Word

Jag förstår inte uttrycket: "ensam starkast". Alla som säger så är bittra för att dom inte har någon. Man är inte stark som ensam. Så är det bara. I alla fall inte starkast.

Adele

Jag älskar verkligen struktur och regler. Jag älskar rutiner. Jag gillar att veta vad som ska hända. Men jag är faktiskt ganska spontan ändå. Så ni vet.

Ibland blir jag så less på min familj när mamma börjar dammsuga klockan nio på morgonen när jag somnade runt halv fyra inatt. Alla pratar och springer runt, precis som att jag inte fanns. Lite respekt förtjänar jag väl?


Sexy bitch

Jag har fått en ny dator. Gratis. Fattar ni hur nöjd jag är? Jävligt nöjd. Nu måste jag klä på mig något lite finare än träningsbyxor, jag och Rebecca ska nämligen hem till Philip och umgås.

Nostalgi

Jag ligger ju i detta nu och tittar på OC. Jag undrar hur många gånger jag har sett den serien egentligen. Åh den är ju så bra, det är verkligen gamla tider för mig. I love it. För övrigt känner jag mig döende, jag har blivit förkyld IGEN.


Dagmar

Det fortsätter att storma ute. Usch, jag tycker faktiskt att det är obehagligt. Jag hatar verkligen när det blåser, det är det värsta vädret jag vet.


Bästa

Victoria's secret fashion show är ju så otroligt jävla underbart att titta på. Jag blir pirrig i hela kroppen. Vilken jävla stämning. Tjejerna är så otroligt vackra och fräscha, jag älskar dom.


Festande

Igår var en av årets störst utekvällar, juldagen. Den är mycket överskattad, men jag gillar det. Jag hade en bra juldag faktiskt. För övrigt har hela den här helgen varit så sjukt jävla bra. Jag fick så himla fina saker på julafton!


Julafton

Idag lyssnar jag givetvis på jul hos Mange, med tanke på att det är julafton! Skämt och sido..

Jag vill bara säga god jul till er alla mina hundra läsare. Hoppas att ni får en fin dag med massa kärlek och fina klappar!

PUSS


Igen

Sitter i bilen. Elin kör. Vi ska till Skärholmen. Mange bjuder på högsta volym. Igen? JA. What the fuck?


Dunk

Allt är knas, lyssnar på Mange makers och har på mig min Justin Bieber t-shirt. Ynka två dagar till julafton, mysigt. Granen blinkar också. Jävla dimmer.


Julbord

Jag ligger här i sängen mätt och belåten efter ett mycket trevligt julbord med mitt gamla jobb. Över förväntan faktiskt. Snart ska jag åka och träna, passande..


Respekt

Något jag verkligen avskyr är elaka människor. Alla människor kan givetvis vara elaka då och då, men nu menar jag såna människor som verkligen är elaka rakt igenom. Såna människor som verkligen vill såra andra människor med flit. Såna människor som är så jävla respektlösa och känslokalla. Jag hatar dom.


Fniss

Jag blir så besviken på spåkulan på facebook. Den stämde alltid förut, varje jävla gång jag tröck på spåkulan så sa den precis som jag kände eller någonting jag verkligen behövde göra. Nu för tiden sviker den mig hela tiden.. Känner mig.........vilsen.

Oväder

Inatt kommer min älskade vän äntligen hem från paradiset, imorgon när vi träffas var det tre veckor och en dag sedan vi sågs senast. Ååå vad jag längtar tills jag får se henne imorgon. För övrigt har min helg varit jättebra. Jag har handlat alla mina julklappar, hängt med Johanna och varit hos min kusin med min syster. Jätteskönt!

Galen

Hur jävla svårt ska det vara för människor att fatta hur man ska köra på en motorväg som har tre filer? Blir fan tokig. Nu ska jag berätta hur man ska köra för alla idioter som inte fattar: alla människor ska köra på den innersta filen, dom som vill köra om dom som ligger i innersta filen ska använda sig av mittenfilen och sedan svänga tillbaka till den innersta filen. Den yttersta filen används endast om man vill köra om de båda filerna (vilket är rätt självklart). Men dom jävla idioterna som ligger och trycker i mittenfilen skulle jag ville skjuta. Dom människorna som ligger i den yttersta filen som man ska måste alltså byta två filer för att mupparna i mitten inte fattar bättre. Idioter.


Vad ska det bli av mig?


Betydelsefullt

En sak som jag absolut inte skulle klara mig en dag utan är mina vänner. Jag älskar verkligen mina vänner så fruktansvärt mycket. Jag älskar att dom känner mig så bra och jag älskar att jag känner dom så bra. Att vara sig själv är så skönt. Men livet är ändå inte lätt. Överallt hela tiden finns det problem. Någonstans måste man man lära sig att prioritera att lägga energi på det som man verkligen tycker är viktigt. Att lägga energi på alla problem man har samtidigt är tungt. Ingen människa orkar det. När man inser att det inte funkar blir allting helt plötsligt så mycket lättare. Sen måste man försöka tänka att det är andra som också har problem och sedan jämföra de problemen med ens egna, jävlar så lätt livet blev helt plötsligt. Eller?


Hm

Hm. När man pratar om hur barn är nu för tiden och sedan säger: men det är ju inte konstigt med tanke på vad dom matas med! Jag blir lika irriterad varje gång någon säger så. Visst, barnprogram är inte som förr, datorn fanns inte förr, tven fanns inte förr och alla leksaker som finns fanns inte förr. Men det betyder inte att det var bättre förr. Det handlar om uppfostran. Förr var man strängare mot sin barn än vad man är idag, men det har inte gjort att dagens vuxna människor är bättre eller klokare. Jag tycker att det är bättre nu.. Även fast allt är lite grövre.


