Rebecca

image646
Söt hon är.
I LOVE MY BEST FRIEND.

Lite mer Lanzarote.

image638image645


Ni vet ordet vid det här laget, underbart.

P.S Lanzarotes cappuciono´s var de godaste jag druckit. D.S

Cry


Jag längtar så tills jag och Rebecca ska på Rihannas konsert 12/3.
Det ska bli coolt att sjunga till Umbrella live. I Love Rihanna!
När vi var i Turkiet sjöng vi till Umbrella låten hela tiden, vilka minnen.

ONE MORE NIGHT.

Mischa Barton
Det finns ingen vackrare än Mischa Barton. Jag är fan kär i henne.

Just Me.

image637
SOMMAR   T A C K!!!!!!!

Coca Cola

image636
Igår hann jag inte skriva av mig. Jag sov i alla fall hos Rebecca i förrgår till igår. Vi hade jätte mysigt för vi låg och garvade åt saker som inte var rolig egentligen, fast dom egentlien var det! Förstår ni? Näää.. Men i alla fall. Jag hann inte mer än komma hem från Rebecca innan mamma skulle köra mig till Lisa. Jag kom till Lisa, vi åt. As gott. Sen åkte vi och jobbade. Det var sjukt skönt, två ungar. HAHA. Vi spelade fotboll med några söta 12-åringar från Huddinge som var jätte kaxiga ibland. Dom var fan gulliga, men dom blev jobbiga senare längre in på fotbollsmatchen, dom trodde dom vann. Fast, jag och Lisa vann, eller så vann dom men det kanske inte ar så konstigt om dom typ var 10 stycken. Hahah. Skit samma? Efter matchen åkte vi hem till Lisa och tittade på TV bland annat Jackass det är sjukt skönt. Jag skulle vilja vara en jackass det passar på mig! Eller inte.

Nu sitter jag ensam hemma hos Lisa. Hon har gått och klippt sig, jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Jag hoppas att jag inte spränger hennes högtalare, jag har världens högsta music på. Honhar värsta basen, villlll haaaa!

Rebecca, jag finns här för dig föralltid.

Peace And Love

/ Julia

Upp och Hoppa.


Haha, dom ägde. Eller hur Rebecca?

One Tree Hill.

Jaaaa. Skön helg. Men hallå, jag har lov. Helt sjukt skönt. Jag ska njuta varenda sekund. Jag ska jobba tre eller två gånger den här veckan, det suger. Men livet är sådant. Idag ska jag till kusin och träffa hennes pojkvän för första gången, dom har typ varit together hur länge som helst men det har aldirg blivit av. Jag är lite nervös. Men Hannah är så söt.

Rebecca är min bästa vän och jag ska sova hos henne ikväll.

Jaaaa, det var allt.

Puss på knät.

/ Julia

Hey you.

Mischa Barton, Mischa Barton snart i ny film!
Mischa har färgat håret igen, fint! Jag längtar tills jag får se hennes movie.

Sorry so sorry.

Even the best falls down sometimes
Even the wrong worlds seem ryhme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide.

Life have to go on.

Jag är så jävla deprimerad. Jag tycker så synd om Rebecca och Gustaf. Jag tycker så synd om mig själv. Jag är bara så trött på allting. Alla förändras. Det är tur att jag har mina bästa bästa bästa vänner Rebecca Lisa och Felicia. Jag skulle verkligen vilja skriva ett namn till men det bär emot för mycket. Åh, jag vill bara att allt ska vara som när vi var små. Inga pojkvänner, ingen dum skola att oroa sig för, inga bekymmer med kompisar och så vidare. Jag vill bara att livet ska vara så mycket lättare än vad det är. Jag är trött på att alla dömmer människor efter hur dom ser ut eller om man någon gång har sagt eller gjort något pinsamt. Jag har så mycket inom mig som jag bara vill att alla ska få veta fast ändå inte. Allt är bara så komplicerat. Jag vill bara bort fast jag precis har varit borta. Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha en trygg skola att komma tillbaka till efter sommarlovet igen, det kommer jag aldirg mer få uppleva. Jag vill verkligen inte börja på gymnasiet, jag vill inte gå vidare. Allt är bara en röra i mitt huvud. Det finns liksom inga föklaringar. Jag vill bara att allt ska vara så mycket lättare. Jag hoppas att det blir det snart, för jag orkar fan inte mer. Jag vill bara gråta.

