But the blame on me, shame on me

Helgen har varit underbar tycker jag. Den kunde nästan inte blivit bättre. Fan! Just nu vill jag bara att det ska bli helg igen, jag hatar horskolan. Ursäkt mitt ordval, men skolan är så jävla tråkig och världelös. Förstår fan inte vad jag gett mig in på. Hatar skolan, hatar, hatar, hatar. Pallar inte längre, helt seriöst. Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till längre, noll motivation.

Love u Sarita

Fyfan vad vi dansade. Helvete vad kul


Becca & Juja


Se på mig, som du gjorde dåÅh vad jag älskar dig.

What I know

Jag har två julchockladkallendrar, en som jag kan äta upp innan och en som jag tar en chockladbit ifrån varje dag. Grejen med mig är att jag inte kan motstå att öppna alla luckor för jag älskar verkligen chockladen. Förra året var typ första året någonsin jag kunde göra som man ska, alltså äta en bit varje dag. Men fan vad svårt det är. Lika bra att ha två då...eller fler!!!

Davvemarre


Halv åtta hos mig

Hej mina kära vänner. Allting flyter på bra denna vecka. Vi har ingenting i skolan den här veckan, bara några småläxor. Men nästa vecka har vi däremot tre prov, och pluggar jag till dom nu??? NEJ. Klart jag inte gör. Jag är dum. Men jag har inget ork. Inget ork över huvud taget kan jag säga er. Jag känner bara att jag behöver vila från skolan en vecka.

Jag har tänkt på en sak. Det är många av mina vänner som tycker att jag är rolig. Men jag har kommit på att jag inte är så rolig. I och för sig kan jag ju tycka att jag är as rolig själv ibland. Men grejen med mig är att jag är typ stört rolig om ni förstår vad jag menar. Inte roligt rolig alltså.

Nej, nu ska jag äta en till asgod apelsin.

Yeah!

Sovmorgon även denna måndag. Segt. Men skönt. Idag är det helt okej väder ute, bättre än igår i alla fall. Igår var ju katastrof. Jag orkar inte sminka mig idag, och jag har ingen insperation alls gällande kläder. Boring. Det löser nog, det brukar göra det..


Allt!


It is you

Where are you now?

My heart is black right now


Every time I turn around

Exakt den här brunfägen vill jag ha på mitt hår. Elin, vilket nummer är den?


Pelsko


I love Sweden, naaaat

Elin, sluta klaga nu. Jag kan inte blogg hela tiden för att jag har inte tid förstår du. Men nu ska jag göra ett inlägg till dig. Eller jag ska skriva för din skull i alla fall. Vädret suger, skolan är katastrof, jag pluggar hela tiden, jag vill att du ska färga mitt hår, jag vill ha sommar OCH lova mig att inte längta hem. Fyfan! I framtiden ska jag försöka att blir bättre på att uppdatera. Jag hatar att jag inte vet vilka som läser min blogg. Min blogg är till för mina närmsta!!!!

Release me

Idag ska jag till skolan för första gången på tre veckor, och jag har aldrig haft mera ångest. Jag önskar verkligen att jag slapp gå i skolan. Jag är så otroligt trött på den, speciellt i detta äckliga jävla väder. Jävla Sverige. Jag är inte positiv till något jag hatar.

Fint.


Marre har köpt en barre

Du ska veta hur mycket jag älskar dig!!!


In New York

Nu är praktiken slut vilket känns väldigt tråkigt. Jag har ångest över att jag ska till skolan på måndag trotts att jag inte varit där på tre veckor, men den veckan som kommer är ett rent helvettttte. Vi har sjukt mycket att göra. Jaja. Allting kommer lösa sig.

Du är "äcklkig" din lilla anonyma gris..


Shut up and kiss me


Mumma!!


Backstreet boys


Åh!


He he ho ho

Haha, jag och Corre är inte ens 18 och vi diskuterar redan vart vi ska gå ut någonstans. Vi har olika åsikter. Vilka töntar. 137 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!


Give it to me

Tänk om, tänk om du visste!

All I really want is you

Åh, jag sitter här i min säng. Full av kärlek. Jag älskar ensam mamma söker, efter programmen får man alltid en så härlig känsla i kroppen, en glad kärlekskänsla. Jag älskar kärlek. Men hatar det lika mycket.

Erik, åh

Godnatt!

Sockerpiller

Fan vad skönt det är med helg kan jag säga! Det ända positiva med att jobba är att man tjänar pengar och inte har några läxor. Man ska inte klaga på att jobba, det är ju rena rama paradiset, egentligen. Skolan däremot, det är ett helvete. Ett rent jävla helvete. Som jag inte vill tillbaka till.

Stars

Jag ska ha röda naglar ofta för då tänker jag på dig, Elin!


Fucking väder

Jävlar vad irriterad jag är nu. Det beror mestadels på vädret och på att jag har pms. Och lite andra saker. Fan jag orkar inte med den här dagen. Vill sova.

SO2A


Oh Laura

Det var länge sen jag hade så här ont i fötterna faktiskt. Riktigt ont. Idag på praktiken lärde jag mig laga varmrätter liksom. Jag tror att vi ska träna ikväll så därför ska jag sova lite.. Godmiddag mina älskade vänner. Hoppas ni haft en fin dag. Saknar er.


Please

 


Med en nypa salt

Hej alla fjärtapor. Fan vad skönt det är att slippa skolan å ha praktik. Det som är synd är att jag måste gå upp klockan fem och att jag har hundra grejer som måstes skrivas om praktiken och denna arbetsmarknadskurs. Men jag har inte så mycket val faktiskt. Just nu är livet lite tufft. Jag hatar sjukdomar, tänk så bra världen skulle vara utan allt detta elende. Jag lyssnar just nu på Martin Stenmarks album, inte för att jag tycker att det är bra, utan för att han är den absolut snyggaste över trettio i Sverige. Helvete.

RSS 2.0