Thihi

Paulina är bäst & finast. Everything I need.

Inte nu.

Jag önskar verkligen att jag kunde sjunga. Jag önskar att jag kunde sjunga så bra att allt runt omkring mig bara stannade! Jag beundrar människor som kan sjunga.

Varför har jag alltid så ont i magen när jag ska sova?

Heartbreak

Jag mår så jävla dåligt. Jag förstår inte hur alla alltid kan se saker bara från en persons sida när det är två som bråkar. Jag kommer aldrig förstå hur man kan lägga sig i utan att veta vad som egentligen händer. Vad är meningen med att skriva ut på bilddagboken och bloggen om hur dåligt man mår, om hur mycket man hatar en person? Det finns ingen mening med det, men det skiter jag i. Det finns ingen som är som mig, det finns INGEN som kan förstå mig. Jag önskar verkligen att någon var som mig och kunde avsluta mina meningar, någon som tänker som mig och som tycker som mig. Jag är så trött på allting för tillfället. Jag är så jävla trött. Varför kan ingen förstå? Den ändå som kan förstå mig riktigt bra är Marina. Jag är så jävla ledsen, och rädd. Varje dag. Varje dag är jag rädd att någonting nytt ska hända. Men nej, det är ju alltid jag som är den onda personen som VILL bråka. Att man ens kan säga så? Nej usch. Den här kvällen har varit bra fram tills jag gick hem med en viss person som gjorde mig så jävla ledsen. Det känns som om jag har en kniv rakt in i hjärtat. Jag är så sårad. Fyfan!

Maskerad

Ikväll ska vi på tjejmiddag hos Felicia som fyller år om en vecka. Det ska bli himla roligt. Även om jag är lite trött och väldigt hungrig. BÄST FÖR DIG ATT DET ÄR GOD MT FELICIA! Jaja. Nu kanske jag ska börja fixa mig. Det är maskerad tema och jag ska bara ha på mig en mask över ansiktet.

Puss!

Åhhhhh


DET ÄR DU OCH JAG CHRIS

Det är helt jävla sjuk. Jag har aldrig gjort något bättre i hela mitt liv. Chris Brown är den bästa som finns. Han är det snyggaste och det sexigaste som finns. Igår var jag helt död. Igår var den bästa ikvällen i hela mitt liv. Jag och Rebecca hade jätte jätte bra platser. Crossfire var förband och redan då stod alla på sittplatserna upp. Jag stod upp hela konserten och var helt svettig. Dans dans dans. Jag är helt uppspelt, fast det är en ny dag. Han var såååå bra. Det finns inga ord!!! Jag är helt död, jag vill ha honom så sjukt mycket. Han var så himla söt och charmig. ÅÅÅH. Amen i alla fall, det var som en liten platta nedanför läktaren och helt plötsligt så står Chris där på typ 30 meter ifrån mig uppe i luften. OCH TAR AV SIG LINNET OCH DANSAR HUR SEXIGT SOM HELST. Då trodde jag att jag skulle börja gråta. Jag har filmat massa klipp, men det är något konstigt, det går inte att lägga in på youtube, ska försöka lite senare. Åhhh. Ajaa, nu ska jag äta frukost. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa och krama och hålla om Chris Brown. JAG ÄR KÄR! Vad ska jag ta mig till? Åh. Min Chris Brown. HJÄLP!!

Jag och Rebecca träffade Johanna och Emma där

Emma och jag

Partypeople

Just dance

Tack Chris Brown för världens bästa kväll!

Äntligen

Chris Brown ikväll. Kommer bli grymt!!!

Games

Jag var även med Elin och hennes kompisar och spelade Alias. Jättekul spel.


Kissibajset

Idag har jag absolut inte gjort ett skit. Jag har legat och tittat på Let's Dance reprisen och sen på One Tree Hill resten av dagen. Jag, Elin och mamma åkte till centrum också. Vi köpte två färdiga godispåsar. När vi kom hem delade Elin upp dom så vi fick exakt lika mycket godis och exakt lite dana färger, gulligt tycker jag. Känns precis som när man var liten. Nu kanske jag ska duscha. Sen ska jag gå och lägga mig, imorgon ska man tillbaka till helvetttet igen!!!

Haha

Igår var vi ju som sagt hos Madeleine på tjejmiddag. Det var verkligen trevligt! Tack för det Madde. Jag har fått en ny dator. Titta. Jag är hur nöjd som helst! Hahaha.


Gud vad töntigt.

