Fix my heart

Det är jobbigt när saker förändras och tar slut. Men man ska lära sig att livet fungerar så - ingenting varar förevigat. Att kämpa sig uppför kullarna när man är som längst ner, det är så man växer som människa och får erfarenheter. För att må bra måste vi ibland må dåligt. Även om det gör ont och känns meningslöst.


Alla hjärtans dag

Idag vill jag säga till alla mina nära och kära att jag älskar er så fruktansvärt mycket. Allihopa. Jag vore ingenting utan er - på riktigt alltså. Jag vill även tillägga att jag saknar min älskade farmor lite extra idag, likaså min älskade hund, jag önskar att ni var vid liv.


Puss


Collide

Jag tycker att det är så otroligt jobbigt och frustrerande med människor som inte säger hur dom känner och vad dom förväntar sig av människor, utan istället för att säga det rakt ut så bildas någon slags mur mellan dom båda som bara byggs på och byggs på. Hur kan man hela tiden gå runt och förvänta sig att människor ska förstå hur man mår eller hur man känner om man aldrig berättar något? Det är en gåta för mig, och en otrolig svår situation. Jag säger inte att man ska berätta för alla hur man mår men om man inte gör det så kan man inte förvänta sig att någon frågar eller bryr sig hur man mår heller. Det handlar om att ge och ta, det är bara det jag vill säga. Ibland är det bara så enkelt som att, sluta att analysera allt för i helvete.


RSS 2.0