Molly pocket



Sommarlov

Åh vad jag längtar tills imorgon. Då ska vi på fest hos Gustaf!
Det kommer bli ruggit kul. Gurra den lilla fuskisen får sommarlov imorgon.

Sega dator jävel

Penn Badgley, Visst passar de rätt bra ihop ändå?
Åh åh åh åh, hur snygg är inte Penn Badgley på en skala?
Herregud må jag säga.

Becca är en fis

image721image722image724
image723

Hahahaha


Jag och Niclas har dunkat till den hela dagen. Hur skön som helst.

Next to you

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jättekonstig skoldag, alla var borta hela tiden. Skittråkigt. På engelskan var vi typ 8 stycken... Efter skolan var jag ute och promenerade med Cornelia, härligt. Sen har jag bara varit hemma, måste plugga lite på HK:n eftersom vi har HKprov på onsdag, jag och Madeleine MÅSTE få MVG för att behålla vara MVG:en. Haha!! Vi känner ingen press i alla fall..

Jag mamma och Elin har prelle varit i centrum och köpt godis.
Hur goda är inte ringarna? Speciellt laktisringarna! MUMMA.


Rebecca är min bästa vän!

/ Julia

37 dagar till Turkiet.


Snart åker vi till Turkiet. 2 Juli 17:05, då smäller det. 37 dagar! Du är den bästa Rebecca. Fatta vad kul vi ska ha, ännu roligare än förra året! ÅH, vil åka NU NU NU NU!



Fint som snus

Juste! Jag glömde skriva att vi har köpt en epilator! ÅH, det är ju hur bra som helst och det gör inte alls så farligt ont. Vilket resultat!! Verkligen att rekomendera! Shit pommes vad bra det är. HAHA. Man blir besatt. Jag vill bara göra mer & mer & mer...

Morsdag

image718
image719
image720
Eftersom det är morsdag idag bakade jag och Elin världens goadste jordgubbs & rabarberpaj till mamma. Vi har även lagat mat, jag älskar dig lilla mammis!

Igår var jag, Elin, mamma och farmor på spa. Fy tusan vad underbart, det var helt sjukt skönt. Synd att man inte kan gå en gång i veckan typ. Vi var där nästan hela dagen. På kvällen kom Rebecca hit och åt med mig och mamma, Elin åt med sina kompisar i Sthlm och pappa var och fiskade men sina polare, därför var jag och mamma själva. Efter maten åkte jag och Rebecca till Johanna. Fan vad kul det var där, rikgit kul! HAHHA. Rebecca, fan vad sköna vi är.

Imorgon är det skola igen....

Puss

/ Julia

Mums.

image717
Nu ska vi till Turingeskolansdag!!!!!!! =D

Hahaha

Phille, jag vet att du läser min blogg!! =D

Lalala..

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det är så kul i skolan, fast så mycket att göra. Men det är skönt nu i slutet, så jävla bra stämmning. Om tre veckor slutar vi skolan typ, det är ju HELT sjukt. Fan vad jag kommer sakna alla... Efter skolan gjorde jag lite läxor och pluggade till mitt musikprov som jag ska ha imorgon. Alla andra i min klass har redan haft det när jag var i sjuk för as länge sen, men jag är lite efter så jag ska göra det imorgon. Åh, jag känner att jag inte är redo. Haha! Sen efter maten gick jag till Cornelia där var även Rebecca. Vi tre har så jävla kul tillsammans, jag älskar när vi umgås. Vi var ute och cyklade lite och sen cyklade vi till centrum. Myspys. Nu ska jag städa mitt rum och plugga lite musik, sen är det ju faktiskt Grey´s Anatomy och Leila bakar! Bästa programmet ju, hon bakar så jävla goda saker!
image713
image714
Imorgon är det Turingeskolansdag. Det är så jävla roligt. Så jag tror inte jag kommer hinna blogga. Jag har blivit väldigt insatt i det här med att blogga nu!