Rebecca, jag lider verkligen med dig. Jag har aldrig haft någon som du hade honom men jag vet exakt hur du känner dig. Jag finns alltid här för dig och det vet du, alltid. Jag hoppas att allt kommer lösa sig på bästa sätt och att allt "blir så mycket lättare". Livet är komplicerat och det kan ju vara jobbigt ibland. Jag finns här för dig det var det jag ville säga och jag är din bästa vän och du är min. Det vet du. Jag älskar dig mest på hela jorden syster. Du är allt jag har.




Veckans babe!


Det hetaste just nu, Chad Michael Murray.

Så trött på allt skitsncka.

Skolan idag var jätte tråkig. Kan ju inte säga att Niclas gjorde min dag toppen, snarare tvärt om. HAHA, där fick du. Nej men allt var helt okej. Jag är bara så trött på alla som tror att de är så jävla smarta och ser ner på de som inte ligger på samma nivå som de själva. Jag hatar att man är dum mot människor som är annourlunda och sen säger att det är deras eget fel att de blir mobbade. Helt sjukt, jag blir så arg. Och jag hatar sånna diskutioner. Alla tänker ju som fittor.

Idag har jag varit med Rebecca, vi har tittat på One Three Hill eftersom Rebecca fick de två första säsongerna idag. Det är SJUKT SJUKT SJUKT jävla bra. I just love it. På tal om engelska, imorgon har jag muntliga nationella i engelska, Wish me luck guys.

Idag ör det GG och IHPG! YEEEEY.

/ Julia

I HAD A LOVER!

Pete Doherty, Pete Doherty hetsar sina fans
Förlåt alla som gillar Pete Doherty, jag ser inte det snygga någonstans.

I look after you.

Mischa Barton, Mischa Barton stillar sitt ha begär
Man kan ju inte säga något annat än att Mischa är snygg. Men hennes hår ser gult ut! Jag tycker inte att hon passar i sådär jätte jätte blont hår. Hon borde ha ljusbrunt med blonda slingor!

Can you look at me?

Skolan idag igen var ingen höjdare tur att Niclas var där, han gjorde min dag toppen! Jag längtar verkligen tills jag och Rebecca ska på Rihanna 12/3. Först var vi fem tjejer men alla hoppade av. Jag och Rebecca ville så gärna gå och det ska vi göra också, bara vi två! Det kommer bli så sjukt kul och jag älskar min bästa vän mest i hela världen! Hon är verkligen bäst!

Idag på gympan spelade vi fotboll ute, vilket underbart väder det är. Det var sjukt kul. Alla vi som har spelat fotboll var i ett lag och dom som inte har gått i någon sport i ett annat. Och Gud vad kul det var. Jag gjorde kanske femton mål, hahah! Och en gång när jag sköt råkade jag skjuta tåpaj så nu kan jag inte röra ringfingertån. Fan vad ont det gör, den har typ dött eller nått. HA HA.

Jag hade inte den blekaste om att man skulle skriva ut sin gymnasieansökan och att föräldrarna skulle skriva på den och att man skulle lämna in den. Idag när jag kom till skolan sa dom det. Vad hade våran syv tänkt sig? Att jag inte skulle få gå på gymnasiet eller? Hon är ju riktigt borta, jag vill ha en bra syv som fattar var hon håller på med, det är inge kul! Sista dagen var i alla fall imorgon så jag hoppas att allt går bra! Åh.

Idag är det inget bra på TV. Jag vet att det var Phille som kommenterade på förra inlägget och skrev "hahaha, vilka mongon :P" till dom I en annan del av Köping. Sånt gillar vi inte Phille. Verkligen taskigt. By the way är Dirty Dancing 2 en av dom bästa filmerna som finns. Javier är riktigt het, och han blir ju bara snyggare och snyggare när han dansar som en Gud.

Over and out.

/ Julia

Underbart.


Jag älskar I en annan del av Köping. Jag älskar speciellt Linda, hon är alltid så glad och jag blir varm i hela kroppen av att titta på dom! ÅH. Idag är det Elle-galan och Dirty Dancing två, fast Dirty Dancing får vänta lite för jag ska titta på I en annan del av Köping.


Imorgon ska jag till skolan igen. Det känns bra.
På fredag har vi sportlov, fan vad skönt! YEEEY.

Godkväll

/ Julia

Be my boy.

