Lanzarote inatt.

Yeho, sista dagen i skolan på en vecka och en dag. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg. Jag har varit med Rebecca hela dagen och hon har även ätit middag här, mysigt. Nu är nästan allt packat, jag måste bara packa ner lite småsaker. Men nu har jag inte tid att sitta här med. Kommer sakna Molly.
image588
Ha det bra här hemma, jag kommer hem den 1:a Februari.

/ Julia

Rebecca goes hottie

Jag har varit lite dålig på att uppdatera mina feelings. Men snart åker jag till spanien, det ska bli ska jävla skönt. Planet går på fredag 08:10 så då lyfter mitt plan medans mina vänner precis börjar skolan, för mig känns det jävligt bra. Jag har aldirg varit på Kanarieöarna förut men det ser jag verkligen fram emot.

Idag tränade jag på Katjas, det var jobbigt. Sen åkte jag till stan och var med Rebecca medans hon klippte sig hos sis, eller jag var ju inte med henne men jag såg på. Haha. Jag tror att Rebecca är världens sötaste människa. Hon klippte av 20 cm och klippte en lite längre page & gjorde ljusa slingor. Snyggare finns inte.

Nu ska jag njuta en natt till i min olagligt sköna säg, nu är den säkert ännu skönare eftersom det är helt nybäddat och jag är helt nyduschad. Fan vad jag älskar min nya säng! Den är bäst.

Pusss

/ Julia

28 years old!


Heath Ledger, Heath Ledger hittad död i sin lägenhet!
Heath Ledger har dött. Onej. Han har dött. Herregud säger jag bara. =(

It´s Hard To Say Goodbye

Hilary Duff, Nu kan alla lukta som Hilary Duff!
Söt.

Turkiet 07

HAHAHAHAHAAHA, kommer aldirg sluta skratta åt dethär.

Jag älskar dig......Vinäger Höna Lägenhetsdörr Raketbus

Fan, vilken helg. Den har varit mycket rolig. Tack Fanny för i lördags, det var hur kul som helst. (Fanny har fyllt år och hade tjejmiddag). Det måste vi verkligen göra om. Igår var hela familjen på pantagen och köpte blommor och sen var på på elgiganten och köpte en Ipod högtalare + att vi åt på Donken. Den här gågen var Donken gott för det var fint där inne och maten var varm. El Maco chicken är ruggig. MUMMA! När vi kom hem lånade jag massa filmer av Rebecca som jag och Elin tittade på hela dagen.

Idag var det skola igen. Det känns bra. Snart drar jag till spanien, på fredag närmare bestämt, fy helvete vad skönt det ska bli. Så härligt att åka bort när det är så dåligt väder här hemma. Åh!!!

Idag på gympan hade vi styrka. Fan vad ont i armarna jag har, Niclas och jag körde ju as hårt med 18 kg:s vikter och nu är jag helt död, jag kan inte ens ta upp armarna, träningsvärk imorgon AB.

Idag fyller farmor 65! Mycket födelsedagar. Grattis söta farmor!

Nu måste jag renskriva en NO sak, fan vad jobbigt.

På återseende.

/ Julia

Turkiet 07


Underbart

Grattis

image587
Grattis världens bästa Niclas på 16-årsdagen! ♥

HIpp Hipp Hurra

Igår hann jag ej blogga. Jag var faktiskt ute och sprang med Rebecca och vi sprang långt. Det var as skönt, men inte så skönt att vaka med världens lävla träningsvärk! Fan vad ont jag har i röven och låren. Juste, igår fyllde Madeleine 16 år också, fett med coolt. Hoppas vi gjorde hennes dag bra i skolan!

Sis ET fyller som sagt år idag och hon är så söt. Av mig fick hon ett pandora halsband och jag hoppas att hon är nöjd med det, det skulle jag vara! HÖM. Hoppas att ET:ET har haft en bra dag. För det har jag. So prov hade jag ifag också, det gick helt ok. Fan vad jag älskar Peter Fick, det finns ingen bättre lärare.

Imorgon är det äntligen fredag. Åh, thanks God......

