28 Februari.

Idag är det sista februari 2007. Det känns skönt, februari är en tråkig månad det händer inget och det är oftast tråkigt vänder som nu tex. Imorgon är det mars, mars är därimot en bra månad, man börjar få vårkänslor och jag fyller år :D Om 26 dagar är det min födelsedag, inte att glömma. Inte för att jag skulle glömma min egen birthday men.. hhihihiih.

101351-177

Igår var jag riktigt duktig, elin min syster var sugen på chips så jag var så snäll och gick ner till centrum och köpte det. Jag hade hennes buskort och då tog jag bussen ner för den gick precis när jag kom. Sen handlade jag och gick hem, usch fyfan vad jobbigt det var, jag hade ett par svart stövlar och dom är hur hala som helst och jag gled bakåt hela tiden och trodde fan jag skulle börja gråta! Och jag blev bara svettigare och svettigare, först rök mössan, sen vantarna & sen halsduken efter det var det bara att knäppa upp jackan också. hah! =P Men sen kom jag hem, gud vilken befrielse. Jag hade köpt cheddar popcorn till mig och en blue keld dricka i smaken persika som är så jävla underbart god! I topp med bon aqua faktiskt :) Så nu kan jag köpa blue keld istället för bon när jag är i centrum för dom har inte bon aqua i DÅLIGA centrum. Tittade på de okända, usch det är så jävla läskigt. Jag hatar sånna program och jag blev så rädd så jag sprang in till Elins rum och tittade på gillmore girls. Sen var det DH. Jag älskar DH, det var superbra! <3

Nu har jag precis städat i mitt rum och varit ute och gått med Molly.

Ska vara med Rebecca idag, vi skulle ha varit med Anneli men jag vet inte hur det blir med det. Jag tror att Rebecca ska sova hos mig idag och vi ska såklart titta på OC!   ♥

hm.. Rebecca ringer väl snart. Hon skulle ringa när hon hade duschat och gjort sig klar.

Jag har ändrat uppfatting om Britney Spears, nu tycker jag synd om henne. Hon har ju problem. :(  Har läst mycket om henne, och hon har det inte lätt! Stackars Brittan!

101351-179101351-178 mums!

aja..hejdå

/ Julia

140 dagar till turkiet!

=)

101351-176

Hilary Duff är söt!

27 Februari.

Har inte uppdaterat på tre dagar, eller två. Jag har gjort massa annat än att bara sitta vid datorn. Men jag ska berätta lite om dagarna! :)

Söndag: Jag var med Rebecca. Vi gjorde inte alls så mycket, pratade om massa saker och tittade lite åå OC. Sen på kvällen gick vi ner till centrum och mötte Felicia och sen gick vi hem till Rebecca och tittade på någon kostig film som jag inte vet vad den heter! Men den var riktigt äcklig men var ändå spännande och bra! Jag gick hem tidigt och gick och la mig dirket.

Måndag: Igår alltså. På morgonen tittade jag på She´s the man, rikigt bra!  Sen så hade jag besätmmt att vara med Lisa, så frågade jag Felicia om hon ville vara med! Jag och Felicia tog bussen in till södertälje och mötte Lisa. Vi gick på stan lite och sen gick vi till max. Där kom Felicias mamma och hämtade oss, vi åkte till ica maxi och handlade och sen åkte vi hem till henne! Vi spelade lite tv spel och satte på another gay movie. Hahahah, det var lite äcklig och sjuk men ändå rolig :D Lisa kom under filmen också. Sen så satt vi vid datorn och nördade & när Felicias mamma kom hem så gick vi och köpte lite godis. När vi kom hem satte vi på Dark Ride, den var läskig och bra!