Hejdå

/ Julia

Oooooohh


image715
Gud, jag som trodde att det skulle vara lite fint väder idag. Men icke sa Nicke, det har regnat och haglat. Fan vad det haglade, jag trodde jag skulle dö när jag gick ut, det gjorde ju fan asont!! Stora issaker kom ner från himlen, Gud var arg. Sen åkte vi hem i ÖSREGNET och helt plötsligt vart det sol och fint väder, inte varmt kanske men sol i alla fall. Konstigt men ganska underbart må jag säga, men jag vill ha tillbaka den rikigt värmen igen! Det var skönt + att det var bra att man blev brun. Det är fräscht!
image716
Haha, jag i öshaglet.
Kan man verkligen säga öshaglet? Det lät cp.

Nu måste jag bli klar med SO:n! Kom igen Julia, du orkar!!!!! Sen GG och DH!

PUSS

/ Julia


Så fin!

Margherita Missoni, Mischa

Annanas


Jag har precis vräkt i mig en skål med iskall annans, hur gott är inte det?

Tråkigt att det inte var någon CM idag. Det som är så bra! Imorgon börjar i alla fall Gossip Girl igen, det ser jag verkligen fram emot.

Jag är sjukt trött. Ska sova! Undra när familjen kommer hem....?

PUSS

/ Julia

Prommis


Idag var det en vanlig dag i skolan. Tråkigt, det händer så mycket den här veckan, men jag orkar verkligen inte plugga! Snart är det slut! Efter skolan gick jag, Rebecca & Cornelia ut och gick. Mysigt, det var faktiskt ganska varmt.

Världens vackraste!

Mischa Barton, Vackra Mischa Barton i Cannes!Mischa Barton

VILL ÅKA NU!


TurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkietTurkiet!!!!!!!

Kom igen!

Hurry up and wait
So close, but so far away
Everything that you always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch

To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

Come closer

Igår var det inte alls en sån rolig kväll. Vi skulle först hem till Tim AH men så blev det inte, sen vi var ute. Sen åkte jag, Rebecca, Felicia, Felisia, Fanny & Emelie till Hökmossen. När vi skulle åka därifrån ramlade jag och Rebecca med moppen, eller det var väl jag som ramlade med Rebecca var ju på. HAHA. Fyfan, jag höll på att garva ihjäl, tur att vi ej gjorde oss illa. Kvällen slutade i alla fall inte så lyckligt, Rebecca och Gustaf bråkade hela kvällen och det var INTE kul. Men men, jag sov hos Rebecca i alla fall. Vi hade mysigt. Idag har vi bara legat och degat och tittat på One Tree Hill!!
image712
Fisen igår, sötnos!

/ Julia

Semester

45 dagar till Turkiet!

Härligt

Britney Spears
Jag älskar Britney!

Bullbak

image707
image708image709
image710
Igår var vi hemma hos Marina och hade jättemysigt. Micke (hennes pappa) är nog den skönaste som finns. Haaha. Vi satt ute och snckade, käkade hamburgare & rökte vattenpipa! Fan vad kallt det var, haha.

Idag har jag bakat bullar, Rebecca & Cornelia kom och tittade på och pratade med mig. Sen när bullarna var klara gick Cornelia hem så hon fick inte smaka! HAha. Dom var hur goda som helst!! Efter bullbaket åkte jag, Rebecca och mamma till Rusta! Jag älskar Rusta, det är kul där! Hahaha, man kan köpa bra och billiga småsaker.

Idag har Rebecca namnsdag. Grattis på Rebecca-dagen älskling!

I´m gonna make it

Natalie Portman, Mischa Barton
Rachel Bilson, Rachel ser alltid snygg ut!
Leighton Meester, Leighton Meester ser bra ut i allt!
Angelina Jolie, Gravida Angelina Jolie strålar ikapp med panda!

