varldens basta turkiet

nu ar vı turkiet. sa javla harlıgt. jag vıll aldrıg aka hem. det har ar det underbaraste ı hela mıtt lıv. den har datan ar dum ı huvet sa det blır som det blır det sıtter ju javla andra tecken överallt.... aaaaah

i fredags var det skummmmdıscoooooo pa alremu. FYFAn vad kul. nej det var ju ınte sa kul, det var ju tur tur. aa de ar ofta


Dıego
Shamo
Nebbı
Fazal
Celal
Orhan
MR. Bean
Sali


upp och hoppa skkka rumpan

mvh, varldens lycklıgaste Julia

åh

6 dagar till Tukiet.    ♥

7 Juli.

Hej igen.

Det var ett tag sen jag skrev på grund av lite olika omständigheter. Jag kommer inte kunna skriva nu heller på ett tag men jag är tillbaka så fort som möjligt.

Idag åt Rebecca hos oss, sen efter ett tag när vi hade pratat lite så gick jag, rebecca, mamma och pappa till Rebeccas familj. Vi har suttit och pratat om turkiet och mamma, pappa och elin ska också med till turkiet nu. Jag måste säga att jag ser fram emot det. Anette var här nyss och bokade, jag och Rebecca skulle gå hem till mig och titta resor eftersom rebeccas och deras dator inte funkade så sprang Anette hit och bokade nyss eftersom vi inte riktigt visste hur man gjort. hihihi, kul! Men dom ska bara vara där en vecka! :p

ha det underbart..

skriver nog innan turkiet.

/ Julia

Kärlekstunneln

image316
Du är kärlek Rebecca, jag älskar dig!  ♥

3 Juli.

Igår var det en underbar dag på grönalund. Jag och Rebecca skulle tagit halv två tåget upp, men eftersom jag hade tittat fel så fick vi stå och vänta en timme vid tåget och istället ta halv tre tåget. haha! När vi stod och väntade kom Marike & Corddan som skulle ta samma tåg, så då fick vi lite sällis. Trevligt. haha, när jag skulle köpa åkaband så var det en tjej som satt där, och när hon skulle sätta på åkbandet sa hon helt allvarligt "upp med höger foten" jag: va? Hon sa: Ja, höger fot? Jag: Va, jag fattar inte. Hon: haha, jag skojade bara, med det hade sätt väldigt roligt ut. Ja, så det var ju lite kul! =) Sen åkte vi och åkte. Folket på grönalund är antingen MEGA fjortisar eller normala människor. Gud, vilka människor det finns säger jag bara! Vi tod tio tåget hem och jag kom hem runt kvart i elva! Trevlig dag hade jag i alla fall. Ni kan se bilder hos Rebecca.

Idag skulle jag ha åkt till Stockholm med Lisa. Men eftersom jag hade ett ganska stort bråk med min KÄRA mor på morgonen så fick jag inte åka.................. Jag är så jävla arg alltså! Jag och Lisa kommer inte ses på en hel jävla månad. Lisa ska åka till Kina på söndag, och hon har planerat att göra massa saker varje dag fram tills dess. Och sen kommer hon hem den 24: e och då är ju jag i Tukiet och jag kommer ju inte hem fören den 1:a Augusti! Tack så jävla mycket för det mamma OCH pappa! Kommer sakna dig så grymt mycket Lisa!

Jag ska väl sitta hemma och dö idag. OM jag möjligtvis inte får gå ut och sova hos Lisa. Vilket jag hoppas på. Åh, jag vill hinna vara med henne mer innan vi inte ses!

Skönt att det inte regnar idag, vilket jag trodde eftersom mamma hade sagt det.

Nu ska jag göra nåt annat.

ha en bra dag

/ Julia

2 Juli.

Det är sjukt, det är andra Juli. Det är sommar! + att 2 Juli betyder 16 dagar till Turkiet!

igår hann jag inte blogga. Jag var på inflyttningsmiddag hos farmor och farfar! Det var jätte trevligt. Kusin Nino, Jenny & Stefan var också där, Nino är världens sötaste! När vi kom hem så stannade vi på videon och hyrde film, jag skulle ha hyrt Rosa The Movie med alla filmerna var uthyrda, så istället hyrde jag Honey. Jag ringde Rebecca eftersom det var vi som skulle titta på filmen. Hon kom till mig och vi glodde.. Gud, jag är helt kär, det MÅSTE vara världens bästa film. Jag har sett den typ 3 eller 4 gånger nu. Jag är kär! Efter filmen gick vi till Cornelia, eller vi åkte till Cornelia :D hahaha. Mysigt hade vi! Tycker jag i alla fall.

Usch, den här natten var hemsk! Jag kom hem från Cornelia vid halv tolv. Då tittade jag på Honey en gång till. Filmen var klar vid halv två. Jag skulle försöka somna, nehedu. Jag har legat vaken hela jävla natten. Det är sant, jag kanske har sovit MAX en timme inte ens det. Vid klockan sju gav jag upp, pappa åkte till jobbet så jag gick in till mamma och tittade på TV. Den värsta av allt är, jag är inte ens LITE trött! Hemska natt!

Idag ska jag till Grönalund med Rebecca. Det finns inget jag älskar så mycket som just Grönalund. Det måste vara det bästa som finns, själva känslan av att gå där. Åh, helt maravilloso. Tack och lov är det fint väder idag, det kanske är dax att det sköna vädret kommer tillbaka? btw, ska det regna imorgon! :/


Nej nu ska jag äta frukost innan jag dör av hunger!

ha en bra dag

/ Julia

I believe I will, I believe I can, I believe that all my dreams complate. 

RSS 2.0