OOO WHAT A YEAR

Om mindre än elva timmar är det ett nytt år. Så jävla skönt. Vi går mot ljusare tider, min 18-årsdag närmar sig, förhoppningsvis en usa resa i april, körkort, sommarlov, sommarjobb, utlandsresa med tjejerna, usa igen förhoppningsvis och ELIN KOMMER HEM. Det låter som ett UNDERBART år skulle jag säga. Kan man längta mer? NOPE.

Och för att inte tala om detta år. Vilket år. Helt underbart. 09 har varit både kul, tråkigt, jobbigt, ledsamt, kärleksamt(?) och framförallt GALET. Jag har aldirg varit så nöjd med något år som detta. Låt alla år bli lika bra. Alla tjejmiddgar, Chris Brown, Britney Spears, Backstreet Boys, fester hos Marina, fester hos Rebecca, valborg, vidbynäs, lokalfester, brunett så hett igen, sommarjobbet med malin, turkiet, allsång på skansen, romme, melissa horn, midsommar, elin tog studenten, corddan flyttade till storstan, poolparty, norrland och framförallt all vänsakp, jag har världens bästa vänner som jag aldrig vill mista. Jag älskar er, och tack för att ni gjort ännu ett år av mitt liv underbart!


Nu har jag inte tid mer....

O what a night

Finns det något värre än när man känner att håret rör vid nacken när man har det uppsatt i en knut? NEJ. Jag hatar det. Jag ryser i hela kroppen... Buuuh.


Jävla skit.

För några dagar sedan köpte jag ett linne eller en klänning kan man säga, som jag skulle ha på nyår. Etersom det var så sjukt mycket folk så testade jag inte klänningen. När jag kom hem vart jag besviken för att den var skit ful, så idag när vi var i Stockholm skulle jag hitta en ny klänning. Fan. Jag har inte hittat någonting, inte en ända fin klänning som jag skulle kunna tänka mig att ha. Är det inte sjukt? Fyfan vad arg jag är. Jag har fan inga nyårskläder. Jävla skit.

Kärlek


Juljuja och julbecca


Anette tog kort på mig och Rebecca.

All I really want is you

Hej. Imorgon är det julafton. Vet inte om jag ska längta till den? Jag vill bara att den ska försvinna, för inget är som vanligt. Det suger. Jag hoppas dock att det blir juligt i alla fall, kommer kännas så konstigt att fira jul utan Elin. Sjukt tråkigt. Ja ja.. Jag har storstädat mitt rum idag, jävlar vad det behövdes kan jag meddela, efter städningen gick jag till Rebecca och färgade hennes hår. Superfint. Åh vad kul det är att färga hår, jag vill bli hårfrisör. Haha?

Aaaaaaahhhhaaaa

Jävlar vad kul jag hade i fredags. Jag var på fest i södertälje med mina kära vänner, helt spontant och skit lyckat verkligen! Sjukt kul att träffa gamla kompisar som man inte umgås med länge!

Jag är så sjukt trött på hur tjejer beter sig. Alltså. En liten skit sak blir till världens big deal och allting överdrivs. Åh jag är så less på det. När jag säger, jag bryr mig inte längre, så menar jag det också. OCH, det som gör mig ännu tröttare är att allting sker bakom varandras ryggar, kan man inte bara prata öga mot öga? Och om man inte förstår något kan man väl ifrågasätta utan att dra fel slutsatser? Jag hatar tjejer. Så jävla falska och krävande, och jobbiga och allt annat negativt. Fan!


Ger allt jag kan, räcker det?

Nu ska jag till stan med mamma!

This world makes me crazy

Igår fick jag ju jullov som sagt. As skönt verkligen! På kvällen hängde jag med Rebecca och hon tvingade mig att ta hem min julklapp som hon köpt till mig och öpnna den, eftersom jag inte kan öppna när någon ser på. Även fast det inte var julafton så gjorde jag det. Och jag är supernöjd med mitt paket från min bästa vän. Jag vart hur glad som helst. Tack älskling, du är bäst.

Äntligen 18


Grattis ♥


Gladare än gladast!!!

HEJ BLOGGEN. Jag heter Julia Tennorth och nu har jag ett nytt liv fram till den 7:e Januari. Jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv tror jag. Jag har jullov, eller nästan.. Imorgon får jag det. Men nu har jag inget mer plugg!!!!! ÅH. Jag skickade precis in den sista hemtentan. Jävlar. Vad skönt. Idag när vi åt lunch var det riktigt bra stämmning och det var nog för att en klumpen i magen av oro är borta, nu kan man sova om nätterna och bara ta det lungt! Jag njuuuuuuuuuuter. WOWOWOWOWOWOWOHOHOHOH.

Ikväll är jag hemma själv. Rebecca kommer nog hit snart om hon kan vakna någon gång. Men nu ska jag i alla fall äta middag, kul å äta själv.... eller vad säger jag? vadå själv? Jag har ju min lilla gris, bättre sällskap kan man inte få, nu ska jag gå ner och pussa på henne!!


Ingen är gladare än Molly när det är snö. Så sjukt jävla söt.

