Flowers

En vecka sedan jag uppdaterade den här jävla bloggen. Okej, kanske inte jävla. Men jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Eller klart jag vet, men det är så tråkigt med massa text och inga bilder. Jag orkar inte ta massa bilder bara för att. He he. I lördags hade jag tjejmiddag. Det var mysigt. Förutom att jag mådde så sjukt dåligt, det började på fredagen redan. Jag ville bara att alla skulle gå hela tiden. Jag var så hes att jag inte kunde prata och hade 38 graders feber. Usch. På söndagen mådde jag piss, igår med och idag också. Jag vill bara bli frisk, det är ju så fint väder ute ju.

Can't be moved

Jag ligger här i min sköna säng och svettas om fötterna. Jag är jättetrött. Jag ska borsta gaddarna nu och sen sova. Natti!

Bra dag

Vilken helg. Helt perfekt om jag får säga det själv. Tack Johanna för i lördags, jag hade hur kul som helst. Skolan idag har varit jätte skön. Vi hade bara två lektioner så vi har gått på stan i stort sätt hela dagen. Jag och Paulina gick och tittade på när hennes syster tatuerade sig, hur ccolt är inte det? Jag vill ha fleeeer. Hennes tatuering blev i alla fall hur fin som helst. Sen ringde mamma även mig och sa att jag hade fått sommarjobbet jag sökte. Jag var på intervju i torsdags. Antagligen så gick det väldigt bra, eftersom just JAG fick jobbet när det var så många sökande och bara en plats kvar. Underbart. Jag börjar den 15 juni till den 10 juli. Så jävla perfekt, för den 15 juli åker jag till Turkiet. Åh! Nu vill jag bara ha sommar och sol. På onsdag är det äntlgien min födelsedag också. Så himla roligt!



Lite bilder från lördagen, resten finns på facebook.

RF


Igår var världens mysigaste fredag med Rebecca. Jag älskar henne över allting annat. Hon är det bästa som finns och kommer föralltid att vara min bästa bästa vän. Idag har vi varit på spa, det var det skönaste på hur länge som helst. Min behandling var ju underbar. Ikväll är det äntligen rockparty hos Johanna, taggad från tårna och uppåt.

Morrn morrn

I det senaste inlägget skrev jag att jag skulle måla naglarna på både fötter och tår, men det stämmer ju inte riktigt. Jag menade såklart händer och tår. Fick mig ett litet skratt när jag läste det. Idag börjar vi som vanligt elva, så jag tar 10:19 tåget. Vi ska redovisa en sak i naturkunskapen idag, det känns inte så bra så jag är lite nervös. Skönt med sovmorgon i alla fall. By the way är jag sjukt taggad inför imorgon. Ha en bra dag i det mulna Sverige. Jag vill ju ha sol? Ge mig sol och värme.

Haha. fick precis ett telefonsamtal från mamma som står några meter ifrån mig. Hon skulle tydligen ringa mormor.... Min mamma! Nu hör jag hur hon asgarvar...

With or without you

Gud vad trött jag blev när jag la mig här i sängen!
Nej, nu ska jag måla naglarna på både fötter och tår.

Let this end well


Sol som sagt






Yeah babe

Lika underbart väder idag som igår, fast lite underbarare än igår när jag tänker efter. Solen har strålat hela dagen, så jävla skönt. Nu är det verkligen vår, jag vill bara att den lilla snön som är kvar ska fösvinna så att jag slipper se den. På varje rast idag har vi suttit ute och solat, eller solat och solat, vi har suttit och fått lite värme. Det skulle i och för sig vara ännu bättre om det inte blåste så. Men men, nog om vädret. Ni vet ju säkert redan vad det är för väder eftersom ni måste ha vart ute. He he!

Om exakt en vecka idag, fyller jag 17 år! Det ska bli ruggit. Johanna min vän fyller också år då. På lördag ska hon ha tjejmiddag och nästa helg blir det min tur att ha middag. Ska bli svinkul. Plus att Johanna ska ha rock-tema. Jag känner att det är min grej!

Promenad


Till en början var detta en rengnig tisdag, men sedan blev det en alldeles underbar tisdag. Solen sken och det var riktigt varmt. Nu håller solen på att gå i moln, och jag och Rebecca ska snart gå ut och gå. Jag längtar tills helgen! Det ska bli ruggit kul.