Tisdag: Jag och Lisa sov hos Felicia och vi vaknade runt 10. Vi gick ner till tvättstugan snygga som vi var, och såklart var det massa folk där och Felicia sa att hon aldirg brukar träffa någon! haha. Åt frulle sedan städade vi, eller dom :D hahaha. Vi satt och pratade lite sen gick jag och Lisa. Lisa skulle ta ett bussen hem. Jag gick hem, jag tog värsta omvägen för jag kännde mig så ofräsch och ful! :P Jag träffade Foppa på vägen och vi sällade, hon skulle till sin babe Gustaf! :) Nu är jag hemma och har precis duschat, målat naglarna & målat tånaglarna :D haha. Idag ska jag vara med Felicia & Lisa.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Rebecca kanske ska vara med sen på kvällen också :)

Nej nu ska jag klä på mig och plocka undan lite i mitt rum!

hejdå

/ Julia

24 Februari.

Igår skrev jag inte, jag vet inte varför jag hade bara inte lust. Jag damsög hela huset här hemma, mamma är sjuk elin är sjuk och pappa jobbade så det var väl lika bra att jag gjorde det :) Molly löser så himla mycket hår, så det är så otacksamt att städa för det blir hårit igen! Precis när jag hade damsugit klart kom Lisa till mig, hon hade visst gått till skolan men kom som sagt till mig efter. Jag duschade och sen åt vi och sen fixade vi oss :D Vid 20 i 5 så stjussade mamma mig och Lisa till skolan. Vi skulle vara där en timme innan och fixa med allting. Jag, Sara & Lisa fick såklart göra det tråkigaste, POPPA POPCORN :I hahahaha. Hur mycket popcorn som helst, skit jobbigt. Aja.. klockan sex började folket komma! hahah. Jag och Lisa var inne i musiksalen och dansade på, alla "coola" killar satt och vill inte dansa. Men efter ett tag kom i alla fall tjejerna igång. Åh tjejerna är så söta, går där med sina små handväskor och har sminkat sig lite och gjort sig extra fina! sött! =) Gud, snacka om att jag bråkade med många killar, som var helt dumma i huvet och så JÄVLA kaxiga! Men i mitten av discot och i slutet hade alla skit kul och det var verkligen ett lyckat disco! Det kom lite över 90 st och vi fick in över 4000 kr! :) Det här ska vi göra igen!



Igår när jag kom hem tittade jag på TV helt själv där nere, alla var så trötta så alla hade gått och lagt sig. Jag hatar att sitta där nere själv för det är så stora fönster och ja, det är läskigt helt enkelt. Jag tittade på King Kong som gick på TV. Jag har aldirg sett den förut men den var ganska bra, lite sorlig & även läskig men väldigt overklig! :P

Jag vaknade i morse och då frågade mamma mig i falla jag ville åka till stan med pappa. Och det ville jag! Jag har aldirg varit på stan någon gång med bara pappa, känndes lite konstigt faktiskt men det var trevligt! =) Jag köpte eller fick en grön klänning från h&m och en grå klänning från MQ. Hittade även ett guldigt halsband från Indiska! ;)

Idag ska jag vara med Rebecca. Om hon inte ska vara med sin ÄLSKADE Gustaf. Vet inte vad vi ska göra, hon är på stan nu med sin mamma så hon skulle ringa när hon kom hem!

nej nu orkar jag inte skriva mer.. ska gå och ta bort mitt nagellack och måla nytt, är sugen på rött =)

ha en bra kväll

101351-157
David Beckham är hot hot hot!

/ Julia


22 Februari

Mår inte så bra bra idag, har blivit jätte förkyld. Men jag har ingen feber och det är ju skönt. imorgon ska jag inte heller gå till skolan men jag ska ändå åka till skolan och hjälpa till med discot, det är klart att man inte missar det! =) Lisa som också är sjuk ska komma till mig någon gång på dagen och fixa sig här, haha sen är det party med 4-6: orna! :D Men jag tror inte att det kommer komma så mycket sexor eftersom dom tror att dom är så JÄVLA coola, men dom är små skitungar! Om jag ska vara helt ärlig så skulle jag inte heller ha gått om jag gick i sexan, men det är en annan sak! hahahahha! ;) Dessutom klagar dom på att det kostar 20 kr att gå in, tror dom att vi skulle ha festen för att det är kul eller? VI BEHÖVER PENGAR TILL VÅRNA KLASSRESA I NIAN ;)

Har inte gjort nåt idag, har städat lite och broderat.. Rebecca skulle komma med mera trådar till mig efter skolan men hon glömde det så nu kan jag inte gör klart en fjäril, jag är arg :D hihiihi..

Asså jag kan inte förklara hur mycket jag vill ha sommar. Igår hade jag lite vårkänslor solen smög sig fram, trotts att det var så kallt ute hade jag det, men jag var ju inte ute så jag kännde inte kylan. Sedan i morse när man tittar ut så snöar det!? Snälla äckliga snö, kan inte du sluta finnas? Det har fan snöat hela dagen och snöar även nu. Åh gud, ge mig vår åtminstonde!

