Top model

Idag var jag i skolan såklart. Gud vad tungt det var att bära på datorn. Uschi. När jag kom hem var jag med Rebecca och Julia ett tag. Sen åkte jag, Rebecca, Thommy och Adam och tittade på ett hus som en som dom känner har byggt. Det var tyå ett av dom finaste jag sett, synd bara att poolen saknades. HAHA. Jag som verkligen verkligen gå på bio ikväll, jag frågade alla mina vänner men IGEN kunde eller ville. Fan vad besviken jag blev, jag ville verkligen! Gud vad tråkiga alla är.

Anna Bergendahl! Hon måste var BÄST!

If you fall I will catch you time after time.

You don´t have to be you all the time


Lisa&Cornelia

So easy to be you

Jag fattar inte grejen med att blogga åt andra människor. Varför ska man ge folk vad dom vill ha? Varför vill man att folk ska kommentera, vem bryr sig egentligen om vad man har på sig eller om man har köpt en ny tröja? Just för tillfället är jag trött på modebloggare och alla som försöker vara modebloggare också och ragga läsare. Fakst falskt falskt. Hejdå geeks.

Lisa och Cornelia.

Coyote Ugly måste ju vara en av de bästa filmerna som finns.

ADAM OCH DR ALBAN

Fyfan vad kul jag hade igår! Det var helt sjukt. Europainsparken var det bästa på mycket mycket länge. Haha. Jag, Marina och Cornelia, fyyyyyyyfan. ÅHHH! Haha du och jag Marina! Synd att inte Corre var inne på partyt. Love you girls.

Wish you colud die with me

292 dagar till Turkiet. Det lär ju bli kul som det ser ut nu.

Mamma

-"Du kan ju stänga dörren om du vill Julia"
-"Vadårå?"
-"Ja, om du inte vill höra mig prata engelska."

Puss

Jag älskar Akon. Nya låten är helt fantastisk.

Fly with me

HEEEJ! Idag fick vi ÄNTLIGEN våra datorer. Jag är helt sjukt nöjd med min förutom att man inte kan ladda ner msn och det är Windows klassik iställer för Vista som det ska vara, man måste göra någon jävla uppdatering som jag inte fattar, ska fråga smartohead på måndag eftersom jag är ledig imorgon IGEN. YEEES. Eskil är världens bästa skola, jag lovar!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar Idol. Anna Bergendahl måste vara det bästa som finns.

Pussar

No stress


I don´t wanna work today

Idag trodde både jag och Paulina att vi skulle få våra datorer. Men icke det. Fan vad trött jag blir. JAHA, vi får väl dom om 6 år eller nåt!!!! Jag ska åka och jobba snart. Det orkar jag egentligen inte, men vad gör man inte för lite cash. ÅHHHH

God damnn

On the days I can´t see your eyes, I don´t even want to open mine.

I miss you so much.

You are so not funny


bajs dag

Jag var hemma från skolan idag. Fyfan vilken jävla dag alltså, jag vill aldrig vara med om den igen. Just nu sitter jag hos Felicia nu. Alla erkar ha kul. Man ska ju inte klaga men jag är sjuk så Elin kommer och hämtar mig nu. Pussssssiiisssaarrrrrrr godnattttt....

299 dagar til turkiet

Snorunge

Idag vaknade jag och var förkyld. Jag gick till skolan fast jag inte alls mådde bra. Paulina var i skolan idag också fast hon inte var frisk. Så hon gick hem igen vid klockan tolv. Jag mådde riktigt dåligt och tog ett tåget hem. Ikväll ska jag jobba mot min och min kropps vilja, vad gör man inte? Åh jag orkar inte. Jag mår inte alls bra. Jag ska inte gå till skolan imorgon i alla fall.

Bråttom

Jag måste göra mycket saker innan Idol. Städa. Duscha. Ta bort nagellack. Hejdå.

Lalala

Haha. Jag är ingen höjdare på att blogga. Helgen var hyffsad om man bortser från den lilla fjortisen som förstörde min kväll på Thomasinsparken men annars var allt på topp. Men det kanske är försent att skriva om helgen när det redan är Onsdag? Men eftersom det är min blogg så får jag skriva vad jag vill. Imorgon ska jag jobba igen. I scaniarinken, samma gammla lekhörna. Fast vi har köpt massa nya grejor det är ju najzzz, som HON i Shes the man säger, EMMA! Ingen fattar men jag fattar. Aja. Skolan är riktigt riktigt jävla tråkig nu när Paulina är sjuk, fy bubblan. Och snälla, kan vi få våra datorer snart????????? Trögt. Idag var jag med Rebecca också, vi hade kul. Vi tittade på massa Idol-klipp från igår. JAG BLEV FULL AT MIN COCA COLA. Min stil.

Gud vad jag har börjat gilla Lindsay Lohan.

Alone

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag är så jävla arg. Jag har PMS. Jag måste skaffa tabletter det är helt sjuk. Helt allvarligt talat så står jag inte ut med mig själv. Imorgon ska jag och mina sötnosar på Thomasinsparken. Det ska bli hur kul som helst! För övrigt har jag varit ledig idag, vi hade inga lektioner, hur skönt som helst. Ikväll kanske jag ska vara med Felicia, Felisia & Rebecca. Men jag vet inte. Mat snart! MUMS.

