Bajsväder

Åh, najs dag. Alltid när man sover hos Rebecca blir dagen helt seg, man gör liksom inget annat än att typ ligga i sängen och snacka i pyjamas. Sen går man hem, duschar.. Typ, varje gång. Men det är skönt.. Jag gick hem vid fyra kanske? Stickade lite, jag är faktikst på min andra vante nu men jag vet inte hur man ska göra där vid tummen så jag har damp. Mamma vet inte heller.......


Jag tränade efter maten. Och efter att jag hade tränat duschade jag såklart. Sen gick jag till Rebecca och hämtade min mobil. Och bara för att jag går till Rebecca i min blommiga pyjamas måste jag möta hela jävla sverige. Fan, först träffade jag en tjej som vet vem jag är, och jag vet em hon är, sen en mamma som frågade om jag hade sätt hennes dotter ute någonstans, sen några ungar som gick bus eller godis, ska man göra det idag? Sen min kille, (en liten kille som går i sexan som fråga chans på mig på skoj), sen typ tre par som var ute och gick. Och eftersom jag hade mina rosa trekvarts pyjamasbrallor på mig och mina skor med 8 cm klack tittade dom såklart. Jag blir så irriterad, kan dom inte bara sluta glo??????? Hatar folk som glor.

Nu har jag degat i min syrras säng eftersom hon inte är hemma, den är så skön. Jag har såklart tittat på Grey´s och Fråga Olle. Allt är så bra. Jag glömmde att jag tittade på Roome Service också.

Nu skriver Tim till mig och vill snacka.. HEHE.

Godnatt

/ Julia


Rebecca är så töntig


Lindsay är söt, här...

Take Me To Turkey

101351-509

Jag älskar LOV!!

Idag har jag varit på stan med Rebecca och Felicia. På stan träffade Angelica som vi gick med. Trevligt.. Vi tog kvart i fyra bussen hem och när vi kom hem gjorde vi typ inget, Felicia var hemma och duschade. Sen kom hon, då drog jag hem och åt. Nu har jag precis varit ute och gått med mor och sis. De var kul. Jag ska byta kläder och packa min väska för jag ska till Rebecca och där jag ska jag tillbringa min natt. HEHE. 

undra vad, Rebecca jag och Felicia ska göra ikväll...

ha en bra kväll

/ Julia

HE HE

Ditt namn: Julia Marie Tennorth
Längd: 169 cm
Spelar du något instrument: NÄ.
Vem är snyggast: Rebecca, Felicia & Cornelia.
Vem vet mest om dig: Rebecca.
Vad vill du ha just nu: En ny garderob.
Vilka sjukdomar har du: Jag vet inte, har ont i halsen.
Fobier: Det är mycket.

Känner du en snygg kille: Ojahh.
Har du körkort: Bara för moped.
Vill du gifta dig: såklart jag vill.
Din hårfärg och frisyr: Brunt, lite vågigt.
Har du glasögon: Jao, men jag anväder dom ej.
Hur ser din plånbok ut: Grå och avlång.
Vad köpte du senast: Ingen aning.
Hur mycket pengar har du: Inga alls..
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är Julia.
Senast kramat: Rebecca.
Vem sov du hos senast: Rebecca.
Stjärntecken: Vädur
Ögonfärg: Blåa

Kall favoritdricka: Läsk
Varm favoritdricka: Te
Säger ofta: NÄÄÄÄE (språket) Eller, inte så...
Saknar du någon: Ja.
Du fikade senast: Hos Rebecca.
Senast sedda film:  En Prinsessas Dagbok 2

Hur känner du dig nu:
Arg..
Kan du laga mat: Japp.
Vad tycker du om fötter: Det är äckligt.
Är du smart: Jag är ju inte osmart.
Snarkar du: Bara när Rebecca sover hos mig.
Är du aktiv i skolan: Jodå.
Har du homofobi: Nä.
När och varför grät du senast: Nyss, min stickning dampar.

Morgonpigg

Fan vad arg jag var på min stickning igår, jag fattar inte varför den dampar.... JAJA. Jag vaknade tidigt, halv nio av en hemskt dröm. Jag drömde att mamma var i skolan på syvsamtal utan mig, sen efter dom hade haft samtal gick jag ut och snckade med henne och så började vi bråka om att jag hade jätte dåliga betyg, och att jag var tvunegn att gå på Thomasgymnasiumet. Fyfan vilket bråka de var. Läskigt att drömmar kan bli så verkliga. Asså då menar jag inte de där med betygen utan själva bråket i sig.. Aja.

Jag SKA sticka nu och komma på vad felet är..


NICE shoes från Skopunkten.

/ Julia

Fergie - ClumsyYou got me trippin (oh), stumbling (oh), flippin (oh), fumbling (so)
Clumsy 'cause I'm fallin in love (in love)
You got me slippin (oh), tumbling (oh), sinking (oh), fumbling (so)
Clumsy 'cause I'm fallin in love (in love)
So in love with you

Can´t Help It

Kvällen igår var as skön. Vi drack te, stickade och tittade på mysteriet på greveholm. Det var rikigt skönt att bara ta det lungt. Som sagt så sova jag hos Rebecca. Jag väckte henne kvart över nio, eller egentligen väckte jag inte henne utan hon vaknade själv, sen började jag berätta om hennes granne som jagade sin hund som inte ville komma in, och då kunde inte Rebecca somna om. Men det var lika bra, men ska ju inte sova bort hela dagen. HEHE. Vi har tagit det lungt hela dagen, gått i pyjamas och bara haft mysigt. Jag gick hem vid fem och då stickade jag på mina lovikka vantar. Jag är faktiskt klar med ena vanten nu, förutom tummen. Så nu har jag börjat med den andra också. Jag är så duktig.