101351-171
spanien 06


ge mig sommar

Mamma eller pappa menade jag har hyrt nya Beck filmen, advokaten heter den. Vi ska titta på den snart, jag hoppas den är spännande/läskig. Stackars mamma och Elin, jag har smittat som båda så nu har båda feber och hostar! Sorry guys! =P

nu ska jag sätta mig i soffan och glo på filmen med familjen.

/ Julia

jag var tvungen! HATE!!!!!!

101351-156

Jag hoppas bara att hon är nöjd med sin nya frilla. Det skulle jag vara, det är ju verkligen sååå snyggt, hon ser ju verkligen såååå fräsch ut! =/ NOT! Och ciggen i munen gör ju verkligen sitt. Är inte hon rik, hon borde kunna unna sin lite FINA kläder och en lite mer Oplastig peruk? GET A LIFE. Var det inte du som var den söta Britney?

Glömmm inte att smörja in dig på huvet, du kanske bränner dig?!

Jag älskar OC mer än allt!

Alltså det här kommer bli det töntigaste inlägget hittils men jag bara måste:


101351-155


Min kärlek till OC är helt galen. Ingen kan förstå hur mycket jag älskar alla som är med i den serien och det känns som om jag känner alla som är med, man vet hur alla funkar! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få åka till usa NU NU NU. Alla som har varit där säger att det är underbart, det är klart att det är underbart, det är världens bästa land! Åh, asså. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar OC. När jag har sett ett avsnitt vill jag bara se ett till, sen ett till, sen ett till.. skulle kunna titta på OC hela mitt liv utan att tröttna! Alla säger att OC har blivit dåligt eller uttjatat men det kan jag verkligen INTE hålla med om. När jag tänker efter saknar jag ju såklart Marissa. Summer, Seth, Ryan & Marissa...dom fyra! Men så som OC är nu är verkligen inget att klaga på! Jag älskar OC mest i hela världen.    ♥ Jag dör om det slutar.


nu ska jag hoppa i duschen efter ett underbart OC avsnitt.

/ Julia

21 Februari.

vaknade typ sju idag och jag hade inte alls någon lust att sova, eller såklart att jag hade lust att sova men jag kunde helt enkelt inte :P Jag gick upp och tog mig en kopp te och gosade med Molly pocket. Hon är den sötaste grisen jag träffat! (och hunden).

fan vad bra DH var igår. Jag älskar DH. Som sagt, i topp med OC!

.Jag har nördat vid datan hela dagen. Rebecca kom till mig vid tio för att hon hade gått hem från skolan, hon hade ont i magen, hon var hemma igår med. =/ Jag hade bett henne ta hem mitt broderi i syslöjden, jag vill ju inte ligga efter i det roligaste! :D Tack Foppa. Vi satt och pratade och garvade i ungefär en timme. Vi tittade även på hejarklacken och problem i paradiset. Våran humor AB! hahaha, riiikemansbarn. *ler*

Hon gick och jag och mamma åkte till skolan för att jag skulle hämta lite saker, dessutom hade inte Malin (syslöjdsläraren) tagit alla trådar som jag behövde till mitt broderi hem, så var tvungen att hämta lite mer. Hämtade även spanska bäckerna och SO häftet. Imorgon ska vi ha spanska prov. Jag ska ju inte till skolan men jag måste plugga i alla fall. Och i tisdags hade alla SO prov, så nu är det bara att plugga under lovet och göra provet sen och hoppas på det bästa! =) Jag frågade hur det hade gått med discot, det verkar gå bra dom har handlat allting och så :) Jag längtar tills på fredag! :D      .
 
Eva Longoria    Willa Holland  . Absolut dom sötaste just nu!