Saknar dig Elin

Här sitter jag, den mest negativa människan på jorden. Det finns absolut ingenting att vara positiv åt. Jag har valt den sämsta skolan i hela världen, den är ful, kall, jobbig, den har dålig mat, gammal och tråkig och framförallt ligger åt helvete, och det är så sjukt mycket plugg. Nu är jag klar med psykologiuppsatsen, nu ska jag bara plugga till ett prov, ett läxförhör och sammanfatta tre sidor i naturkunskapsboken. YES! Fyfan. Jullov, jullov, jullov. Då jävlar, då kommer jag bli en helt annan människa. De kan ni skriva upp. Ja ska sova, gå upp, träna, och sen ska jag bara chilla. Alltså, ååååååååååååh. FYFAN vad jag längtar.

100 dagar tills jag blir 18 år idag. Då jävlar. Klackarna i taket!!

Mammas pojkar

Jag älskar Melissa Horn. Och jag vill att hon ska spela live för mig och mina vänner, högt som fan så att man kunde sjunga från tårna. FAN vad bra hon är

A love like this

Skolan flyter på bra, dag efter dag går och antalet dagar till jullovet minksar. Underbart! Jag tror aldrig att jag har behövt jullov så mycket i hela mitt liv. Fyfan vilken jävla termin det här har varit. Alltså, som jag sa igår älskar jag jay seans nya album, ni som vill lära känna mig bättre lyssna på det så vet ni exakt vad som är min musiksmak,även om jag är en alllyssnare. Nationella 08:30 imorrn, jag hoppas verkligen att det går bra. Pallar inte annars.

So strong love like this




Hoppas du vet hur mycket jag saknar dig, ärligt talat dör jag utan dig..






Om jag inte hade dig

Softisch måndag. Vaknade, chillade, åkte till skolan, gick i skolan, gick på stan, gjorde matteprov, tränade, åt, duschade och nu sitter jag här. Funderar på om jag ska se den sista Johan Falk filmen så att jag kan somna gott till Frank. Alltså. Den killen. Så jävla skön. Alltid när jag ska säga Johan Falk säger jag Johan Beck. Irriterande. Men Jay Seans album är bra.

Riktigt ful bild men den betyder, den betyder; föralltid.


Heartbreaker

Helt ärligt. Fy helvete vad snygg han är. Jag dör. AAAAAAAAH


Jag saknar dig så mycket


Backstreet's back, ALRIGHT

September var förband.


Ja som ni ser är min kamera sinnessjukt dålig.

Åh.



MARTIN STENMARCK

Ehm. Backstreets Boys i fredags var grymt, fan vad kul det är att se sina barndomsidoler. På tal om Idol, hur fan kunde Tove åka ut? Hur fan kunde ens Erik och Tove hänga löst? Calle skulle åkt ut för länge sedan. Stackars Tove, jag gillar verkligen henne och jag hoppades att hon skulle vinna hela skiten. För det är just det de är, ett skitprogram. Hatar Idol egentligen. Jaja. Åh. Idag låg jag och tänkte, yes idag får jag öppna två luckor på min chocladkalender, men sen kom jag ju på att jag hade ätit upp den. Fan. Igen. Jag vill ha en till, jag älskar det. Helt okej helg fucktiskt. Nu ska jag duscha, städa, plugga, promenera.

Jävlar. Helvete.


Träna träna träna träna

Nu har jag pms igen. Och jag får väldigt dåligt samvete att jag är så elak mot min omgivning. I mitt huvud tänker jag, men sluta nu julia, men jag kan inte, jag kan inte kontrollera mig själv när jag har pms. Så är det. Det är typ mina närmsta som blir mest drabbade, Rebecca och min familj. Stackars. Förlåt, ta inte åt er för jag är inte arg på riktigt ska ni veta. Lalala. Nu ska jag pussa på min mamma!

Shame on me, again

Hm hm. Kul att ni tyckte att jag var rolig när jag var liten..? Men det sjukaste är att jag är ännu roligare nu. Och stördare. Helt jävla galet. Fyfan vad rolig jag är!!!!!!!!


Paradise Hotel

Catja är skitsnygg, men dum. Peter är så jävla söt, men för söt typ. Jackie är den absolut dumaste och den skönaste. Andreas är snygg men falsk. Cimon är smal, skön och snygg. Greta är typ tråkig men söt. Annelie är snyggful men verkar ändå vettig. Kristoffer är den sötaste i sättet, gullig kille, snygg helt enkelet. Franscesca är den tråkigaste och torraste och negativaste. Stefan är rätt snygg men tillbakadragen. Eddie verkar skön men för ärlig. Patrik är typ tråkig och ful.

HAHAHAHAHHAHAHAH



Who are you?

På torsdag åker R:s päron till Göteborg och då ska jag övernatta där. På fredag ska vi på Backstreet Boys och sen ska jag sova där igen. Jag älskar min Rebecca. Ikväll vill jag äta godis och titta på Desperate Housewives. Jag vill att någon snygg jävel ska ligga och hålla om mig och viska i mitt öra hur gott mitt hår luktar och framförallt hur gott jag luktar, och.. hur mycket han älskar mig. Åh!

Look back

Hej bloggen. Idag var skolan ändå helt jävla okej. Men ändå väldigt väldigt tråkig. Imorse tittade jag på julkalendren, och den var inte alls så bra. Åh. Hoppas att den blir bättre och att den är julig för en gångs skull. Jaja. Vill bara säga att min vän Rebecca är så jävla störd. HAHA!!

RSS 2.0