Vädret är kaos

Jag sitter i soffan hos min mormor och gör absolut ingenting. Jag är så trött, och jag blir verkligen inte piggare av att det spö regnar ute... Så tråkigt. Jag har hunnit ganska mycket redan. Gått på stan två gånger, varit på handbollsmatch och hängt med med mina kusinbarn. Dom är så söta! (Hej Katja om du läser).

Klockan fem blir det middag hos min morbror och min moster, mysigt!


Read it all

I bilen trött som faaaaan. Ser ni?


Jahopp

Nu har jag packat min lilla väska.

Det var en tjej som kommenterade mitt andra inlägg och frågade hur jag mådde, då kan jag säga till dig att jag mår jätte bra. Hur mår du? Sen var det en annan tjej som undrade varför jag hade nattlinne, mitt svar till dig är, för att jag inte hade orkat klä på mig :)

Jag vet vad ni alla tänker... "Shit, Julias blogg håller på att bli stor"


Pepparkakor

Tja tja bloggen. Idag jobbar jag inte men flit om ni förstår. Jag ska packa. För imorgon flyger jag och mamma uppåt i landet för att hälsa på mormor. Det ska bli skönt att slippa Nykenbubblan ett tag.
Shit, kan inte skriva mer. Johanna kom nu och hon kommer dampa på mig för vi ska gå ut och gå och jag sitter i nattlinne..
HON DAMPADE INTE!

Fredag

Så. Fruktansvärt. Trött.


Ööö

Hej jag heter ..................... Och jag byter profilbild på facebook 200000 gånger om dagen!

För övrigt hoppas jag att det blir hemmafest i helgen!


Snygga karlar

Ibland är världen så sjukt liten, jag råkar alltid ut för såna händelser. Ni vet? Det är jag tacksam för, för jag tycker att det är lika kul och spännande varje gång, nästan i alla fall.. Igår råkade jag ut för en "världen är så liten" händelse vilket var sjukt kul. Är helt exalterad fortfarande. Dessutom var jag och Rebecca på hockey igår, det är kul att gå på hockey, jag ska börja gå oftare.

Om 55 min slutar jag - bra dag!


Frestelse

Det har verkligen varit en jävligt bra helg. Tackar för de alla mina kära som har medverkat. Just nu sitter jag på jobbet och frestas av att det står en fet prinsesstårta på bordet, nu är alltså frågan: ta en bit eller ta inte en bit? Fan, jag ska inte ta en bit för jag är redan alldeles för fet + att jag precis åt fyra potatisbullar.... Jävla tjockis.


Go away

Till dig Marina: i vinter kommer jag absolut att klaga på snön, är så jävla glad att inte den vita skiten fallit från himlen ännu! Och sedan kommer jag även att klaga på att jag saknar dig, Johanna och Cornelia så in i helvete


Inte alltid

Folk pratar så mycket om att man blir stucken i ryggen hela tiden, att man inte kan lita på någon och att alla är så falska. Jag har tänkt på det så mycket. Jag förstår verkligen inte hur man orkar lägga ned så mycket tid att tänka på allt jävla dåligt hela tiden. Är det så illa nu för tiden att alla sviker alla? Att inte alla har kompisar dom kan lita på? Om så är fallet undrar jag vart problemet ligger. Kanske är det du som sitter och gnäller på att alla är så falska, kanske är det just DU som triggar fram det falska i alla i din omgivning? Kanske är det just dig det är fel på, tänk på det nästa gång. Det är så oerhört lätt att klaga på andra men hur handlar man själv?

Jag riktar inte detta inlägg till någon, så det är ingen som behöver sitta och fundera på vem det är till. För det är till alla, även mig själv. Jag är så trött på alla negativa statusuppdateringar på facebook, kom igen nu, vart är all energi och glädje? Om nu jorden går under 21a december 2012 så kan vi väl njuta det sista? Jag är i alla fall glad, även om inte allt runtomkring mig är som jag hade velat att det skulle vara, livet är svårt och orättvist, det är just det - livet.