Jag och Rebecca har länge snackat om att flytta till USA. Eftersom båda älskar OC lika mycket har vi funderat mycket på att flytta Orange County eller någon stans i Kalifonien i alla fall. Mamma har varit i Newport, hon har varit på newport beach, det är liksom min dröm och hon har vart där! Jag är väldigt avensjuk. Eftersom jag är 92:a och Rebecca är 93:a så går jag ut gymnasiet ett år före henne och på det året ska jag jobba som fan och bli rik :D Sen så går hon ut och då ska hon jobba ett år och då har jag jobbat två år och är dubbelt så rik som henne. Sen har vi kommit på att det kanske är lite för dyrt att flytta till en lägenhet för min mamma säger att det är skit dyrt, så vi ska vara barnflickor i ca ett och ett halvt år hos värsta rika familjen. Min mamma har varit det och jag vill meeeeeeeeed! Fy helvete vad kul. Jag hoppas verkligen att det blir så =P Min dröm kan väl i alla fall en gång få gå i uppfyllelse? 

På tal om om Orange County så är det OC idag :D:D:D Har längtat en hel vecka nu, yyyyyyeyyyy!

101351-154


hmm.. har faktiskt inte så mycket mer att tilllägga förutom att Make Up Stores nagellack är skit bra. Jag tycker det i alla fall :D haha. Ett bra val på nagellack, fina färger också.

/ Julia


It´s gonna take me a lot to drive me away from you.

farmor och farfar var här och fikade semla. jag är egentligen inte så förtjust i semlor men det är väll en tradition haha, inte för att det är äckligt men.. =P

Farmor brukar alltid komma med geléhärtan på alla hjärtansdag. Men inte i år. Nu istället fick vi geléhallon. Vilket inte gjorde mig något eftersom jag mycket hälldre äter geléhallon istället för geléhjärtan.

Jag ska vara hemma imorgon också. Mamma säger att jag ska vara hemma hela veckan. Men det vill jag inte. Jag måste gå till skolan på fredag för på fredag kväll så ska våran klass ha disco för mellanstadiet (4-6) Inte bara i vårna skolan, utan även lillhaga & björkesta. Hoppas verkligen att det har gått bra med alla förberedelser!

Jag längtar tills desperate housewives börjar. Den serien är så jävla bra. I topp med OC faktiskt. Det är klart, inget kommer någonsin vara lika bra som OC. Jag är kär, föralltid.   ♥

Jag har gjort om min blogg. haha, vet inte rikigt vad jag har gjort. Not satisfied..

 geléhallon   +    dh     = najs kväll.



Det som rubruken säger, det stämmer verkligen. I will never forget you.

Godnatt.

/ Julia

Sandor/ Slash/ Ida

mamma var i centrum och hyrde Sandor Slash Ida den är bra tycker jag, jag har sett den en gång för länge sen. Men efter att ha läst boken när jag var i Piteå så fick jag lust att titta på den igen. Boken är verkligen så mycket bättre än filmen. Men det brukar jag ju oftast var så.

Vi har fått 1100 kr rabatt på H&M. Jag ska nog få allt. + en massa rabattkuponger. Jag älskar H&M! Har även tävlat om ett par skor, dom var skit snygga! :D Hoppas. Men jag brukar ju inte har tur!

Nej nu måste jag titta om jag hittar någon fin bakrund som jag kan ha på min blogg..

hejdå!

/ Julia

20 Februari

en låååång paus från bloggningen har jag haft. Jag tyckte att det var jobbigt att blogga ett tag. Men nu märker jag verkligen att jag saknar det! haha.

Sitter hemma och är sjuk igen.. Jag fattar inte, jag brukar aldrig vara sjuk!? Upptäckte i söndagskväll att jag hade feber och var hemma igår och igår hade jag 39,2 graders feber på kvällen, man känner sig helt borta! haha. Idag mår jag lite bättre med jag hostar som aldirg förr! Jag lever typ på halstabletter.

Usch, fan vad mycket det har hänt det här veckan. Mycket tråkigt saker, men även ganska roliga också.. Kanske därför jag inte har orkat blogga för att det har hänt så mycket tråkigt. Det ändå som var kul den här veckan var hemma hos Cornelia i lördags. Hennes 14 års kals! =) Mycket trevligt. Det som var minst kul var hemma hos Julia i fredgas, usch. Önskar att man kunde ha gjort det ogjort, allting! =/

Igår hyrde min mamma John Tucker Must Die, haha. Det var en riktigt bra film.

