Lose

Det är faktiskt sjukt jobbigt att jobba i denna värme, men vad gör man inte? Jag blir brun i alla fall, det är fett najs. Idag har vi varit några stycken hos Marina. Trevligt med en liten utflyckt i alla fall. Nu sitter jag här och är skit trött, jag vill somna på dirren när jag lägger mig för att slippa ligga och svettas, därför sitter jag vid datorn tills jag blir skit trött. Taktik. Imorgon ska vi bada i Taxinge på jobbtid, hur nice? Nu ska jag sova, är som sagt, skit trött.

Snart kommer hon

17 dagar!!!!!

Marina den fina


Åh

Snart, äntligen.

18 dagar!!!!!

Stäng ögonen


Poolen!!Can't tro it


Det här kan vara den vackraste tjejen som existerar.

No one knows

Hur underbart är det inte att det är helg? Helt stört skönt. Nu förstår man att man måste uppskatta helgerna mer än vad man egentligen gör, jobba och slita är kul....när pengarna kommer! Vädret är på topp och helgen har börjat riktigt bra. Igår var en mycket rolig kväll! Haha. Skrattar alltid när jag tänker på det.

Kul att vattna....


Kul att vi får vattna hela kyrkogården med vattenkannor. Vattensystemt är sönder.

Måsten att vara bra på det man kan

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig
Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det
Har du en famn för mig Har du en famn för mig
Var du än befinner dig Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Det finns en mening med solen

Jag jobbar och sliter. Känner mig duktig. 21 dagar till Turkiet.

Fast vi båda vill


Ja, jag har bränt mig igen. Och ja, jag är smutsig.

Jag skulle springa ut och ge mamma telefonen och då tyckte jag att det såg så mysigt ut.

Världens bästa!

MelonA.J


Nej jag har inte bränt mig, och nej, jag har inte ALLS ont..


Du håller mig kvar i något jag lämnat


Två blåsor i käften

Min kära syster har åkt till Peace & love nu. Det betyder att jag får mitt eget rum plus hennes, så jävla skönt. Jag älskar att vara i hennes rum. Jag sitter här och lyssnar på massa party låtar. Åh, jag vill inte jobba längre, men det kommer nog kännas bättre när kontot blir påfyllt. Då har jag bara mig själv att tacka. Ja. Don't stop come on!

Hoppas allting blir bra igen, jag tror på dig!

HahahahahRap Das Armas

Igår var vi hemma hos Erika, vi hade jätte mysigt. Fast jag var så sukt trött från midsommar. Jag och Rebbo traskade hem vid halv ett tiden, typ.. Idag är det en jobbig dag med konstigt väder. Dagen är jobbig för att jag börjar jobba imorgon igen, suck. Vädret vet jag inte varför det är konstigt. Men så har det ju varit hela juni så jag börjar bli van, men jag är sjukt trött på det. Om 24 dagar åker vi! Fy tusan vad kul det ska bli alltså!

Midsommarafton
En underbar midsommar hade vi!

Det är trevligt att vissa är snygga i alla fallSåååååååååå gott


Fire


All in my head

En dag på jobbet & jag är slut.

Så kul!

Halloj. Vilka trevliga dagar jag har haft. Igår var det så jävla kul. Vi var först hos Marina, sen körde Sandra oss alla tjejer i omgångar till Vidbynäs. Tyvärr gick det inte så bra med allting. Men fyfan faaaan vad kul jag hade. Klockan två stängde stället och de som jobbade sa till oss att gå, haha. Sen fick jag stjuss hem av Mattias. What a night. Best!!!!

Vackra


Världens finaste vänner. Rebecca till vänster, Bassebus i mitten & Corddie till höger!

Sebastian, Rebecca, Cornelia & Daniel.

Camilla & Cornelia.

Hu let the doggs aut?

Idag har jag och syster varit i skärholmen. Jag köpte ingenting förutom en spray som gör att håret luktar gott. Det är så jävla dåligt väder och jag tror att det ska vara det ett tag nu också... Fyfan! På måndag börjar jag jobba, det ska bli najs. Jag vill tillbaka till Eskilstuna, det är tråkigt här hemma!

Whhaaat a häll asså


Finaste Elin!


Hanna och Elin på deras flak.

Märi när vi väntade på att S:t Eskil skulle springa ut!

Det var såååå sjukt mycket folk alltså!


Så himla fint, alla stod i fönstrena och bara hoppade och sjöng av lycka!

Wrong inpression

I torsdags tog min syster studenten. Vi hade fixat jätte fint för henne, tycker jag i alla fall. Hon var så himla fin och hennes lycka gjorde att jag ville dö. Hur kan man se så lycklig ut? Åh. Så fint. Vi hade i alla fall inte tur med vädret, tyvärr.

På fredagen hade jag skolavslutning. Det var helt okej. Så jävla skönt med sommarlov, men jag har inte fattat det ännu. Efter avslutningen gick vi och fikade sen hem. Vid sex fick jag och Paulina stjuss av Viccis till stan. Vi var först hemma hos Alma sen gick vi massa tjejer till Akropolis och åt. Jätte trevligt. Efter maten kom Viccis och hämtade mig och Paulina och körde hem oss till Paulina. När vi kom dit var redan alla tjejer där. Vi hade mycket mysigt. Jag och Melanie kom även på en fetcoolig dans. Efter att vi hade varit hos Paulina skulle vi gå till Gustav, men när vi precis var där skulle alla gå till stan. Det var massa spelningar och sådant. Men eftersom det var 18-årsgräns på Andreas som vi ville se gick vi till stan igen. Kebab huset, pommmes med bea. Så jävla gott. Klockan var rätt mycket efter det. Men sen mötte vi Gustav och massa människor som skulle hem till honom igen så vi följde med. Det var trevligt. Vi vart trötta så Viccis kom och hämtade oss ännu en gång, sen sov vi.

Jag och Jennifer hade slaggat hos Paulina. Vi pratade lite, sen åkte Jennifer hem. Jag och Pullis städade lite, sen fixade vi oss. Eskilstuna fyllde 350 år igår och kungen var där OCH alla i hela Eskilstuna tog studenten. Det var så sjukt mycket folk. Jag var bjuden på Märis systers mottagning och därför var vi på våran skola och tittade på när dom sprang ut. Studenten på våran skola sägs ha den finaste studenten i hela stan. Och det var så fint. Alla är så jävla lyckliga. Så jävla underbart! Jag längtar så jäkla mycket tills jag får dela min lyckligaste dag i mitt liv tillsammans med mina klasskompisar. Kan det bli bättre? Nej. 2011, då jävlar! Sallys mottagning var skit rolig. Jag hade verkligen hur kul som helst. Åh, den här helgen var super. Ska jag vara ärlig ville jag inte åka hem, nu älskar jag E-tuna.

RSS 2.0