Don't know

And I don’t know how it gets better than this
You take my hand and drag me headfirst
Fearless
And I don’t know why but with you I’d dance
In a storm in my best dress
Fearless

I'm the ish

Jag är hemma från skolan idag, vilket inte gör mig så mycket eftersom vi bara har två lektioner och börjar 12:20. Men jag känner ändå att det här är illa, jag vill inte missa!!!!! Fan! Aja. Jag är ju då den största bloggläsaren som finns och jag tycker att det finns så sjukt många fina människor. Okej, jag kanske inte är den största bloggläsaren, men... I vilket fall så är jag avundsjuk. Fan, igen.. Jag vill också! CG, NK, EK, JA, LN, KZ, JQ, MF, EN, PT.....

You belong with me

Idag är det den 30:onde Augusti 2009. Det betyder att det här är den näst sista sommardagen detta år. Det här sommarlovet har verkligen varit oslagbart. Jag har haft så kul, gjort så mycket saker. Åh. Bästa någonsin verkligen. Vad hade denna sommaren varit utan världens bästa vänner? Ingenting! Dagarna tickar på och om 30 dagar åker Elin till USA ett år. Jag förstår inte det här, jag fattar liksom inte att jag inte ska träffa min syster varje dag. Det här är sjukt. Jag hoppas du förstår det också Elin. Jag kommer gå under! På riktigt.


Nu börjar sommaren försvinna på riktigt


Hundra men


Gift dig med mig, Julia?

Jag har varit dålig på att uppdeatera men jag har inte alls mått så bra. Jag var sjuk för en vecka sen och nu är jag sjuk igen. Förstår inte vad mitt problem är. Hatar att vara sjuk. Jag måste gå i skolan, jag vill gå i skolan. Men någon gång måste jag fatta att jag måste bli frisk på riktigt och inte gå ut när jag mår LITE bättre. Jaja. Helgen har då varit lugn för mig, bara legat i min säng och tittat på OC. Har ont i ryggen nu. Jag har även lyssnat på massa musik och tänkt. Jag har ju alltid varit så emot förhållanden, och nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Hur ska jag veta om det är min grej eller inte? Kanske det är lite bättre om jag inte tänker så mycket jämt.

Taggad från topp till tå

I måndags blev jag sjuk, hade typ feber och ont i kroppen och väldigt förkyld. Men nu mår jag bättre. Fast jag är fortfarande väldigt förkyld men det går braa.... Idag började jag skolan, det var helt okej. Jag gillar min klass jätte mycket och jag är så taggad inför det här skolåret, den här känslan har jag aldrig haft förut, det här skolåret måste och kommer gå bra för mig känner jag. Imorgon ska jag vara ledig..... Jag och Marre ska till stan och göra lite saker. Och på kvällen är det kräftskiva och födelsedagsfest för Mattias hemma hos Johanna!

No no no yes yes yes

Soft dag. Igår vart det inte OC hela dagen, åkte istället med mamma och Elin till stan. Köpte lite saker faktiskt. Idag börjar min bästa lilla plutt vän på gymnasiet, hon säger att det går jätte bra och det är så skönt att höra. Hon skulle komma till mig när hon kommer hem från skolan! Tänk vad stor hon har blivit. Skämt å sido. Nu kommer mamma hem med Gucci Rush, måste gå ner och spruta den på mig, ettan luktar lika gott som tvåan!!!!!!!!!!!!!!!!

OC hela dagen

I fredags vad jag på poolparty i Kjula. Det var hur kul som helst, eller jag hade det i alla fall. Igår sov jag hela dagen och sen på kvällen åt jag kräftor, andra gången för i år. Det är så sjukt gott. Efter det drog jag hem till Rebecca och vi drog sedan vidare till Marina. Men efter ett tag gick alla till parken så jag och Rebecca cyklade hem till henne igen. Sen kom Gustaf, Anders och Patrik dit också. Kvällen var helt okej. Nu ska ni få se några bilder ifrån poolpartyt.