Nu blir sova, är trött som en björn som ska gå i ide.

tjadå

/ Julia


Grattis!! :D

image585
Grattis världens bästa syster på 18-årsdagen. Hoppas du får en bra dag!!
I Love You.

We had our time, it was fun. But not anymore.

Höm höm höm. Igår hann jag inte blogga. Hände inget speciellt, bara en vanlig måndag. Jag sov hos Rebecca igår till idag för att hon var hemma själv på morgonen och hon ville inte vara alone. Haha, vi hade mycket trevligt. Min dröm som jag drömmde under min skönhetssömn var helt sjuk. Jag börjar tro att jag är dum i huvet, inte för att Rebeccas var så mycket bättre. Men juste, min mors drömmar slår alla pris. Där snackar vi wicked.

Idag var skolan seg seg och åter seg. Fan alltså, I hate school. Jag fick min ledighetsansökan av Christel idag också. Sen måste jag gå runt med ett pappar så alla lärare får fylla i min läxa under en vecka, har inte bestämt mig om jag verkligen ska gå runt med det där dumma pappret. Orka plugga när man är ledig. NO!

Mor och jag har varit i stan today after school. Jag köpte 18-årspresse till syrran som fyller år om endast två nätter och en dag. Hahah, jag ser framemot att hon blir lite mer vuxen. Sen köpte jag örhänegn och en jättefin termos grej som är liten ni vet, en såndär man kan gå runt med? Den är praktisk och fin.

Nu har jag prelle kommit ut från thhhha shower och ska föna mitt hår lite. Sedan ska jag titta på Carolina Gynnings nya program. "I huvudet på Gynning". Det ser jag verkligen framemot. ye ye ye.

Har inte så mycket mer att tillägga förutom att jag har SO prov på torsdag.

Have a nice night.

/ Julia

R F J

image584
Rebecca, Felicia och jag. Yeeey, vi är sååå heta!

Doftljus

image583
Rebecca. Felisa och Marina. Så söta så söta.

I Love The OC.

Mamma och pappa var på Ikea igår när jag jobbade. Så igår när jag kom hem från jobbet så stod min nya säg där! Åh, jag sov i den inatt och den är så stor och skön. I´m very happy.

Idag har mamma, jag, Michel och Elin varit i Stockholm. Man ska verkligen åka till Stockholm en söndag. Det är perfekt mycket folk + att allt är öppet. Sjukt bra. Jag har aldri kommit på förut att man kan gå i Stockholm på söndagar, men det ska det bli ändring på. Jag och mamma kom på att man kunde sätta typ på en gammal afisch så att det blev en fin tavla så jag köpte lite typ och ett par jeans. Det blev bra med tavlan.
image582
Imorgon är det skola igen. Fan, fan, fan. :( Jag är inte taggad.

Nu måste jag fortsätta titta på OC.

/ Julia


Gårdagen

image581
Jag, Emelie, Felicia, Felisia, Rebecca, Cornelia Marina (tar kortet) & Mathilda.

Jag jobbade igår och det var helt okej. Sjukt mycket folk. Efter jobbet så fixade mig och sen körde Adam mig och Rebecca till Marina. Vi hade mycket trevligt. Fölk var ledsna, arga, glada och jaaa. Fan alltså. Vilken kväll. När vi skulle gå till statoil så hände det en liten olycka och två tjejer satt i en bil och blev arga på oss så dom vände om, hon när dom vände om så gasade dom på och Rebecca som precis gick över vägen höll nästan på att bli överkörd. Jag blev helt jävla galen och fick damp. Det visade sig att hon som körde var 83:a och hon kaxade mot 92:or och 93:or. Hon sa att hon skulle döda Marina, men eftersom jag är så bra på att sncka så dödade hon inte Marina. Det var helt sjukt. Jävla fitttattare, den fulaste bruden jag sätt. Jävla äckel.

Det var gårdagen.

Yeeeey


När jag kom hem från skolan pressade jag två apelsiner och en grapefrukt. Det vart den godaste juicen jag druckit på länge. Jag älskar frukt och grönsaksjuice + att det är så nyttigt, man kännder det liksom.