Nu har jag damp. Katrin Zytomierska och Carolina Gynning bråkar ju över internet med Blondinbella. Det här är det töntigaste jag har varit med om. Nu har jag ändrat mig. Jag tar tillbaka allt jag skrev om Isabella. Hon är vettig och smart. Katrin och Carolina är närmare 30 årsåldern och jag förstår inte hur de kan hålla på och vara så otroligt barnsliga bara för att Isabella tar dom som exempel. Jag har bara lust att gå emellan och skrika på Katrin och Carolina. Fyfan. Jag tar även tillbaka att Gynning är snygg. Fan vad arg jag är nu. Nu ska jag radera bilden på henne.
http://www.finest.se/katrinSchulman
http://stureplan.se/frame.php?main=/
http://blondinbella.se/
Dessutom har jag aldrig gillat Katrin. Hon är rakt på sak och jag gillar inte sånna människor. Det är inte alltid rätt att säga vad man tycker och tänker om allting hela tiden. Ibland kan man hallå in sina åsikter, speciellt när hon är så ful också.

Elins födelsedag

Idag fyller som sagt min syster 19 år! Det är ju sjukt. Helt sjukt. Den här morgonen har varit väldigt bra. Jag har hjälpt Elin med lite saker till kvällen eftersom hon ska ha tjejmiddag ikväll. Vi har även dansat en massa till superbra 80-tals låtar. Klockan två kommer släkt och vänner på fika. Ikväll eftersom man inte får vara hemma ska jag på tjejmiddag hos Madeleine som fyllde år igår, grattis till dig och bebbo! Ha en bra dag! Grattis igen sistra mi. Hoppas du får en bra dag med dina fina gifts and nice friends.


Grattis!

Idag fyller ju även Elin år. Min älskade syster. Men jag tror jag återkommer mer om det när det är en ny dag på riktigt, det vill säga när natten är över. Nu ska jag titta på One Tree Hill. Godnatt!

Mates


Love to you guys

I'm not crazy

Mina naglar är en stor katastrof. Eftersom jag målar naglarna så ofta och tar bort nagellacket med stark aciton väldigt ofta förstörs dom otroligt mycket. Jag måste ta en pause från allt nagellack snart, annars kommer jag inte ha några nagrlar kvar.

Kvällen har jag spenderat med mina vänner. Erika, Camilla, Julia och Rebecca.

Host host

Nu är jag sjukt spidad men ändå väldigt trött. Jag har tagit hostmedicin med morfin i. Toppen. Nu sover man som en stock, och just därför ska jag gå och lägga mig nu. Lite senare än igår i alla fall. Thihi. Love you Rebecca. Natti natti!

Miami Ink

Är det fel att säga att jag älskar min tatuering?

Vad gör det om hundra år?

Nu ska jag gå och lägga mig. Ja, jag vet att klockan är 19:43.

Mina vänner

Idag ska Rebecca, Julia och Felicia vara med mig i skolan eftersom de ska välja gymnasium snart. Hoppas dom gillar min skola och att alla tre vill gå där men det tror jag inte, men jag hoppas ju! Jag måste sminka mig och klä på mig nu.

Jag får ont i kroppen när jag vet hur du plågas.

I love you

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And now you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl

Min frisyr jag hade idagMINA!


Skojar Taylor Momson?


Hallå?

Jag undrar vart min bakrund har tagit vägen? Den var ju finast.

Du är den vackraste

Idag var jag i skolan igen. Det var helt okej. Måndagar är ju lätt den skönaste dagen på veckan. Idag har jag även köpt present till Madeleine som fyller år på fredag och ska ha tjejmiddag på lördag. Sen köpte jag ett skärp eller vad man ska kalla det till mig själv, och en randiga tröja också. Min kära syster fyller år på Lördag också. Jag kommer aldrig förstå att hon ska fylla 19 år. Det är ju så mycket. Hon kommer alltid vara 17 i mina ögon. Lille Elin liksom. Snart är det min  tur att fylla 17 år också, eller i och för sig om lite mer än två månader, det är nog inte snart. Jag känner på mig att 2009 kommer bli ett grymt år.

Dansar man inte inne, dansar man ute
Någon mer än jag som vill ha sommar?


Bäst!!!


Jag älskar verkligen Miami Ink och LA Ink.

Why do I love you?