Come on

Usch usch usch usch. Du finns inte för mig längre.

SO1A


Alma och Madeleine.

<3


Tina & Sarah.

Nananana!

Idag var vi då på våran "klassresa" fast jag fattar inte varför jag säger klassresa. Det är ju typ en utfylkt som varar i två dagar. Det var faktiskt trevligt om man bortser från alla miljontals myggor. Vi ska dit imorgon igen och det ser jag fram emot för då är det våran tur att laga mat! HA..

Jag älskar låttexter som verkligen betyder något, jag får ont i hela kroppen av känslor. Lars Winnerbäck är ett bra exempel. Jag har alltid ogillat hans musik ända tills idag när Paulina skickade dom tomma stegen till mig. Nu har jag suttit här och lyssnat på den ett antal gånger och den blir bättre och bättre. Imorgon ska nog Frida få skicka några låtar till mig i alla fall. Allt känns så verkligt. Fint.

Jag tror på duvan som vet vart den ska
Jag tror på godhet och bättring
Jag är en barkbåt
Som driver mellan grenar och stenar
och en nattfjäril är min besättning
Inga vakter vid porten
Inga hänglås vid grinden
Bara rösten som kallar
i den evigt viskande vinden

Du är knäpp

Idag har jag varit händig. Först vaknade jag. Åt frukost. Låg i sängen lite. Gick upp. Målade tånaglarna. Bäddade rent i min säng. Tvättade mitt fönster. Duschade mina blommor. Putsade min ring. Lagade lunch. Tränade. Duschade. Och nu sitter jag här. Vad ska jag göra nu är frågan?

Supersugen

Yeeehhhhee. Igår var jag och Elin på bio. Jag bara älskar att Elin har körkort. Det är helt sjukt bra!! Vi såg Get Smart den var helt okej bra. Jag slummrade till några gånger. HEHE. Idag har jag, Elin och mamma varit på stan. Jag köpte ett minneskort till min nya mobil, underkläder och ett nagellack som jag håller på att måla nu.

Ikväll ska min familj bort, så jag är hemma själv. Jag tror att jag ska umgås med Cornelia och Rebecca. Men jag vet inte än. Hm, jag vill gå på fest!!!!!!

You need to know

Den här morgonen har varit mysko. Jag vaknade vid fem, pigg som en nötkärna. Jag försökte sommna om men det gick inte eftersom det var fyra myggor i mitt rum som surrade runt. Jag var tvungen att döda dom! En rolig syn kan jag meddela. Jaja. Jag gick upp vid halv sju och gav Molly mat, sen gick vi ut på promenad. Nu sitter jag här. Varannan fredag börjar jag 11:10 och varannan fredag börjar jag 13:20. Idag börjar jag alltså 11:10.. Jag ska ta 10:20 tåget, det blir perfekt. Nej nu ska jag äta frulle och väcka Elin. Hon skulle ju åka åtta? Somöntuta!! Haha.


Uppfriskande

Jag vet att min blogg är tråkig, jag orkar aldrig ta bilder längre! Men jaja. Ute börjar det bli höst i alla fall, det är ett som är säkert. Jag får lite panik när jag ser de gula löven ramla ner från träden och träffa marken. Men allvarligt talat, hur mysigt är det inte med höst egentligen? Solen lyser, det är kallt, man har en liten basker på huvudet, allt har ju sin tjusning. Egentligen så är ju alla årstider fina på sitt sätt, om det bara kunde vara sommar när det ska vara sommar, om det bara kunde vara höst när det ska vara höst, om det bara kunde vara vinter när det ska vara vinter och om det bara kunde vara vår när ska det ska vara vår så skulle man ju uppskatta alla årstider lika mycket.

För överig tittade jag på Idol igår. Det var inte ens roligt. Jag saknar den gammla juryn. Sen på trean gick det en film som hette Jersey Girl det var bland de bästa filmen jag sett, jag grät ihjäl. Riktigt riktigt bra film må jag säga.

Extreme home makeover

Skolan var lika trevlig idag. Ha ha! Nästa vecka ska vi på "läger" eller vad man kallar det. Fast vi ska inte sova över vilket jag vill, haha. För er som undrar vart vi ska åka ska vi åka till USA. Nej men vi ska åka till Mälarvik. Nästan lika coolt som USA. Jag hoppas att det kommer bli jätte kul. I love my class so far, SO1A!

TV

Yes imorgon börjar Idol. Jag älskar Idol!




Du hör ju fan fortfarande inte av dig.

V.Ä.N.N.E.R

Jaha. Nu har jag gått i skolan två veckor och en dag. Jag är så glad att jag valde som jag gjorde. Åh! När jag gick i nian ville jag ju absolut inte sluta och jag skulle sakna alla så mycket och blabla... Okej att man saknar allting som vi hade tillsammans men det är så otroligt jävla skönt att gå vidare i livet. Gymnasiet är en bra tid i ens liv nu för tiden, eftersom alla har chansen och göra vad man egentligen vill göra.

Jag hatar killar. Killar är riktiga svin.

RSS 2.0