Idag är det semmel-dagen! mmmummmms, vad gott det ska bli med en semmmla! =)

Liket vid hökmössen tros vara den kvinnan som försvann från lungnet i oktober. Usch! Man får ju inte direkt någon lust att bada där i sommar. Det läskiga är att jag var på hökmossen i torsdags och åkte skridskor, att man var så nära. Verkligen läskigt! =/

Åhhh, jag är så arg på Britney, hur fan kunde hon raka av sig håret? Hon har skaffat perukt hon ångrar sig, det skulle jag också ha gjort. Inte för att jag skulle raka av mig håret men.. haha! =/

101351-149

nu ska jag gå och duscha så jag blir lite piggare..

Jag har lust att göra om min blogg, får se hur det blir med det! haha.

skriver mer sedan! =)

/ Julia

:S

101351-148101351-147

dum i huvet eller vad?

14 år!

101351-146

Ett stort GRATTIS, 14 år!  ♥♥ ♥    (i efterskott)

11 Februari.

..I´m home!

den här dagen var inte efterlängtad alls. Jag har haft det sååå himmmmla bra. Det betydde så mycket att åka upp och hjälpa mormor som behövde/behöver all hjälp hon kan få. Åh, jag hade kunnat stanna hur länge som helst. Det ända som inte var bra var att det var så himmlans kallt, 32- grader, inte så skönt! När man går ut så börjar man hosta för att man inte kan andas..haha, så läser man bloggar här hemma och alla skrivaer att det är kallt med 10- grader och klart att det är kallt, men 32 grader liksom, det är svin kallt. Planet gick 16:20 idag. Ulf och Gunilla kom och hämtade oss och skulle stjussa oss till flygplatsen, vi åkte vid kvart över två hemmmifrån mormor. JAG SAKNAR MIN ÄLSKADE MORMOR,SOM ÄR VÄRLDENS SÖTASTE! Jag ville verkligen inte åka därifrån, har aldirg gråtit så mycket, inte likt mig men jag blev så kännslig. Hon är världens sötaste och snällaste! Åhåh vad jag saknar henne, jag vill tillbaka! :'(  Jag hatar att säga hejdå till några man inte träffar ofta som är släkt eller vänner. åååååååh. Aja.. det har i alla fall varit en underbar vecka. Jag har även klippt mig, men det blev ingen färgning av håret, för jag visste inte alls vad jag ville göra! Jag har även köpt, ett par brallor, en tröja, en blus & ett par tights! ahaha. hmm..

Jag måste ju erkänna att det känns skönt att komma hem, träffa MOLLY och la famillla! Vännerna klarar jag mig utan! hahaha. Nej jag skojade. Har saknat er alla! =)

Ånej, nu har jag den jobbiga upppackningen att se fram imot! eller inget att se fram imot, eftersom det är så JÄVLA tråkigt.

Har såklart också tagit massa bilder, men dom orkar jag nog inte lägga in idag. Sätter in dom imorgon :)

åh är trött. imorgon börjar allt igen, skolan..allt? skolan är inte allt. Jag ska leka med Rebecca imorgon. Sen på Tisdag skulle jag vara med Lisa, men sen kom jag på att jag har konfan jag bara måste gå på. Har inte gått på tre gånger sen den började efter fem veckors ledigt. Det känns inte mer än rätt att gå dit en gång.. haha. Men vi kanske kan vara på onsdag. varför skriver jag det här? Jag kan ju alltid fråga henne istället..

Jag är lite efter, men jag har läst sandor slash ida, om jag får säga det själv, GUD vilken bra bok. Åh, den är exakt så som det är. Jag gillade den mycket.

Lååååååååååååång blogg...

och inte för att glömma.. MITT ÄLSKADE LILLA BARN HAR FYLLT 14 ÅR IGÅR. GRATTIS ÄLSKLING I EFTERSKOTT. Jag älskar dig.

nu ska jag sova. jag är trött.. och jag är inte alls flygrädd längre :D haha

/ Julia

saknar dig världens bästa mormor <3


hahah!

101351-145


komma lite i stämmning! ;)

5 Februari.

skolan idag var helt okej. Men gud, jag fick så jävla mycket läxor. ingen risk att jag kommer komma efter i alla fall! Slutade halv två och gick hem och satte igång med att packa. Nu har jag packat klart och Elin har även fixat mitt hår. Har laddat in massa BRA låtar på min MP3 :D skööönt. Om en halvtimme bär det av mot arlanda. Rebecca skulle följt med men det blev inte så, hon ska komma till mig när som helst och ge mig en hejdå kram!