Idag är det första dagen sen i måndags jag inte har feber. Skönt. Så imorgon blir det skolan. Nu är jag översocial för att jag inte har haft något att göra på några dagar. Haha. Jag har tänkt på en sak. Varför gör man saker som man vet är fel? Som ni vet, man tänker "neeeeeej vad gör jag" när man är igång, varför inte sluta mitt i och inte gå så långt? Ni kanske inte förstår vad jag menar. Men huvudsaken är att jag fattar. He?

Vi vet att det inte är rätt väg, men vi tar den ändå.


Nicole


Snyggaste skorna?

Ohh no

Jag har precis blödit näsblond. Jag var så himla rädd att det skulle bli sådär mycket som det brukar bli, att jag skulle behöva åka till sjukhuset. Men tack gode Gud att det inte blev så, det hade jag verkligen inte orkat. Hoppas jag inte kommer börja blöda igen.. Nu ska jag gå och duscha.

Just like a tatto

Du äger mitt hjärta Rebecca.


Kärlek på högsta grad

Min Marina är den finaste vännen som finns. Jag har aldrig träffat någon så sjukt posetiv och som alltid är så glad. Du vill alltid folks bästa och du ställer upp för alla i alla lägen. Vi har blivit så mycket bättre vänner på senaste tiden och det är jag ska himla tacksam för. Jag är verkligen glad att jag har dig, jag har alltid dig vid min sida, du är alltid på min sida. Det får mig att känna mig så trygg. Du behövs verkligen. När inte du är med så märker man att någon saknas.. Jag ville bara att du skulle veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag behöver dig. Jag älskar dig verkligen.

Haha, Marina och jag i sommras

Finaste


Finaste skorna jag sätt. Vill ha dom badly. Dom ska bli mina, det kan ni lita på!
Snodde för övrigt bilden från sjukt snygga Lisaplace.

Middag


Världens bästa kusin och jag

Sis och kusse
Ikväll har kusin Hannah och hennes pojkvän Faycal varit här på middag. Det var riktigt trevligt. Jag gillar verkligen min kusin, hon är så glad och trevlig. Nu vill jag bara gå och och lägga mig, jag har så ont i huvudet att jag tror att jag ska dö.

I don´t know why I want you
Den här lilla platttången fick mamma av Elin i julklapp. Den är hur bra som helst, man kan inte tro det eftersom den är så liten men den är minst lika bra som våran "stora" platttång. Hur bra är inte det om man ska ut och resa eller så? Toppen!

Fatta att vi ska på Chris Brown snart Rebecca!!!!

Nej

Jag är så arg på Blondinbella. Jag har aldrig gillat henne. Jag kommer aldrig att göra det heller. För det första, vem är hon egentligen? Det vet hon ju inte själv ens. Dessutom är hon 18 år och har hela livet framför sig, visst det är coolt att hon har lyckats så bra i sådan tidig ålder. Men hur bra kan det vara i längden? Dessutom vet jag inte om jag ska tro att hon skojar när hon pratar eller pratar hon verkligen så? Är hon så otroligt överdriven och uppseplt hela tiden? Förr i hennes blogg handlade allt om hur unga tjejer skulle lyckas osv, men nu är ALLT hon skriver om henne. Hela tiden. Inte för att jag skulle se upp till henne ändå. Nej hon är inget för mig. Visst kan hon vara söt och så, men hon är för mycket. Hon är inte 28 år, hon är 18 år. Det är inte nyttigt för henne att leva så här. Hon går ju förfan i skolan!!!

Release me

Elin och jag hyrde två filmer. Georgia Rule och Wanted. Vi har bara hunnit titta på Georgia Rule och det var jätte bra men lite konstig. Ikväll börjar Let´s Dance, YES!


Happy b-day


Grattis på 17-årsdagen!!! PUSS.

Bride WarsSkavsår

Måste bara tillägga att mina hälar är helt åt helvettte. Dom är förstörda. Helt förstörda. Jag är en sån människa som får skavsår bara jag provar ett par nya skor, det är grymt jobbigt. Mina hälar kommer inte att finnas om 10 år. Hejdå.

Äckel

Idag är jag hemma från skolan igen. Det är kul och skönt. Bra att Elin är hemma. Asså jag måste gå och duscha, känner mig så jävla ofräsch. Jag dör snart. Fatta vad jobbigt att duscha. Blää.. Lortgris? Jag och Elin har tittat på Disturbia idag, den är så sjukt bra. Sen har jag även hunnit se Lejonkungen, jag började gråta när Cimbas pappa dog. Hur sorligt...? NÄSTA DUSCHEN!

