30 April.

jahapp. Idag är det valborg. Jag ska vara med, Rebecca, Felicia & Lisa. Vet inte alls vad som händer. Vi ska i alla fall vara nere vid brasan och träffa massa folk =) Jag undrar vad jag ska ha på mig, men det visar sig.
image229

Idag har jag inte gjort någonting alls. Hämtade Rebecca hos Gustaf för ett tag sen och nu stitter jag och läser, räcker det om jag älskar dig? Har typ bara 40 sidor kvar så jag ska försköa läsa ut den idag! Den är rikigt bra! =)

image230

nu ska jag läsa igen!

/ Julia

städdax som sagt!

Asså, fan vad jag hatar att städa. Mina saker får verkligen inte plats i min LILLA garderob. Jag vill ha mer förvaring i mitt rum så att jag har någon stans att lägga alla mina saker. Nu när jag städar måste jag lägga saker som inte ens är använda eller smutsiga i tvätten för att jag inte får plats med dom i garderoben.. Det är så svårt att köpa en nya garderop, för den som jag har nu är liksom fast i väggen & i golvet...


Jag får inte plats med någonting!


jag lägger inte en bild på min nya klänning som jag ska ha på min konfa också!

29 April.

jaha, varför väcker min kropp min ALLTID åtta på morgonen? vad är det med mig?!?!?!?! Snälllllaaa,  varför kan jag inte få sova?! Fast.. jag är ju inte trött så det spelar egentligen inte så mycket roll, men ändå liksom.....!

Igår kom Lisa till mig. Vi åt lite popcorn. Sen åkte vi till Sara och visade moppen. HAHA. Sen åkte vi till Rebecca & Felicia. Vi var ute och körde runt.. joo... jag vet att det är töntigt, men so what?! kulll jöh. Sen åkte jag och Lisa hem till mig. Garvade åt mina... jag du vet Lisa.. sen stjussade jag henne till bussen. Och sammtidigt hämtade jag Rebecca hos Felicia. =) Åkte hem, ooch typ sov! :P

Jag har kommit på värsta grejen. Det är så jävla bra att måla naglarna när man ska gå och lägga sig, det borde alla testa. Och när man vaknar har man fina naglar. Jag vet inte varför jag skrev det men det är as bra, så slipper det ta 100 år uppe på land när man måste göra saker hela tiden! "uppe på land..(inte i sängen vill säga)" ;D

Jaha, idag då! Ska nog vara med Rebecca och Felicia! =) Vet inte rikigt.

Nej nu ska jag gå och vara duktig. Elin är inte hemma. Mamma och pappa är och hjälper farmor och farfar att flytta, så jag ska passa på att överraska mamma och damsuga övervåningen. Inget att se fram imot.. menmen, måste göras!

byebyebyebye

Jockeheheh <3

/ Julia

28 April.

Jag saknar min älskde blogg som bara väntar på att jag ska börja uppdatera igen! Nu är det dax..

Har hänt mycket på alla dagar som gått. Det viktigaste är väl att jag och Lisa har börjat ta mopedkörkort. Jag längtar tills det är klart. Den 14 Maj ska vi på "uppkörning" sen efter det ska jag göra slutprovet och sen får jag börja köra. Skönt!

Det är väl inte så mycket annat som har hänt. Jag har klippt mig och färgat håret också.. ;) thihi.

Jaja..

Idag har jag varit i Stockholm med Elin. Jag hittade en klänning som jag ska ha när jag konfimerar mig. Sen ett halsband. Den 20 Maj ska jag konfimeras. Det är int värsta grejen för mig, inte lika stort som det verkar vara för resten av gänget.. Det ska ändå bli kul. Nästa helg ska jag på konfaläger. Jag hoppas det blir roligare än det anda! :) Men det lär det ju bli eftersom det är alla grupper som åker nu!

Gud vilket underbart väder det har varit i några dagar nu. Men usch vad kallt det är idag :O

Senare på kvällen ska jag vara med Lisa. Vi ska nog åka moppe. Lisa måste ju öva sig. För övrigt har Lisa hur snygg moppe som helst. Vill ha, vill ha! Jag är avendsjuk. Fyfan vad jag garvade fösta gången Lisa åkte moppe, det roligaste jag sett! :D kisskiss.. Lisa du kanske fattar! ;)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..


ni kan få njuta av världens sötaste hund:
image224

Valborg snart cokså. Skööönt att vara ledig lite längre. Hmm.. undra vad som händer på valborg?

/ Julia

...

Jag har tagit en lång paus. Orkar inte blogga just nu..


Molly ♥

8 April.

hejsan hallå!

Tjejmiddagen var väl rolig. Inte så jag hade tänkt mig. Det hände en del saker..