Jag är så nervös. Men det ska faktiskt bli kul att flyga, har ett broderi som jag fick i läxa i syslöjden som jag ska hålla på med, det är kul :D

Nej nu ska jag packa det sista!

Kommer sakna alla!!

ha en bra vecka, ses på söndag! :)

/ Julia

4 Februari.

fyfan vad arg jag jag nu, inte nog med att alla ska hålla på att jävlas med med, NEJ nu ska världens längsta inlägg som jag nyss skrev försvinna. Jag har bara lust att gråta tills jag inte har några tårar längre!!! :'(

igår var det en kul väll förutom att jävla fittungar höll på att tönta sig som vanligt. Jag hatar er så jävla mycket, jag kan verkligen inte beskriva mitt hat till er, FYFAN!!

Vaknade vid elva och åt frukost. Efter det tittade jag på mean girls, den filmen är faktiskt bra. Sen så hade Elin varit på stan igår och köpt hårfärg, så jag förgade hennes hår. Det blev faktiskt jätte bra! Fast såklart att det blev bra för det var ju jag som gjorde det! ;) Sen kom farmor och farfar på fika, vi satt och snckade. Jag duschade och sen snckade jag lite mer och när dom hade åkte hem gick jag till Rebecca. Vi gjorde inte så mycket tittade på Pelle svanslös och OC såklart. Rebecca verkar ha tröttnat på OC lite, jag förstår inte hur det är möjligt, det är ju det bästa som finns. Jag älskar OC! Sen gick jag hem och åt middag och vid middagen bestämmde vi att vi skulel hyra film eftersom alla skulle vara hemma. Så mamam och Elin åkte och hyrde film dom hyrde 7 miljonärer, det var skit rolig men åndå så jäkla sjuk! haha. Nu sitter jag här och är arg. :P

Imorgon ska jag åka till Piteå. Jag ser fram imot det, fast det känns inte rikigt som jag ska dit. Eftersom jag har inte ens packat eller något, men planet går ju tio över åtta imorgon på kvällen så jag hinner efter att jag har kommit hem från skolan. Jag skulle nog helst vilja vara hemma från skolan men jag känner att jag måste gå dit och hämta massa läxor och andra stuffs! Vi ska åka vid halv sex hemifrån. Åhh jag är så nervös, för jag är ju så flygrädd. Massa bror Ulf kommer och hämtar oss och vis ska sova hos Ulf &Gunilla en natt, för det blir så sent att åka från skellefteå till piteå eftersom flygresan tar ca en timme och det tar lit emer än en timme från skellefteå till piteå. lite jobbigt, men aja.. Sen hoppas jag verkligen att Ulf stjussar oss till Piteå dagen efter, jag orkar verkligen verkligen inte åka bussen från skellefteå till piteå sen bussen från piteå till hortlax. Då skulle jag döö, eller nej klart jag inte skulle jag har ju min MP3 som jag måste ladda in nya låtar på.. Men aja, jag ser i alla fall fram imot dem här veckan, kul att träffa släkt och kusiner och för att inte glömma MORMOR!! Det här kanske blir min sista bloggning på en vecka, men jag kanske hinner skriva lite kort imorgon. =)

Men nej nu är jag trött i fingrarna.

ha en bra vecka.

/ Julia

lista lista, inte likt mig men jag har lust!

Dagens låt: Pink - Dear Mr. President
Dagens frisyr: Utsläppt, lockigt.
Dagens smink: Inget, har ju bara lekt med Foppa! ;)
Dagens händelse: Att vara med Foppa
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Jag tar samma som Emma. SOMMAR!!!
Dagens saknad: Sommarn, igen?!
Dagens drog: Foppa
Dagens tråkigaste: Foppa
Dagens finaste: INTE FOPPA!
Dagens måste: Gå ut med Molly.
Dagens dricka: Julmust.
Dagens köp: Godis
Dagens mat: Foppa
Dagens sjuka: Är lite cp, eftersom jag är med Foppa.
Dagens kärlek: MOLLY & FOPPA! <3
Dagens mående: Fett trött!

Jag är med Rebecca, så listan är inte så seriös.

Melodifestivalen var kul, för jag och Foppa dansade!

nu ska vi ut med mollypocket!