Bajs i min bralla, lalala

Outfit: Svart strumpor, pyjamasbrallor och S:t Eskil tröja
Roligaste: Att jag har läst igenom min blogg, den är så rolig
Tråkigaste: Att jag saknar Turinge och 9ef så jävla mycket
Jobbigaste: Att jag måste åka fucking tåg till skolan varje jävla dag
Vill ha: Glass i stora lass
Vill ha nr 2: SOMMAR VAFAN
Äckligaste: Att jag skrattade så mycket att det kom snor i kastrullen
Skönaste: Att vara hemm från skolan
Längtan: STUDENTEN
"Inte längtan": Matteprovet?
Damp: JAG ÄR SJUK
Låt: Din mamma är en korv

Rockstar

Vi hade bara 41 nagellack. Gud vad lite. Måste skaffa fler.

Vad ska jag göra nu? Åh. Det går inga bra filmer på TV:n.
Jag ska nog sätta på en gamma klassiker.
Eller, ska man läsa en bok? En Gossip Girl kanske?
Vi har alla böckerna men jag har bara läst ettan.
Åh, vad tråkigt. Määäääääääää!!

Juste Rebecca. Vi har räknat fel till Turkiet. Vi har räknat en dag för mycket. Så när det nu är 185 dagar på söndag så är det fel, 185 dagar är på Lördag. Sådeså.

Puss!

Puss!


Kärlek är det finaste som finns. Ni är kärlek. Det finaste som finns.

Sjuk, sjukare, sjukast

Jag är sjukare än någonsin idag. Fan vad dåligt jag mår alltså. Är hemma från skolan och just nu tittar jag på TV. Det är inget bra på TV men jag hoppas att det kommer någon bra film soon. Nej nu ska jag dö. Hejdå.

Hallå!

Nästa år vill jag gå på Grammisgalan. Någon som vill ta mig dit om ett år?

Åh

Jag är kär i Ivar i Linas kvällsbok. Honom vill jag ha. Genast!

Så underbart vacker


H&MMin quiz

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901070849248102&a=1&
Hahaah, töntigt jag vet. Men gör den, den är rolig.

Movie time

Idag har jag varit i skolan. Det var verkligen inte kul kan jag tala om. Men man måste ju tyvärr! Jag tog ett tåget hem i alla fall, kände mig inte riktigt frisk med tanke på att jag inte är riktigt frisk. Mamma kom och hämtade mg och vi hyrde Linas kvällsbok, den är verkligen så himla bra! Nu ska jag se den och måla mitt nya klarröda nagellack jag köpte idag.

Pusss!

Lalala

Idag tog jag och syster bilen till kussen Hannah. Det var kul att åka bil lite längre med Elin. Jag är bästa DJ:n. Vi hade i alla fall jätte mysigt. Först pratade vi lite, sen gick vi och handlade, sen bakade vi och stekte pannkakor. Vi bakade sjukt goda chocklad brownies. Och framförallt sjukt onyttiga. Det var 350 GRAM smör i dom, fatta!! Hur mycket är inte det på en skala? Nästan ett helt paket. Sen var det 400 gram chocklad, vi hade vit och vanlig marabou. Sen var det 6 DL socker, 6 ÄGG och massa hasselnötter och 3 DL kakao. Men men.. Resultatet blev i alla fall jääääte gott. Sen tittade vi på film också, och åt popcorn. Sen när jag och Elin var påväg hem köpte vi med pizza till middag. Snacka om nyttig dag!!

Receptet kommer i alla fall från Leila bakar och heter Chocolate Chip Walnut Brownies.

Underbara sommar

Nu när jag sitter här och tycker synd om mig själv när jag är sjuk så saknar jag sommaren mer än någonsin. Fan vad underbart det skulle vara ifall man kunde gå med en kjol och ett linne bara. ÅH. I sommar vill jag verkligen ha en bra sommar och inte en sommar som är bra ibland och dålig ibland. Sommar ska vara sommar.


Stop

Sjukt jobbigt att jobba när jag är sjukt sjuk.

Bläää


Saknar 9ef. Jag vill inte gå i Eskilstuna längre.

Färg på fingrarna

Hur fint är det inte med nagellack. Ni som känner mig vet att jag aldrig är utan. Jag målar nytt ungeför varannan eller vartredje dag. Det värsta jag vet är avskaft nagellack. Ja måste ränka hur många lack vi har. Hur många som helst i alla fall.

If you were a girl

Idag mår jag inte alls bra. Jag är jätte förkyld och har lock i båda höronen. Skit jobbigt. Nu sitter jag med handduken på huvudet och halvuppdragna strumpbyxor och morgonrock. Ska snart åka iväg till farmor och farfar på fika, sen ska jag jobba!

