Don't be so paranoid


Runaway


45 dagar!

To de!


Nice to meet you anyway

Nu är jag klar med den ena uppgiften. Det känns sådär, jag vet inte riktigt om jag gör rätt eller fel. Men själva uppgiften är i alla fall bra enligt mig. Egentligen är det inte så tråkigt att skriva uppsatser, det är rätt intressant. Det är bara det att det låter så jävla tråkigt och att det har med skolan att göra. Nu vill jag hitta någon att äta till lunch men jag har ingen fantasi.

No at all

Fan vad skönt det är med nyfärgat hår. Nu ligger jag här i sängen och ska skriva två samhällskunskapsuppgifer annars kommer jag få IG. Och det har jag ingen lust med. Mina betyg är verkligen piss dåliga, vad kan detta bero på? Vem vet?


What du you feel?

Idag ska jag äntligen färga bort min utväxt, det är inte bara jag som är glad över det, utan Frida också! Haha. Nu får hon som hon vill, den lilla skiten. Nej, nu ska jag åka!

I'm tired of this

Every time I think of you,
I always catch my breath
I'm still standing here, and you're miles away
And I wonder why you left
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight

What a feeling

Nej nej nej

There are no tears here left to dry

Just dance

Jag har inte riktigt orkat uppdatera. Har mått lite si sådär. Förra veckan var det långhelg vilket var hur skönt som helst. Jag gjorde inget speciellt. Nu är det tisdag. Om en vecka och tre dagar slutar jag skolan. Som jag längtat. Men nu när vi snart är där känns det jätte sorligt. Jag kommer aldrig hinna träffa mina klasskompisar på sommarlovet! Det känns som om vi kommer glida ifrån varandra så himla mycket. Men det ska ändå bli skönt att ägna mycket tid till vännerna här hemma. Nästa torsdag tar min syster studenten också, helt sjukt. Då blir det storkalas. Det ska bli så kul! Idag är jag hemma och är sjukt vilket är tråkigt. Det är ju så fint väder. Jag lär vara hemma veckan ut.

Grönt är skönt!!

Idag har varit en bra dag. När jag kom till skolan hade jag seminarium. Jag tror det gick bra för mig, eller jag hoppas det. Sen hade vi en skön dag, men inga seriösa lektioner. Klockan ett hade jag naturkunskapsprov. Jag hade verkligen inte pluggat någonting, men förvånad som jag blev fick jag 21/29. Är rätt stolt över mig själv. Efter skolan gick jag hem med Paulina och var med henne i ungefär två timmar, sen kom jag hem vid fem. Och resten av kvällen har jag tillbringat med Rebecca, och Cornelia ett tag. Vi cyklade ner och köpte lite snarre. Skönt att slippa skolan torsdag/fredag nu!!! Jag älskar sånna här ledigheter. Lovley!


EB

Vad fint Desperate Housewives var ikväll.

Fy bubblan


Nej nej nej nej

Jag förstår verkligen inte hur människor i våran ålder orkar binda sig. Hur orkar man bli kär? Jag skulle aldrig orka ha ett förhållande. Jag är 17 år, vad vet jag om kärlek? Ingenting.. Visst att det kan vara underbart och allt, men hur orkar man rätta sig efter någon annan när man är så ung? Kommer aldrig förstå vad det fina med ett förhållande är.

You you you you
Sol? Värme?

Det har varit så jävla skönt att vara ledig idag.. Åh! Jag har gjort massa spellistor på spotify och städat mitt rum. Sen vid halv tre åkte jag och mamma till stan, tittade lite. Sen vid fyra mötte vi pappa och gick till körskolan, vi gick på såndär handledarkurs. Det var mycket intressant tycker jag. Inte alls tröttsamt som många tycker! Imorgon kommer bli en jobbig dag, ett prov och en redovisning. Om två veckor och tre dagar slipper jag åka tåget till vackra Eskilstuna! Fy bubblan så skönt!

LEDIG IMORGON

Det hjärta som brinner, det brinner.
De tårar som rinner, de rinner.