Jag hade planerat att titta på Spiderman 3, men Elin och Michel har DVD:n så jag måste vänta. Det är även Prison Break ikväll, det är riktigt jävla bra. Nu har jag precis tittat på Från Koja Till Slott, det är lite tråkigt, dom som bygger allting tror typ att dom är as roliga men dom är skit tråkiga tycker jag....


Jag får så ont i ryggen av att ha datorn i knät. Orkar inte skriva mer.

BYE

/ Julia

Lov imorgon

Idag har varit en mycket trevlig höstdag. Jag och mamma var ute och promenerde tidigt i morse. Jag trodde att jag vaknade halv tio, men det var ju visst så att man skulle ställa tillbaka klockan en timme, vilket är så jävla segt. Jag hämtade Rebecca hos Gurra och sen har vi bara tagit det lungt. Hela dagen.. Cornelia är också med.

Vi ska ha mysigt nu och jag ska sova hos Rebecca.

hejdå

/ Julia

Scaniarinken

Fan vad mycket ungar det var idag. Jag ska inte klaga eftersom det är de som är meningen. Men åh, jag är helt slut. Det var i och för sig kul. 23 ungar hade vi samtidigt, och lekhörnan är inte ens stor, stressigt var det. Men som sagt väldigt kul.

Nu ska jag byta om och gå till Felicia. Jag & Rebecca ska sova där. Hon är hemma själv hela natten och det sla bli kul. Men jag vet inte rikigt om jag orkar gå till henne själv..

Nu ska jag fixa mig.

Ha en bra lördagskväll.

/ Julia

Blackout


YEEEY. Brittan´s kort för sitt nya album Blackout.

Whine Up

Höm. Jag är så arg på IDOL. Jag var inte med på TV, jag är fett besviken. EVELINA åkte ut ur IDOL, jag är så jävla arg. HUR fan kan Sam vara kvar? Herregud alltså......

Jag är uppe med tupppen, som vanligt i och för sig. Jag ska jobba idag. Sara och hennes mamma kommer och hämtar mig tjugo över tolv, så jag kanske ska duscha nu...

I'm feeling your vibing
I'm riding high is exotic
And I want you, and I want you here
Pull me closer and closer and
Hold me tight to your body
I wanna feel you, I wanna feel you near

Skriver mer sedan..

/ Julia

Fredag

fyfan vilken dag, den började inte bra. Sen var jag på syvsamtal också, jag är så jävla förvirrad. Ska min framtid sluta på IGELSTA? I södertälje??? Det programet är perfekt, men måste skolan ligga i södertälje? De som jag vill gå heter Räddningsmedecinska programet med idrottsinriktning. Det är perfelt, men jag vet inte..? Jag har panik, jävligt mycket panik. Jag är så förvirrad. Men jag SKA bli polis. ÅH.

Jag har inte gjort så mycket idag, är lite sur. Har PMS.. Don´t mess with me.

Nu ska jag gå till Rebecca. Vi ska ha lite syslöjd, eftersom jag sticket lovikkavantar och hon broderar så ska vi göra det tillsammans eftersom båda har tagit hem sakerna. Jag älskar syslöjd.

Mitt hjärta stannar,
Vad ska jag ta mig till?


Jag glömde säga att vi har HÖRSTLOV. Kan det bli skönare? NÄÄÄ. Jag älskar lov. Det här lovet ska vara rikgit roligt. Och jag hoppas att det blir roligt också.

Nej nu ska jag gå till Rebecca. Jag älskar Rebecca!

JUSTE, ni måste titta på IDOl. Jag tror nämligen att jag är med eftersom dom filmade i scaniarinken och då filmade dom mig och inervjuvade en som stod brevid mig!!

det var allt.

/ Julia

Jag trögar.

Jag: "Ni traktar mig som värsta kändisen!"
Mamma:  "Vad är traktar?"
Jag: "Vadå, vad heter det då?"
Mamma: "Menar du BEtraktar?
Jag: "Aa, juste. Jag glömde BE"
Alla: "HAHAHAHAH"

Skolfoto

YEEEEY. skolan idag var toppen. Jag fick VG/MVG på mina svar på mellantidskrigen. Fan vad bra jag är. Nu har vi liksom bara jobbat med tråkiga historia saker i SO:n och nu ska vi börja jonna med 2:a världskriget dirket eftrer. Verkligen inte kul, men det är skönt att ha det klart.

När jag kom hem hade skolkatalogen kommit. Fan vad ful jag blev. HEHE. De är jag i grön tröja på översta raden. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Och porträtt fotona.