Det är sjukt hur mycket jag älskar Britney. Alla tycker så jävla mycket illa om Britney men jag älskar henne! Nu skriver dom om hur hon har hittat en ny stil och verkligen försöker skärpa sig, hoppas det. YOU GO BRITTAN!!!!!
Britney Spears

Your Love.

image634
image632
image633
image635
Jag vill tillbaka till Lanzarote, jättemycket.

Tjejmiddag

Idag har jag städat hela övervåningen. Jag är så duktig. Vid två tiden åkte jag och Rebecca till stan. Jag köpte en söt grön klänning från H&M som jag ska ha på mig ikväll, Cornelia ska ha tjejmiddag och det ska bli mycket kul. Nu måste jag fortsätta fixa mig!

Ha en bra fredagskväll

/ Julia

Vaniljhjärtan

Elin sa att hon hade haft den Elle tidningen jag
köpte idag jätte länge. Haha, det var ju onödigt.
Lite sent att göra något saken nu! H E H E!

När pappa och Elin kom hem fick jag jättefina
tulpaner av pappa och ett vaniljhjärta
av Elin. Fast jag och mamma hade redan
köpt sex stycken. Men man kan aldirg få för
mycket av vaniljhjärtan, det är ju galet gott.


H&M i mitt hjärta.

image631
Idag när vi var på coop köpte jag en tidning, jag gillar att läsa Elle, den är bra. Med i tidningen fick man även 20 % rabatt på H&M. Sen har vi fått massa andra rabatter från H&M, som vi fick idag med posten 1050 kr + massa % grejer. Jag älskar H&M. Jag älskar rabatter.

Mischa Barton

Mischa Barton, Mischa Barton i het reklamkampanj!
Mischa Barton

Hon är verkligen sjukt söt.

Onödigt.

Hayden Christensen, Rachel Bilson, Rachel Bilson och Hayden Christensen har en flirt på gång?
Nu när det är seriöst mellan Rachel Bilson och Hayden Christensen blir jag ju lite ledsen. Han är inte alls lika söt som Adam Brody! Haha. Rachel verkar i alla fall dras till killar som har kort lockigt hår. Det är ju gulligt.

KappAhl

Idag mår jag mycket bättre! Mamma och jag åkte till coop och handlade. Vi gick såklart in på Kappahl som ligger brevid. Åh, vi mycket fint dom hade. Helt sjukt, kappahl liksom! Eftersom det är alla hjärtans dag fick jag ett par superfina skor och ett blått smalt jättefint skärp. I´m happy. Jag älskar att få saker, men vem gör inte det? HEHE.. Ganska självklart att man gör det!

Bilderna på skorna gör ingen rättvisa!

/ Julia

Molly min vän.

Idag har jag tittat på Brjöderna Lejonhjärta. Den filmen är inte ens bra, usch! Jag hatar den rättare sagt. Urtråkig. Jag föredrar OC! Haha.

Idag har det varit sjukt fint väder igen. Jag vill bara gå ut och gå en rikigt lång promenad med min lilla gris Molly. Jag tror seriöst att hon är det sötaste som finns på hela jorden. Hon är verkligen bara för underbar. Det går inte ens att titta på henne, för om man gör det måste man bara springa fram till henne och gosa med henne. Jag dör, hon är mitt allt!
image624image626image625

Blodapelsinjuice

Idag mår jag jättebra, men lite trött bara. Jag har nästan ingen feber. Allt känns helt plötsligt jätte bra! Jag ska inte till skolan imorgon heller men kanske på fredag det beror på. Om jag går till skolan på fredag så måste jag göra svenska nationella muntliga! Typ sista dagen, så det känns som om jag måste gå till skolan! Det suger ju, jag kan ju inte rå för att jag är sjuk liksom.

Jag hörde på The Voice att Adam Tensta är förbannd på Rihannas konsert. FAN vad jag längtar, That´s my cool and I can´t take it off!! vilket drag det kommer blil.

Hahaha

Idag var Gossip Girl riktigt bra. ÅH! Nu tittar jag på I huvudet på Gynning, idag är det rikigt bra också. Åh, jag längtar tills imorgon för då börjar Grey´s Anatomy. Åh, jag hoppas att den här säsongen kommer vara lika bra som dom andra.

Nu börjar Gynning igen

I Love her.

Vilken lya!

Idag är det Gossip Girl igen. Det är inte så bra. Jag föredrar böckerna.

