Idag är det överskattade nyårsafton

Bara för dig Paulina! Haha.

Hahahaha



In your face

A day to remember

GOD JUL!

You will always live in me


Change

Imorgon är det julafton. Igen. Det var ju nyss julafton. Var på stan typ tio minuter idag. Haha! Det var sjukt mycket folk så det kanske var bra att jag inte stannade så länge annars hade jag ju fått panik. Idag bytte jag och Rebecca julklappar, fast vi ska inte öppna dem fören imorgon. Är väldigt nyfiken, fast jag är nyfiken på alla mina klappar. Elin har skrivit rimm på sina klappar också, tjuvläste lite idag men jag förstod verkligen ingenting. Så spännande så. Snart är det nyårsafton också. Nytt år nya möjligheter. Låter soft.

Saknar dig Paulina. Vi är så lika. Tur att jag har dig! God jul.

No Man

Filmen som vi såg hette Yes Man. Sämsta filmen jag sätt! Fyfan vad dålig...

..Djävulen bär Prada är däremot en riktigt bra film och ska ses nu.

Give a little bit


Haha. Nu ska jag, Johanna och Marina på bio. Bilden är på mig och Marina för er som inte vet det. Jag kommer inte ihåg vad filmen vi skulle se hette. Jag älskar Heron City!

You gon reach the sky


Fallen Angel

Om två dagar är det julafton. skönt att få det över. Haha! Efter julafton är det så mycket rea på alla affärer och det kommer dröja så jävla länge innan det kommer in fina kläder igen och det är så tråkigt tycker jag. På måndag ska jag och Rebecca till Stockholm och jag längtar verkligen, det var så jävla länge sedan jag var där. Nu lyssnar jag på Chris Brown. Han är verkligen bäst, den bästa. Snart får jag höra honom live! Beyonce spelar i Globen den 13 Maj, ses där Knowles.


Whatever you need

Jag älskar tatueringar. Speciellt tatueringar som betyder något. Finns det något finare att märka sig för livet på grund av någon människa eller något man älskar så mycket? Nej. Jag längtar så jävla mycket tills jag blir arton och kan tatuera mig så mycket jag vill. Jag älskar min tatuering som jag har. Så fin!

Hahaha, tråkigt

Har inte uppdaterat på ganska länge. Nu har jag i alla fall jullov vilket är så himla skönt. På julavslutningen var jag och tjejerna i klassen ute och åt och det var riktigt mysigt och gott! Sen åkte jag hem och sov hos Rebecca. Dagen efter följde jag med till min gamla skola och tittade på deras julavslutning, mysigt. På kvällen var jag på julbord på mammas jobb, det var rikigt mysigt och gott. Igår var jag och Rebecca i stan, vi tittade på Idolerna som var där. Sen gick vi till Angelica och Rebecca gjorde ljusa slingor i håret. Sen åkte vi hem. Vid sextiden kom family Forsbergs till oss, de var bjudna på middag här. Mysigt. Sen efter middagen gick jag och Rebcecca hem till henne och efter ett tag kom Elin och hämtade oss och körde oss till Mange, där var det födelsedgasfest. Det var skit kul. Vi var inte där så länge utan vi gick till Statoil istället. Efter det gick vi till Appel som hade fest. Vi stannade typ tio minuter. Sen gick vi hem i regnet.

Nu sitter jag och slår in julklappar. Mysigt. Jag lyssnar även på Markoolio. Hur bra är inte han? Jag kan inte förstå att det är julafton om tre dagar. Det är verkligen sjukt. Idag är det underbart väder, sol och kallt. Jag, Rebecca och Julia skulle egentligen äta på Goggos idag men jagska till farmor och farfar. Fan vad tråkigt. Men men... Efter farmor och farfar ska jag och Rebecca titta på Heartbreak Hotel, det är riktigt bra!

Turkiet om 211 dagar

Ingen kan förstå hur mycket jag och Rebecca vill till Turkiet. Ingen kan förstå hur underbart vi har det när vi är i Turkiet. Ingen kan förstå hur mycket vi älskar VÅRA turkar. Ingen förstår någonting förutom Rebecca. Hon är det bästa som har hänt mig.

Jag och Rebecca. Bästa vänner livet ut!

Så jävla fint och underbart.

Bästa hotellet.

