3 dagar

Jag älskar helgerna, synd bara att det är så tråkigt väder idag. Igår var jag och Rebecca på bio, vi såg tusen gånger starkare och jag tyckte att den var bra, och så jävla bra gjord, alltså att det är precis så det är i det riktiga livet och jag tycker att det är så sorligt när man får se det sådär tydligt. Idag vaknade jag tidigt och vi åkte och tränade, jag dödade mig själv på gymmet idag, bokstavligen. Fyfan vad jobbigt det var. Men det gick så jävla bra och det känns så skönt efteråt. Nu ska jag packa min väska och sedan åka till Eskilstuna och gå ut med mina underbara klasskompisar och några andra brudar. Jag ska även klippa Paulina, spännande...

Pokerface

Fortfarande, jag ser inte ner på någon som tycker annorlunda än mig. Det jag ser ner på är folk som inte fattar att alla inte kan tycka som man tycker själv, det är barnsligt. Och även om politik är en mycket viktig fråga och att det rör hela Sverige så måste man fortfarande kunna acceptera. Enligt mig finns det inget rätt och fel gällande detta ämne. Sedan så valde jag att skriva om pengar för att det är en fråga som stör mig mycket, alltså, det kan störa mig hur människor resonerar kring det. Jag röstar på vad jag tycker passar mig och tror kommer passa mig fyra år framåt. Om typ tolv år kanske jag kommer rösta annourlunda, eller om till och med fyra år. Låt mig rösta på vad jag vill utan att bli kallad saker och ting. Och jag vet vad det handlar om. Punkt slut.

Yttrandefrihet

Allt detta snack om politiken börjar göra mig irriterad. Folk som inte accepterar vad andra tycker är fel. Alla måste få uttrycka sig som man vill och tycka precis som man vill, sen har man ju fortfarande sin egen åsikt. I livet måste man lära sig att människor alltid kommer tycka olika och man måste även lära sig att acceptera det, hur fel man än tycker att det är. Det ända jag stör mig på som jag måste ta upp är att alla säger att moderaterna är egoistiska, hur kan man tycka det? Tycker man det för att man vill behålla sina pengar som man jobbat hårt för, för sig själv? De som inte har feta löner kan inte kräva att de som får feta löner ska ge bort sina pengar. Det är absurt! Visst, de som har pengar kan självfallet dela med sig, om de vill, MEN det ska inte vara något måste, OCH man ska absolut inte bli kallad egoist om man inte vill. Sen om man skulle vända på steken att gå från att vara låginkomsttagare till att bli höginkomsttagare tror jag att man skulle se på situationen på ett helt annat sätt, eller, det är klart att man skulle göra. Åååååå, kan inte ens förklara hur lack jag blir. De röda som vill ha jämställdhet och rättvisa, jag tycker att det är orättvist att behöva betala bort sina pengar. Punkt. Sen vill jag även tillägga att det är katastrof att SD gled in i riksdagen. Att många röstade på detta rasistiska parti beror på okunskap, folk som inte vet vad detta parti vill göra och vad som kommer att hända. Det är en skam för Sverige, och det är synd att inte folk förstår det. Läs på för i helvete!

Say hello

Skolan är i full gång, i alla fall med lektioner. Med det menar jag att vi inte har mycket att göra när vi inte går i skolan, så jävla super skönt. Jag hoppas verkligen att det kommer vara så hela trean, jag lovar att jag aldrig skulle gnälla då, inte ens en gång. Annars då? Jag lever på helgerna, jag älskar helgen. Längtar redan till helgen, den kommer bli grym. Om 22 dagar kommer min bästa syster hem, jag kan inte förstå det. Jag kan inte förstå att det har gått ett år sedan hon åkte, tiden går så jävla fort men ändå inte. Fan vad kul det ska bli att du kommer hem Elin! Vill även säga grattis till bästa bästa tjejen som har tagit körkort. Grattis Marina!

RSS 2.0