Vi föralltid


Jag älskar mina vänner! Asså jag skulle inte klara mig en dag utan er,
ni är verkligen bäst! vi har alltid så kul tillsammans. Rebecca är såklart bäst.

Skansen & Grönan









Ja som sagt igår var jag, Rebecca, Julia, Marina, Cornelia, Johanna & Felisia på Skanen. Vi hade jättemysigt. Typ när Allsång prcis hade börjat drog vi till Grönan. Det var mysigt förutom att jag mådde så illa. Marina hade gratis biljetter till alla så alla fick åka ett valfritt åk var. Jag och Rebecca åkte berg och dalbanan den är så sjukt kul. Jaja, tack brudar för en trevlig kväll. Ni är bäst.

My girls

Idag ska vi till Allsång på Skansen. Jag har aldirg varit på Allsång förut. Det ska bli mysigt. Jag älskar mina vänner mer än allt. Ni är verkligen bäst.

Resan är bokad!

Nu smäller det igen! Igår bokades resan till Turkiet nästa år. Den 13 Juli åker vi. Det är jag, Rebecca, Rebeccas föräldar och hennes morbror och moster. Det kommer bli GRYMT! Jag vill bara åka nu nu! Det är skönt att ha något att se fram emot.

349 DAGAR TILL TURKIET!

Crash

Igår kväll var en rikigt mysig kväll. Jag var med Rebecca och Julia, vi var ute och hade mysigt. Drack lite GT hos Julia också! HAHA. Fan vad jag garvade. Idag gick jag och Rebecca upp tidigt för att åka till stan med min mamma. Min mobil har vi lämnat in på lagning för att den var något fel på, dom sa att det skulle ta från två-tre veckor. Det har gått fyra veckor och jag har fortfarande inte fått tillbaka den. Och den är fortfarande inte klar, jag lider verkligen. Jag vill ha tillbaka min mobil!!! Aja. Nu sitter jag Rebecca och Julia och spelar Crash!

Julia är inne i sitt spelande..

Nu ska vi hitta på något annat. 

Puss! 

Tuffa tider för en del

Jag är så jäkla avundsjuk på Elin. Hon åkte till Magaluf med sina fyra tjejkompisar i fredags. Jag vill också åka utomlands med mina kompisar. Jag blir ju inte mindre avundsjuk när man får höra alla uppdateringar om hur kul dom har det. Jag vill också vara arton!!!!!! När man är arton så känns livet så mycket friare känns det som.

Lite bilder från kryssningen


Jag och Rebecca. Jättetrötta!

Göran, Annelie, mamma och Rebecca!

Rebecca och jag igen!

Haha, och igen! Jag älskar dig bästis.

Sverige är vackert på sommaren när solen skiner!

Lite bilder från båtdagen


Felicia, med den STOOORA flytvästen!

Jag, haha.

Felicia åker ring, eller ska åka.

Haha, jag ska åka ring. Alltid lika smidig.

Det var jätte härligt!

Haha, min flytväst åkte upp men jag hade kanppast tid att dra ner den.

Det är dax

Förlåt förlåt förlåt för typ den sämsta uppdaeringen ever. Men jag orkar verkligen inte sitta och blogga när det är så fint väder, och dessutom har jag inte haft tid. Dom här dagarna har jag bland annat varit ute och åkt båt med Felicia, vi åkte ring också, ni vet bakom båten. Det var hur kul som helst. Sen har jag och Rebecca varit på daxkryssing, det var också kul. Dom andra dagarna har jag väl typ varit med kompisar och legat på standen och badat och solat, Gud vilket underbart väder vi har, jättevarmt och skönt precis som det ska vara.

Pleeeeassse

Asså åh. Jag ärså deprimerad. Jag vill verkligen inte vara hemma. Jag tycker det är så jävla tråkigt. Jag vill tillbaka till Turkiet. Jag saknar alla människor där, så mycket. Det är synd att man inte tänker på samma sätt när man väl är i Turkiet, då tänker man vilken jävla idiot och det ska bli skönt att komma hem. Jag saknar alla idioter. Om det är något jag inte vill så är det att vara hemma här i lilla Nykvarn. Jag vill tillbaka till underbara Side. Nu!!! Jag står inte ut längre, inte en sekund. JAG VILL TILLBAKA TILL PARADISET.

