17 juni

Jag ligger just nu nyvaken i min säng. Det är söndag och jag hör hur regnet bara öser ner ute. Konstigt nog gör det mig ingenting, det här vädret var faktiskt precis vad jag ville ha idag.

Äntligen

Godnatt.


Osynlig

Idag känner jag att jag är på väldigt bra humör. Torsdagar har blivit till en favoritdag med tanke på att jag slutar tidigt. En annan sak som gör att jag är på bra humör är mina arbetskamrater. Att äntligen kunna vara sig själv till 100% på jobbet och att dom nu har byggt upp ett förtroende och litar på mig känns så himla kul och skönt. Kommer sakna dom faktiskt.

Idag ska vi på kalas med jobbet. Undra vad jag ska ha på mig....


Lilla du

Igår tog den vän som jag känt sedan hon föddes studenten. En mycket stor dag med andra ord. Grattis än en gång och jag vet att du kommer att bli något stort och framgångsrikt, du är så duktig och jag är så himla stolt över dig, Cornelia.

image description

 

 


EM

Ligger just nu och tittar på Sverige som möter Ukraina i fotboll. Fan. Sverige ligger under med 2-1. Riktigt jävla piss illa. Men åh. Jag älskar att titta på Zlatan. Han är bäst. Och jag älskar att han är som han är, han får vara så. Han vet att han är allas favorit och om jag visste det skulle jag vara och bete mig precis likadant.


Talking to u


Söndag

Godmorgon. Idag är jag utvilad, det känns så skönt. Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på Molly Sandéns nya skiva, vissa låtar är faktiskt väldigt bra.

Idag ska jag inte gör så mycket alls. Jag ska titta på reprisen av desperate housewives och grey's anatomy. Åh längtar!


Kanske


Upp och ner

Den senaste tiden i mitt liv har varit så fulländad. Allt är bara så bra just nu och jag är så tacksam och glad över det. Den här veckan har varit helt galen. Fyra av mina bästa vänner har tagit studenten. Det är så jävla stort, och jag är så glad för deras skull. Nu är vi alla på samma plats i livet vilket jag tycker känns skönt.

Om en månad slutar jag mitt jobb. Mitt älskade jobb. Jag vill verkligen inte, men nu är det tyvärr så. Jag trivs så otroligt jäkla bra. Åh! Men om en månad åker jag och Marina till Turkiet för att jobba och njuta av livet. Jag är redan så nervös och jag har en liten klump i magen av att lämna min mamma. Sjukt men sant.

Idag är jag helt slut. Den här veckan har varit så galet stressig och jag har sovit alldeles för lite. Igår såg jag även Nicki Minaj med Michaela och Rebecca, kvällen avslutades med utgång och inte många timmars sömn.

Nu kommer jag somna med ett pirr i min mage. Godnatt.


Bästa

Studenttiderna är galna. Jag älskar det här. Min fyra bästa vänner har tagit studenten. Jag är så stolt och jag får gåshud av tanken på deras lycka.


RSS 2.0