Känner suget

Första dagen i skolan efter lovet var inte så rolig. Helt okej! Monki har i alla fall den bästa rean någonsin! Jag älskar verkligen Monki. Jag har städat min garderob idag, det behövdes verkligen. Har aldirg sett dess like, det var helt sjukt stökigt. Alla mina kläder får inte plats, jag vet inte vart jag ska hänga eller lägga min jeans och byxor. Jag behöver mer förvaring. Förövrigt är jag så sugen på en chockladask så att jag håller på att dö, jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Ge mig godis, NÅGONTING??

Don't look back

Fyfan vad jag inte vill gå till skolan imorgon. Det är ju så mycket snö ute och tåget kommer säkert vara försenat och det orkar jag verkligen inte. Fast jag älskar måndagar i skolan, bara för att vi har två lååånga håltimmar. Varför ska man gå i skolan? Fattar inte.... Eller jo.. Kanske..

Snö är blää

Det luktar bullar i hela huset. Fan vad gott det luktar, jag älskar verkligen nybakadebullar-lukten. Jag sitter och dricker te och tittar på SATC filmen. Åh, jag tröttnar aldrig. Juste, det snöar ute. Fyfan vad jag hatar det!!

FYFAN

Noooooo imorgon är det skoooola! DÖDA MIG...

Middag

Igår var jag på tjejmiddag hos Cornelia. Det var trevligt!



YES

Eftersom det inte blev någon klippning och färgning av håret igår så ska jag göra det idag istället. Fan vad jag behöver klippa mig alltså, mitt hår är heeeelt ruffsigt och bajsigt. Alltså, det är så äckligt. Riktigt äckligt. Inte fint någonstans. Undra hur mycket jag ska klippa, jag är ju väldigt feg när det gäller att klippa mig. Jag har även hunnit dammsuga övervåningen idag, känner mig duktig. Snart går bussen! So long.

Töntar

Nu har jag precis varit ute och gått med Cornelia och Angelica. Hur mysigt som helst. Haha. Rädda blev vi också, det var någon som lös på oss med en ficklampa.

Äckel dag

Jag är så arg, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Eller, jag var argare förut. Jag skulle ha färgat håret och klippt mig idag men fan heller! Hon som Elin har sin praktik hos kom aldrig. Det är så typiskt, jag kan ju bara komma till Elin när jag har lov, jag hinner ju inte efter skolan. Fan att allt ska gå fel hela jävla tiden. Alla retar upp mig så mycket att jag blir helt tokig och inte kan kontrollera mig själv, jag får panik alltså.Jag måste verkligen skärpa mig.

145 dagar!


I'm not the one

Snart ska jag in till stan. Åh det ska bli så skönt att fixa håret! Nu måste jag börja fixa mig, jag ska ta bussen som går 10:59. Pusss ha en bra dag!

Hit and run

Nu har jag precis tittat klart på säsong ett av DH. Hur bra som helst. Jag ska snart sova tror jag. Imorgon ska jag och mamma till Elin och fixa vårat hår. Först ska mamma klippa sig och färga håret sen ska vi tre äta lunch, sen ska jag på synundersökning sen ska jag klippa mig och färga håret! Åh vad skönt det ska bli. Nu längtar jag tills det blir lärdag jätte mycket. Åhnej, snart är det skola igen.. Döda mig någon?! Kanske ska vara ledig en vecka till? Godnatt bloggen!

GREY'S


Det luktar bajs?

Ibland brukar jag sitta och tänka på hur mycket pinsamt jag har gjort i mitt liv. Det är så sjukt mycket. Idag gjorde jag en sån pinsam sak att jag blev helt röd i ansiktet och mamma bara stod och asgarvade. Men men, varför skämmas? Det var ju antagligen kul eftersom mamma skrattade? Man måste ju kunna bjuda på sig själlv lite också sådär omedvetet. Lala. Nu ska jag i alla fall duscha. Det var ett tag sen, känner på doften att det är mer än DAX vafan.

Arg jag blir

Åh jag blir så ledsen när jag tänker på att min mormor som är 84 år har skickat ett alla hjärtans-dag kort till oss för länge sedan. Det har inte kommit fram än. Det är någon som har tagit det säkert. I kuvertet var det två trisslotter, en till mig och en till Elin och sen en hundralapp till mamma och pappa så som skulle kunna köpa blommar till alla härtans-dag. Hur kan man ta ett kuvert sådär? Jävla posten. Stackars mormor.