Turkiet


Mamma & jag.

Jag & Rebecca på bussen påväg till Arlanda.


Anette, Rebecca & Thommy. Första dagen.

Rebecca & Elin. Första kvällen när vi skulle ut och äta.

Sunset

Rebecca & jag.

Måste ju vara de godaste mikshakesen i hela världen.

Skumdiscokvällen.

Party people.

Skuuuuuummmmmm

Söt

Elin, jag & Rebecca in the pool.

Middag på Tropic.

Min mat.

Thommy, Anette, Anders, Ove, mamma & Agneta.

Oj hoppsan. Nu kom Rebecca, nu ska vi umgås. Mer bilder kommer.
Hejdå!

Grattis pappa


Grattis far på 43 årsdagen!

Gårdagens

Igår var jag, Rebecca, Felisia, Felicia och Marina på stan. Felicia drog hem, har ingen aning om varför men. Vi andra gick och fikade. Sen gick vi på stan lite och testade massa skor. Jag är helt förälskad i ett par silvriga gladiatorsandaler som är silvriga. Dom vill jag ha!! Dom ska jag ha!! På kvällen var vi först hos Ersson sen drog vi vidare till Oskar som hade fest. Det var skitkul. Poolparty, jag badade, eller jag och MARINA badade! HAHA. Sen efter det drog vi hem till Marina på EF, det gick inte så bra. Det var den dagen och kvällen. Det var mycket mycket trevligt!

Turkiet var bäst

Helllo again. Tyvärr är vi REDAN hemma från Turkiet. Asså åh. Vilka veckor! Vi har haft det så jäkla bra, alla människor, stämmningen, musiken, dansandet!! Åh, jag vill tillbaka, NU! Det är så tråkigt att vara hemma så det finns ju inte. Jag vill bara tillbaka till "våra" turkar, Rebeccas och mina. Asså vi har haft det så bra så ingen kan fatta! Jag är deprimead, jätte deprimerad. Jag vill tillbaka till Turkiet, jag älskar Turkiet jag hatar Sverige.

Rebecca, Diego & jag.

Dans. Hahaha!

Elin, jag och Rebecca.

Rebecca & jag.

Haha, jag & Rebecca.

Jag & Nebi. <3

Lite bilder bara. Jag har inte lagt in mina bilder än. Rebecca skickade bara några. Jag lovar att ni kommer få se mer, ni kommer typ be mig att sluta lägga in bilder! Hahaha.

Vill bara åka.

Åhh nu sitter jag här. Jag är helt klar och jag vill bara åka iväg nu!!! Klockan är lite över halv tio och vi ska åka om typ tre timmar! Hahah, snacka om att jag är taggad. Faaan, jag vill att klockan ska bli halv ett nu!!!

TURKEY, HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!

Ses om två veckor!

BYE

Sååå gullig



ÄNTLIGEN

Imorgon åker vi till Turkiet!

Molly har också semester






Idag var vi och lämnade Molly hos farmor och farfar på landet. Hon ska vara där i två veckor medans vi är i Turkiet. Jag saknar henne redan, det är såååå tomt! Fatta!!! Imorgon åker vi till Turkiet. Det lär kommer ju bli så jävla kul. Jag, mamma, pappa, Elin, Rebecca, Anette och Thommy. I övermorgon kommer även, Ove, Agneta och Anders ner en vecka. Jag och Rebecca kommer ha sjukt kul tillsammans i två veckor. Såå underbart. Jag KANSKE hinner blogga imorgon eftersom palnet inte går fören 17:10. Men vi ska åka hlav ett hemifrån för vi ska äta innan också. Men men. Om jag inte skriver imorgon får ni hadet så bra här hemma!

PUSSS PUSSS

/ Julia

RSS 2.0