/ Julia

Dinsko

Åh det var så jävla skönt att vara ledig idag. Först var jag och mamma i skolan på samtal och det gick verkligen skit bra! Sen åkte vi till banken och fixade ett bankkort till mig, yeeey. Sen skulle jag egentligen åka till Elin på salongen och färga i min utväxt eller gör ljusa slingor men jag orkade inte. Jag gick istället till Rebecca. Vi bakade shackrutor, det var as gott. Sen kom Rebeccas mor hem och då snckade vi om Turkiet. Nu har vi skrivit ut alla papper och vi ska åka den 2 Juli 2008, jag längtar så jävla mycket!!! Sen åkte vi till skolan igen för Rebecca skulle ha samtal, jag följde med och satt i cafeterian medans för efter det åkte vi och tittade på golv till Rebeccas rum! När vi kom hem gjorde vi inget, vi kom på att vi skulle äta på Teraassen för att det gick så bra för oss båda på utvecklingssamtalen, så dit gick vi. Och det var jävligt gott. Sen BJÖD han oss på efterrätt bara för att vi var så söt och trevliga! MUMMMMSSI.. Sen gick vi hem och båda frös ihjäl.

Nu är vi hemma och har duschat. Snart är det Room Service och Grey´s.

image503
Hur snygga är dom inte? Dom ska bli mina!!!

/ Julia

Karl Lagerfeld


Fendivisning på den kenesiskamuren, så jävla häftigt!

Idag är det Ugly Betty. Jag följde ju inte rikigt hela serien förra sesongen men jag tänkte att jag kanske kunde komma in i det igen. Och efter Ugly Betty är det DH. YES.

TV


Jag visste inte att Prison Break hade börjat. Det började igår och jag såg det när jag slog på Tv:n, men då hade jag redan missat halva. Men den halvan jag såg var jävligt bra och jag älskar verkligen Prison Break. Bröderna är så snygga!

Idol

image502
Är man cool eller är man cool!!! :D

Lediga

Igår på matchen var alla Idol finalister där. Vi stod såklart först i kön och ville ha autografer. Jag hade inte dirket blivit så ledsen ifall jag inte fick eftersom jag inte är så insatt i Idol, men det är ju ändå kul att ha. Marie är sötast och bäst. Jag gjorde även GIVE ME FIVE med Daniel. ;D HEHE. Är man cool så är man.

Skolan idag var fan helt okej. Jag älskar min klass, då menar jag verkligen ÄLSKAR. Det går liksom inte att sluta skratta åt alla, vi har jämt kul.  ♥

Imorgon är vi lediga för att vi ska ha utvecklingssamtal. Jag har tid 09:15 och får inte så mycket sovmorgon, men jag är ju ändå ganska morgonpigg. Jag ska vara med Rebecca på dagen också, vi ska åka med hennes mor och titta på golv till hennes rum. Men Rebecca är så trög och tar en utvecklinssamtalstid typ klockan 2, mitt på dagen. Men det är ju inte hennes fel att hennes mor inte jobbar hemma som min. Vilket hon borde vara glad för ibland.

- "Mår du bra nu eller?"
- "Jag var bara lite beng"


Snart är det mat. MÖMS.

/ Julia


LAPPEN FOR AV


Snacka om min humor.

Britney Spears


Jag tycker så jävla synd om Britney. Alla är så jobbiga mot henne. Titta bara på alla paparatzis, fyfan vad jobbigt. Jag hatar verkligen att vara med på kort och jag skulle inte klara en dag. I och för sig är det inte bara Britney jag tycker synd om, snacka om att kändisarna inte har något privatliv, dom är ju överallt. I morse hörde jag på nyheterna att Brittan hade köpt ett hus för 58 miljoner. Det är sjukt mycket pengar. Jag kan tycka att det är jävligt onödigt, men det är ju inte så att Britney är fattig precis. Men ändå..
 I LOVE BRITNEY.

Daniel & Marie

alt
Idag på SSK matchen ska alla Idoler komma och stå i klacken. Vi får hoppas att dom kommer till lekhörnan så att man får sncka lite. Jag gillar Marie och Daniel mest av alla. Amanda är också grymm, men hon är för självsäker och sjunger samma stil hela tiden, därför blir hon mycket sämre än vad hon är. Men jag kanske får några autografer. ;) HEHE.


Rebecca är en slökorv

Hej kära blogg. Jag har kommit på att jag älskar att blogga. Det kanske märks eftersom jag skriver typ fyra inlägg per dag. Men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill, det är ju liksom frivilligt. Skolan idag var super kul. Jag älskar måndagar som sagt, och den här måndagen var verkligen toppen. Först bild, sen Engelska sen Idrott sen lunch och efter lunchen 45 min matte. hur skönt är det inte? Vi jobbade inget på matten bara för att vi hade en vikarie som inte brydde sig, så vi satt i grupprummet och flummade. Jag fick MVG på mitt HK prov. Är nöjd, nu får jag MVG i slutbetyg! YEEEEEEY. Juste, vi skulle ha haft SO och NO och jag skulle gå till halv fyra men slutade istället efter matten eftersom vi hade hål, så jävla skönt. Tack Gud!

Jag ska jobba idag.. mamma ska stjussa mig och Sara kvart över fyra. Jag vet inte rikigt om jag har lust att jobba, men det finns väl inte så mycket att göra år saken.. HEHE.

Nu ska jag åka och hämta latmasken Rebecca i skolan eftersom jag är så snäll. Hon är så slö att hon inte orkar gå hem.

Skriver mer om typ 15 min.

/ Julia

Hahahaha

101351-496101351-495

Måndag, jao..

Imorgon är det även skola. Det ska bli kul att prata av sig och höra hur dom andra har haft det på sin prao. Jag hade det i alla fall as bra. Jag älskar måndagar i skolan, vi har verkligen dom bästa lektionerna på måndagarna. Imorgon får vi tillbaka vårat svenskaprov. YES!!

Imorgon är det SSK match. Jag ska jobba. Najs! CASHEN rullar in..