Mischa Barton, Mischa Barton bor storstilat!
Skulle ej tacka nej till Mischa Barton hus. Någon rik man som läser min blogg?
Jag vill också var rikigt rik, inte för att Mischa är den rikaste av dem alla....

Grattis bruuur.

101351-623
Grattis Tim på 22 års-dagen!!

Mumma!

Nu har jag precis lagat lunch till mig själv. Våfflor med sylt, grädde och socker. Mums, våfflor är rikigt gott. Men nu mår jag illa. Molly fick också en!!



Nu ska jag faktiskt duscha..

Säg att du älskar mig.

Jag vill verkligen bli frisk och jag vill verkligen ha sommar och jag vill verkligen ha en kille att vara med på alla hjärtans dag.

image619image620image621image622
Sorry Jenny och Martina, bilden ser ju bara så sommrig ut. Jag var tvungen.

Rihanna

Alicia Keys, Andrea Bocelli, Ashanti, Ashlee Simpson, Carrie Underwood, Dave Grohl, Dita Von Teese, Fergie, Janet Jackson, Josh Groban, Kyle MacLachlan, Lindsay Lohan, Lisa Rinna, Natasha Bedingfield, Paula Abdul, Pete Wentz, Pink, Rihanna, Serena Williams, Whitney Houston, Rihanna utmärker sig på kändisfest!
Idag har jag, Felicia, Cornelia och Rebecca och kanske Lisa bestämt att vi ska gå på Rihanna den 12/3. Nu har vi något att se fram emot. Det ska bli kul! Imorgon ska vi boka.

=(

Cash Warren, Jessica Alba, Jessica är bara för söt idag!
ÅHHH, nu har jag 38,2 igen. Jag orkar fan inte mer.

Springfeelings

image618
Idag har det varit hur underbart väder som helst, det känns verkligen som om det håller på att bli vår det känns verkligen underbart. ÅH!

Såååååååå snygg!

Mischa Barton, Vi vill se mer av Mischa!Mischa Barton, Mischa Barton visar sin bästa sida!

I now you can feel me.



Idag är jag hemma från skolan igen. Jag mår mycket bättre idag men har fortfarande ont i halsen och hostar, och har feber.. Man får alltid mer feber på kvällarna, igår hade jag 37,7 på morgonen och på kvällen hade jag 38,8. Hoppas verkligen att febern inte blir lika hög ikväll. Jag ska inte till skolan imorgon heller och inte på onsdag. Jag skulle verkligen behöva gå till skolan på onsdag eftersom jag ska ha nationella då, i eneglska muntliga. Det ska bli kul! SKIT kul! Nej men det går säkert bra, jag har en bra grupp och därför vill jag inte missa denna chans. Mamma får väl ringa och snacka med Christel och säga att dom ska vänta på mig. Jag tycker det är dåligt med nationella att man inte får välja vilka man vill vara med själv, så man känner sig trygg och verkligen vågar ta för sig och prata, men det ska ju vara lite svårt också, men som sagt är jag nöjd med min grupp.

Jag borde plugga SO och musik. Jag har musikprov på fredag om jag går till skolan då, sen måste jag lämmna in min SO bok för vi ska ha svarat på några jävla frågor tills imorgon, och sen skulle vi skriva nåt jävla tal också. Åh, orka!

Nu ska jag duscha, det var sjukt länge sen! Sen ska jag måla naglarna. HE.

Jag älskar OC, Mischa är ju sjukt snygg i trean när hon har lite längre hår, hon passar bättre i långt hår än när hon har kort hår.

/ Julia

Fyfan

Jag bara gnäller om hur dåligt jag mår hela tiden. Men asså åh, jag mår verkligen dåligt. Idag är det femte dagen jag har HÖG feber, jag hostar och har sjukt ont i halsen. Nu har jag fått träningsverk i magen för att jag hostar så mycket.

Fan vad dåligt jag mår.

/ Julia

Idag fyller Cornelia år.

image617
Idag fyller Cornelia min kära vän 15 jordsnurr. Grattis på födelsedagen!

Rose

Åh jag mår sjukt dåligt, fan vad jag hatar att vara sjuk. ÅHHHHHHH.


Nu tittar jag på Titanic som går på trean.
I love that movie.

Det årliga.