Så jävla grymmmm

CAMILLA


Åh

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3KSDD88TRML4KGFP
Någon som har lite pengar över?

Roligt

Alla barnen gillar elektronik, förutom Abel, för det var han som var kabeln.

Måste vara säker

Jaha. Nu är helgen slut. Den har varit bra. Jag är så arg. Jag och Elin var på affären och köpte masssssa godsaker, men när jag kom hem belv jag så besviken. Jag ville inte ha något bara för att jag var besviken på den där jävla ben & jerry's galssen igen. Åh. Från och med nu ska jag aldirg testa en ny sort, jag ska köra på dom som jag vet säkert är goda.

Det underbaraste som finns
Frukt med passion

Vilken bra dag det har varit idag. Jag har känt mig glad. Jag klarade det avgörande provet i samhällskunskapen, det fick mig att sätta klackarna i taket. Jag blev så stolt och glad. Sen sa även min syslöjdslärare att jag kommer få MVG i slutbetyg. Hur najs som helst.

För ett tag sen åt jag passionsfrukt, ärligt talat. Hur gott är inte det? Det är sjukt gott. Och nu sitter jag och äter iskall annans som också är sjukt god. Jag älskar frukt.

Ingen förstår hur mycket jag vill ha sommar. Värme. Sommaren 09 kommer verkligen bli så jävla underbar, jag känner det på mig. Åh, jag hoppas att det blir så också. Fan!! Jag är taggad. Taggad för en underbar sommar med underbara vänner, nya som gamla.


Här ser ni mitt fina armband jag har gjort i slöjden! Kanske var därför jag fick MVG!!?

Don't go

Egentligen är det rätt konstigt att man bloggar. Jag har ju ingen aning om vem som läser min blogg. Det är ju sjukt! En till sak som är sjukt är att jag sitter med den här jävla datorn i knät när jag egentligen ska plugga .Men innan jag tar mig i kragen måste jag duscha.

Sen vill jag även säga att jag har köpt en ny sak och fått en ny sak idag.
Min mamma är bäst, hon är den bästa mamman som finns. Tycker jag.

Jag älskar Paulina!

Before it's to late

Jaha. Nu sitter jag här i min säng, trött och uttråkad. Jag har tråkigt. Lyssnar på The Script, dom är faktiskt väldigt bra. Skolan idag var trevlig. På morgonen hade vi två nationella prov i engelska. Det gick bra för mig tror jag. Jag tyckte faktiskt inte alls att det var så svårt. Egentligen ska jag ju inte säga någonting innan jag får mitt resultat, men det är så det känns, att det gick bra. Efter allt det hade vi lunch och efter lunchen var det dax för ett till prov. Mutliga i engelska. Jag kan bara säga, haha. Nej men det gick helt okej, men fan inte mer än okej. Okej. Nog om skolan. Vad har hänt med vädret? Det är ju sjukt tråkigt nu, jag vill ha sol och 20+ grader. Åh.. Nu är skolan snart slut. Bästa året någonsin. Verkligen. Love my class.

Jag har köpt nya kläder

Riktiga vänner kan man vara med utan att umgås.

Trying


Jag vill ha sånna här skor!


Lycka

Jag känner att skolan är väldigt jobbig just nu. Men men. HALLÅ????? Vi slutar om 4 veckor och 4 dagar. Det är sinnessjukt. Det här skolåret har varit helt fantastiskt. Jag har verkligen fått vänner för livet. Jag älskar dom verkligen! Alltning annat förutom själva skolan är väldigt bra. Jag känner mig glad. Jag vill bara sitta och le och skratta, jag vill skrika ut min lycka i någons fejs. Men så fort jag tänker på provet imorgon blir jag stressad. Nu MÅSTE jag öppna den här fula sammhällskunskapsboken som ligger bredvid mig. Kom igen Jullan, det är bara fyra veckor kvar. SEN ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ingen fattar vilken bra sommar jag kommer ha, ingen fattar fan. Juste, måste bara säga att valborg var typ överlyckat. Det var så lyckat att ingen fattar. Sådeså.

Vem orkar vara kär? Det är ju fint väder.

RSS 2.0