Måns Zelmerlöw


Han är riktigt jävla fräsch.

YEEEY

Fan vilken najs dag det var igår. Jag och Rebecca var på stan. Köpte en blus från Indiska. Sen åkte vi hem. Jag gick hem till mig, sminkade om mig lite bytte kläder och gick till Rebecca. Hon hade gjort jättemysigt. Och vi började laga mat. Mums, super gott. Efter städade vi och fixade. Sen kom Gustav, Micke, KB och Adam. Det är Adams kompisar, Rebeccas bror om ni fattar? Dom satte sig vid oss och snackade. Sen kom Elin och Martina. Satt och snckade lite. Efter ett tag kom Cornelia. Och då åkte killarna och åt. Sen efter ännu ett tag kom Julia & Camilla. Vi snckade och hade kul. Elin och Martina drog. Vi hade kul. Gustaf, Dennis, Joel,  Magnus, Patrik & Joakim kom. Patrik drog typ dirket, Joel med. Sen kom Gustav, Micke tillbaka. Adam och KB var hos KB. Efter ett tag kom Felicia. Vi hade trevligt. Joakim, drog. Sen efter ett tag drog Magnus. Sen efter ännu ett tag drog Dennis och Gustaf. Adam och KB kom. Adam satt vi datorn hela kvällen. Men vi andra hade jävligt kul. I alla fall jag. Det var fan rikigt kul. Lite pinsmat emellanåt. Men men. Jag tog massa kort, det kommer. Tack Rebecca för en super kväll! Hur kul som helst.

Jag sov hos Rebecca. Vi vaknade vid tolv. Åt frulle. Sen gick jag hem vid tre. När jag kom hem åkte vi dirket och hämtade mamma på Arlanda. Trevligt att ha mor hemma igen. Vi stannade i södertälje och åt på resturang, as gott. Nu är hon hemma igen och allt är som vanligt. Skönt. Hon hade köpt en blus åt mig och en polotröja. Tack så mycket. Jag fick även ett par örhängen av mormor.

hehehehehe....

Långt inlägg, men det är fan värt att läsa det.

Hejdå

/ Julia

You And I, Rebecca

Pappa väckte mig klockan tio eftersom han är rastlös när inte mamma är hemma. Typsikt honom, alltså.. När jag äntligen kan sova varför inte låta mig sova tils jag vaknar av mig själv? Jag gick i alla fall upp och åt frulle och efter det tränade jag. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig. Jag och Rebecca ska  ta halv två bussen till stan, jag ska nog köpa en klänning. Rebecca ska äta på Nancy´s. Sen ikväll ska vi vara hemma hos Rebeca för hon är hemma själv och det ska bli rikgit jävla kul.

Jag vet att det var ett tråkigt inlägg, men jag har inte tid.

Hur kan man tappa lusten att andas?
image494

/ Julia

Idol

Sam är nog det dåligaste som finns. Kan inte han bara åka ut? Jag saknar Patriza och jag fattar inte hur hon kunde åka ut mot honom. ÅH! Han är sämst.
P.S JAG HATAR ANDREAS, HAN ÄR TYP DET FULSATE SOM FINNS D.S

Sås, mummmmmss.

För överigt var dagen super, sista dagen på dagiset vilket var booring. Jag älskar allt och alla som var där, personalen + barnen. Det var i alla fall en rikigt rolig vecka. Som tack fick jag en jättefin tekopp med godis i av dom på mysrstacken där jag var. Åh, kommer sakna alla snorungar! (även dig Emma) HEHE.

Jag har damsugit och blev på dåligt humör. Sen blev jag glad igen. Pappa gjorde jätte god middag, fast jag gjorde såsen, hur fucking god som helst. Mamma är inte hemma, det är tomt. Eftersom Elin skulle iväg direkt efter middagen satt pappa och jag kvar och snckade lite, bla om turkiet nästa år. Det ska bli så jävla otroligt underbart. Jag älskar Turkiet.

Jag ska bara vara hemma ikväll om jag inte ska ut och träffa Malin, snällisen. Höm...

För övrigt har jag så jävla ont i ryggen, och jag börjar bli förkyld. Orka klaga.

Idol har börjat.

hejdå

/ Julia


Rihanna´s doggie

LEAN ON HER photo | Rihanna
Vilken söt hund. Sån vill jag ha när jag blir stor. ;D


:'(

Jag dör, jag gråter ihjäl. Det är därför jag föredrar vegitariskt.

Tuttifrutti


Kate Walsh

Nu har jag tränat, det gick jättebra. Nu är det duschen som ska klaras av, sedan är det sägen jag ska krypa ner i. Jag känner att det kommer bli en bra natt. Hehe, låter lite porrigt, men eftersom jag blir nyduschad, nytt nattlinne & så har jag bäddat rent i sängen så blir det lite småporrigt faktiskt.. Fan vad najs, i och för sig byter jag pyjamas/nattlinne varje kväll men..

..godnatt kära läsare.

/ Julia


I´m gonna make this move.

När jag skulle kommentera ett inlägg fick jag koden k8t5. k8t ser verkligen ut som kåt. Jag skrattade för mig själv och skrev k8t5.

