Typiskt

Eftersom det var natten till i fredags jag blev magsjuk så trodde jag att jag skulle må bättre idag, söndag. Men nej. Jag mår så illa. Jag blir så ledsen. Varför är jag alltid sjuk och så jävla sjuk varje gång jag är sjuk??? Tröttsamt.


Collide

Jag väntar på något som aldrig kommer att komma. Dags att ta tag i saker och ting.


Vi är bättre än så

Jag hatar människor som mobbar andra. Det är rent ut sagt äckligt. Människor som är mobbare tycker jag även synd om, på riktigt. Dom har allvarliga problem som dom är för svaga för att ta tag i själva därför sprider dom sitt hat och sina problem genom att klanka ned på andra och se dom må dåligt istället. Vi alla vet att mobbare är svaga. Varje gång jag ser det i vitögat blir jag helt ställd. Att mobba någon annan är bland det vidrigaste man kan göra. Usch usch usch.


Somebody that I used to know

I torsdags blev jag magsjuk, så jävla mysigt. Helt seriöst önskar jag inte ens min värsta fiende denna sjukdom. Det är fan det värsta som finns. (Inte för att jag har någon fiende.) Torsdagen innan i torsdags fick jag halsfluss. Fredagen innan den torsdagen blev jag förkyld och hade feber en vecka. Ja, ni hör ju hur kul det låter. Jag älskar livet just nu, verkligen. Jag har så jävla ont i ryggen för att jag tvingas ligga i sängen 24/7 eftersom jag inte får vistas någonannstans i huset. På tal om 24/7 har jag köpt big brother 24/7, sjukt värt.

Min favoritlåt kommer alltid vara Rihanna - We found love. Jag älskar verkligen den låten. Varje gång jag hör den låten blir jag glad och jag känner bara att jag vill dansa.

För övrig hoppas jag verkligen att våren är påväg. Jag skulle ju bli så glad då. Sen har jag börjat ha tulpaner i mitt rum. Har bestämt mig för att ha det under hela våren. Det är fint med färska blommor.

Yes

Jag har fått nog.


Get your ass back home

Ingen kommer vara gladare än mig när mina tjejer kommer hem. Tänker på er hela tiden. Saknaden är så sjukt stor.


Less

Jag saknar mina kompisar (Johanna, Marina & Cornelia). Jag vill att dom ska komma hem. Livet har aldrig varit så tungt någon gång som nu. Jag känner mig så jävla tom. Det känns som att jag inte har några kompisar. Alla som jag har här hemma är så upptagna i sitt eget. Hatar det. Jag vill ha kompisar som bryr sig och som är omtänksamma. Jag önskar mest av allt att jag bara kunde dra härifrån och aldrig komma tillbaka, helvete vad skönt det skulle vara!!!!!!!

RSS 2.0