Sjukt

Jag tittar på EMA just nu, lite sent jag vet - men: DET ÄR DET FETASTE JAG SETT. DET ÄR JU HELT JÄVLA GALET, JSAG DÖR AV FÖRTJUSNING


Helt borta

Jag sitter på jobbet nu och är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hoppas verkligen att jag blir piggare snart, men det känns inte som att jag kommer bli det..


Kul

Idag har varit en riktigt tråkig dag igen. Tur att jag ska jobba imorgon och resten av veckan, fan jag blir typ galen av att bara gå hemma.. Jag har bakat en kaka idag som blev katastrof, blir så jävla ledsen, jag kan verkligen inte baka längre det blir bara fel hela tiden. Nu ligger jag nyduschad i sängen helt utmattad efter ett butt & core pass och trettio minuter på springbandet!


Ingen vet

Vilken fruktansvärt tråkig söndag. Jag hatar söndagar när dom är såhär tråkiga. Åå så tråkigt. Jag önskar att det var sommar och varmt så att man kunde sitta ut och sola.....


Your love

image descriptionimage descriptionimage description

Mörkt

Igår bloggade jag inte, så jävla dåligt av mig. Jag som hade bestämt mig för att jag skulle skriva här minst en gång varje dag! Jaja. Igår var en bra dag. Jag träffade min kusin och var hos farmor och hälsade på henne på kyrkogården två gånger, en gång på dagen och sen en gång på kvällen när det var mörkt. Jäklar så fint det var, man blev nästan tårögd. Hur vackert som helst med alla ljusen!


Visa mig

"Lita på dig själv, du vet vad som behöver göras"

En av de bästa dagarna


Good life

Hm. Vart ska jag börja? Jag vet inte. När jag tänker efter så har jag inte så mycket att komma med. Jag ska snart börja städa lite lätt, det ska bli väldigt kul.. Fast, egentligen tycker jag inte ens att det är jobbigt. Jag antar att jag tycker att det är jobbigt för att man "ska" tycka att det är jobbigt, om ni förstår vad jag menar?


Tillräcklig

Att promenera med min Johanna är så underbart, jag älskar det!


Just nu

Idag har jag inte jobbat. Utan idag har jag varit hos min kära syster på hennes salong och färgat mitt hår. Jag älskar att vara där. Jag blev mycket nöjd med resultatet och jag tycker att Elin är så duktig! Nu känner jag mig ännu snyggare än innan - perfekt!


Han är min

Det går rykten om att min kille skulle vara pappa till någon galnings barn... Sluta vara så avundsjuka!

You never know

Ibland kan jag inte låta bli att tro att vissa saker händer bara för att - eller vad man ska säga. Rebecca ringde mig hysterisk för ungefär en vecka sedan och sa att hon hade fått tag på två blijetter till Rihannas konsert som vi trodde var utsåld. Jag tackar konstigt nog nej så Rebecca frågade sin kompis Michaela istället. Idag skulle konserten ha varit, notera ordet skulle. Rebecca ringde för ett tag sedan och sa att konserten var inställd, det kändes bara så sjukt. Varför jag tycker att det känns så sjukt är för att jag inte fattar varför jag tackade nej så då börjar jag istället tro att det fanns en mening med det, att jag kanske någonstans visste att det skulle hända. Allting kanske har en mening i livet trotts allt?

J & J

 


Do u love me?

Egentligen är det ganska sjukt att det är tretton stycken som läser min blogg. Jag har inte ens så många kompisar. Därför undrar jag vem/vilka det är som bryr sig om vad jag sysslar med? Jag tycker ju bara att det skulle vara så kul att veta. Det jag ville säga i detta blogginlägg är sagt. Puss!

Perfekt

Vi går mot mörka tider, såna tider jag verkligen hatar. Det är nu man blir ful och vit, det är nu man måste ha så mycket kläder på sig så att man svettas ihjäl, men det är även nu man fryser. Det värsta men kylan är att den precis har börjat och kommer stanna i ungefär fem månader till. Jag antar att jag kommer att överleva - det gör jag alltid.

Stronger

You didn't let me down, you didn't tear me apart 
You just opened my eyes, while breaking my heart

RSS 2.0