/ Julia

3 Februari.

gårkvällen var väl helt okej om man säger så. Lite till och från, iblad skit kul och ibland sov man! hahaha. Felicia är så söt, hon vart så himmlans söt i sin lugg :D puss pårheeej...;) tack för igår brudar!

somnade vid halv fem, fem och vaknde halv tio :O jag var skit trött. jag som alltid brukar vara så morgonpigg var trött :O Sen kom Cornelias pappa och hämtade oss halv elva eller typ kvart i elva, sen tittade jag på film och sedan loggade jag in på datorn. Efter ett tag så åkte mina föräldrar på middag hos några i stockholm. Så rebecca kom till mig och vi tittade på onsdags avsnittet, alltså OC. Sen bestämmde vi att vi skulle gå ner till centrum och köpa mat, men på vägen kom vi på att vi inte ville det och så köpte vi bara godis. Sen när vi kom hem så lagande vi middag och satt och snakade längemed Elin. Nu har hon precis åkt så nu är vi hemma själva :D:D Vi ska typ ta det lungt och äta vårat godis :D titta på melodifestivalen (A) 

Imorgon är det packa hela dagen som gäller. På måndag ska jag till skolan och typ få massa läxor, JOBBIGT. Men ändå fun :D Jag älskar läxor! haha. Eller inte... menmen.

menmen, vi ska titta på melodifestivalen nu..

.. / Julia

2 Februari.

sjuk idag igen. Kunde inte alls sova idag på morgonen. jobbigt. Gick upp vid halv nio och åt frulle. Sen bestämmde jag mig för att baka bullar. Det är värsta tidsfördrivet. Vanligtvis brukar jag tycka att det är mysigt att baka, men nu blev det lite jobbigt, bullar tar så långt tid. Men det var värt besväret, gud så goda dom blev :D Sen efter bullarna bakade jag semmelbullar. Först trodde jag att dom skulle bli helst misslyckade men sen efter ett tag så jäste dom på bra :) Åh det luktar så gott, bullar i hela huset :D mumsssi! Nyss dammmsög jag hela övervången, känner mig rikigt dukitg idag. Men jag är fortfarande sådär hängig. Men det struntar jag i, för ikväll blir det party. Hoppas verkligen att jag inte får feber eftersom jag ska till norrland på måndag! Men igår när jag tog feber så hade jag ingen! Jag har fortfarande inte orkat hoppa in i duschen än. Ska nog ta och göra det snart.. Jag vet inte alls vilken tid vi ska komma till Felicia, jag tror jag skulle komma lite tidigare till henne och hjälpa till med maten och så. Men jag får se hur det blir med det. Om jag hinner så gör jag det såklart! Jag har i alla fall en ny klänning från indiska som jag ska ha på mig, jag är nöjd med den! ;)

neeej, nu ska jag duscha. Jag skriver mer imorgon :D

Här får ni se mina fina bullar och min fina hund! <3 

101351-144101351-143

/ Julia


And if you knew have much this moment meens to me, and how long I wated for my turn. And if you knew have happy you are make me, I never thought  that I love anyone so much.     ♥

1 Februari.

dagen började med att jag vaknade och mådde inte alls bra. Hade ont i magen och lite överallt känndes det som. Mamma ringde och sjukanmälde mig. Sen så var visst Lisa också sjuk idag så jag ringde till Rebecca och sa att jag och lisa inte skulle till skulle till skolan. Sen kåg jag kvar i sägen till ungefär kvart över tio. Gick upp och åt frulle och kännde mig lite bättre sen. Sen satte jag på filmen enough gammal men faktiskt väldigt bra! Efter det duschade jag och klädde på mig. Sen åkte mamma och jag till centrum och hyrde Beck-Gamen den var inte så jätte bra.. Sen åt jag middag. Efter så tittade jag på hur man blir av med en kille på 10 dagar alltså undra hur många gånger jag har sett den filmen, kan alla repliker. Och ååh, jag tröttnar aldirg. Sen gick precis Cornelia hon kom till mig och hämtade en sak och vi satt och pratade, trevligt trevligt!

Imorgon ska jag inte heller till skolan, jag ska vila upp mig för kvällen då det blir partyyyy hemma hos Felicia! ;D längtar längtar.. :D:D:D

nej nu har jag inte så mycket mer att skriva..

/ Julia =)

RSS 2.0