Thahaha

Jag älskar att handla saker på småbutiker så att inte så många andra har samma sak. Jag tycker inte det är fel att ha samma saker men det är ju tråkigt, tråkigt är vad det är. Jaja. Igår var jag ju i stan med min bästa kusin! Jag köpte en zebra byxdress och ett korallfärgat nagellack. Hur fint som helst. Idag var jag och mamma på Coop. Och innan gick vi in på Kapphal och då fick jag världens finaste väska! Åh, jag är helt kär. Sen köpte jag även ett par Hello Kitty trosor, kanske inte det finaste men hur sköna?

Namnsdag!

Första dagen på mitt sportlov. Så skönt att vara ledig tycker jag. Jag har namnsdag idag också, Julia! Så grattis till mig själv och till alla Julior ute i världen! När du kommer med dina jävla kommentarer om allt som jag gör fel hela tiden får mig att vilja sjunka genom golvet och försvinna. Kan du förstå hur jävla äckligt dum du är? Snälla.

Kom igen!

Pray for what you want, but work for the things you need.

Prutt

Kvällen har varit väldigt bra tycker jag. Först åt jag, Mathilda, Cornelia och Angelica på Rhodos. Det var väldigt mysigt och väldigt gott. Efter det träffade jag Rebecca, Emilia och Johanna och vi fyra gick tillsammans hem till Hanna. Där var det rätt mycket folk. Det var riktigt kul, riktigt kul alltså. Nu ska jag sova, är väldigt trött och törstig.


Alla hjärtans dag!



 

Haha

Åh. Dagen började fan inte bra, men den har varit hur bra som helst annars. Hahahaha! Jag har skrattat så mycket. Jag vill bara att det ska bli fredag. Då är det Sikens födelsedag och då ska vi på lokalfest!!!!!! Cornelia ska med mig också, hur kul ska inte det bli då. Åh, jag vill ha heeeeeelg. På fredag får jag även SPORTLOV!

It's going round round

Jag är liten bajsunge som gillar bajs.


Roliga jag!

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Jag har abonemang.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Nej!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Paulina
4. Hur lång är du?
169 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Hm, räknad DH boxen som en film?
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
"Haha på dig med Lotta"
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.
9. När såg du senast din mamma?
En sekund sen!
10. Icke godkänt i något ämne?
Nope.
11. Mvg i något?
Nej det tror jag inte.

12. När vaknade du idag?
Fem över sju.
13. Vilken är din favoritplats?
Överallt där det är sommar och sol.

14. Vilken plats föredrar du minst?
Sverige på vintern.
15. Vart tror du att du befinner dig om 5 år?
I New York med min svinsnygga pojkvän.
16. Hur stor är din säng?
120 cm.
17. Vad sover du i?
Nattlinne eller pyjamas.
18. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra stycken.
19. Var bor du?
Nykvarn!
20. Tycker du om kinamat?
Ja, svingott!
21. Tycker du om kaffe?
 I love kaffe!

22. Vad dricker du helst till frukost?
Juice.
23. Kan du spela poker?
Nej det kan jag inte.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Japp, tre stycken!
25. Vill du ha barn?
Ja, en flicka och en pojke.
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite spanka.
27. Har du åkt ambulans?
Ja!
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Både havet och bassäng är underbart!
29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder.
30. Äger du smycken?
Såklart.
31. Kan du rulla med tungan?
Nej jag har för kort tunga.
32. Vem är den roligaste människan du känner?
Jadu, det finns såå många!
33. Vad har du för ringsignal?
Tracy Chapman - Talking Bout A Revolution
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja det har jag säkert någonstans.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Mitt röda påslakan.
36. Kan du byta olja på bilen?
Nej.
37. Vilken var den senaste boken du läste?
I taket lyser stjärnorna.
38. Dansar du i bilen?
Ja verkligen, aldrig dansat så mycket någonstans som jag dansar i bilen.
39. När var du i kyrkan senast?
Jag kommer inte ihåg.
40. Hur många hål har du i öronen?
Fem hål.
41. Har du någon piercing?
Nope.
42. Har du någon tatuering?
Ja!
43. Har du flickvän?
Nej, jag föredrar pojkvän.
44. Vad är ditt mobil nummer?
The secret, inte ens FBI har det.
45. Vad ska du göra ikväll?
Ikväll ska jag chilla.
46. Har du några syskon?
Ja, one sis.