Nu har melodifestivalen börjat igen. Asså, vad tänker dom som ställer upp? Alla låtar var verkligen pinsamma, helt sjukt. Vart är Sverige påväg?

Jag älskar Björn Gustafsson, han är bara för underbar.
Foto: Viktor Brattström

Jag är arg på mamma och pappa. Jag har legat på mitt rum hela dagen i min säng och haft tråkigt. Och jag har verkligen inget att göra och bara för att dom har gäster så frågar dom inte ens om jag vill titta på melodifestivalen med dom. Taskigt.

Så nu sitter jag här i mitt rum i sängen, som vanligt.

Fan

/ Julia

Allt är mycket lättare då.

image616
Ge mig sommar, nu. Jag står inte ut med äckel vinter.

Elin Kling

image615
Jag är avundsjuk på Elin.

Grammygalan

Lisas pappa Håkan har flygit till USA för att han känner några låtskrivare och nu är han bjuden till Grammygalan, han har sittplats och allting. Hur coolt är inte det? Fan vad avundsjuk jag är, tur att inte Lisa fick följa med för då hade jag typ dött. (Sorry Lisa).

Rihanna, Rihanna har anlänt Hollywood och Grammygalan!

På återseende.


All I now is, I´m gonna be okey.

image614
Jättesöt.

Jag mår inte bra.

Jag mår riktigt dåligt idag också. Det har varit skönt att vara hemma från skolan och vila upp sig. Jag lär ju inte bli frisk än på ett tag så jag gissar på att det bli en mysigt hemma helg. Tur att mamma gick och hämtade OC säsong tre hos Rebecca så att jag har lite underhållning. OC är helt underbart bra!

Nu ska jag fortsätta titta på OC.

/ Julia

Jag och Felicia.

image540
Jag gillar Felicia.

No one'

Juste, jag har glömt att berätta hur snäll och gullig min mamma är. Mitt rum såg verkligen ut som ett bomdnedslag, det var äppelskrutt överallt, massa papper, massa kläder och allmänt äckligt. Sen idag när jag kom hem från skolan hade mamma städat hela mitt rum och gjort jättefint. Hon är världens bästa mamma. I love her vey mutch. Thank you mother, you´re the best.

Goodnight.

I Love Watches



Sjukt snygg klocka från Tritoni.
Åh, jag vill ha den. Ge mig, ge mig.

Fan azzå.

FAN VAD JAG HATAR BILDDAGBOKEN. DET DAMPAR JU HELA JÄVLA TIDEN OCH MAN BLIR STRESSAD AV ALLA SOM LÄGGER UPP FULA BILDER PÅ SIG SJÄLVA!!!!!! Okej, alla bilder kanske inte är fula.

Jag vill tillbaka till Spanien.

Naomi Campbell, Naomi Campbell har fått fnatt?

Host Host.

Wherever it is, I'll fly
Whatever it takes, I'll try
So don't pay no mind
To whatever people say
Whenever it is in my life
Know that I will be on time
Cause you know why
There's no standing in our way

Keep bleeding.

Idag var jag i skolan trotts att jag inte mår så bra, men det var en mycket skön dag. Först hade vi nationella från tio över åtta till halv tolv och sen åt vi och efter lungen hade vi sysljöd. Nationella gick inte så bra tror jag, det var så konstigt på något sätt. Det går inte att förklara. Vi hade mycket raster idag eftersom jag inte satt och gjorde provet ända till halv tolv. Vi tittade på film eftersom lilla söta André hade med sig sin dator. Varje film vi tittade på tittade vi på typ fem min och sen sa han "Orka lol". Han är söt.

Imorgon ska jag vara hemma från skolan. Nu har jag riktigt ont i halsen också. Det är så sjukt jobbigt att han ont i halsen. Det ska bli skönt att vara hemma.

Jag har tittat på OC hela dagen. Jag får aldrig nog. Det är grymt bra!

Ska fortsätta titta på OC nu. Fan, jag är snart klar med säsong två, vad ska jag nu titta på imorgon? Jag vill ha säsong tre, men jag orkar inte gå till Rebecca som bor två minuter bort och låna den, det tar fan inte ens två minuter. Haha, är man sjuk så är man.

Ska titta på någon film nu.

Puss på er.

/ Julia

So sick.

