You

Nu är jag och marina påväg till Arlanda för att bosätta oss i Turkiet några veckor eller månader. Det är verkligen blandade känslor. Nervositet, ångest, lycka, spänning.. Rebecca och Cornelia är snälla och kör oss till Arlanda. Känslan av att sitta i bilen med tre människor som man älskar så mycket gör nästan lite ont. Åh. Mamma och pappa och Elin. Jag älskar er och kommer sakna er. På återseende. Puss!


Looking

Jag sitter just nu i bilen påväg upp till Piteå. Det har faktiskt gått fort hittills. Det är skönt att bara sitta och lyssna på musik och tänka. Nu sitter jag och tänker på att man aldrig räcker till. Vi alla gör så gott vi kan för att försöka få ihop allting så att allt ska bli bra. Men ändå är det inte tillräckligt. Hela tiden lever vi med krav och massa måsten. Människan är aldrig nöjd, men nu känner jag i alla fall att det är dags att börja nöja sig med saker och ting.


Saknar min Ida

Jag, Marina och Cornelia satt hemma hos Cornelia och pratade om hur sjukt det kommer vara att gå på varandras bröllop och om vi över huvudtaget är vänner då, men det måste vi vara. Det skulle kännas så sjukt om man helt plötsligt bara slutade träffas och umgås. Jag älskar mina vänner så mycket. Fan vad fina dom är.


Nojigt

Näst sista dagen på jobbet idag. Det är galet. På lördag åker jag med min familj upp till Piteå, det blir inte långvarigt eftersom flyget tillbaka hem går kvart i fyra på måndag. Men detta behövs. Just nu ligger jag i en soffa på jobbet och hör hur min mage kurrar..... Det låter inte lovande.


Yes

Idag har det varit så himla fint väder. Jag älskar värme och sol. Efter jobbet gick jag till Rebecca, vi satt och pratade och sen bakade vi hallonpaj. Jag älskar den människan så att det gör ont.


All right

Just nu ligger jag i sängen. Jag är faktiskt inte det minsta bakfull trotts att jag drack vin igår och var uppe till klockan fyra imorse. Kvällen var mycket trevlig. Imorgon startar min sista arbetsvecka, är sorligt!


komplett

Idag är jag så lycklig. Jag visste att det skulle bli en bra dag idag. Jag kände det i hela kroppen när jag vaknade imorse. Mina arbetskamrater är så jäkla snälla och även fast vi alla sa hejdå idag så var jag glad på något sätt. Allting känns så himla bra just nu. Pricken över iet är ju såklart att jag ska gå på Justin Bieber den 23 april. Jag kan inte fatta det. Min kärlek till den killen är sjuk, jag är helt besatt. Jag ligger just nu ute i en solstol och lyssnar på Justins nya skiva och jag blir känslosam och vill nästan gråta. Åh. Hans röst är helt magisk och jag längtar så himla mycket tills jag för höra den live.
 
Ikväll ska vi fira att vi fått biljetter. Och denna helg är min sista helg hemma innan jag och Marina "flyttar" till Turkiet. Shit vad sjukt.

Hot


Stay cool

Att gå ut på krogen och dansa är hur kul som helst. Speciellt när man verkligen vill släppa loss och bara ha kul med sina vänner. Någonting som däremot inte är kul är när alla jäkla killar ska komma fram och dansa äckligt bakom en. Jag vill inte ha någon full kille dansandes bakom mig, jag vill dansa med mina vänner. Jag fattar inte att alla killar göra samma sak hela tiden? Varför? Tror dom att vi uppskattar det? Det kanske var kul när man var 14 år men kom igen, nu är jag en vuxen kvinna och jag vill inte ha ett fyllo som kladdar på mig bakifrån.  

RSS 2.0