Rixfm


Igår var vi på Rixfm. Det var jättetrevligt. (Saknade Rebecca, förlåt!) Mycket mysigt, det var därför jag inte hann blogga igår. Haha! Jag tycker inte om sånna här tillställningar egentligen eftersom det bara är massa fjortisar där, men men.. Nu ska jag cykla hem till Rebecca sen ska vi köpa lite godis. Ikväll ska girlsen vara och bara ta det lungt, det är en sån dag idag känner jag.

Rebecca, aldrig utan dig!
Jag älskar dig så mycket!
Det vet du, now and forever.

Skönt


Jag och Rebecca har precis varit ute och gått på en härlig promenad. Jag älskar att gå ut och gå, det är så skönt. Speciellt när man har mycket att prata om. Underbart!

I just lost somebody

Jag fattar liksom inte grejen med att det ska vara så kallt ute. Jag som har blivit lite brun i helgen, ska det bara försvinna helt plötsligt? Tråkigt tråkigt. Jag vill ha sommar på rikigt, nu är det ju fan kallt som höst. Hoppas värmen kommer tillbaka snart.

Alla som känner mig vet att jag älskar att måla naglarna. Jag tänkte visa mina favvo nagellack just nu. Det ljuslila fick jag av Rebecca när jag fyllde år och det har jag på mig just nu, hur fint som helst, sommrigt. OBI nagellacket är helt fantastiskt, det är inte rött och inte oranget något mellanting, hur fint som helst. Det sista rosa med massa glitter i köpte mamma och Elin idag på stan, verkligen fint. Sen la jag upp en bild på mitt nya linne från H&M som mamma köpte till mig idag för endast 98 kr. Jag bara älskar H&M. Fast det är ju tråkigt att alla alltid har samma kläder!

Idag gick vi bara i skolan till elva. Jag och Lisa åkte hem till mig och lämnade min moppe, sen gick vi till bussen typ tio i tolv. Några från våran klass och några från andra klassen skulle åka till Södertälje och titta på teater. Just a girl  hette den, och den var faktiskt bra. Det är himla coolt med teater, att man vågar alltså. Beundransvärt.

Jag var tvungen!

Rachel Bilson
Rachel Bilson

Bye bye

Jag har jätteont i halsen och sen är jag ju faktiskt förkyld också. Jag orkade verkligen inte gå till skolan idag. Jag gick upp halv åtta. För er som inte vet börjar vi skolan 08:10 och jag bor ungefär 1½ km från skolan. Lisa kommer till mig ungefär 20 i åtta och då brukar jag vara klar, men jag orkar aldrig gå upp längre, jag orkar inte med allt, jag vill ha SOMMARLOV. Jag gick hem efter lunchen idag, Lisa min älskling skulle vara ledig på eftermiddagen så jag orkade inte vara i skolan utan henne så jag drog med henne. Fast som jag sa, jag har faktiskt ont i halsen också. Skönt att komma hem. Mamma jobbar ju hemma så vi åkte och handlade lite. Sen frågade hon mig om jag ville käna 200 kr? Sälvklart! Jag skulle dammsuga bilen, jag måste fan erkänna att det är kul. Får ta och dammsuga den andra bilen också. Hahah, verkligen lättförkänta pengar. Jag hatar att det är så kallt. Buuuh. På torsdag är det RIXFM, vi ska dit. Det ska typ vara as kallt och regna, men skitsamma. Det kommer bli så trevligt så. Snart är det DH!

I remember when you used to
Tuck me in at night
With the teddy bear you gave me
That I held so tight
I thought you were so strong
You'd make it through whatever
It's so hard to accept the fact
You're gone forever

/ Julia

9e i mitt hjärta!