Kräftor & Räkor

Dagiset idag var lika kul som igår & förrgår. hehe. Idag körde jag också på en sovstund, så jävla skönt. Jag tror jag var den som somnade först. Men vem skulle inte gör det om man lyssnade på Emma som läser så bra? Or not, fattade ingenting av mamma MUUU. Emma måste öva på sina läskundskaper, måste ju duga i alla fall. Jag och Emma kastade även gris, det var kul. Sen började alla barn att kasta saker, då kommer Jane och säger att man inte ska kasta, då instämmer vi. NEEEj INTE KASTA. hehe, fast vi gjorde det själva men vi får ju inte verka dumma framför fröknarna. Såäre med det!

Jag har lagat mat idag. Det var fan fett gott. Då menar jag fett också, asså inte fettomat utan att det var fett gott as gott helt enkelt. Jag känner mig så utsliten, först en dag på dagis och sedan gå hem och laga mat, det börjar bli lite mamma av mig. HÖM.. en vacker dag så är det så mitt liv ser ut, fast jag vill inte jobba på dagis även om det är hur kul som helst.

Nu ska jag träna. Det är kul.

Skriver mer sedan.

/ Julia

Mina kuddar!

Grey´s var bra. As bra fan. Åh nu är jag så jävla trött, jag vill bara gå och lägga mig. På jobbet har vi en massagestol och den är så jävla skön. Jag låg i den 20 min idag och det ska bli mer imorgon. Åh, tänk att ha en sådan att sitta i hemma och ha en dator i knät kanske lite godis och något gott att dricka, fyfan. Det skulle ju vara helt perfekt. Äsch skit i den, hopp i säng.

Godnatt

/ Julia

I Coming For You

Sprucken mjälte, ett ben rejält av och ett ben i ryggraden av, han kanske blir förlamad.
Det finns inga ord.


Smoooker

Click to view full size image
Men snygga Mischa då..

Moped

Ännu en dag på dagiset. Jätte roligt idag också. Åh, alla var så söta, idag skulle dom ta kort så alla tjejer hade klänningar och en kille hade skjorta, mina gullungar!!! Jag kommer sakna dom jättemycket. Efter "jobbet" så gick jag hem, bytte skor och snodde tuggummi av Elin. Sedan gick jag till bussen, jag skulle träffa Elin och farmor på stan för att käka middag. Trevligt & framförallt gott var det. Var helt proppmätt. HEHE, kanske det som är tanken när man äter?

Men aja. När jag sitter där på bussen så stannar den vid en kosning innan motorvägen. Busschaförren säger att det ska ta en halvtimme så alla blir sura. Jag bryr mig faktiskt inte särskillt mycket, jag tycker att det är skönt att åka buss bara man har musik. Men i vilket fall, det har hänt en olycka. Efter ett tag så åkte vi en annan väg, och då såg jag en kille ligga där med massa människor runt omkring. Det är en kille som gick i min konfa som blev påkörd när han åkte moppe, fyfan vad hemskt. Han är fortfarande medvetslös. Jag har panik, jag är rädd. Vi var inte bästisar direkt, men jag var där, såg honom ligga där.. Det var hemskt. Jag är verkligen orolig. Jag hoppas allt blir bra.. =/ Usch, fyfan.

Nu ska jag titta på Grey´s.

Hejdå

/ Julia

Kaviar

Jane; Kaviar är det godaste som finns. (äter en macka med ost och kaviar)
Julia; Jag har aldrig smakat kaviar.
Jane; VAHHH, skojar du?
Julia; Hahah, nej..
Jane; Jag trodde inte att det fanns människor som inte gillade kaviar.

Jag och Rebecca är verkligen emot alla som gillar kaviar. Det ser äckligt ut, och luktar äckligt. Fast i och för sig, ingen av oss har smakat, men det är liksom så, vi ska inte gilla det och kommer aldrig att göra det heller. BUUUH för kaviar.

Desperate Housewives

image493
Är Eva snygg eller är hon snygg?

Snygg....

Alicia Keys


Den är as bra....

Rebecca säger bajs hela tiden

Det var kul på dagiset idag med. När jag kom i morse ropade barnen "Heeeeej, har du klanning?". Dom säger inte klänning utan klanning. Åh, dom är så söta, och snoriga. HE HE. Jag lär bli förkyld. Men det gör inget, jag gillar dom verkligen. Men vissa har verkligen ett jävla humör och tål inte att bli tillsagda, men vad tur att jag är så rolig så att dom blir glada igen. Aja, jag fick sluta lite tidigare idag, skönt. Jag är helt slut. Jag börjar känna mig som en tant, sitter i personalrummet och dricker kaffe. Asså, kaffe. Hur gott är det inte? Jag dör, ingen dag på dagis utan kaffe. Mums.

Jag har precis varit hos Rebecca och hämtat te. Om ni ska dricka något gott ska ni verkligen testa äpple och kanel te. Det smakar lite chaite men ändå inte, hur gott som helst, tycker jag i alla fall. Så nu har jag något att dricka medans jag tittar på DH.

Igår hoppade jag över träningen, men idag ska jag träna. Det är kul..

Eftersom mor min åker till norrland imorgon och ska vara där till på söndag så ska jag laga mat, onsdag och torsdag. Jag undrar vad jag ska laga, jag måste laga något komplicerat eftersom pappa ska få skriva in det i min Hk bok.. Höm??

Nu är det snart maat, jag vet inte om jag är hungrig?

/ Julia


Jag älskar dig.