Igår kunde jag inte blogga, för jag var helt upptagen med annat. Våran käre lilla kusin Hannah kom. Vi hämtade henne i södertälje. Sen åkte vi och fikade i taxing. Mysigt var det! Jag hittade en parfym också, fan vad nöjd jag är med den! Den kostade egentligen 249 kr men det var typ påskrea så det kostade bara 124,5 kr. Jag tyckte det var jätte billigt för ändå en ganska stor flaska, 60 ml.

summer hill, doftar som en riktig ros!

Sen åkte vi hem. Efter ett tag bestämmde vi att vi skulle hyra film. Så Hannah och Elin tog moppen, första gången Hannah åkte moppe! :D Sen när dom kom tillbaka hade dom hyrt, stay alive & pojkar vill killar kan. Vi letade påskägg och sedan tittade vi på stay alive. Jag tycker att filmen är sådär, tråkig och inte alls läskig. Sen klippte Elin Hannah. Och efter det åt vi mat. Sen efter maten tittade vi på massa bilder. Sen åt vi efterrätt och tittade på Wallander-luftslottet. Sen efter det tittade vi på, dagboken jag sökte dig och fann mitt hjärta. Den filmen är bara för bäst! Jaa. och sen så bäddade vi och tittade på pojkar vill killar kan. DEN SÖG. sen sov vi.

  

Vaknade today. Åt frulle. Sedan tittade på massa bilder. Sendan duchade. Och lockade hår, sminkade oss. Och blablabla. Massa saker. Stäadat lite, ätit lunch. För nästan en timme sen stjussade vi Hannah till tåget. Vi ses snart igen kusin. Kul att han dig här tycker jag, eller tyckte! :D

Idag snart ska vi åkte till farmor & farfar och äta middag. Jenny, Stefan & nino ska också dit. Sen när jag kommer hem ska jag sova hos Rebecca. Skönt att vara ledig imorgon med. Sen på Tisdag börjar det "roliga" igen, skolllllaaaaaaannnnnnnnnnnn! =P

Här kommer lite söta bilder på min älskade lilla hund.


Glad Påsk. Som jag borde ha sagt igår kanske.

/ Julia

Min Rebecca 14 år! <3

image215
Grattis älskling på din dag. Hoppas du får en underbar dag. Jag älskar dig mest i hela världen. Du är min bästa vän. Även om vi bråkar så är du min bästa vän, människor bråkar för att komma närmare varandra. Jag gör allt bara jag inte förlorar dig. Du är min bästa vän som sagt. Allt som vi gör tillsammans är det roligaste jag vet, jag har aldirg tråkigt med dig. Jag älskar dig mest. Puss på diig på din 14.årsdag. GRATTIS än en gång.  ♥

6 April.

igår var jag med Lisa lite. Vi hade mysigt Hon åkte hem vid nio och då gick jag till Rebecca. Vi gjorde inget, hade as kul. Gjorde värsta GODA DRINKEN. haha, sen spelade i lite kort. Jag gick hem vid elva.

Jag vaknade idag och skcikade ett sms till min älskade bästa vän. REBECCA FYLLER 14.

Idag ska Rebecca ha tjejmiddag. Gud vad kul det ska bli.

/ Julia

snygggggg

image213
Hej snygga Mischa Barton.

5 April.

Rebecca sov hos mig igår, vi hade jätte kul :D Sen tittade vi på The Holiday som mamma hade hyrt. GUD vilken bra film. Fast vi orkade inte så klart hela. Men jag gillade den verkligen. Sen vaknade jag vid halv tio och då väckte jsg Rebecca och sen tittade vi klart på filmen =) Suuuper.

   

Vi åt frulle sen fixade jag mig snabbt och tog bussen in till södertälje. Rebecca gick hem sammtidigt som mig. Jag träffade Lisa. Vi tittade lite. Sen ringde Corddan och sa att hon hade klippt sig, hon var jätte ledsen hon tyckte att hon såg ut som en kärring. Eftersom vi hon var på stan så mötte vi henne. Och hon såg inte alls ut som en kärring! jätte söööt. Vi gick till guldfynd där hennes mor och syrra var. Och då frågade nån som jobbade där om jag ville vara med i nån tävling och kanske vinna 3000 kr att handla smycken för. Fan, typ 1000000 frågor. As jobbigt. Sen åkte vi hem och nu är Corddan här och Elin håller på att göra slingor på henne..

Vet ej vad som händer idag, är bara så jävla ledsen för en sak just nu..

godmiddag

/ Julia

I Love Spring.

jag har gjort om min blogg, inte dom jag tänkt mig. Men det duger.



lite bilder. Dom är lite våriga, I like!

hejdå.