Idag var det skola igen. Fast vi var ju inte i skolan. Som tur var skickade Lisa sms till mig igår och skrev att jag inte skulle glömma att vi skulle till Sthlm. Tur det, annars hade jag lätt cyklat till skolan. Vi har varit på Expressen och Dagens Nyheter. Det var faktiskt kul. Sen efter besöket där åt vi lunch inne i stan och sen skulle vi i olika grupper filma lite korta filmer. Hahaha. Vilken seriös grupp vi var med i då. Eller inte. Helt okej dag, för kall bara! Gud vad det har blåst kallt idag. Sånt gillar vi ej.
/ Julia

Sol

image698
image699
image700
image701
image702
image703
image704image705
Bilder från igår kväll. Vi åkte runt och letade efter ett bra grillställe
vi hittade ett mysigt ställe, men det gick inte så bra
för vi fick inte upp någon bra eld. Vi drog från grillningen
ner till alcro där alla killarna var och spleade fotboll, sen
när vi hade varit där ett tag åkte vi hem till Gustaf, några badade
(se bild på snygga dennis och anders) och resten satt bara och
pratade. Mysigt kväll faktiskt. Rebecca du vet att jag älskar dig!

Ikväll ska alla girlsen spela fotboll på alcro och lite kubb kanske. Det ska bli supermysigt. morgon är det skola igen, buuuh. Men det har i alla fall varit en mycket mysig helg. Åh, jag orkar inte gå i skolan mer nu. Sommarlov tack!

Ciao!

/ Julia

Grillkväll

Gud vilket underbart väder. Kroppen är inte van vid den här värmen. Synd att det inte ska hålla i sig, vad jag hörde skulle det bli omkring åtta grader på onsdag, fan vad tråkigt! Nu ska vi ha gäster och grilla och ha mysigt. Sen ska all the girls grilla någonstans! Hoppas det blir en bra kväll. Undra om det ska vara varmt imorgon också?

Rachel Bilson, Hundarna har nog längtat efter sin mamma!Rachel Bilson
Rachel BilsonRachel Bilson

Sommar!


Jag älskar jordgubbar. När vi var på
kalas nu fick vi världens godaste jorgubbstårta!


Hos Camilla




image1089
image1081

Fin kväll igår. Tack Camilla!

Nu ska jag på kalas. Ciao!

Hela året har jag väntat

Rihanna, Rihanna och Chris Brown kysser varandra öppet!Britney Spears
Rihanna & Britney. Brittan ler igen, jag bara älskar henne!

Fy tusen vilket underbart väder, jag blir så glad! Idag hade jag öppna skor också för första gången i år! Hoppas värmen håller i sig. I helgen ska det ju bli sommarvärme ute, underbart underbart underbart! Pappa har varit och hämtat min moppe idag igen. Nu funkar den alldeles perfekt och jag hoppas verkligen att det funkar på rikigt nu! Klockan sex ska vi vara hos Camilla, efter vi har ätit och så kommer mer folk så blire party party! Underbar dag och hoppas på en lika underbar kväll! Jag älskar värme, jag älskar sommaren! Åh, jag är så glad! Nej, nu måste jag sminka mig.

PUSS ha en bra kväll.

/ Julia

123456789





  Gud vilken underbart fin klänning
  Paris Hilton har på sig! Åhh....

















Underbart väder


Rebecca på bussen!

Fula ankorna!

Rebecca när vi precis hade kommit hem.

Nettans rabatt. HA HA!

Elins nya fina väska som jag fick låna!

Haha, jag & Rebecca. Vi råkade ha lika dana kläder på oss. Jag had en tuskos boddy ett par höga blåa jeans och turkosa skor. Rebecca hade en turkos tröja, svarta höga jeans och lika dana turkosa skor som mig. Haha, fult! Bebis unge, jag älskar dig!