Lisa, du är en av mina bästa vänner och jag älskar dig verkligen så jävla mycket. Men som du säger, folk förändras och man gilder ifrån varandra. Jag vet inte rikigt om vi har glidit ifrån varandra, men det verkar så.. Sakerna som hände i sommar kommer man ju alltid ha med sig, det var likosm något för livet. Det hände inte så mycket med dig men med mig, och det värsta var att du inte brydde dig, fast du gjorde det. Jag ångrar verkligen, verkligen allt jag sagt. Och jag saknar alla roliga stunder med dig. Du är som sagt verkligen en av mina bästa vänner, det kommer du alltid att vara vad som än händer. Jag hoppas att det blir bra, du är liksom min Lisa. Julia och Lisa, Molly och Tiger, förevigt hos mig i alla fall. Hoppas du förlåter mig. Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra. Förlåt!
image492
Allt var perfekt.

Dagis

Idag var det första dagen på Sandtorpsdagiset. Det var jättetrevligt. Jag jobbar på myrorna och barnen är hur söta som helst. Jag kommer verkligen trivas 4 dagar till! ;D

Efter "jobbet" gick jag hem till Cornelia. Vi snackade och hade trevligt. Jag hade velat träna idag. Men så blev det inte. Jag vill ju egentligen träna varje dag, men det är ju så dåligt för håret att duscha det varje dag, så idag blev det ingen träning, men jag längtar tills imorgon.

Efter maten idag hade Elin lånat Gossip Girl av en tjej i sin klass. Som två första avsnitten hade hon laddat ner, jag dog. Det var ruggit bra. Men inte alls som i böckerna. Jag tycker nog att serien är mycket bättre, i alla fall så långt som jag har kommit. Jag vill bara se MER...

Börjar åtta imorgon igen. Bäst att sussa snart...

Ciao

/ Julia

Turingemarknad

Igår var en helt okej kväll. Jag var med Felicia, Felisia och Rebecca. Vi gjorde inte så mycket men som sagt det var helt okej. I morse väckte jag Rebecca med ett sms för att vi skulle till Turingemarknad, det är så roligt. Hehhe. Nej men man går ju bara dit för att köpa dom godaste remmarna (sånna som finns på grönan). Mums. Efter marknaden var jag med Rebecca ett tag och tittade på OC. Fyfan, jag saknar OC så mycket.

Efter maten tränade jag och nu har mamma, pappa, jag och Elin precis tittat på en film som mamma och Elin hade hyrt. Den var bra, perfect stanger heter den.. Helt okej, lite oväntad.

 Imorgon är det prao som väntar. Börjar redan klockan åtta.

Nu ska jag sova..

/ Julia


Paris Hilton

image488
Nej vad fult. Ta av dig peruken.....

tränade

Igår var faktiskt en mycket rolig kväll, lite seg först men sen blev det kul. Det var jag, Rebecca och Felicia som åt mat. Sen kom Corddan. Efter ett tag kom, Gustaf, Magnus, Patrik, Dennis, Anders, Joakim, Eric och Joel. Det var faktiskt kul.. Rebecca var trött så vi åkte hem tidigt vid halv tolv.

I morse vaknade jag tidigt som vanligt. låg i sängen och var inne på datorn, hur skönt som helst att vi har fått en bärbar datorn nu. Sen gick ja upp och åt frulle, efter det så tränade jag. Usch, jag tog i så jag höll på att spy.. Men det känns bra nu efteråt. Det är kul att träna.

Nu har jag precis duschat, rakat benen.. skönt! haha..

Ikväll ska jag nog vara med Felicia och Felisia. Jag vet inte om Rebecca skulle vara med eller om hon skulle vara med Gustaf. Jag vill gå på fest, får se vad som händer.

Nu ska jag klä på mig.

/ Julia

Vår 07

image487
Rebecca, jag & Felicia. Jag älskar er.

I can´t take It Anymore

image482image483
image484image485image486
Skolan idag var hur skön som helst. Det ända jag gjorde var ett prov, sen tittade vi bara på film typ. Och rpovet gick as bra, jag är glad. Ikväll på det party hos Felicia. Jag coch Rebecca ska dit nu. Nästa vecka är det ingen skola, hur skönt som helst. Tack Gud, du är med mig ibland.

Snälla ta mig till turkiet.

/ Julia

Prao

Skolan idag var helt okej, men jävligt seg. Jag slutade liksom två och då känndes det som om klockan var typ vid fyra, men det beror ju på det hemska vädret. Det är så jävla kallt, och ingen sol! Booring. Imorgon har jag Hk prov som jag ska plugga till nu, men det känns som om jag kan det mesta, och jag hoppas att det kommer gå bra, eftersom jag vill ha MVG i hk den här terminen. Det ska bli så skönt att praoa nästa vecka, ingen skola! åh. Jag ska inte praoa på ett stall längre utan jag bytte till sandtorpsdagiset, det är så skönt, ligger ungefär 5 min härifrån. Det ska helt enkelt bli kul att jobba med småbarn. hehe. På tal om barn, idag är det match vilket betyder att jag ska jobba, det lär ju inte vara så mycket folk eftersom SSK har förlorat två eller tre matcher på rad? Men jag hoppas att det kommer någon unge i all fall. Nu ska jag plugga lite Hk framför The Voice.

Ciao

/ Julia

Be Careful What You Wish For

Click to view full size imageClick to view full size image
I love Mischa Barton!!!!

Snart Grey´s


Jon, Jhonny och Mattias dansar balett, jag dör av garv. Room Service är så kul.

Snart är det Grey´s jag är nervös, tänk om Meredith dör på rikigt? Vad ska hända då?