Åh vad dåligt jag mår. I morse vaknade jag sex och var jätte svettig och helt öm i hela kroppen ni vet sådär som man är och har jättehög feber. Ingen höjdare. Jag tog feber och det visade sig att den var lika hög som jag trodde. Men jag var tvungen att gå till skolan i alla fall, helt sjukt att man inte ens kan vara hemma från skolan för att man har så mycket att göra, att man ska gå och känna sig pressad hela tiden. FAN. Imorgon kan jag inte heller vara hemma även om jag mår skit, nationella i tre timmar. Låter sjukt kul!!!

Jag har tittat på OC hela dagen sen jag kom hem från skolan och sovit. Mamma ska snart stjussa Elin till Michel och då ska hon köpa godis till mig, snacka om att det är det jag vill ha. Jag tänker inte ha godis med mig på nationella, det är bara onödigt, äckligt när alla smaskar.
image613

Nu ska jag ta ett äpple och tycka synd om mig själv.

/ Julia

All get better in time.

Jag håller verkligen på att bli sjuk. Jag mår inte alls bra. Jag hostar och har jätteont i halsen. Fan, jag får inte bli sjuk nu. Det har jag inte tid med. Måste sova.

Godnatt.

I colud not turn on the TV.


Dan Humphrey, Penn Badgley.
<3

You are an angel.

Idag hade vi nationella i svenska, det var jättelätt och jag hoppas att det gick bra men det kändes ju bra. Det har varit jätte tråkigt i skolan för övrigt. Efter skolan var jag med Julia och Rebecca. Vi hade mycket trevligt. Sen gick Julia hem och jag och Rebecca lagade middag till oss. Mummmms, mycket mums.

Idag var det Gossip Girl, eller det slutade typ nyss. Det är typ bäst, men inte lika bra som OC tycker jag. Men det blir säkert bättre när man kommer in i det mer. Och på onsadg börjar Grey´s Anatomy.

image609image610image611

Jag tycker inte att "I huvudet på Gynning" är så bra. Och därför ska jag titta på OC.

/ Julia

YEEEY

XOXO Gossip Girl. I Now You Love Me.


Kärlek

No more you, no more me.

Skolan. Det var faktiskt helt okej. Fast jag hade ju mycket hellre velat legat och sola på en hård solstol på Lanzarote, men det var ju inget alternativ. Idag hade jag matteprov men det var bara A delen så det gick väldigt bra. Ska göra B delen i veckan och den var jättesvår när jag tittade på den. Men men, jag har mycket att göra den här veckan, imorgon har vi nationella i svenska. Det ska bli intressant.

Jag har tittat på OC hela dagen. Jag kan inte sluta älska OC även om jag vet exakt vad som kommer hända hela tiden, men det är det som är lite kul så ser man om det verkligen är så som man kommer ihåg. Marissa och Summer är så snygga, men Lindsay förstör ju allt nu i säsong 2.
image608

Nu ska jag sova.

Puss och godnatt.

/ Julia

The best you never had.

Idag har jag varit med Rebecca. Vi har haft jättemysigt. Rebecca har även gjort om min blogg. Den är enkel och snygg. Tack min lilla pärla. Nu sitter jag och lyssnar på de bästa låtarna från Leona Lewis skiva, hon är sjukt bra. Imorgon väntar skolan, snacka om tråkigt, men det ska bli kul att träffa vännerna.

Ska nog logga ut nu och titta på OC.

Pusss

Vilket bett, vilken man.


Fan alltså, vilken vecka. Helt underbart. Allt har varit helt perfekt. Vädret har varit toppen men lite blåsigt då och då, men ingen större fara. Åh, maten var helt underbart god överallt och aa, allt var perfekt. Sncka om att jag inte ville åka hem. Men hem måste man ju någon gång. =/ Fyfan, jag vill verkligen tillbaka, och jag vill ännu mer tillbaka när man tittar ut och ser att det snöar som bara den. Och jag tror alla vet vad jag tycker om snö, fyfan säger jag bara, fyfan. Skolan imorgon också, nationella i svenska på tis och fre. Välkommen hem Julia.

Jag har shoppat en hel del eftersom Zara butiken låg granne med oss. Zara i spanien är verkligen den bästa affären som finns, jag hittar aldirg något på Zara i Sthlm, men där hittar man allt och lite till. I Love Spain. Åh, jag är så jävla deprimerad. Jag börjar nästan gråta. Fan vad jag vill tillbaka till Lanzarote.


Leona Lewis gjorde semestern.

/ Julia

RSS 2.0