 

 

Linser

Vad trevligt med ett par linser alldeles gratis. Superkul!
http://www.fargadelinser.com

Världens sötaste kille


Grattis på födelsedagen!

Alltid

Jag är så trött på att alltid känna mig ivägen. När jag ska gå till hårfrissan känner jag mig ivägen, de är alltid två som håller på med mitt hår och de står och gnäller om hur tjockt det är. Är det mitt fel? Det är inte mitt fel att jag har ljockt hår, så jag klippa en kort frisyr bara för att det ska bli lättare att kamma ut för frisörerna? Nej. Det är inte mitt fel att jag måste åka tåg till skolan och anpassa mig efter tiderna? Det är inte mitt fel att sista tåget hem går fem över tio. Varför kan inte alla bara sluta gnälla och tänka lite? Det gör mig så arg. Jag känner mig alltid ivägen, alltid. Man kan ju offra sig lite om det blir problem och inte se så tätt.

Paulina min vän


Sååå vacker


Britney är min absoluta favorit

She´s the man

Idag efter skolan gick jag och min lilla sötnos på stan. Nu har jag köpt klart alla julklappar och det känns jätte skönt. Ikväll har inte mamma och pappa varit hemma så jag och Elin åt en mysigt middag. Efter middagen kom Rebecca, Julia, Erika, Felicia och Camilla hit och vi tittade på Idol. Kevin vann och jag tyckte båda var lika bra så det var bra att han vann men jag tycker ändå så synd om Alice för hon är så sjukt söt.

Nu kom mamma och pappa hem.... Haha!


Lucia

Idag var jag på Luciatåg på min älskade gamla skola. Erika var Lucia och var hur fin som helst. Johanna var första tärna och var jätte söt. Och Rebecca var andra tärna och var det vackraste någonsin. Idag börjar jag skolan 13:20. Segt.




Stärngossen, första tärnan, Lucian och andra tärnan.


Så himla vacker

Kärlek


Ikväll har jag och Rebecca varit i Södertälje på tomtenatta. Då har alla affärer öppet till nio och det är mycket julstämmning överallt. Vi åt även middag på Nancy´s med Julia och Camilla, supergott! R är bäst, love her.

Tiden går fort

217 dagar till Turkiet.

Finaste Lindsay





Sexigt


Are you ready for love?

Been Thinking About This All Damn Day
And I Can't Wait to See Yah Face
My Hands Are Dying to Touch You
I aint Got the Patients To Wait
And I Thinks Time That I Lose Control, Lose Control
And In My Mind I'm Sexual, Sexual

Girl Are You Ready, Are You Ready For Love
Girl Are You Ready, Are You Ready For Us
Girl Are You Ready, Are You Ready For Love
Girl Are You Ready, to Glow in The Dark

Oh No No No, Its Okay To Scream
And If You Need To Take A Second To Breathe
Hey There It Is, i Can Feel Your Legs Tremblin
You Feel The Sweat Dripin From My Chest
And Then You Like oh Oh oh Babi dont Stop
Then I Be Like No I Wont Ima Take To The Top

Girl Are You Ready, Are You Ready For Love
Girl Are You Ready, Are You Ready For Us
Girl Are You Ready, Are You Ready For Love
Girl Are You Ready, to Glow in The Dark

Collide

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag går i skolan, pluggar, jobbar och är med mina kompisar ibland. Jag skulle nog vilja gå i nian om jag fick bestämma. Det var mycket bättre. Äsch. På fredag ska jag och Lisa till Turingeskolan och titta på Lucian, Erika är Lucia, och Rebecca är andra tärna. Det får man ju inte missa. Jag ser verkligen framemot att komma till skolan. Jag ska dit nästa fredag också på deras julavslutning eftersom jag redan slutat då. Förstår ni vad skönt med jullov, helt sjukt. Idag får jag lön. Yeyeye, cashen rullar in. Som ni förstår är jag hemma från skolan idag. Jag orkar inte gå i skolan längre. Jag orkar inte åka det där förbannade tåget som aldrig passar tiderna. 2 ½ år kvar. Bara. Fyfan!

I miss you babe



Molly är världens bästa

Jag vill ha kul

Jag hatar att stressa, varför stressar jag hela tiden då?
Därför att jag är så jävla trött så jag orkar inte.
Usch, vad jag stör mig på allting nu. Trött.

Min bästaste vän

Du är allt Rebecca.
Jag älskar dig.

RSS 2.0