Så grymt snygg



Är det tillåtet att han en sån här vacker vän? Tydligen.

Kul ju

Mamma: Hur kan en strumpa bara försvinna?
Jag: För att du gav den andra till mig?
Mamma: Men du har väl inte strumpor med Nalle Puh?

HA ha HA ha HA ha HA ha HA

Kill him with the sound

Idag kom ett brev till mig. Åh. Trodde jag skulle börja gråta. Bara tanken att Elin har tagit i brevet fick mig att vilja gråta. Jag gav brevet många pussar. Elin hade skickat  mig ett jättefint hårband. Tack så mycket världens bästa!


Not a good feeling

Jag saknar dig så mycket!


Varför ha en hals?

Jag sitter å tycker synd om mig själv. Jag fick veta idag att jag har halsfluss. Jag har aldrig i hela mitt liv haft såhär ont i halsen. Sen har jag feber också. Och träningsvärk i hela kroppen. Fyfan vad dåligt jag mår. Jag vet inte vad det är för fel på mig, jag är sjuk hela tiden. Jag kommer inte ihåg när jag kände mig helt frisk senast. Jag orkar inte mer!

Jag är så trött på att folk använder förevigt. Vissa saker varar förevrigt. Men ärligt talat. Hur mycket är förevigt förutom familjen? Jag blir tokig.

Flo rida

Lov lov underbara lov. Fint väder.. NOT. Paulina, kom hit på onsdag, sen åker vi till sthlm på torsdag, sen åker vi tillsammans till etuna på fredagen å firar halloween?

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH


Jag ska ge allt

Jag älskar dig


Hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

Men du om någon borde förstå att
man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord

Jävlar

Jag hatar negativa människor, och ibland kan jag ju tyvärr vara en av dom. Men det är bara ibland. Hur orkar man alltid vara negativ? Jag hatar det. Hatar. Hur kul är det om allting alltid är och ser likadant ut? Fattar inte grejen med det. Däremot älskar jag positiva människor, som alltid är glada och ser allt från den ljusa sidan. Så vill jag vara. Och ska bli.

Varför. Hatar varför. Ska sluta använda varför. Varför?

Karta, fuck

Hemma! Nu ska jag duscha, har inte bestämt mig för om jag ska duscha hela mig eller bara kroppen. Det blir nog hela mig, fast jag vill inte duscha mitt hår, för då försvinner min färg. Har ingen som helst lust att gå till skolan i detta väder. Vill stanna hemma och åka och träna. Men jag får vänta till klockan sex, då ska jag få genomgång i vilka maskiner jag ska träna med!! Bye

Söt

Jag: Jaha, så ni ska köpa x box 360?
Kevin: Jååååhh
Jag: Asså vad är det egentligen?
Kevin: Va, vet du it vad det är?
Jag: Nej jag har ingen aning, hur skulle jag veta?
Kevin: Men du bor ju i Stockholm


HAHA! Snacka om att alla ser upp till oss Stockholmare!

:'(

Nu sitter jag ochgråter för att mitt hår är för kort!!!!!!!!!
Jag får panik. Panik panik panik panik.

18 18 18 18 18 18

Jag: Mamma, jag kanske ska på studentskiva den 25 mars!
Mamma: Ja, men det är ju långt dit.
Jag: Jaa, men jag fyller ju år då ju..
Mamma: Ja juste fan. HAHAHA!

Hur taskigt? Haha.
Hur taggad är inte jag?
162 dagar!!!!!

Förändring




Piteå

Nu är jag framme i norrland, Piteå. Eller jag har varit det ganska många timmar nu. Jag gillar Piteå även fast alla ungdomar ser förjävliga ut! Haha. Kul att träffa mormor och resten av min släkt! Jag är så mätt att jag dör just nu, jag lagade middagen idag och det var suuuper gott.

Frukosten på Arlanda i morse

Maaaammmmi
Såhär mycket folk ska åka upp till Norrland! Haha, inte så poppulärt kanske?
När vi satt på planet och väntade på att vi skulle lyfta började det toksnöa!!


Never

Det är dig dig dig dig dig dig jag vill. Ingen annan! Aldrig.

PMS i högsta grad

Åh, jag är så jävla arg. ARG. Jag känner verkligen hur jävla irriterad jag är. Varför då? JO, för att jag har PMS. Allvarlig. Jag vet inte hur jag ska klara av den här dagen. Fyfan säger jag bara. Jag vill inte gå till fitt skolan och ha två jävla cp prov som jag inte fattar något av. SEN.. HATAR jag sega datorer. Har lust att slänga min andra dator åt helvete, så äckligt jävla seg.


Tur att du finns!