Use somebody

Jag och mamma har beställt lite saker från H&M, åh jag vill att dom ska komma. Jag beställde ett par byxor, en mössa en halsduk och ett par skor. Jag vill ha skorna nu!!! Men jag antar att jag måste vänta till nästa vecka. Nej nu ska jag duscha, jag måste raka benen för imorgon ska jag på poolparty! Det ska bli riktigt kul. Sedan ska jag lägga mig och titta på OC.


Stuck, I'm stuck

Ännu en ny dag på detta sommarlov. Igårkväll bestämde jag, Rebecca och Julia att vi skulle äta frulle hemma hos Rebecca idag klockan halv elva. Det var mysigt och framförallt riktigt gott. Jag cyklade hem och hjälpte mamma med lite saker och nu sitter jag här, i Elins säng. Jag är alltid i hennes rum när inte hon är hemma, det är mycket mer harmoniskt här inne tycker jag. På torsdag börjar skolan, jag börjar tvåan. Det känns ju sådär sen jag såg schemat igår, önskar att jag aldrig hade tittat på det. Nu ska ni få se, inte för att man ser så mycket men..

Höstterminen

Vårterminen

All girls wanna have fun







Ett två tre fyra

I måndags åkte jag och Rebecca till stockholm. Där mötte vi Cornelia och vi åkte ut till Lidingö och hälsade på min älskade syster på hennes salong. Cornelia klippt sig och medans gick jag och Rebecca och köpte lunch. Jag köpte sushi och Rebecca köpte lasagne, så gott. Efter besöket åkte vi hem till Cornelia. Vi var inne ett tag sen gick vi ut och åt på en thailänsk resturang, super gott men starkt. Sen efter det gick vi runt i Hammarbysjöstad lite, sen tog vi båten över till söder och gick där. Hur mysigt som helst. Sen tittade vi lite på Beck och på kvällen satt vi ute på Corddans jättefina blakong med ljus och bara pratade. På morgonen vaknade vi tidigt. Vi satt på balkongen och åt frulle, fixade oss och sen åkte vi in till stan. Vi gick bara där en kort stund för sen åkte jag och Rebecca hem. På kvällen övningskörde jag, det är kul men ändå lite läskigt. Sen senare var jag med Rebecca och Julia!

We can work it out

Jahopp. Igår var jag med Lisa på dagen. Det är sjukt egentligen, vi träffas fan aldrig. Men igår träffades vi och hade jätte kul och trevligt. På kvällen var jag med mina underbara tjejer. Vi satt ute och pratade om allt. Det är såå tur att jag har dom, för vad fan skulle jag göra annars? Världens bästa vänner! Idag ska jag och Rebecca fara till Cornelia och sova där tills imorgon. Det ska bli kul, synd att det är dåligt väder bara.

Sexy bitch

Jaha! Jag kanske ska ta mig i kragen och uppdatera min kära blogg lite då och då. Som vanligt får jag perioder i mitt liv då jag tycker att det är öken att blogga, och en sådan har jag nu. Jag gillar att blogga på sommaren så att man kommer ihåg vad man gjort, men nehe du.

Torsdagen den 30 Juli kom jag hem från Turkiet. Det var verkligen den roligaste resan jag har varit med dom. Allt var sååå bra. Vi träffade sjukt mycket folk och dansade varje kväll. Jag vill tillbaka dit så mycket så att det finns inte. Åh! Men det är helt okej att vara i Sverige nu när solen skiner för en gångs skull. Det är tråkigt att man inte kan åka till stranden här, eller det är klart man kan. Men det finns ingen bra strand, bara äckliga och ofräscha. Med andra ord, ingen strand som stranden i Turkiet. Fan! Vad jag än tänker på som kommer alltid Turkiet emellan mina tankar, jag älskar verkligen det landet.

Tiden här hemma sedan vi kom hem har varit jätte bra. Hängt med polarna och varit på partyn. I September åker min syster till USA ett år, så det känns lite elakt om jag skulle åka till Turkiet då. Men vi får se hur det blir. Jag vill verkligen åka till Turkiet, bara ta en sista minuten och dö av lycka, plus att det är så billigt också. Nej nu ska jag sola eller nåt.

Love love love

Grattis grattis älskling. Om ett år, då jävlar!! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket, du är verkligen den starkast lysande stjärnan av alla, massa pussar till dig!

RSS 2.0