Mamma hade beställt någon tvål som man ska tvätta sig i ansiktet med. Den ska tydligen vara jättebra och är nydligen inkommen från US. Vi fick tvålen idag och med tvålen fick vi även typ 10 papper om inte mer om hur bra den var. Det lär ju ligga något i det. Det ska bli intressant. Den är btw svindyr. Höm.

Rebecca <3

image580
Rebecca & jag. Jag är så jävla lycklig som har dig.

(lägg märke till min skrattgrop som jag är stolt över)

:D

Min Ipod är mitt liv.

Heidi Montag, Spencer Pratt
Söt bild.

Sitter i skolan. Åh, snälla. Ta mig hem till min säng. Jag vill hem hem hem hem hem. Jag hatar skolan. Nu är det lunch och jag så gå till mina vänner som väntar på att jag ska logga ut.

hörs sen

/ Julia

Torsdag

Skolan idag var faktiskt helt okej. Vi gjorde inget alls? gympan var as rolig, vi körde något som heter tomtesmyg och det kändes som om vi var små och gick i trean. Efter skolan var jag med Niclas och Cornelia. Sen när jag och Corddan gick hem från Nille gick jag till Rebecca. Jag hämtade OC som jag hade tänkt att titta på men då fick jag precis ett sms av Rebecca som ville att jag skulle komma tillbaka till henne och det gjorde jag. Vi har haft mycket mysigt som vanligt och väldigt rolig. Hihi. I love Rebecca Forsberg.

Vi tog lite fula bilder på oss som jag ville sätta in, men Rebbo är inte inne on msn.

Nu är det nanna kudde som gäller.
image579
Sis Elin, mamma Monika, jag Julia, pappa Roger.

Love And Peace

/ Julia

Jag vill åka till USA.

Skolan idag var så jävla boring. Tur att jag hade min Ipod, den räddade verkligen min dag. Nu har jag blivit en sådär jobbig brud som bara sitter och lyssnar på musik och är helt osocial, men vem bryr sig? Jag är ju i skolan. Det är så helvetes tråkigt. Fan fan fan, faaaaan vad skönt det ska bli att komma iväg. 16 dagar.

Efter skolan satt jag med datan i mitt knä, jag blev plötsligt väldigt trött och ställde ifrån mig datorn och somnade 20 min. Sen kom mamma och väckte mig och sa att vi skulle åka och handla. Jag ringde Rebecca eftersom jag skulle vara med henne och undrade om hon ville följa med. Och det ville hon. Vi hade mycket trevligt på coop. Haha, brevid coop finns en Kapphal affär och där gick vi in. Jag har aldirg köpt något klädesplagg från Kapphal förut men nu hittade jag faktiskt ett par jättefina skor. Dom kostade 50 spänn så varför inte? As niceiga.

Snälla, ta mig till detta underbara land USA. Jag gör vad som helst. Jag älskar allt med USA, fast det vet jag ju inte rikigt om jag gör eftersom jag aldirg har fått chansen att åka dit. Idag när vi var påväg till coop pratade jag mamma och Rebecca jätte mycket om au pair. Mamma har varit en au pair i unga dagar och tycker att det var helt underbart. En tjej som heter Jenny är au pair lite utanför New York. Det är exakt vad jag vill, det ska vara nära till New York, eftersom det verkar vara den mest underbaraste staden. Jag ska i alla fall åka som au pair i ett år när jag är 20. Först ska jag gå ut gymnasiet sen ska jag jobba ett år och sen drar jag, och vem vet om jag kommer hem från USA? Det tror jag inte att jag gör, det har alltid varit min dröm, och varför inte uppfylla den? Åh.....

Om någon känner någon som är au pair i USA, säg till!!!!!!!!!

Nej nu ska jag sluta drömma, sova kanske?

/ Julia

In God´s Hands

Britney Spears, Britney Spears paparazzi-pojkvän hotar med bilder!

Att Britney Spears skulle bli tillsammas med en paparazzi låter mer som ett skämt än allvar. Att denna lyckades få henne till sängs i ett förvirrat tillstånd, mer troligt. I all fall skriver nu tidningen Latest News att denna paparazzi, Adnan Ghalib (på bilden), har privata bilder på Britney från denna kväll och att han är beredd att sälja dom för 5 miljoner dollar. Stackars Britney, alla utnyttjar henne!

