Heeey

Ikväll ska vi på Halloween-fest! Wohoho. Hoppas det blir kul, det lär det ju bli. Snart ska jag måla naglarna, varannan svart och varannan orange. För överigt är det slamp-tema på festen. Det passar mig utmärkt! Eller inte, haha!

Something is wrong


Söta!

comm ijen

Jag längtar tills jag kommer hem, hem til New York. Det är inte meningen att jag ska bo här. Det här är inte jag. Jag vill komma hem. Längtar så fruktansvärt mycket! HA!

Influence


Systrarna Olsen är det vackraste jag sätt.

I just wanna love you, let me

Stan med farmor var mysigt. Vi åt laxbagels på Bacino och det var riktigt riktigt gott. Jag fick en kofta också, den är grön och är från Lindex, skit fin! Nu har jag precis varit ute och gått med mamma, min andra promenad för dagen! Nu ska jag gå till Rebecca där Julia och Rebecca väntar på mig. Ha en fin kväll. Det ska jag ha. Jag älskar lov. Jag vill hoppa av skolan. FYFAN VAD SKÖNT! Hejdå.

To the left

Igår var verkligen en mysig dag. Först var jag och Rebecca på stan sen åkte vi till Marina och där var även Carnelia och Felisia, vi tittade på hockey! SSK VANN, har ni hört!!! Aja, sen vid åtta tiden stjusade jag Rebecca till Angelica för hon skulle färga håret, medans hon var där åkte jag tillbaka till Marina. Sen åkte till Angelica igen, och Rebecca var inte rikigt nöjd med sin färg så hon fick göra slingor en gång till! Men sen vart det jättefint! Thihih, din lilla veliga unge!

Imorse var jag och Molly ute och gick i skogen, mysigt! Nu har jag precis duschat och ska ta halv ett bussen till stan och äta lunch och gå på stan med farmor!

Pusssss!

Nu blir det tömning


Love you honey. Nu ska vi till stan.

Soulmate

Nu ska jag till Rebecca och sova hos henne! Mysigt.

Bilder från Joel i lördags!







Syster

Idag har jag klippt mig och färgat håret. Det tog lite mer än fyra timmar!!! Det blev jätte fint. Tack så hemskt hemskt mycket Elin!

Nothing else I can say

Jag sklle kunna titta på Sex And The City The Movie hur många gånger som helst. Hur bra är den inte? Carrie lever mitt kommande liv. DENI

YES

Igår var den roligaste kvällen på riktigt länge! Fan vad kul det var!!!!!

It´s just life


Jag bara älskar Nicole Richie!

Party

Idag har hela familjen varit ute och åkt. Först åkte vi till Max och åt hamburgare, MUMS! Sen åkte vi och köpte en dator till Elin och efter det släppte pappa av mig, mamma och Elin på stan och då fick jag en ny klänning och ett nytt nagellack! Jag ska ha på mig klänningen ikväll när vi ska på 18-års fest hos Joel. Grattis!

Puss ha en bra lördag.

Lady Gaga

Idag är vi lediga för att våran skola är så bra. HÖSTLOV. Fyfan vad skönt. Jag måste plugga lite under lovet också med vad gör det? Fyfan vad skönt! Igår hade vi naturkunskapsprov, det gick helt okej. (TROR JAG.) Jag har varit ute och gått med Molly idag i skogen, det är det bästa Molly vet, hon blir som en helt ny hund! Hon råkade även plurra så henens tassar blev helt svarta! Åhh, lille grisen.
 
För överigt har jag städat också, och nu har jag precis duschat, det ut som en slickad katt. Mitt hår är så tungt när det är blötttt! Igår såg jag även High School Musical 3. Den var ruggig. Zac Efron är ju så otroligt snygg tycker jag.


Sleepy


Jag är sååå trött och nu är det DH!

Ska bli skönt med lov


Jag har ont i halsen


Uhhh



Idag var jag modell för Elin och hennes kompisar. Dom ska göra en almenacka i skolan så då fick jag ställa upp, jag tror jag skulle vara för April månad. Vi har varit ute och fotat det gick bra tycker jag nog, hahah. Jag är sämst på att posera.

"Mamma Elin"

Igår morse åkte mamma och pappa till mormor i Norrland från onsdag till söndag. Skönt att vara hemma själv med Elin förutom att Elin har tagit mammas roll, hon gör allt hela tiden och stör sig på mig och tjatar på mig hela tiden, väldigt jobbigt. Igår kom även Paulina till mig och sov hos mig tills idag, det var trevligt. Nu sitter jag i skolan och har tema lektion vi har inget att göra eftersom vi är klara så jag sitter bara vid datorn och chillar lite. Jag vill HEM! Imorgon ska jag vara ledig, YES. På kvällen blire party.......

elin&julia




Syskon för alltid.

Dennis, Linus & Markus

Idag har jag jobbat. Kom hem för inte så länge sen. Har precis duschat och nu ska jag snart sova, jag vet att jag inte kommer kunna sova inatt för det är fullmåne, hoppas att jag kan det, för jag är ju så trött. Idag var det sjukt roligt att jobba, nästan den roligaste gången ever. Jag måste ju ha bästa jobbet. Jag älskar Jakke RYYD, han lär ju vara bland det skönaste som finns. Hur roligt har inte jag och Emma, sinnessjukt.

