Just do it

Här är världens bästa vänner. Skulle inte klara en dag utan dessa människor.

Push it

Nu på morgonen har jag missat två tåg till skolan. Det känns ju jävligt nice. Nu funderar jag på om det är menat att jag överhuvudtaget ska dit, men det tror jag nog. Eller? Snart ska jag väl ge mig ut igen i hopp om att komma i tid. Annars då? Fan, varför skrev jag om vädret? Det känns som om det var jag som förstorde allting bara genom att skriva på min lilla blogg att jag älskade värmen. Fan, högre makter vill alltid jävlas.

Jag vet vad du heter

Våren är så underbar. Det är absolut den bästa årstiden på hela året. Allting blir liksom nytt på något sätt! Jag älskar verkligen värme och jag hoppas att det kommer bli en varm och underbar sommar på alla sätt och vis. Fan vad jag längtar, och fan vad mycket jag har att se fram emot.

Mitt hjärta blöder

Livet är så konstigt egentligen. Eller vi människor gör det så sjukt konstigt och framförallt komplicerat. Vi vet inte vad vi vill och om vi skulle komma på vad vi vill så finns det alltid någon anledning till varför man inte kan göra si och så. Och det jag vill säga är att jag är så sjukt trött på att tveka, på att göra saker som andra tycker att jag ska göra. Jag vet vad jag vill, och jag tänker köra på det i framtiden. Alla dessa oskrivna reglerna på hur man ska bete sig och hur man inte ska bete sig orkar inte jag med längre. Livet kommer blir så enkelt från och med nu.

RSS 2.0