/ Julia

4 April.

Faaaaan, jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt? Halv åtta liksom, hallå... jag har fan lov. Jag vet inte varför det blir så, det bara är så helt enkelt. Jag ska inte få sova. Fast idag väcktes jag faktiskt av Elins hostatack, hon är sjuk. Tråkigt att hon är hemma när jag har lov. Haha, jag är lite dum. Men hon är lite jobbigt, hon gnällde på mig att jag inte kunde steka pannkakor. :O Och allt annat jag gör. Jobbigt!

Jag och mamma åkte och handlade vid 10. Köpte en bonaqua som ska drickas senare ikväll så jag kan frästa Rebecca, hon ska sova hos mig. Felicia ska också vara med oss men hon jobbar nu så hon kommer väl sen.

Alla som inte är vana att se mig i bruna ögon säger att jag ser ut som en docka. Jag vill inte se ut som en docka, dom är ju as läskiga. Jag har blåa ögon egentligen och jag hatar verkligen min färg. Det är skönt att ha bruna ögon, när dom här linserna "går ut" ska jag köpa klarblåa tror jag. 

Nu ska jag dra till Rebecca.

105 dagar till Turkiet. 100 dagar sen vi började räcka. Tiden går så fort! 

 image201
Snygga Eva Longoria. När jag ser henne tänker jag på Desperate Housewives. Fyfan vilket bra avsnitt det var igår, jag tror aldrig jag har gråtit någon gång när jag har tittat på det, men igår då sprutade tårarna. Den serien är lite sjuk, eller lite...

caio..

/ Julia

3 April.

Jag och Lisa vaknade tidigt och tittade på Ronny & Ragge. haha, sen åt vi frulle, min goda blåbärs och hallon smoothie.. Sen ringde vi Sara och frågade ifall hon ville åka med oss till stan och leta prao plats.fyfan, vi gick verkligen överallt men ingen ville ta imot oss. Vart ska man praoa? :O Alla är ju så tröga. Ja blev bara surare och surare. aja, sen köpte vi present till Rebecca också, som fyller år på fredag! :D Sen vid tre kom mamma och hämtade mig. Eller Elin & farmor var också med i bilen,  vi skulle till ikea. Farmor och farfar ska flytta i maj så dom måste köpa massa nya saker. Jag hittade även "sängkläder" eller vad man säger och ett par tofflor! haha..

När jag kom hem så cyklade jag dirket till Rebecca. Där var Julia också. Efter ett litet tag gick vi hem till Julia. Sen kom Felicia dirket typ. Vi gjorde inte så mycket. Satta och åt popcorn. Sen cyklade vi till centrum och Rebecca och Felicia köpte godis medans jag köpte en Blue Keld. Mums! :D Sen cyklade vi till fotbollsplanen och träffade Jocke och Filip. Nu har precis jag, Rebecca, Felicia & Julia gått hem till Rebecca. Dom sitter och pratar i Rebeccas rum och jag ska gå och göra dom sällskap nu. Jaså, nu ropade Felicia och sa att Anders och Dennis skulle komma. Får se vad vi hittar på! =)

godkväll

/ Julia

stockholm

hittade inget i Stockholm. Jag var på värsta shoppinghumöret, men nääääää. boooorring. Vi åkte hem ganska tidigt. Gick lite på stan och stod på "torget" och tog imot bästa ssk. Fan vad najs. Mycket folk och varmt. Felicia åkte hem. Jag och Lisa gick lite mer, sen åkte vi hem till Lisa och åt. Nötte lite Ronny & Ragge. Fan vad najs det är asså. Sen drog vi till ica maxi. Eller vi gick till farmor, fikade lite och sen stjussade hon oss till ica eller coop rättare sagt. Handlade godis. Gott. Sitter här och sover....... Vi har varit ute och bustat lite! hahahahahhahaha!

hahahahha, sitter och laddar ner massa bra muisk. MARKOOLIO!!! lål.

nu ska vi sova och klockan är halv elva och vi är mobbade och vi har lov.

hejdå

/ Julia

2 April.

ojdå.. var en vecka sen jag skrev..lite mer! Det skulle inte bli så men jag har verkligen inte orkat. Har gjort så mycket annat och så...

Ska berätta lite om dagarna.

