I can't see you

Snön är fin. För en gångs skull tycker jag faktiskt det. Dock tycker jag att det är lite för kallt, ett par minusgrader är mer lagom än dubbelsiffriga minusgrader. Jag kan inte förstå att det bara är imorgon kvar på november månad, sedan är det redan december. På ett sätt känns det så skönt för ju snabbare tiden går destu snabbare blir det sommar och sol. Detta år har varit så sjukt bra förutom att min älskade och bästa farmor gick bort. Önskar med hela mitt hjärta och allt därtill att det aldrig hade hänt. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket och jag kan inte förstå att det snart är ett år sedan..

Jag har även kommit underfund med att jag vill plugga kriminologi i Lund i höst, och jag ska söka snarast. Det skulle vara sjukt lärorikt och intressant och framför allt kul! Visserligen anser jag själv att jag är på tok för liten för att plugga på ett universitet, det känns så vuxet och stort på något sätt. Men jag är ju trots allt nitton år då och inte så liten längre. Konstigt..

Värme


Ueah

Det är jävligt kallt ute nu. Men det är ju vinter så det kanske inte är så konstigt. Funderar på att tappa upp ett bad och hoppa i. Det skulle vara skönt med lite värme. Dock kanske inte den värmen jag söker, men ändå..
Saknar min häst, ihaaaa

engel

Åh, jag sitter här och saknar. Mest av allt saknar jag allting jag gjorde under denna sommar. Den var helt oslagbar på alla sätt. Jag jobbade med två av världens bästa tjejer, jag var ute sent om natten, jag umgicks med mina underbara vänner, jag tog körkort, jag åkte till Turkiet, jag festade och hade kul som aldrig förr, jag träffade nya underbara människor.... Fan. Det går inte att föklara hur kul jag har haft. Det jobbigaste av allt är att man inte vet när man ska få en sådan här bra sommar igen och något som är ännu jobbigare är att jag kanske aldrig kommer få en lika bra sommar som denna eftersom det var perfekt enligt mig. Vill bara ha tillbaka den. Och vad skulle min sommar ha varit utan mina vänner? Jag tror inte någon någonsin kommer förstå hur mycket dom betyder för mig, ni är mitt allt på riktigt.

Still in love

Jag älskar att det har varit lov. Fan vad jag hatar ordet varit, jag vill att det ska fortsätta vara lov. Det här lovet behövde verkligen jag, tack! Jag och Elin packade våra väskor och åkte till Sundsvall för en vecka sen, vi hälsade på Elins kompis Julia som hade en halloweenfest vilket var jättekul. Sen rullade vi vidare upp till Norrland och mormor, det var kul att träffa henne igen, och vi hade minst sagt fullt upp med att träffa alla andra nära och kära. I torsdags åkte vi hem och det är skönt att vara hemma tycker jag. Men det har varit ett bra lov. Jag hatar dock att man måste plugga under loven, det har jag tyvärr inte gjort... Fan!

Nothing

They say a few drinks will help me to forget him
But after one too many I know that I’m never
Only they can see where this is gonna end
They all think I’m crazy but to me it’s perfect sense

It smells like love


RSS 2.0