Godnatt bloggen, godnatt.

Hihi.

Jag älskar hål i väggen, det är så otroligt roligt.

Mischa Barton


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home.

Turingemarknad

Helgen har varit ganska seg. Idag var det den årliga Turingemarknaden! Jag älskar det. Jag köpte remmar, mums. Fast i år tog jag de äckligaste smakerna någonsin.

Camilla och Rebecca!

Min bästaste och jag.

Läskig karusell som Felicia och Elin åkte.

Perfa att det var så fint väder idag också! Härligt.

Igen

280 dagar till Turkiet med Rebecca.
15/7-09. Det ska bli det bästa året!

Rebecca Forsberg

It´s every little thing you do.
I never let go of you Rebecca.
Never, never, never.
No matter what you do, you will
always be my best friend.
I cant´t let go.
Let me explain why.
You are my life.
Everything that matters, that´s you.
Always and forever.
Rebecca Anna Christina Forsberg.
I love you more than words can say.


Det där lilla extra

Jag är så trött så trött, så ingen kan förstå. Jag skulle kunna lägga mig ner och bara gråta tills jag somnar! Idag hade vi matteprov på hela kapitel ett. Det gick inte nå bra, hoppas på ett G i alla fall. Katarina blev så arg på oss idag, shit fyfan vad arg hon blev.

Som jag sa till Paulina idag. Jag älskar killar som ingen lägger märke till. De killarna som har det där lilla extra som ingen tänker på, dom där fina stora bruna ögonen, dom fina skrattgroparna, de där stora händerna med dom perfekt klippta naglarna, de där fina tänderna, det fina lockiga håret och slutligen de där fina pussvilliga läpparna. Jag tänker alltid på sånt, alltid. Jag ser det lilla extra även om jag inte alltid bryr mig om det. Idag såg jag en sån kille, en sån kille som ingen lägger märke till, som inte är speciell men som är speciell för mig. Jag älskar sånt. Jag älskar känslan.

Elin


Snygg syrra man har

Molly!


Världens sötaste och bästaste!

Min skoldag


Vi sitter och väntar på tåget. Felisia och Cornelia.

Söta Cecilia!

Mario och Antonia!

Mathias, Emelie & Felisia. "Till mitt skolarbete." HAHAH!

I skolan. Tina, Carola och Theresa. Yeeey, vi är bäst på doppboll!

Bio


Igår var jag och Marina på bio och såg Barhemmet!
Den var bra och väldigt läskig.

Heartbeat


Sjunde våningen


Jätte bra bok, läääääääs. Den handlar om en kvinna som blir slagen av sin man. Eller en tjej som blir slagen av sin pojkvän kanske man ska säga. Hon vågar inte inse hur det är och tar mer och mer skit. Till sist så orkar hon inte med hans elaka kommentarer.

Tv kväll

Idag är det både One Tree Hill OCH Gossip Gril!!!!!!!!!!!!! Jag älskar att Gossip Girl har börjat, det är så sjukligt bra, och hur bra är inte OTH råååh??? Också sjukligt bra. De var det jag ville säga, missa inte!!!!!!!!!!! Idag ska jag skriva en sak om en bok, kul tycker jag, det är äckligt dåligt vänder, idag vill jag verkligen gå på bio fast det är så bra på TV:en. Hmmmmmmmmmm. Puss

Time goes by


Kärlek

Elin min bästa syster

Nyss när jag kom hem och skulle bädda upp sängen och gå och lägga mig så låg det ett paket nerbäddat. Jag öppnade det fort och fick syn på den finaste pyjamasen jag sett! Elin hade köpt den till mig idag och jag började nästan gråta. Hur gulligt var inte det? Bara sådär. Vänta du Elin, du ska få en lika fin sak tillbaka. Tack så mycket! Jag älskar dig, världens bästa syster! Lycka till imorgon.


Födelsedag

Jag har bloggat i två år. Fan vad länge om man tänker efter!!!!

Sunset in your eyes


Lalal. Idag mådde båda vi väldigt dåligt så vi sjukanmälde oss. Fast jag är faktiskt sjuk på rikigt IGEN. Vi gick på stan ett tag och sen tog jag ett tåget hem. Mamma hämtade mig vid tåget. Sen har jag bara legat och tittat på film. I morse när jag och André satt på tåget så fick jag några filmer av honom, bla Supersugen. Den var riktigt riktigt bra! Yes!! Idag börjar Room Service och Grey´s Anatomy. Igår började även DH som Elin spelade in åt mig eftersom jag jobbade. Nej nu ska jag duscha. Caio!

I hate this part


Jag gillar dig Pollo!!!

Nu är det höst, vare sig vi vill eller ej.

Jobbigt!

Jag är så trött så trött på dig att det finns inga ord.
Vi är verkligen inte på samma nivå, kan jag inse det?

RSS 2.0