Snart!!!!!!!

Om ungefär 45 minuter kommer Forsberg's och hämtar mig. Den här resan kommer bli sjuk, sjuk sjuk. Jag ska ha så jävla kul att ingen fattar, plus att jag åker med världens bästa bästa bästa vän. Kommer sakna min familj och mina vänner. Hoppas alla kommer ha det lika bra som mig och Rebecca. Ha ha. Jag är så gladd!!!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TURKIET HERE WE COME.
Två veckor, i paradiset. Världsklass.

Hejdå, love love love!!!

JA JA JA JA JA JA JA

TURKIET IDAG!!!!!

Britney är bäst

Igår packade jag hela dagen som sagt. Jag var avundsjuk på Rebecca för att hon skulle få gå på Brittans konsert och inte jag, hennes farbror hade nio fribiljetter. Men när vi sitter och äter ringer Rebecca mig och säger att jag kunde gå på Britney, att det fanns en biljett över!!! Jag blir hela jävla galen och kutar upp på mitt rum och klär på mig fort som fan. (Jag satt i min sovtröja och ett par cykelbyxor.) Jag tar med mig smink och hinner inte ens knäppa skorna, hoppar in i bilen och pappa kör mig till södertälje och där dom stod och väntade på att jag skulle komma. Jag hade även med mig min tallrik i bilen, haha! Vi kom till Globen rätt mycket innan, men det var nice. Det var två olika DJ's och dom var skit bra. Sen kom finaste Britney. Konserten var verkligen skit bra men det var lite typ jobbigt att det var så mycket circus, hela tiden. Man satt och tittade bara istället för att jubla!! Men det var skit häftigt och Brittan är den coolaste i världen.


Uptown girl

Jag har packat hela morgonen. Jag har panik, väskan är för liten! Det här året har jag fan inte med mig för mycket kläder men det är så mycket andra saker utöver kläder och skor och sånt jag måste ha med mig eftersom jag åker utan min familj som brukar ha dom tråkiga sakerna i sina bags. Men, Rebecca har erbjudit sig att ta lite av mina saker annars kommer det inte funka, har till och med ett par pumps i mitt handbagage. Jaja, det löser väl sig anatar jag. Men mamma är inte hemma och jag behöver ju hjälpa. Men det är ändå rätt soft att vara hemma själv, för då kan jag lyssna på bästa Westlife på högsta volym.

Jag och mamma pratade i telefon:
Mamma - "Vad betyder låg energinivå?"

Nej, nu vill grisen ut och kissa.

Mösigt

SNART

Igår var vi hos Johanna och grillade och mös. Skit trevligt. Jag älskar att ha sommarlov på riktigt även om det känns som att jag har försovit mig och borde gå till jobbet, men aldrig. Jag är ledig. Och idag ska jag till stan och köpta det sista inför resan, för på onsdag klockan 17:20 lyfter vårt plan till Turkiet. AAAH!!!

Paulina den FINA


Den sötaste någonsin!

I hope you know

Helgen har varit mer än underbar. Jag har haft svinkul verkligen! Nu har jag redan jobabt två dagar på min sista arbetsvecka vilket är sjukt skönt att det är så få dagar kvar. Men jag kommer sakna Malin jäääättte mycket för nu har vi kommit varandra rätt nära och jag gillar att träffa henne varje dag. Men vi får väl helt enkelt träffas efter vi jobbat klart, eller det måste vi. På onsdag åker vi till turkiet. Så jävla skönt. På lördag ska jag till stan och shoppppa massa massa saker, jag blir tokig snart för att det var så länge sedan jag köpte något. Ska bli sååå kul och jag ser verkligen fram emot det. Jag tycker att vissa saker är så fula med livet. Man lever bara en gång, och därför kanske man inte ska tänka så mycket som jag gör? Jag menar inte att jag tänker igenom varenda liten detalj jag gör, men jag tänker alltid på hur allting kan sluta, eller hur det kommer gå. Det är rätt jobbigt. Jag är rädd för saker hela tiden för att jag vet att något kan hända. Men å andra sidan, hur ofta händer sakerna jag tänker ska hända? Aldrig. Men jag är en typiskt människa som har otur. Jag träffar människor jag verkligen inte vill träffa vid helt fel tillfälle, jag gör saker som jag verkligen inte borde göra, osv. Jag brukar säga att jag bara ska sitta hemma och titta in i väggen för att slippa allt pinsamt. Och nu, nu har en av mina kompisar gjort en sak som hon verkligen inte skulle ha gjort. Jag skulle gjort den istället. Jag är så ledsen. Fast det vet ju inte hon. Det är bara tre nissar som vet vad/vem jag syftar på, och låt det förbli så. Jag har hittat en kille, en kille som skulle kunna vara den ända som jag någonsin skulle/vilja ha ett förhållande med. Och jag är ledsen för att min kompis gjorde det och inte jag, så jävla ledsen. Och besatt är jag också.

Always


Gillas stört mycket

HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obsessed

Det blev inge badande idag. Men vi åt vid vattnet och det var "mysigt" om man bortser från en människa. Malin kanske fattar!!!??!?!?! Jag vill gå ut. Nu ska jag gå ut.

Jag fick jobb på Arvika, själv?

Obsessed

Två veckor!

Min & Malins kompis


RSS 2.0