Oliva

Vet ni hur mycket jag vill ha en ny kamera? Min är inte alls bra. Det blir dåliga bilder i mörker och ALLA bilder blir någorlunda suddiga hur jag än gör. Nej nu har jag tröttnat.

Förresten, hur söt är inte Madeleines dotter Oliva i Ensam mamma söker? Kan ju  vara den sötaste tjejen jag sätt! Åh, jag bara älskar henne!

Stränkan



Igår var vi på fest i Strängnäs. Det var inte alls så kul. Men det dög.

Turingemarknad

Idag var det den årliga mysiga marknaden här i Nyken. Jag älskar det! Fast, det var sämst väder. Jag har varit med Rebecca och Julia efter marknaden. Julia gick hem vid fem och Rebecca åt här och sen tittade vi på One Tree Hill tillsammans. Åh så bra det var. Nu tittar jag på bästa Ensam mamma söker! Hur glad blir man inte av de programmet? Love it!



One tribe

Fan jag hatar när man vaknar och tittar på sin mobil och upptäcker missade samtal och sms man hade velat svara på. Irriterande!! Jaja, I survive. Idag ska jag och mammmmi till stan, fan vad världelöst egentligen. Jag gillar inte Södertälje, det finns ju inga afärrer för tusan. Men aja.. Hejdå!

Saknar dig världens finaste sis!

Trött.

http://open.spotify.com/track/1KYF4Qx4VjYMk0LnIk94eA

Molly godisgris

Alltid när vi sitter och äter i matsalen blir det så vilda diskussioner, jag accepterar absolut att alla tycker olika och jag fattar inte hur man kan bli upprörd eller liknade för att folk tycker olika? Alla tycker och är olika här i livet och det måste accepteras, annars blir det svårt. Det är faktiskt kul att människor är olika men att man förtfarande kan umgås, tycker jag i alla fall.

Idag ska jag i alla fall börja träna med mamma och pappa på Axa! Det ser jag fram emot men jag är lite nervös. Haha. Dessutom längtar jag till på lördag!

Vi tycker det är as kul



Världens bästa Frida


Du, bara du. Det är du, ja DU!

Gårkvällen var väldigt spontan och skitrolig. Jag fick träffa Camilla och det var hur kul som helst, vi har inte träffats på hur länge som helst. Camilla sjöng för oss igår, jag fick tårar. Det var absolut det bästa jag någonsin hört och gud vad hon är duktig, det är helt jävla sinnessjukt! Blir lika rörd varje gång jag hör hennes ljuva stämma! Idag är jag trött och jag ska plugga. Skönt.


Just cause I cant go on,
Just cause I die when your gone,
And just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked in your eyes,
One too, too many times,
And memorize every word you said,
Don't let it go to your head,
Oh oh, don't let it go to your head, oh oh

Morrn

Nu har jag tittat på Coco - Livet för Chanel. Väldigt bra. Nu ska jag ut och promenera med min Ipod. Sen ska jag kanske plugga lite. Puss

Äntligen Midsommar

Jag och Malin var ju som sagt på bio ikväll. Filmen var konstig men ändå rätt rolig ibland. Innan bion fikade vi och efter bion satt vi och tyckte synd om oss själva för att vår ålder suger! Haha. Nu är jag faktiskt trött och tycker att det ska bli skönt att gå å sova.
Tack Malin för en väldigt mysig kväll, du är såååå bra!

Såhär ser en premiär på Roxy ut, tomt!! Haha

Sötaste

Ha ha

HAHAHAHAHAH




Hur ful kan man inte vara? Sjukt


Run this town

Det inlägget som är innan detta inlägg skulle ha puplicerats igår men jag glömde att pubicera det. (?) Soft dag idag. Sitter här, pluggar. Ska på bio med Mallan idag, vi ska se äntligen midsommar som har premiär idag. Ska bli kul och träffas med tanke på att vi inte har setts sen den 10 juli. Lilla Malin, som kanske inte är så liten med tanke på att hon faktiskt är äldre. HE


Aa

Hej min nära och kära. Idag har det varit en bra skoldag. Vi börjar halv nio och har lektion till kvart i tio. Sen har vi hål från kvart i tio till klockan ett. Det är ju väldigt jobbigt egentligen men idag var det soft. Vi satt och pluggade och hade väldigt kul sen åt vi den GODA skolmaten och efter det gick jag, Frida och Maddus på stan. Sen lyssnade vi på våra fina vänner som hade sina redovisningar. Bra som sagt. Men. Nu ska jag plugga. Som vanligt. Det är mitt nya jag, pluggjulia. Jag pluggar och jag pluggar men jag blir fan inte smartare och fattar fan inte mer. Vad gör jag för fel? Ganska sorligt egentligen. Måste hitta knycken!


RSS 2.0