/ Julia

Gossip Girl, det nya OC?

Höm. Igår hann jag inte skriva för att jag skulle göra min jävla SO läxa, åh jag var så arg. Jag höll på att spy på den, asså inte uttrycket "spy på den" utan jag höll verkligen på att spy på den, jag mådde illa. hehehe. Idag var skolan en plåga, tråkiga lektoner. Dör.. Jag hatar skolan.

Imorgon ska jag jobba igen, lär inte hinna blogga.

Nu är jag sen till Room Service, sen är det GREY´S, ÅÅH, YYYEAH.

Jag läser ju Gossip, och det måste bli lika bra som OC. Jag kan inte vänta..
 photo |
Marissa Cooper (Mischa Barton).  Serena Van Der Voodsen (Blake Lively).
 photo |
Summer Roberts (Rachel Bilson).  Blair Waldorf (Leighton Meester).
 photo |
 photo |
 photo |
 photo |
 photo |
 photo |
Jag dör, börja snart snälla? ÅÅÅÅH.

Nu är det room service

/ Julia


Beck är bäst.

Mamma och jag har hyrt den nyaste Beck. Jag älskar Beck.

Jag ska faktiskt måla naglarna svarta nu, jag älskar att måla naglarna men jag hatar att ta bort nagellacket, det är så tråkigt att bara sitta där och gnugga, mamma har köpt något dåligt borttagningsmedel så det tar dubbelt så långt tid. Jag är faktiskt aldirg utan nagellack, mina händer blir finare med.

Olyckliga kvinna
Skaffa dig ett liv

/ Julia

Mischa

image480
Hon är sötast.

Måndag igen.

Idag var det en jobbig måndag, alltså inte jobbig i skolan utan bara allmänt jobbig. Jag älskar måndagar, alltså lektionerna. Super sköna. Jag skulle gått till halv fyra men jag snackade med Niclas om att jag skulle gå hem och skriva istället, vi ska skriva en uppsats om könssjukdomar. Eller alla ska inte skriva om könsjukdomar, men jag valde det. Den behöver inte vara jätte lång, och jag vet inte när den ska vara inlämmnad heller, men en sak jag vet är att jag inte orkar skriva den idag i alla fall. Idag måste jag plugga lite SO, men jag orkar inte. Vi ska svara på 25 frågor och jag har precis börjat, det ska vara inne på onsadag.. Jobbbigt!

Nu ska jag nog sätta mig och lyssna/titta på The Voice och läsa Gossip Girl, jag ahr precis börjat på andra boken och det är dom bästa böckerna som finns! Jag vill leva deras liv.

aja

/ Julia

Livet

Jag måste bara säga att jag älskar Rebecca Forsberg mest i hela världen. Hon är exakt som mig, vi är likadana, tänker lika dant. Dom ända olikheterna är att hon är tillsammans med Gustaf och vårat utseende, annars är vi lika dana. Det låter skumt, men det är det inte. Det finns verkligen ingen som du Rebecca. Du är helt enkelt bäst. Jag älskar dig lika mycket som Molly liksom, då är det EXTREMT mycket kan jag lova. Du är verkligen allt, jag skulle dö om du inte fanns. Du är bäst, lämna mig aldrig. Jag älskar dig fruknasvärt mycket.

Min syster föralltid.  ♥♥♥

/ Julia

Uppsats

Igår var en jävligt kul kväll. Super, verkligen. Men ni förstörde allt som vanligt.

Jag sov hos Rebecca. Vaknade tidigt såklart, Rebecca sov. Jag tyckte lite synd om mig för att jag fick ligga vaken själv, så jag satte på OC. Tittade på en skiva, sen kom Rebecca på att hon skulle vakna. Vi åt frukost, det var nog det gosaste jag har ätit på länge. Jag gick hem vid halv två. Satte på satorn och började på min uppsats om diabetes. Åh, det är helt sjuk skönt, jag är klar. 12 sidor blev den. Nu menar jag inte 12 sidor med bara text, det är bilder och sånt också. Åh, så jävla skönt!
101351-479
Jag vill ha sommar. Fast, jag gillar hösten. När den här bilden togs var livet så bra. Nu är det skit rent ut sagt. Jag har förlorat en av mina bästa vänner. Men jag orkar inte bry mig, för hon bryr sig lika lite. Du kan ju forsätta gå på dina fester och ha kul, eftersom det är de du verkar tycka att det här är. Vi kanske blir vänner igen, men våran vänskap kommer aldirg att bli som den var. Aldirg någonsin. Så du vet. Aldrig.

Nu ska jag ge datorn till Elin.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig

/ Julia

The Fray - How To Save A Life


Jag kommer aldrig att tröttna på den här låten. Den får min att tänka på Grey´s Anatomy så mycket. Avsnittet av Grey´s i onsdags var det bästa på mycket länge, eller i och för sig, alla är så jävla äckligt bra. Jag älskar Grey´s Anatomy.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.


/ Julia

Stockholm igen

Stockholm var lika bra som vanligt. Men Elin är så jäkla jobbig att gå på stan med, vi är inte alls lika när det gäller sånt. Fast vi är inte lika överhuvudtaget, men i alla fall. Hon ska alltid gå in på affärer som jag inte vill gå på, och hon måste ALLTId titta på varenda liten sak som finns i butiken. Sån är inte jag, jag vill bara gå på dom affärerna jag vill och lämna affärerna när jag vill, det är skönast att gå själv eller med någon som är lik mig. Jag köpte en klänning från Indiska och en T-shirt från Gina Trecot.