(Jag har kopierat texten)

I feel so sorry for Britney.


Jag vill ta körkort.

Fan, jag somnade halv tio igår. Vilket var helt otroligt. Men eftersom min kära syster har något cp fel med sitt golv så det låter som fan in till mitt rum så vaknade jag såklart. Sen drog hon ut och in massa kontakter i väggen, fan vad arg jag var. Så jag har inte sovit på hela jävla natten bara för att jag har varit så jävla pigg. I morse när mamma kom in låg jag helt klarvaken "Näää, säg inte att klockan är halv sju?". Det var den.

Skolan var as kul, men såklart inte lektionerna. Fan vad tråkiga dom var. I hate tisdagar.

På torsdag nästa vecka fyller min kära syster 18 år. Höm.. Har inte den blekaste om vad man ska köpa? Vad vill man ha när man fyller 18 egentligen? Förresten kan jag inte fatta att Elin den LILLA skiten ska fylla 18, hon passar inte som 18 och det passar inte på henne att gå ut på krogen. Men men.. hon är söt.
101351-121
Nu tittar jag på AFV, det är så jävla kul.

/ Julia

I hate Södertälje.

Idag var jag och Rebecca i Södertälje. Vi har haft kul faktiskt. Det var kul på Donken, vi hatar Donken, Donken suger, Donken är äckligt, allt är bara usch på Donken. BLÄÄÄÄÄ. Nej men Södertälje, seriöst? Jag hatar Södertälje, tyvärr kan jag inte skriva varför, men Rebecca vet för hon gick och skrek det idag, sen hatar jag Södertälje för att det finns typ tre affärer man kan gå i? Allt har man sätt 30000 gånger, dålig rea!!!!! UsCh!

Men fan. Igår skulle jag måla min spegel innan jag gick till Rebecca. Jag hade verkligen ingen lust att göra det och kännde att jag inte hade tid, men eftersom pappa tjatade så var jag tvungen. Mamma och pappa sa flera gånger att jag INTE skulle måla i min nya fina tunika från Indiska! Så fort jag går ut och öppnar färgburken far hela locket rakt på min fina tunika. Jag kan ju inget annat än skratta? Mamma blev skitsur. Så därför skulle jag till Södertälje och köpa en ny. Och nu var den till och med på rea, två för en. Jag köpte en ny likadan tunika och sen köpte jag en poncho, jag vet inte alls hur det stavas men ni kanske fattar? Hittade även en ljuslykta till mitt rum och några fina armband från H&M. Undra vad jag ska ha på mig imorgon, det visar sig?

Åh, jag hatar att skriva inlägg med bara massa text. Men jag har inga bilder på den här datorn. Och om jag skulle vilka lägga in en bild på den andra datorn så poppar det upp typ 40 sidor och jag får damp, så jag orkar inte ens försöka. Men... om 18 dagar åket jag till Spanien, det ser jag fram emot. Skönt att komma iväg från skolan när jag precis har kommit tillbaka. Det ska bli rikigt nice. 177 dagar till Turkiet också.

Nöj er med lite gamla bilder, lite och lite. Fyra stycken! HEHE.
image494image487
image486image485

/ Julia

2008

Igår jobbade jag igen. Det var en unge som kissade på sig! Vad skulle vi göra? Han tog av sig kläderna mitt bland allt folk och fick gå till toaletten naken. Jag och Sara drabbades av lite panik eftersom vi inte hade några extrakläder, men sen var Sara så smart, hon kom på att vi kunde blåsa hans kisskläder torra under den där grejen där man blåser händerna torra. Och bra gick det. Stackars lilla Gustav.