Mus*


Smärta

Shit gjorde nyss värsta mysfisen. Och nu kom en vanlig. Prutt prutt.


Trögt

Jag förstår inte varför gamla tanter ska ha facebook. Dom fattar ju fan ändå inte någonting. Tror dom att det är coolt eller? Fel. Det är ocoolt.


Häftigt

En kvinna på mitt jobb är gravid. Alltid när jag och hon pratar om det blir jag helt oförstående. Jag tycker att hela grejen är så sjukt häftig. Jag kan liksom inte fatta att man har något levande i sig. Ett litet foster som utvecklas och blir en bebis. Ett liv. En människa. Så jävla häftigt. Jag längtar tills jag blir gravid, dock kommer det bli sjukt jobbigt att hålla sig nykter... Det kommer ju säkert hända att man knäpper en bira då och då, jag menar, man måste ju lära dom tidigt??


Yes

Det här är mina två absolut bästa vänner!


Ångest

Idag är det Lucia. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen Luciatåg. Jag vill sjunga i en kör, det skulle verkligen passa mig och det verkar vara så himla mysigt..


lök

Ni kanske tycker att jag ska blogga mer? Ja ni som sitter och snokar blir nog väldigt irriterade när det inte har kommit upp något nytt. Hm. Egentligen har jag inte så mycket att komma med. Jag önskar att jag var på en varm plats just nu, vädret här är ju så otroligt tråkigt. Jag håller på att koka knäck med turkisk peppar. HUR GOTT?
2011-12-12 @ 15:43:35 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sämst

Helgen har varit helt okej bortsett från min PMS. Alltså det är helt sinnessjukt, jag måste göra någonting åt den. Hela tiden känner jag hur jag kokar inombords....

Denna söndag har varit så otroligt seg.

2011-12-11 @ 20:37:22 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


This is it

Fan. Arbetsveckan är slut. Så skönt! Jag har tänkt på en sak.. Det är att: när man har ont någonstans så vänjer man sig så fort vid att göra rörelser som inte gör ont, om ni förstår? Men det svåra är art vänja sig tillbaka till att bli normal igen. Så är det med allt, sjukt lätt att vänja sig vid något men att vänja sig av något är en gåta. I alla fall för mig.

2011-12-09 @ 23:36:49 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tändstickor

Det luktar så gott när man blåser ut en tändsticka. Å. Sitter på jobbet och njuter av doften. Dock påminner den mig om när jag var liten, alltid när jag fes tände mormor en tändsticka för att få bort fislukten..

2011-12-07 @ 12:03:33 Permalink Julia Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag kämpar för dig

Det kommer ta lite tid men jag vet att det kommer att vara värt det i slutändan.

Människor som gnäller och är missnöjda är jag trött på för tillfället.

2011-12-06 @ 17:04:42 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aj

Doktorn sa att jag borde ha sytt mitt knä när jag gjorde illa mig, nu i efterhand syr man tydligen inte.. På torsdag ska jag på återbesök!

2011-12-05 @ 16:12:59 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skrattar

2011-12-05 @ 12:53:08 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes

Om lite mindre än en halvtimme slutar jag jobbet, en väldigt skön dag! Klockan två ska jag till farbror doktorn som ska ta sig en titt på mitt knä, för i lördags ramlade jag och fick ett jack i knät. Jag hoppas att det inte är någon större fara och att ja slipper att sy..

2011-12-05 @ 12:35:53 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kallt

Nu är jag på hemmaplan igen - känns skönt. Ligger för tillfället i min underbara säg (som jag verkligen har saknat) med tända ljus och lyssnar på ovädret utanför. Jävlar vad det blåser och regnar!

Ikväll känner jag att vi kör. Skål!

2011-12-03 @ 16:56:09 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur gör du det?

Såhär ser jag ut precis just nu:

2011-12-03 @ 09:24:06 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut

Jag ligger och väntar på att Krister och Anna ska komma och hämta oss och köra oss till Kallax för att sedan ta planet hem.

2011-12-03 @ 09:19:49 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Försvinnande

Nu är vi på väg från Skellefteå tillbaka till Piteå, dagen har tillbringats hos min andra morbror och min andra moster. Det bjöds på glögg, godis, pepparkakor, god lunch med vin och god efterrätt. Mätt, ja!

När vi har kommit från till Piteå ska vi gratta Max som fyller 15 år imorgon, sjukt!

2011-12-02 @ 15:05:56 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


This girl

Din dumma lilla tjej som kommenterar min blogg och tror att jag inte vet vem det är, söt.

2011-12-02 @ 10:33:17 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smarthet

Människor anser att man blir smartare av att titta på nyheterna. Det tycker inte jag. Man blir allmänbildad, men ingenting annat. Det ända nyheterna gör är att skrämma människor, man blir rädd av att se hur verkligheten fungerar. Det är sjukt. Ska man vara rädd vart man än går och vänder sig nu för tiden i världen? Svaret är: ja. Världen är grym, men människan är grymmare.

2011-12-02 @ 10:22:37 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag reser mig

Nothing but the beat.

Idag åker Rebbo till Thailand, kommer sakna henne!!!

2011-12-01 @ 09:32:39 Permalink Julia Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0