Ikväll ska vi få gäster. Sandra, Sofia, Thomas, Anki & Mattias. Trevligt. Jag och Sandra ska vara med mina kompisar, vilket ska bli jätte kul. Hoppas att Sandra vill det. Sen ska jag sova hos Rebecca. Åh, jag längtar till ikväll.

Jag är så jävla trött i fötterna, jag har typ fått skavsår under foten där fram för att jag har gått i höga klackar hela dagen, jag vägrar att inse att mina fötter inte klarar det, hellre har jag ont efter än att gå i platta skor. Punkt.

Nu ska jag testa min nya klänning och fräscha upp mig lite, känner mig trött.

Ha en bra kväll.

/ Julia

Vitlökssmör

Åh, vilken god middag. Vi har suttit och pratat länge efter maten. Kul, trevligt & mysigt.

Jag ska bara vara hemma ikväll. Är så jävla trött. Den här veckan har verkligen varit jobbig. Idag hade vi två prov. Direkt på morgonen hade vi engelska prov som gick bra tror jag och hoppas. Åh, alltid på engelska proven tror jag att det går så bra men sen när jag får tillbaka det så gick det inte alls som jag tänkt mig. Menmen, hoppas verkligen att min smarta hjärna räckte till. Sen så hade vi svenska prov. Alla nior satt sammlade, känndes som ett nationellt prov, lite läskigt. Men det gick bra. Man skulle skirva en uppsats om August Strindberg på ungefär 4-5 sidor. Jag skrev 4 och en halv sida och jag hoppas att det gick bra, men det tror jag nog. ;)

Imorgon ska jag och sis till Stockholm. Igår när jag jobbade fick vi lön. Så jävla skönt. Men det lär ju inte vara så mycket kvar av den lönen när jag kommer hem imorgon. Jag älskar Stockholm.

Nu ska jag gå ner till familjen!

Trevlig kväll allihopa.

Längtar till att få slappna av till Maries röst klockan åtta.

/ Julia

Åh helg, tack Gud!

Igår hann jag inte blogga. Men vi var i alla fall på skansen med klassen. Det var jätte trevligt, och hur bra väder som helst. Björnar är det sötaste som finns, men jag undrar varför dom har typ som en puckel på ryggen? Den är konstig. Vi skulle egentligen inte ens titta på djuren. Vi var på skansen för att vi skulle gå runt i butiker, vi hade hantverksdag. Vi skulle titta och fråga hur hanverkare hade det, som tex bagare, glasblåsare, och skomakre. Men vi gick bara till bagaren eftersom det var kanelbullensdag. Det är ju roligare att titta på djur än att titta på nån hanverkare. Johan skulle köpa en bulle för 12 kr men hade bara 11,50 kr.
Johan: - Kan jag få en för 11,50?
Bagaren: - Vad ska du ha då?
Johan: - En sån (och pekade på en bulle med mormors hosta)
Bagaren: - Nej, då får du köpta en för 8 kr.

Snåla dumma bagare! 50 öre liksom? hehe.


Nu är det mat, bra för jag är vrålhungrig.

/ Julia

Henrik Lundström

image472
HAN ÄR DET SNYGGASTE SOM FINNS.

/ Julia

Blää för skolan

Nu sitter jag i skolan och tråkar, är och tittar på lite kläder.

image471
Blus 349:-. Den är snygg.

/ Julia

min tand ilar

Idag var en ganska skön dag i skolan. Allt var liksom lungt. Jag var hos tandläkaren 09:20 och borrade mitt hål, fan det gör lite ont. Men jag orkar inte ta bedövning, det ilar som nått. Aj. Men det känns skönt att veta att jag inte har några hål nu. Nästa gång ska jag verkligen inte ha nåt hål, ska borsta som fan ;)

Jag har varit ute och gått med Corddan länge. Det var jätte mysigt. Jag gillar Corddan. Nu har jag precis dampat på min dator och jag har så jävla fett med damp!!!
 

Jag vill ha någon av dom, men jag har inte bestämt vilken.


Snart är det DH och jag ska poppa popcorn. mums.

/ Julia

Underbara Stockholm/ Julia

1 oktober 2007

För två månader idag, exakt kom jag och Rebecca hem från turkiet. 1 Augusti, helt jävla underbart var det. Vill verkligen, verkligen åka dit NU. Bort från allt, framförallt skolan!!!! Fyfan vad skönt det skulle vara, är så avis på Felicia som är i Egypten. Jag vill också vara utomlands. Saknar dig förresten!!!!!

Idag hade vi som sagt matteprov. Det gick väldigt bra. Men det var hur svårt som helst, jag hade inte ens kommit så långt fram i boken, asså med sånna uppgifter som var med på provet. Men jag hoppas på det bästa. Eftersom andra klassens lärare gjorde provet tillsammans med våran lärare blev det jätte svårt, för andra klassen är så jävla mycket pluggisar för att inte tala om deras lärare. Jaja.. Engelska prov och svenska prov på fredag. JPPIIPII. Sen fredagen efter så ska vi ha HK prov. Jag fattar inget inget inget inget inget inget.

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga mitt hål. Blääääääääää..

På torsdag för jag lön = shoppa. Jag längtar, massvis.

Beccsson har gjort om min blogg. Tack!!!

Nu ska jag nörda.

ciao

/ Julia

RSS 2.0