Fina tycker jag


Idag köpte jag nya skor!

Finaste


Grattis älskling!

Fin dag

Idag var en skön dag i skolan. Vi började halv ett och hade redovisningar. Men det var inte något stort arbete och tur var väl det för det gick åt helvete. Jag såg inte vad den lilla lusen Frida hade skrivit och hon var inte där så jag kunde inte fråga henne heller. Sen hade vi textilslöjd och sen var dagen slut. Dirket efter skolan gick jag raka vägen hem till lilla Cotten som fyller 16 vintrar idag! Åh. Där var det massa folk från hennes klass och hon hade världens godaste fika! Nu har precis jag och Rebecca varit ute och gått i typ en och en halv timme. Hur skönt? Nu är jag trött och jag känner bara för att gå och zova en zkvätt och vakna till ännu en fin dag imorgon!


Fullt ut

Ska man leva ska man göra det nu.

Pip

Åh. Vad bra den här dagen har varit. Vad jag har skrattat. Saknade såklart dig min lilla Pullis! Jag skyndade mig iväg till tåget klockan 15:53 från skolan och var vid stationen cirka prick fyra. Nej såklart att tåget var inställt. Som tur var hade jag André och Martin som också väntade på nästa tåg, så ensam var jag inte. Jag är så jävla trött nu. Och det passar ju hur bra som helst att vi har buffertdag imorgon! Fan vad skönt.

Min sötnos André på tåget.

Och Martin såklart!


Alltid

JAG ÄR SÅ ARG!!

Nödvändigt

Nu har jag varit förkyld i fem veckor, det är helt sjukt ju. När ska det går över egentligen? En till konstig sak är att mitt hår blir bara lockigare och lockigare, det borde inte bli det eftersom det blir längre och längre. Så himla rolig information. Nej nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewives...


Bio?

Idag är den söndag. Jag hatar söndagar. Den här söndagen kommer vara den tråkigaste någonsin. Tur att jag lånade Desperate Housewives boxen av R.


Keep on marching

So when you feel like the sky is falling
And there's nowhere to hide
Tell me, are tired of that crawling?
Then open your eyes

No no

Ibland önskar jag att livet var som en kokbok,
som talade om precis hur man ska göra.

Stand up proud

Idag var jag och pappa och åt lunch tillsammans. Mysigt. Sen när vi kom hem åkte jag till stan med Cecilia, Felicia och Sara. Åh, dom är så fina & snälla. I love them. Jag köpte, finaste strumbyxorna, ett par skor som jag förmodligen ska lämna tillbaka och en ring. Vi fikade också, hur mysigt som helst. Ikväll jag ska vara med Rebecca och Julia tror jag. Vi vet inte om vi ska ta det lungt eller inte ta det lungt.

Hemskt

Igår läste jag ut I taket lyser tjärnorna boken som sagt.
"Om du dör mamma, då tänker jag fortsätta leva. För dig" så fint.
Nu tänkte jag fortsätta att läsa boken Smuts som jag påbörjade förut men som jag aldrig läste klart. Den är så himla bra säger alla och det tycker jag den verkar också. Jag ska nog börja om från början igen!

Katt


Hur snygg, söt, sexig, omtänksam, trevlig, glad?

Hello

Akon är en Gud!

Baby

And no one knows
Why I'm into you
Cause you'll never know what its like to walk in our shoes
And no one know, the things we've been through
Can never measure up to half of what I put you through
That's why we'll break through

Åh

Jag lånde boken "I taket lyser stjärnorna" från skolan i onsdags. Den är sååå bra. Jag är i slutet nu och jag vågar inte läsa ut den, jag vill inte att den ska ta slut. Men nää, nu kan jag inte hålla mig längre! Alla måste läsa den!!! Helt underbar bok faktiskt.