Konstigt

- "Hej det är Julia?"
- "Heeeeej" (Det var Elin)
- "Vill du äta chips med mig ikväll och titta på Dirtyp Sexy Money?" (Elin)
- "Nej jag äter inte chips och tittar inte på Dirty Sexy money" (Jag)
- "Va, gör du inte? Det är ju jätte bra!" (Elin)
- "Okej, jag kan titta, men jag ska inte äta chips" (Jag)
- "Meeeh, jooo" (Elin)
- "Okejråh om jag får låna din nya väska?" (Jag)
- "Okejdå. Hejdå!" (Elin)
- "Hejdå!" (Jag)

Mumma kardemumma

Åh jag är så jävla sugen på en
kokhet latte från wayne´s.

Fint väder

Fan vilken skön dag i skolan. Idag slutade vi 10 över 12! Yey, helt perfekt ju. Bara hem och sola direkt. När Rebecca slutar ska vi åka till stan och handla present till Camilla som ska ha tjejmiddag imorgon, det ser jag verkligen framemot. Jag vill ha så mycket nya kläder känner jag, jag har liksom aldrig något att ha på mig, men för att handla kläder måste man ju ha pengar, och har jag pengar??? NEJ. Fan alltså, fattiglapp AB. Kan inte bara några tusen börja läsa min blogg så att jag börjar käna lite pengar på den, det skulle ju vara helt perfekt!!

Nu ska jag ut till min lilla grishund som ligger i solen och ser söt ut!

Skriver mer sen.

PUSS

/ Julia

Chris hjärta Rihanna

Rihanna, Är det en tatuering man skymtar bakom armen?
Rihanna
Söt!

Fint

Den 30:onde Maj ska jag, Madeleine och Fanny på brazze vaxning.
HAHAHAHA, jag dör. Eller.... jag kommer i vilket fall dö.

Nu ska jag duscha!

Måste duscha.

blomma
Jag vet att alla skriver om denna lilla
söta sak, men jag var tvungen.
Den är ju underbart vacker!

Hatar det.

Mischa Barton, Mischa Barton bryr sig inte om Size 0 idealet!Mischa Barton, Varför ska man bry sig om Size 0 ideal när man är lika snygg som Mischa?!Mischa Barton, Gillar ni Mischas solglasögon?Mischa Barton, Snygg väska!

Dag ut & in

Kom igen skolan. Jag orkar inte mer. Varför få så mycket att göra i slutet det är ju då man ska chilla runt och njuta av de sista veckorna? Men tydligen inte.

Jag hatar fjortisar som bloggar och som typ tror att folk älskar bloggen, man läser ju bloggen för att det är så jävla kul att titta på hur mycket hon skämmer ut sig. Jag fattar inte grejen med att vara fjortis, är det snyggt och ha fetaste fjällrävenjackan, fetaste lagret foundation, klumpigaste ögonfransarna, AS blont hår med ful skabbig hårförlängnning, ballerinaskor mitt i vintern och bara se allmät äckliga ut? Vart vill man komma med det utseendet? Det är ju inte snyggt någonstans och man blir ju absolut inte tagen på allvar, fattar inte hur så många orkar.

Vilken jävla dag det har varit idag.
Muntra upp mig Jonathan!

/ Julia

Lalala


Nagellacken från Viva la diva är rikigt bra tycker
jag, dom sitter bra och torkar snabbt och har
framförallt snygga och coola färger! Elin &
mamma var på stan idag och köpte den här färgen.

Jag och pappa var och hämtade moppen som vi lämnade in igår. Nu funkar den igen vilket känns skönt! Han visste inte vad det var för fel så han hade plockat isär hela moppen och sen satt ihop den igen och då funkade den utan att veta vad felet var. Men huvudsaken är att den funkar igen! Jajaja. Snart är det DH, vilket jävla avsnitt det ser ut som att det är idag, man blev ju helt till sig när man ser reklamerna. Men innan DH ska jag måla ett varv till med lacket.

Ciao bitches.

Snart sommar....