Måste skynda mig

And I've been locked inside that house
All the while you hold the key
And I've been dying to get out
And that might be the death of me

Älskling


Hur kan man vara så dum mot något så fint?

Japp

Idag är det tisdag. En dag närmare till helgen. Idag ska jag ta tåget som går 09:19. Väldigt skönt må jag säga. Idag regnar det ute, tråkigt väder. Många idag i det här inlägget.

Trevligt

Det blev inte så fint väder idag men en bra dag i alla fall. Skolan var verkligen tråkig, tråkig tråkig. Slutade tidigt och åkte raka vägen till Stockholm. Jag träffade Lisa och hennes klasskompis på stan ett tag. Sen åkte dom hem. Och då kom Elin. Vi åt på Donken och efter gick vi på förhansvisningen av filmen En Shopaholics Bekännelse. Jag tyckte att den var bra, rolig också!

Mamma, du är bäst.

You never have to be alone

Ännu en ny underbar dag. Ha ha. Sitter här i sängen och har precis sminkat mig, jag orkar aldrig stå och sminka på på mornarna längre. Jag hoppas att det kommer bli jättefint väder idag. För jag blir så glad av sol och vår. Och alla vill att jag ska vara glad så!

9 dagar till min 17-årsdag!

Tiden går så fort


Om 121 dagar åker jag och Rebecca till Turkiet, igen. Kan alla bara sluta säga att vi är töntiga som räknar ned dagarna, och jobbiga som pratar om det? Vad förväntar ni er? Det är ju det bästa som finns. sluta klaga.

Snart!

Elin min älskade syster, ni vet? Hon ska åka som au pair efter sommaren. Helt ärligt. Vad ska jag ta mig till då? Jag kommer avlida. Vem ska jag prata med? Vem ska jag vara med? Vem ska jag skratta med? Vem ska jag åka bil med? Vem ska jag bråka om vem som såg ett klädesplagg först med? Vem ska klippa mig? Vem ska färga mitt hår? ÅHHH. Jag kan börja gråta nu. Jag vill inte. Ett år? Det här är ju sjukt. Vad ska jag göra för att stoppa detta vansinne? Hjälp mig. Jag har panik, på riktigt. Elin, du får inte åka. Punkt slut!!!

And I was crying on the staircase
Begging you please don't go


I love you


Så himlans tur att man han en bästa vän. Vad skulle jag göra utan dig?

Lovestory

Helgen har varit väldigt lungn och bra. Jag har varit med Rebecca hela tiden. Jag älskar det! Idag var vi hos Jenny som fyllde år, det var väldigt trevligt tyckte jag. Mycket gott fika. Underbart väder också. Hörde att det skulle komma snö igen på tisdag? Usch! När vi åkte hem från Jenny så släppte dom av mig vid Björkesta. Där mötte jag mina vänner och vi tittade på bandy. As mysig söndag för en gångs skull, tänk hur bra söndagar kan vara om man bara hittar på något!

Nu sitter jag här och tittar på Beck. Näe, nu får Mikael sluta vara på tv:en och komma hit istället. Fyfan, det är ju helt sjukt hur snygg han är.

Duktig


Jag hoppas verkligen att Agnes vinner ikväll! Hon är sååå bra.

Något med henne gillar jag


When I grow up


MUMMMMMS!!!

Åh idag ska vi äta godaste maten!

Humor

Idag har jag gjort en hel del saker. Känner mig duktig. Vid ett tiden gick jag till Rebecca. Vi har bara pratat och haft kul. Sen kom Rebeccas mamma hem och vi tog massa roliga kort. Ikväll ska vi bara ta det lungt eller jag vill det men jag vet inte riktigt vad Rebecca vill ännu. Det kommer i alla fall bli en mysig kväll!


Right here

Jag kan tycka att det är väldigt roligt att blogga sometimes och världelöst andra gånger. Nu tycker jag att det är rätt tråkigt. Jag känner inte att det händer så mycket roligt i mitt liv jag vill dela med mig av. Eller, det finns ju faktiskt en hel del men. Jag, Rebecca och Julia var ute och gick ikväll. Mysigt. Vi gick förbi party Ica också. Ännu mysigare. Imorgon är jag ledig. Hur skönt? SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄR SKÖÖÖNT!

