00. Men han kom inte. Det blev massa problem. Vi bestämde en ny tid på söndagen 13:00. Men men, jag och Elin var sura hela lördagen för det. Man blir så besviken när man har ställt in sig på något och sen blir det kanske inte som man tänkt sig. Men men. Sen åkte vi hem, nästan dirket när vi kom hem åkte vi till kusin Nino som fyllde år på fredagen. Massa släkt var där, fast inte min släkt. Eller, några.... När jag kom hem gick jag dirket till Rebecca, eller jag tog min moppe. Rebecca skulle ju ha tjejmiddag, vi skulle äta hos Rebecca och FF:a lite sen skulle vi dra till Felicia som skulle ha fest. Jag gjorde ALL mat hos Rebecca, hon borde vara glad att hon har mig! Det var mysigt hos Rebecca med massa tjejer. Sen skulle alla åka/gå till Felicia, jag och Rebecca skulle ta min moppe. När vi är i centrum slutar mopphelvettet fungera. Jag var så jävla arg så jag höll på att dö. Fyfan, jag ville bara lämna den där och aldirg hämta upp helvettesmoppen igen. Jag och Rebecca fick släpa hem den tunga moppen ända från centrum. (Eller JAG fick släpa hem den.) När jag kom hem var jag lika arg. Vi fick stjuss av Anita som var på besök hos oss till Felicia, när vi väl kom till Felicia var allt perfekt. Förutom i slutet när det blev slagsmål och jag trodde att jag hade brutit lillfingret. Mycket och trevligt folk! Yey.

På söndagen skulle vi ju tatuera oss. Jag var sjukt nervös. Jag har gjort ett svart hjärta på handleden. Ett sånt hjärta som Carolina Gynning har, fast jag har på vänster handled och hon på höger. Det är alltså inte ett ifyllt hjärta utan bara konturer. Jag är sjukt nöjd och jag ångrar mig inte en sekund! For life.. Det känns nice.

77 dagar!

Hooooo, nu är alla nationella prov i engelska klara. Skönt skönt. Uppsatsdelen gick faktiskt väldigt bra. Soft. Annars var dagen ganska skön faktiskt. Jag fick tillbaka min klänning som jag har gjort på slöjden, jag fick MVG och jag är mycket nöjd må jag säga. Hehe. Jag blev ganska nöjd med den faktiskt. Jag cyklade hem med Rebecca från skolan och vi har varit hela dagen och haft mycket trevligt. Efter båda hade ätit har vi varit ute och cyklat hur länge som helst och tittat på massa hus och sen hälsade vi på Felicia en snabbis också, hon hade gjort om sitt rum och det var hur fint som helst. Bajssssss, jag får panik när jag ser NO boken som skriker "ÖPPNA MIG". Orkar jag? NEJ!

Jag önskar att Britney var lika söta som när hon var yngre.
Hennes nyaste låt, break the ice är faktiskt mycket bra..


Have a nice night.

/ Julia

My love for you.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men vem bryr sig? Det är ändå inga som är intresserade av min blogg. Jag skriver mest blogg för mig själv, för att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde den och den dagen osv. Såklart skriver jag till dom som vill läsa också. Hoppas det finns några, hahahaha.

Vi har så mycket i skolan nu. Sådär mycket att man inte orkar bry sig. Allt känns hopplöst. Varför plugga när allt är klart, typ? För att man ska bli smart. Min mormor är smart fast hon inte förstår skillnaden mellan konvexa och konkavla vinklar och hur det speglas eller vad man säger. Varför ska man kunna sådant? Smarta frågar, det finns inga bra svar som får mig att fatta att det kan vara viktigt? Jag måste faktiskt berätta hur mycket vi har, nationella i engelska imorgon, sex sider i engelskaboken till fredag, hk läxa till fredag, no prov till fredag, nationella i matte nästa onsdag och musik prov nästa torsdag. Jag blir ledsen. Jaja, skit i det. (För tillfället.)

Eftersom min lilla syster övningskör följde jag med idag igen. Jag fick också köra. Fan vad mycket man måste tänka på. Kommer aldirg klara den där lappen, azzå.

Nu ska jag träna, sedan äre DH!!!!!!

Puss

/ Julia


If I´m dreaming.

Vi har haft datorkundskap i skolan.
Det har varit mycket kul faktiskt.
Jag och Madde har hela tiden varit
så stolta över att vi fick dom snyggaste
datorerna, Mcbookarna!

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.


Jag älskar Rebecca.

image667
Jag ser ut som ett lik. Men skitsamma. :( Jag och Rebecca i alla fall.
Kvällen var så jävla lyckad. Tack Marina gummis!

ÅÅÅÅÅH NEJ!!!!!!!!!!

MIN FACEBOOK HAR FÖRSVUNNIT, JAG ÄR FÖRKROSSAD!!!!!!!!!!!

Bajs väder!

image666
Jag vill tillbaks till Lanzarote!

Mhm, aha, jaha!

Åh, asså seriöst. Vilket jävla väder!? Varför ska det snöa och vara kallt när det nyss var sol och varmt? Det stör mig mycket att det kommer äcklig snö den 8:onde April. Det är ganska sjukt. Men imorgon ska det vara varmt igen. YES!

Sitter här och tittar på Rent Hus det är ju så jävla äckligt. Asså snacka om att dom är så jävla äckliga dom är som är med. Snälla??!?!?!! Inte ens värt att titta på egentligen, men det är inget annat på TV förutom hockey! Hahaha.

Jag är hugrig!