101351-697101351-696101351-695101351-693

Nationella nästan slut

Idag var det skolan igen. Jag var så sjukt trött i morse, trodde aldirg att jag skulle orka gå upp. Idag skulle boken om mig själv vara inlämnad. Det är så sjukt skänt att jag är klar med den! Hoppas att jag höjer mig till MVG i svenska, det skulle vara perfekt. Idag hade vi det sista nationella provet i matte, eller det nu återstår bara det muntliga i matte och det muntliga i svenska för mig. Sjukt skönt att slippa skiten!

Idag tyckte alla att jag var äcklig som tog upp ett tuggummi från golvet som alla hade sparkat på? Hur var det nu..? Lite skit ränsar magen! Gott vare i alla fall.

När jag ska jag gå ut med grisen.

Nu äre snart sommar!!!


/ Julia

Digestivekex

Gisele Bundchen, Mischa Barton
Jag blir varm i hela kroppen av att titta på Mischa Barton.
Hon är så sjukt jävla vacker! Superfin klänning!

Give me the best

Igår var vi först hos Julia sen gick vi till Joakim. Det var supertrevligt! Sen gick även jag och Rebecca till Phille och Nille ett tag. HAHA.

Idag har jag inte gjort någonting, men dagen har ändå gått ganska fort. Elin har precis lockat mitt hår och snart kommer familjen Forsberg på middag, det ska bli trevligt. Sen ikväll vet vi inte vad vi ska göra, jag ska i alla fall sova hos Rebecca!

image659
Sexiga jag igår!! HAHA

PUSS!

/ Julia

Snart så...

image681
Världens godaste vårsallad! MUMS..
image682
Den magiska ringen från Turkiet!
image683
Min söta syster cyklar så fint!

Moppjävel

Nja, kvällen igår var inte så trevlig. Den började trevligt. Men sen kom några stycken och förstörde för oss när vi var hemma hos Camilla och skulle fira henne. Sen vart det massa bråk, och bla bla. När man fyller år förväntar man sig alltid att allting ska vara helt perfekt, men det blir oftast tvärtom. Det är det som är så jävla tråkigt. Tack Cammi i alla fall!

Idag är det fredag. En kille som heter Mattias är här och fixar med min jävla fitt moppe, den laggar och jag hoppas att han kan fixa det. Jävla moppe. Inte för att jag är i stort behov av att åka moppe men jag tycker att det är skönt att den finns i fall att man ska någonstans lite längre bort.. Jag vill bara att helvetet ska funka igen. Bajsmoppe.

Ikväll ska alla vi girls vara hos Julia tror jag. Eller?

Nu ska jag dra och titta hur det går med el moppo.

PUSS!

/ Julia


Make love

Eftersom det är lilla Camillas födelsedag idag ska vi några stycken hem till henne och fika snart. Efter det vill jag och Rebecca grilla någonstans Hoppas dom andra också vill det. Tror att det blir en trevlig kväll, och hoppas att det inte regnar!

Jag älskar Leighton!

Leighton MeesterLeighton MeesterLeighton MeesterLeighton Meester

Valborg


Den fina brasan!

Cornelia, jag, Felicia och Felisia!

Niceiga rakter!

Rebecca, Gustaf, Patrik och Erika!

Felicia och Hanna lite svagt i bakgrunden.

Patrik och Erika!

Haha, snygga Rebecca och Gustaf.

Några bilder från igår. Vlaborg var faktiskt mycket trevligt. Fast.. vi gick från place till place och det var tråkigt sen var det tråkigt att det regnade.

15 år.

101351-680
Grattis Camilla lilla sötnos på 15-årsdagen!
Hoppas du får världens bästa födelsedag.
Jag älskar dig!

Youtube

image1034
Min tatuering. Syns kanske inte så bra. Men det får lov att duga!
image1037
Det här är världens bästa tjejer. + Lisa baby & Rebecca som tar kortet.

RSS 2.0