No more negativ!!

Ja. Jag behöver inte ens skriva något mer om vädret, för alla vet ju vad jag tycker om det här. Men jag ska försöka vara posetiv. Jag hatar negativa människor och på senaste har jag kommit på att jag är en av dom. Jag är en negativ människa. Hur orkar man? Nej, jag orkar inte längre. Jag längtar till helgen, då ska vi alla tjejer ut och äta på Papas Tapas och sen ska vi på fest. Det ska bli super kul! Hoppas verkligen att det blir lyckat! Nu målar jag naglarna. Trevligt. Inte för att det är en ovanlighet.

Fyfan

AAAHHH. Vad är det här för jävla väder? Det är ju fan snöstorm, jag som trodde att snön ÄNTLIGEN var påväg bort. Fyfan säger jag bara. Jag hatar snö. Jag hatar snö. Nu är jag så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. KAN DET BLI VÅR PÅ RIKTIGT NÅGON GÅNG ELLER? Vad är poängen med snö NU??

Kom igen, gör ditt bästa för att såra mig

Ännu en ny skolvecka. Jag längtar jätte mycket till helgen, då man får vara ledig. Hur skönt? Idag köpte jag en ny jacka, från Myrorna. Jag älskar Myrorna. Det är nästan bästa butiken som finns, när dom har snygga kläder vill säga! Idag i skolan var det tre polisbilar utanför våran skola IGEN. Det här är ju sjukt, ska man behöva byta skola eller? Eskilstuna är en läskig stad. Jag vet inte riktigt varför dom var där, men jag tror att dom letade efter någon. Tur att det inte var mig i alla fall. Ha Ha.

God natt

Mysig kväll har jag haft, jätte mysig!
Thihi

It's just me me me me

Just nu sitter jag här och försöker skriva en uppsats som ska vara inskickad idag. Jag måste bli klar snart. Det blir jag. Jag behöver något som piggar upp mig. Jag behöver ett liv utan trubbel och utan problem. Finns det? Jag behöver någon som vet hur jag tänker, någon som kan komma till mig och krama mig och säga, jag vet hur det känns. Det finns ingen. Jag vill åka utomlands. Eller så vill jag att det ska bli vår. Då blir allting så lätt. Jag tycker det i alla fall! Sol och värme får mig att orka skolan, vilket jag inte gör nu. Jag orkar inte skolan. Jag behöver någon eller något som får mig att gå, vad är det som saknas? Kan någon ge mig svar!

Därför vill jag gå på Pink


Roligaste


Träningsverk

Som jag sa nyss så var vi i Romme igår. Det var sjukt kul. Jag älskar att åka skidor. Det gick faktiskt väldigt bra för mig, förutom att jag ramlade tre gånger och gjorde illa mig. Haha. Jag tycker inte om att åka svarta och jätte branta backar även om jag klarar av det tycker jag inte att det är kul, jag är lite farträdd också. Jag vill att det ska gå fort men inte för fort heller. Jag vill ha jätte långa backar som är perfekt branta, så att man kan bestämma själv om man vil åka snabbt eller sakta. Jaha, hur som helst älskar jag skidor!

Lala

Igår var vi i Romme med klassen. Jag har inga bilder, eller bara några tråkiga:









Hon är bäst

Jag älskar Linda Rosing!

Du & jag


Thihi. Jag och mitt hjärta!

För Rebeccas skull

Ja, det var rätt länge sen jag bloggade. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva liksom. Hm. Vädret är i alla fall det tråkigaste som finns, jag hatar sånt här. Som ni vet... Imorgon packar jag med mig massa saker sen ska jag sova hos Paulina och sen åker vi till Romme med skolan på onsdag. Det ska bli så kul så jag dör nästan. Haha! Paulina har aldrig åkt skidor, jag ska lära henne. Hur nu det kommer gå....

Nu ska jag gå ut och gå med Rebbis bebbis.

Puzz puzz

You got the key to my heart

A part of me can't breathe.
What's missing?


RSS 2.0