Haha

Ohh vilken kväll. Marina du skulle ha följt med. Jag tog åtta bussen till Södetälje och mötte mina vänner som var på en fest. Det var helt sjukt vilket konstigt folk det var där. Massa fjortisar och jaa..... Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Så äckligt men ändå så kul på något sätt. Vi dansade som fan i alla fall. Vi drog typ efter 40 minuter och när vi står utanför kommer polisen. Vilken tur att vi drog! Haha. Vi gick till Max och Rebecca och Felicia åt lite medan vi väntade på bussen. När vi sitter där inne får vi lite ragg också och träffade även en kille som vi träffade i sommras, kul! Hahahaha. Jag vill vara 18 år, eller vad säger ni Rebecca och Felicia?????

Jag låter som en tönt lill tjej när jag skriver? VGDO1Å???? Deni!

Om 158 dagar åker vi!

 






Hur underbart? Jag vill verkligen åka till Turkiet nu. Jag vill åka dit och bara sola, njuta, vara med min bästa vän i lungn och ro. Fan vad jag ser fram emot två veckor i Turkiet. Sjukt!!

Don't give up

Min blogg är så tråkig. Men det kan inte hjälpas. Jag har inga bilder att ladda upp så det blir bara text. Jaja. Idag har i alla fall jag och mamma städat huset. Nu har jag väldigt ont i ryggen. Jag måste duscha också, eftersom jag inte orkade göra det i förrgår och inte igår. Jag är fräsch tjej, jag vet!

Fint

"Hoppet är det sista som lämnar människan. Men det som är tyngst att bära."

Åh min bebis




Hur söt?

Dissen?

Fan vad snygg jag känner mig nu. Åh!

Yeah

Min nästa tatuering ska jag göra när jag är 18. Jag ska skriva; "Amor vincit omnia et nos cedamus amori". Det betyder; "Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken." Det är så fint. Jag har inte riktigt bestämt mig vart den ska sitta ännu och inte i vilken stil jag vill ha den i heller. Åh vad jag älskar tatueringar och jag vill bara tatuera mig hela tiden!

Heartless

Jag vill göra om min blogg. Men jag kan ju inte själv. Eller visst kan jag, men det skulle ta mig 100 år. Och det orkar jag inte heller. Det är alltså upp till min kära vän Rebecca som jag saknar!? Haha. Nej nu ska jag läsa lite och sen ska jag städa och duscha.  Åh, jag vill se en bra film också.

I see you in the club

Varför snöar det ute? Åh. Jag orkar inte med det. Nu vill jag ha vår, jag vill ha sol och varmt. Inte fucking kallt och snö. Yeye. Idag börjar vi klockan ett och just därför ska jag inte gå till skolan. Jag orkar inte åkte dit och bara vara där i en minut och sen åka hem. Okej, kanske inte en minut men ja. Igår blev jag väldigt besviken också, Kenza var med på the vocie och hon var sååååååå tråkig. Det kunde jag inte tro. Hon verkade vara en rolig och glad tjej. Tråkigt. Men hon kanske var nervös för att hon skulle vara med på TV? Äh..

Just don't

Jag är så trött på skolan! Jag vill aldrig gå tillbaka någonsin! Aldrig. Fan vad jag hatar skolan, åååh. Jag önskar verkligen att jag gick i trean och skulle ta studenten. Men i och för sig. När jag tänker efter så är det ju faktiskt inte skolan som är så jävla farlig utan det är ju resan, och själva skolan, inte lektionerna och klassen. Jag hatar tåget som ni vet. Och sen hatar jag våran skola, den är så jävla gammal och jobbig. Det är typ 1000000 trappor överallt och sen måste man gå ut och gå en halvmil för att komma till sitt skåp, och eftersom man inte orkar gå en halvmil så går man runt och bär allt hela tiden. Vilket gör att jag har så sjukt ont i ryggen. Jag vill ha en skola som sitter ihop, och som är helt ny. Fräscht. Jag tycker inte att våran skola är ful och ofräsch men jag vill ha nytt. Jag hatar att måsta gå ut hela tiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan Elina åkte ur Top Model. Hon är så sjukt vacker!

Inte så tryggt

Idag blev våran skola hotad av någon jävla idiot. Det blev hysteri och allt blev kaos. Vi satt i aulan i mer än en timme och väntade på att få komma ut och gå hem, utanför var det fullt med poliser och tidningar överallt ifrån. Svt1 var där också! Det var hemskt i alla fall och det är hur stor grej som helst. Ni kan läsa allt här.

En bild jag tog från aulans fönster

Den där bruden


RSS 2.0