550

Set your goals high, they'll take you to the worlds unexplored

Love

Jag älskar mina vänner.


Så är det

Folk som lägger ut bilder på sig själva är så jävla tråkigt att titta på. Även om jag gör det själv också.


Bro

Godnatt


10000 år

Jobbade till fem idag. Det är rätt segt om jag ska vara ärlig. Men nu ska jag inte klaga, för nu är jag ju hemma. Men fan vad jag trivs på mitt jobb med mina arbetskamrater. Asbra!


So fun

Ikväll har jag varit med min kära marina. Vi har något stort på gång, en liten ledtråd sådär..


Nicki

Jag sitter just nu på min baksida i solen. Det är galet skönt. Lyssnar på Nicki Minaj också, som jag btw ska se den 8 juni i Stockholm!


Morrn

Godmorgon. Inatt har jag sovit mindre än fem timmar. Jag är lagom trött!


En dag imorgon också

Godnatt kära blogg.


Ibland kan det vara nyttigt att få smaka på sin egen medicin.


Skönt

Idag är det söndag. Vilket givetvis innebär att det är måndag imorgon. Jag längtar efter att få komma tillbaka till jobbet efter en vecka hemma. Denna söndag har spenderats med Elin på taxinge slott. Det var så varmt i solen när vi satt och åt att jag höll på att svettas ihjäl, på riktigt.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Krav

Idag har jag koncentrerat mig på att bli frisk som vanligt. Vi halv fyra kom min kära kusin och hennes karl hit på middag och lite försenat födelsedagsfirande. Trevligt!

Jag ligger och tittar på lyckan i LA. Jag älskar den serien!


A little bit of heaven

Igår hade jag faktiskt en väldigt bra dag med min käraste vän marina. Fy fasiken vad jag gillar den människan. Och fy fasiken, igen, vad glad jag är att hon är hemma!

 


Vår


Frukost på sängen


Nicki

Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när jag inte vet vad det är för fel på mig... Snälla. Kan jag få bli frisk och förbli frisk för alltid? Jag orkar seriöst inte vara sjuk hela tiden. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade energi sist..


Att få mötas av den här synen nedan varje gång man lämnar sitt hem är min högsta dröm.

 

 


Nostalgi

Jag saknar verkligen hur allt var förut. Även om jag är nöjd med hur livet ser ut idag så kan jag inte undgå att tycka att det var lite bättre för typ två år sen. Många människor har kommit och gått, speciellt gått - försvunnit. Det gör mig ledsen och jag får lite ont i hjärtat.


RSS 2.0