På lördagen förra veckan var vi hemma hos Niclas. Det var skit kul, dom grattade mig eftersom klockan blev över tolv. En mycket bra start på min 15-årsdag. Jag kom hem vid ett halv två.. Sov. Sen kom mamma, pappa, Elin & Molly och sjöng för mig. Jag fick min älskade snyggaste och bästa mobil! :D wooohooo. Sen fick jag, två väskor, en parfym, en plånbok, ett par skor, pressentkort på H&M, två klänningar, en kofta, bruna linser & pengar. Jag tror det var allt. Fast jag har säkert glömmt nåt. Aja. Sen åt vi frulle tillsammans. Och vi klockan två kom mina vänner och sjöng för mig och åt tårta. Vi hade kul. Sen vid klockan halv fem kom, farmor, farfar, Jenny, Stefan & Nino. Vi åt och åt tårta igen. ;D När dom hade åkt hem så kom Cornelia vid åtta eftersom hon inte kunde komma på dagen. Trevlig födelsedag, fast ändå inte som jag hade tänkt mig.. Det var min dag det! :D

Måndagen efter så fyllde min mor år! Grattis Grattis i efterskott! :D Vi gick ut och åt och så på kvällen! Det var jätte trevligt! :D

Den här veckan har varit väldigt rolig tycker jag.. skolan är så underbart rolig. Förutom NO proven såklart, eller prov över huvud taget. Aja.. Har inte hänt nåt spec.. Fyfan vad skönt väder det är. Helt sjuk! :D Vår på högsta grad är det verkligen. Jag älskar VÅREN! Nu är det påsklov, faaaaaaaaaaan vad skönt.. Tråkigt att vi är udda och har vecka 14 när alla andra har vecka 15.. Sånt är livet!

Helgen har varit rolig:
Fredag: Jag, Rebecca & Camilla åt middag hemma hos Julia eftersom hon var själv hemma. Efter middagen satt vi och spelade kort, dansade lite och hade skit  mysigt. Sen kom Felicia och Isa. Dom hade med sig vattenpipa så vi rökte lite vattenpipa. Sen hände det lite saker och vi alla skulle gå hem till Anna Johans syrra, det var ingen hemma där. Det var inte direkt så kul, satt och rökte vattenpipa med Jocke och Dennis medans alla andra typ bråkade. thihi.. Felicia och Isa var tvunga gå hem innan vi gick till Johan.. Och vi typ halv tio drog Julia & Camilla. Sen vid tio gick jag och Rebecca hem. Jag sov hos henne.

Lördag: Jag och Rebecca vaknade tidigt. År frulle i typ en och en halv timme. Snackade med Rebeccas mamma om turkiet. Asså fyfan vad jag längtar.  ÅÅÅÅHHH. Turkey liksom.... 107 dagar. Asså när vi började räkna var det 205 dagar. Det har snart gått 100 dagar. Fyfan vad tiden går!! Och jag tycker det har gått så jävla fort. Så jag tror dom här 107 dagarna kommer gå lika fort som dom andra. Jag gick hem vi halv två kanske. Städade mitt rum och lyssnade på Aqua. Jag och Rebecca hade börjat gilla Aqua igen. Fyfan, dom är ruggit bra! :D Sen hoppade jag in i duchsen. Fixade mig. Sen kom Anki och hämtade oss. Vi skulle på middag hos familjen Karlung. Det är alltid så kul där. Elin kunde inte följa med eftersom hon hade feber. Aja.. Där åt vi middag, pratade, och sjöng singstar. Vi skulle även fira, mig, mamma & Sandra. Jag fyller den 25:e, mamma den 26:e & Sandra den 27:e. haha, lite roligt. Sandra fyllde 14 år. Grattis lilla fjortis! :D Det var ruggit kul. Taxin kom och hämtade oss vid tolv tror jag.

Söndag: Vaknade & åt frulle. Duschade och gick till Rebecca. Vi gjorde inte så mycket. Felicia var också där eftersom hon hade sovit där. Efter ett tag cyklade vi hem till Felicia. Hon duchade och så. Sen så cyklade vi hem till Rebecca igen. Vi skulle titta på SSK-BJÖRKLÖVEN. FYFFFFFAAAAN. Elitserien eller inte för ssk??? WOHOHOHOHOHO. ELITSERIEN SÅKLART. fyfan vad glada jag och Rebecca blev, vi stod och skrev och hoppade. lol på oss. Grattis! FAN vad jag har saknat alla underbart roliga ssk matcher. Hoppas dom klarar elitserien! :D Sen så skulle Rebecca titta på OC, jag skippade det för Elin skulle spela in det. Så jag och Felicia gick ut till Joakim, Dennis, Johan & Joel. Rökte lite pipa och hade kuuuul. Sen kom Rebecca. Vi gick typ hem direkt. Alla gick hem till sig. Jag snckade lite med Elin & Michel. Sen tittade jag på OC som var bäst och sen sommnade jag.

Idag ska jag till Stockholm med Lisa och Felicia. Sedan sova hos Lisa! Måste kila.

långt inlägg, jag vet ;) ORKA LÄSA!!!

/ Julia

RSS 2.0