skönt med helg, nu jävlar!


Push Push

Det blev utgång i onsdags i alla fall. Eller.... Det blev en utgång utanför krogen, vi kom inte in för att vi kom sent och det var stört mycket folk. Men det gjorde mig ingenting eftersom jag hade myskläder på mig och nästan inget smink och var nykter. Istället fick jag vara fylledriver, vilket inte var så kul. Eller lite kanske. Igår var jag med Rebecca och Johanna på stan. Senare på kvällen skulle vi till Johanna men det blev inte så. Så jag och Rebb åkte först till Coop sen åkte vi och hälsade på Lisa som jag inte träffat på nästan ett år. Tiden går så sjukt fort.

Inter nos

Vi grillade hos Jullan igår. Det var trevligt. Senare blev det ännu trevligare, för det kom massa annat roligt folk. Senare blev det ännu roligare när vi förflyttade oss. Kom hem vid fem i morse och är lagom sliten idag. Får se hur det blir med utgång idag... Känns som att det är lite uteslutet. Men man vet aldrig med mig! Skönt ju.

Watch me burn


Don't give up, you will make it


I can tell you what to do

Igår fyllde min pappa 45 år, så vi var och åt middag i Trosa. Hur mysigt som helst, och jättebra väder för den delen också. När vi hade kommit hem gick jag över till Julia och hängde med henne, Rebecca och Johanna. Sen kom Erika. Efter ännu ett tag kom Mattias, Dennis och Alfred. Vi hade hur trevligt som helst och kvällen slutade väldigt sent! Jag älskar sommaren, jag ska verkligen ta vara på mitt sista sommarlov! Just för att det är mitt sista.

Beautiful monster


Don't just stand there

Jag saknar verkligen mina vänner som jag har i skolan, men jag orkar inte göra något åt det. Eller, det är klart att jag orkar. Men bara tanken att sätta sig på det där äckliga tåget som inte ens går hela vägen och komma till staden som jag bara förknippar med skolan får mig att få ångest. Jag hatar den där jävla skolan så mycket och vill inte ens se den. Fan. Jag har redan ångest för skolan, fy fy fy. Ett år kvar, vilken tur. Hoppas jag står ut. Måste ju stå ut. Som sagt, ett jävla år.

It's hard


I vårt galna, luffareliv

Sommarlovet hittills har varit bra tycker jag. Jag har jobbat klart och det är så otroligt skönt. Sen har det varit jävligt varmt också vilket är toppen, love it. Jag håller på att bli blond igen också, sakta men säkert. Är faktiskt väldigt trött på att vara brunhårig. Jag har även bestämt mig för att söka till Paradise Hotel, hur kul är inte det? Jag skulle förstås aldrig någonsin vara med i det programmet men det är ändå roligt att söka, och se vad som händer. Och nu till den största händelsen av alla, jag har tagit körkort!! Så jävla skönt, är så glad! Känner mig fri som en fågel.

RSS 2.0