Ett jobb?

Höm höm. Nu gillar jag att vara hemma själv. Molly är lugn, jag har städat och allt är bara allmänt lungt och skönt. Ikväll kommer några vänner hit, vi ska föra här och sedan ska vi ut på Flamingo, det är sista sommarkvällen där. Gudarns så tråkigt! Men det har varit jättekul där i sommar. Det kommer bli en bra kväll ikväll också.

Det är nog inte menat

Igår skulle jag vara duktig att klippa gräset, jag började med att plocka upp alla ruttna äpplen som hade ramlat ned från trädet, men det gick inte så bra eftersom det typ var 10 getingar i varje äpple, den var som ett helt getingbo! Jag gick därifrån och tänkte börja klippa på baksidan, när jag ska ta gräsklipparen och tanka den ligger det en fet orm under den, jag som är så rädd för insekter och äckliga djur som ormar tar med mig Molly och kutar in. Jag tror nog att gräsklippningen är utesluten, sorry pappa.

Nu sitter jag och väntar på Ida. Hon ska följa med mig och köpa mat någonstans, men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Sen ska vi beställa Converse till henne och titta på film.

Always remember

För fem dagar sedan kom vi hem från Turkiet. Jag ville verkligen inte åka hem och jag vill verkligen inte vara hemma nu. Vi hade en sån sjukt bra resa och allting var så perfekt, inga måsten och inga krav, bara att njuta och vara. Älskar det. Nu är jag hemma själv i sex dagar till, vilket jag tycker är sjukt tråkigt. Jag hatar verkligen att vara hemma själv, ser ingenting positivt med det. Om en vecka börjar jag skolan, det känns tråkigt men ändå skönt att få tillbaka rutiner.

Someday

maybe you and me got lost somewhere,
we can't move on, we can't stay here
well maybe we've just had enough,
well maybe we aint meant for this love
you and me tried everything
but still that mocking bird wont sing
well man this life seems hard enough
well maybe we aint meant for this loveRSS 2.0