Igårkväll var jag först med Rebecca och Felicia. Dirket när jag kom till Rebecca gick vi till Cornelia Ersson. Där var även, Felisia, Mathilda & Emelie. Vi gjorde inget speciellt. Men sen visade det sig att Appel hade fest, och vi gick dit. Men när vi kom dit var det typ några killar som satt och körde ölspelet, WIHO vilken fest. Tjejerna satt tysta och tittade på medans killarna hade kul. Sen bastade alla killar och vi spelade biljard. Jag och Rebecca gick hem vid tolv, halv ett tiden. Det var skönt att komma hem, det är så jobbigt att gå och frysa ute.

Höm.. vad händer idag? Sista dagen på lovet man kan vara ute länge. Det är ju hemskt. Nu ska skolan börja igen. Vilken termin det kommer blir, båda positivt och negativt. Positiva saker är att, vi ska på kalssresa och jag får njuta ett halvår till med mig klass. Negativa saker är att, nationella proven är, jag måste plugga mycket och jag ska sluta världens bästa skola och skiljas från världens bästa klass. Fandå.

/ Julia

Min garderob.

Godmorgon. Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men det har bara varit för att jag inte haft något att skriva + att jag tycker att blogg är lite segt. Men i alla fall. Nyår var jättelyckat. Alla hade kul hoppas jag, i alla fall jag. Sen har jag inte gjort något speciellt. Igårkväll var jag med Rebecca och Cornelia. Vi hade mycket mysigt hemma hos Rebecca. Nu snart ska jag åka och jobba igen. Ska åka med tolv bussen. Senare ikväll ska jag vara med Rebecca och Felicia, jag vet inte vad vi ska göra men kul ska vi ha i alla fall. Hehe.

Nu måste jag byta om, kan ju inte åka och jobba i nattlinne.

Have a nice day.

/ Julia

Rebecca Forsberg

Rebecca Forsberg: I början av sommaren 2003 lärde jag känna Rebecca. Jag minns när jag var i Spanien och sms:ade med Lisa och då sa Lisa att hon var med Cornelia och Rebecca, och jag svarade "VA, är du med Rebecca? Åhnej, hon är så jävla jobbig". För Rebecca hade i alla år alltid sagt hej till mig varje gång vi sågs och jag visste inte ens vem hon var. Men ju mer vi var den sommaren destu mer insåg jag hur lika vi var. Och nu, finns det något vi inte tycket lika dant om? Nej jag tror inte det. Kan fan inte komma på en enda sak. Vi tycker inte om, bostongurka, senap, julskinka, rödbetor, kaviar och leverpastej. Det är typ det värsta vi skulle kunna äta. Fast jag tror Rebecca gillar leverpastej lite men det gör inte jag. Fast, joo. Nu kom jag på en sak hon gillade och inte jag, jag hatar kött och Rebecca älskar kött. hahaha! Men åh, undra hur mycket vi har gjort tillsammans egentligen och hur mycket vi vet om varandra. Jag vet allt om dig, och du vet allt om mig. Och det är så det ska vara, riktig vänskap. Vi har så många fina minnen, grönalund många gånger, fester, att bara vara med varandra och det bästa av dom alla turkiet 07. Det finns inga ord hur underbart det var. Ingen kommer någonsin att förstå, att åka utomlands med dig var mer än vi kunde drömma om. Och det bästa är att vi ska åka till Turkiet i sommar också. Om 179 dagar idag. Det är helt ofattbart, jag längtar så fruktansvärt mycket. Men visst, vi båda har våra brister. Jag blir väldigt lätt sur på dig för att jag vill att du ska vara helt perfekt, men ibland gör du så jävla elaka saker. Och då kan jag tänka "Nej, den här gången ska jag verkligen inte förlåta henne". Men det blir att jag förlåter dig varje gång, vi dras liksom till varandra. Och det bästa med våran vänskap måste ju vara språket. Det är nog det roligaste som finns, och ingen kan det, bara vi, bara vi på hela jorden. Det är som att det är menat med att du och jag ska vara tillsammans. Aja, Rebecca Anna Christina Forsberg, jag ville bara att du skulle veta hur mycket du betyder för mig och att du är den bästa vännen man kan ha. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Och du är verkligen det bästa dom har hänt mig, jag kommer alltid, alltid att älska dig. Solumate. Julia ♥ Rebecca föralltid.
image576 image575image577

RSS 2.0