Hejsan. Jag har lämnat in min älskade Iphone på lagning och har därför fått en lånemobil vilken resulterar till att jag inte har några nummer. Så alla som läser detta och som tänker skicka ett sms till mig någon gång, skriv snälla vem det är ifrån. Puss från Julia med samma nummer som vanligt. 

Onej

Nu är klockan halv sex. Jag är trött och vill egentligen sova mer, men det går ju inte eftersom jag måste till jobbet.. Längtar redan tills klockan blir fyra....


Time

Jag är så kluven på livet. Känner mig inte nöjd med någonting just nu. Är trött på det här. Måste hitta på något nytt.


Du kan om du vill

Usch vilken jävla piss vecka. Jag önskar att jag kunde spola fram tiden precis en vecka. Pallar inte mer. Piss allting, aaaaaarrrgggggggg


Grym mobil


Aj

Även denna helg har varit mycket bra. I fredags mös jag med Ida, vi tittade på tv och på Pelle Svanslös och åt chips med dipp.

Igår var jag med Marina hela dagen. Jag sminkade henne och sen åkte vi med hennes pappa och Emelie till Axa för att käka och för att kolla på Södertäljes första hemmamatch, även fast templet kokade så vann vi inte.. Bortsett från att dom förlorade hade vi i alla fall kul och trevligt med god dricka och god mat. När vi kom hem satt jag och Marina och pratade ett tag sen tog vi cykeln till Emmelie. Vi stannade inte så länge utan vi drog hem till Marina och lagade godaste grytan och sen gick vi och sov.

Idag har jag varit irriterad hela dagen. Jag var med Ida nu på kvällen och hon gjorde min lite gladare i all fall..


Tillbakablickar på hur allt en gång var..


All I want

Idag är det fredag igen. Jag är tröttare än tröttast. Efter jobbet idag åkte jag och marina till Skärholmen en snabbis, jag köpte ett jättefint nagellack. Det är lilablått.


Osannolikt

Just nu är jag så jävla förbannad. Jag ligger och tittar på efterlyst. Jag mår på riktigt dåligt av det här programmet. Det första som dom berättade om ikväll var om en kille som heter Jonny. Han var full och väntade på tunnelbanan, han mådde illa och skulle spy på spåret och gick därför till kanten för att luta sig framåt och spy. Han var så full att han ramlade ner på spåret och tappade medvetandet. En snubbe som har följt efter Jonny under hans färd hem hoppar då ner på spåret, tar 1500 kr ur hans plånbok och hans halskedja, ISTÄLLET för att hjälpa honom upp från spåret så går nu denna man därifrån. Helt iskallt. Han lämnar en medvetslös kille på spåret för att dö. Förstår ni hur sjukt det här är? Jag tror knappt att det är sant. Vart gick allt snett för honom? Har han ingen moral och empati? Jag är så jävla äcklad och upprörd så att jag vet knappt vad jag ska skriva. Att det ens finns människor som gör såhär gör mig så förvånad och mörkrädd. Fan. Usch.


Trött

Shit my dick vad jag är trött och hungrig idag. Jag är sugen på allt hela tiden och precis när jag har ätit så är jag hungrig igen. Aaaaa, ge mig godis.

Nu plingar Ida på dörren! Har längtat hela dagen.


Bästa vän


Ida den fina

Fan vilken bra helg jag har haft. I fredags tog jag det lugnt med Ida och Elin, vi såg på film och skrattade.

I lördags åkte jag och min kära vän Ida till Ikea, Ida köpte massa fint och jag köpte bara galgar... Vi åkte hem till Ida och monterade ihop hennes nya sängbord, det blev sååå fint! Efter det så åkte vi och tittade på bandy, sen åkte vi hem och käkade, efter maten åkte vi till Felicia, efter att vi hade hämtat upp Felicia och Rebecca i Södertälje åkte vi till Adam, direkt när vi kom dit igen så åkte vi och tittade på bandy igen, sen tillbaka till Adam, sen åkte vi hem och sov.

Idag vaknade jag lagom tidigt, åt god frukost och klädde på mig. Efter det gick jag, mamma och Ida ut i skogen och plockade massor av svamp! Det är kul att plocka men fan så tråkigt att rensa.. Efter all rensning åkte jag och Rebecca till Södertälje för att hälsa på Angelica och köpa lite schampo osv.

Nu ikväll har jag varit med Ida och bara suttit och skrattat. Åh, den tjejen alltså, hon gjorde min helg!


I'm a mess

Just nu ligger jag i soffan.. Ovanligt? Nej!! Jag är trött på att vara sjuk, har ingen ork till något. Mitt hår är så smutsigt och äckligt, imorgon är det en vecka sen det blev duschat. Men så är det när man är sjuk.. Men det jobbiga är att, om jag duschar håret måste jag byta lakan i min säng och det orkar jag verkligen inte. Jag skiter i allt helt enkelt.


Bästa Ida

Jag vill bara visa er en av mina absolut bästa vänner. Jag önskar på riktigt att alla hade en sån här fin vän. En snällare människa får man fan leta efter, Ida är verkligen snäll rakt igenom. Fan vad jag älskar henne.
 
 

This is a code red

Idag mår jag fan inte bättre än igår. Jävla piss. Det här är inte alls roligt! I helgen ska jag inte dricka en droppe alkohol, jag måste tänka på min kropp och på min hälsa.

Jag ligger i soffan och tittar på bilder och lyssnar på musik. Fan vilken bra sommar jag har haft ändå. Speciellt Turkiet. Och alla utekvällar i vår fina huvudstad med Cornelia. Nostalgi. Fan att sommaren är slut. Fan att det är ett år kvar tills vi möts igen. Fan fan fan.


Tittar på när Justin var med i Skalvan igen. Jag dör. Ligger och har tårar i ögonen.


Ont

Sitter och tittar på repriserna av ensam mamma söker. Alltså. Jag dör. Fyfan vad här programmet är pinsamt. Jag blir så generad. Herregud. Aaaah.


Åh

Kan börja med att berätta att Lady Gagas konsert i fredags var helt galen. Så jävla bra verkligen!


Inatt drömde jag att jag gick på Justins konsert. Den var helt galen. Fyfan vad bra den var. Jag är så nervös inför då jag ska gå på hans konsert på riktigt. Jag kommer fan svimma. Shit. I alla fall. Efter konserten (i min dröm alltså) så gick vi till en strand och badade. Jag och Justin. Kan ni fatta hur jävla galet det är? Åh. Önskar att den här drömmen blir till verklighet.


Idag är jag hemma gråna jobbet och mår piss för övrigt.


RSS 2.0