Iskallt

Ikväll har jag varit med Felicia, Emelie och Angelica. Vi hyrde film och tog det lungt. Det är sjukligt kallt ute, jag kan ju knappt andas. När jag kom hem var det -15,7 grader kallt. Det ska bli kallare? Fyfan!! Skulle inte tacka nej till en utlandsresa!


Ingen förstår mig, alla kan lika väl dra.

Jag älskar er tjejer!


You should stop talking with your friends, and love, respect and trust your man.
You are not a boy, so you can´t understand. I work and pay the bills.
I can´t let you go because I´m to in love.
You are just a boy.

Promenix


Bästa

Jag vill till Turkiet så fruktansvärt mycket!!!! Åhh.. 192 dagar! SNART..

Helikpteransvarig


Här är våran coola helikpter. Eller pappas coola. Men mamma har ju ansvar! HAHAHA!

We belong together

Igår hade jag och Rebecca så jävla kul. Vi satt hemma hos henne. Sen körde Gurra och Micke ner oss till centrum. Där träffade vi massa kompisar. Sen efter ett tag åkte vi hem med Julias pappa. Haha! Nu är jag hemma själv vilket är så jävla skönt. Snart ska jag och Molly gå ut och gå i skogen. Juste, Molly är ju hemma så helt ensam är jag inte.

HAHAHAHAHAHA

HEIY TJEJEN!!!

Den 3 Januari 09

Ja, jag, Sara och Emma gick på stan. Jag och Sara åt även på Nancy´s medans Emma tittade på. Det är så jävla gott att jag dör. Sen tog vi halv två bussen till jobbet, det gick asa bra idag tyckte jag. Skönt. När jag kom hem åt vi världens godaste mat. Jag älskar mammas mat. Hon är grymmm! Nu vet jag inte vad jag ska göra, gå till Rebecca. Hon är hemma själv.

Weakness

Vissa låtar och vissa låttexter är så bra att jag får ont i hela kroppen.

Mr Brightside


Igår var vi hemma hos Marina. Det var riktigt kul. Jag älskar verkligen mina vänner! Bilden är i alla fall på mig och min alldeles egna Ballerina! Nu kommer snart Sara och Stefan och hämtar mig och kör mig och Sara till stan, där ska vi möta Emma och sen ska vi tre åka och jobba. Skriver kanske mer när jag kommer hem. Love!

I can´t forgive

I cant believe i said i'd lay our love on the ground
But it doesnt matter cause i've made it up forgive me now
Everyday i spend away my souls inside out
Gotta be someway that i can make it up to you now, somehow.

By now you'd know that I'd come for you
Noone but you, yes i'd come for you
But only if you told me to
And i'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know i'd always come for you

Mumma!

På nyårsafton fyllde nykvarn 10 år och det firades. Kevin, Alice och Robin B från Idol var här. Dom var riktigt duktiga, Alice sjöng helt sjukt bra så att man fick ont i hela kroppen. Efter fick man ju såklart ta autogrfer. Jag och Rebecca stod i kön hur länge som helst. Men till sist kom vi fram. Robin är det snyggaste jag någonsin sätt.

Jag och Rebecca!

Snyggaste Robin!

PMS

I julklapp fick jag en jättefin liten bok. Jag har bestämt att jag ska skriva upp allt jag gör, alltså då menar jag roliga saker. Som fester och nöjesgrejer så att man kommer ihåg och kan utvärdera året om ett år. Rolig mening, kanske är för att jag är rolig tjej?

2009

Snart börjar skolan igen och det vill jag verkligen inte. Saknar ingenting som har med Eskilstuna att göra. Jag vill inte gå i skolan, jag vill inte, jag vill inte. Ingen fattar hur mycket jag inte vill. Jag orkar inte gå upp tidigt och åka det där äckliga tåget varje jävla morgon och eftermiddag. Blääää. Jag vill ta studenten och ha körkort. Snart ska jag börja övningsköra. Jag kommer vara bäst på att köra bil tror jag. Vill bara komma igång med något nytt. Det är ju nytt år, jag behöver förändringar!

NyårHär är bara lite bilder från nyårsafton. Vi hade rikigt kul. Tänk att det är ett nytt år, helt otroligt. Först var vi i alla fall hos Angelica och sen gick vi till Tim som hade fest. Där var det riktigt roligt.

RSS 2.0