/ Julia

Ass in the world.


Usch

Det var ett tag sen jag uppdaterade på riktigt. Helgen har i alla fall varit hur bra som helst. Fredagen var lungn och på lördagen var det party, precis som det ska vara. Sen som ni kanske vet fyllde Rebecca år på söndagen.

Skolan igår var skön. Snart kommer våra skoltröjor. Åh, hoppas allt blir rätt för om det inte bli rätt kommer ju alla gnälla på MIG! Idag hade vi utvecklinssamtal och var därför lediga. Ingen av mina föräldrar kunde idag så jag var ledig hela dagen, mycket skönt. Vid halv tre åkte jag och min lilla bebis Rebecca till Sthlm. Eftersom Rebecca har fyllt år hade hon massa pix men inte jag vilket var mycket tråkigt. Köpte ett par svart tygskor och två par örhängen.

Rebecca 15 år!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Beccas födelsedag. HURRA HURRA HURRA. Som ni kanske fattar fyller min bästa vän 15 år idag. 15 år, det känns så speciellt men ändå så litet! 15 år har hon levt och tiden har gått så fort från liten och knubbig till lång och spinktig. Det viktigaste är att hon alltid kommer att vara samma gamla Rebecca med dom mörkblåa ögonen och den bästa humorn. Du vet att du är min bästa vän och det kommer du ALLTID att vara, det vet du också. Jag hoppas att jag hade gjort din födelsedag bra hittils. Jag älskar dig mest. Du är bäst. Grattis igen älsklade du.
image660

Solumate, forever.

Blindbock

Jag sitter här i mina glasögon. Jag ser inget utan dom just nu. Det är helt hemskt. Jag har ju dom aldrig, det är synd för jag behöver dom. Jag tycker inte om dom och jag passar inte i dom. Jag vill ha nya. Den ska jag säga till mamma. Om jag skulle få nya skulle jag anväda dom, just för att jag behöver dom så pass mycket som jag gör. Nu när jag har fått bruna linser av Lisa också känns det som om min syn blir ÄNNU sämre? Inte bra. Dessutom passar jag inte i brillar över huvud taget. Men, nu ser jag som en Gud. Och när jag tar av mig dom är allt suddigt. Panik, panik, panik. Humm..

Sven, min bäste vän.


Mogettttt. Min humor till 100 %. Jag gillar dildo Sven låten, den får mig
att tänka på mina lilla vän Lisa fisa. Hahahaha. Typiskt oss. Love!

Ost, ost, ost!

Jag har kommit på att jag ÄLSKAR brieost. Jag hatade verkligen det förut och jag fattade inte hur Lisa och Cornelia kunde tycka det var så gott? Men sen en gång när Lisa satt och vräkte i sig ville jag smaka igen eftersom det ser så jäklans gott ut. Jag kom på att man kunde skala den, alltså, ta bort det hårda vita runt. Och det var ju äckligt gott. Fan alltså, skalad brieost i mitt hjärta forever.

Läpper som rosor.

Rihanna, Rihanna får ingen vila!Rihanna
RihannaRihanna, Attityd har hon i alla fall...
<3  <3  <3

Sorry

Jag bara älskar skolan nu. Det är så kul och jag älskar min kalss. Jag fick bara G på mitt NO prov. Men det kanske var för att jag inte fattade någonting. Jag ska vara nöjd med ett G. Men jag är glad att jag fick VG och NÄSTAN MVG på mitt SO prov. Fan att jag inte kunde ha fått det där MVG:et. Imorgon har vi nationella i engelska. Hörlvningar och läsa och fårstå. Sen slutar vi. Så jävla skönt. Jag är inte ens nervös. Joppas det går bra, thih, haha, hehe, hoho. Roligt roligt, kul kul, funny funny.

/ Julia

Snacka om het.

Adam Brody, Hayden Christensen
Adam Brody, Hayden Christensen, Snygg är han!Adam Brody, Hayden Christensen
Helvete vad sexig.

Don´t tell me you´re sorry.



Jag älskar Rihanna!
Hon är den bästa.

April april din dumma sill.

Åh, nu funkar blogg igen. Jag har haft ont i fingrarna för att jag velat blogga så mycket men inte kunnat, men nu när jag sitter här vet jag inte vad jag ska skriva om. Men det visar väl sig. Jag tycker om att blogga. Heheh.

Påsklovet är i alla fall slut. Världens bästa påsklov, det har varit hur kul som helt. Jag har varit med Rebecca VARJE dag och vi har gjort något kul nästan varje dag. Asbra juh. Det var faktiskt tråkigt att börja skolan även om jag trodde att det skulle vara kul. Hehehe. Men men, man måste orka köpa på, vilket jag verkligen inte gör just nu. Blä.

Idag var Sioma hos oss. Hur intressant som helst att lyssna på honom. Usch, jag tycker att andra världenskriget är så jävla hemskt, men vem tycker inte det i och för sig? Usch!!! Jag hatar Hitler. Mycket mycket mycket mycket och mer än det.

Vilket fint väder det har varit både idag och igår. Igår var Rebecca och jag ute och tog et promenad på kvällen, hur skönt som helst. Igår var vi även lediga eftersom vi hade studiedag.

Hahaha! (Lägg märke till att jag har bruna linser som jag fick av Lisa i födelsedagspresent, men det kanske inte syns så tydligt, heheh.)

Nej nu ska jag göra något annat, kanske sova. Är sjukt trött.

Pusss alla glada!

/ Julia

RSS 2.0