24 Mars.

Imorgon gäller det. 15 år :D

Igår gick jag till Rebecca vid nio. Hon var hemma själv. Hos Rebecca var även, Felicia, Gustaf & Lotten. Jag och Rebecca satt nere i köket och drack te medans dom andra tittade på Alph Dog. Jag vet inte hur det stavas. Sen kom alla ner och vi satt och pratade, mysigt mysigt!

Idag har jag och mamma har varit i stan. Jag köpte tre par strumpor & ett par bb trosor. Tänkte att jag skulle testa hur bb trosorna är, fast jag har redan ett par men jag ville ha en annan modell. Jag blev lite arg på mamma för hon vill inte handla på coop men det ville jag för jag ville ha en bonaqua och det finns inte på ICA i nykvarn eller jo det finns, men eftersom päronsmaken är godast så är ju den såklart slut, det finns bara äcklig citron. Det vill man ju inte ha. Juste, idag på stan var Tobbe trollkarl där, han är ju lite lustig, full med energi. HAha! Jag hejar på honom i let´s dance!

Idag ska vi kanske till Niclas. Får se hur det blir med det, hoppas att det blir så. Skulle vara mycket trevligt.

Lisa är bäst, hon ska köpa en bonaqua till mig när hon kommer. Söta bästa unge! lovelove.

Fyfan vad trott jag är, håller på att bli förkyld. ONEJ. Inte nuuuu! Ska ta en dusch så jag vaknar lite.

image200
söta lilla Nicole!

/ Julia

23 Mars.

FAN vad kallt det är ute. Det känns ju förfan som vinter! Vart tog våren vägen??? =/

Skolan idag var helt okej. Vi redovisade i musken, vi har jobbat om The Beatels som sagt. Jag hatar att redovisa, jag blir så jävla nervös! Jag fattar inte varför eftersom det bara är min klass som jag känner så bra, men alla sitter där och tittar på mig och väntar på att jag ska säga nåt, ååh jag hatar det! Vart även klara med våran afisch eller hur fan det stavas i bilden. Man skulle göra en filmafisch, jag och Lisa valde Lady & Lufsen. Den blev jätte bra! :)

Har bara varit hemm idag. Så skönt att vara hemma på fredagar! Man är så trött. Har suttit och pratat lite om moppar. snart, snart.... åh! Men jag måste ju ta förarbevis! Det lär ju ta ett tag, jag och Madeleine har bestämt att vi ska göra det tillsammans :) Det lär ju gå bra. Jag ska få min syrras gamla moppe, hon har ju bara haft den i ungefär två år. Den är en blå vivacity. Jag vill egentligen ha en speedfight, dom är så snygga. Menmen, jag eller pappa ska lacka om den för jag vill inte ha en blå moppe. Måste tänka noga viken färg jag vill ha! ;) Skönt med moppe! 2 dagar tills jah är 15 år nu!

Elin skulle gentligen ha köpt en locktång idag. Men den fanns inte inne på salongen, hon har praktik varje fredag på en salong. Och där har dom en jätte bra locktång som gör jätte fina lockar! Tråkigt att den inte fanns, vi ska köpa den nästa vecka istället, typiskt jag som ville ha lockigt hår imorgon. =/ Men Elin hade sätt nåt lock-sätt på TV igår, hon testade lite på mig, såhär ser det ut:

 

Jag är så ego, jag tänker bara på min egen födelsedag. Dagen efter mig fyller min älskade lilla mamma år och den 6 april vilket är snart fyller Rebecca år! :D haha.

Pappa kom in hit när jag lyssnade på Emilé Azar - Vi hade nåt. Hahah, pappa ville typ dansa med mig. Han är lete rolig, han dansade i alla fall för sig själv. På tal om dans, nu är det let´s dance ciao

/ Julia

älskade crossroads-låten!

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad
<3

22 Mars.

det börjar närma sig min födelsedag, vilket tjat det är om det, jag vet! Men jag längtar juuuh. 3 days. Det är kul när alla frågar vad man önskar sig, men jag vet inte vad jag ska svara! Det finns massor som jag vill ha! ahahah!

Jag sov som sagt hos Lisa. Vi tog det lungt hela dagen igår och hade väldigt kul. thihi, vi vaknade vid sju idag, ute i tid vill säga. Vi gick upp vid halv åtta och käkade frulle. Sen fixade vi oss och drog till bussen som gick kvart i tio. Vi var så lata, så vi orkade inte gå. Sen gick pendeln 10:03.  Vi gick till alla affärer som finns. Jag måste säga att Madonnas kläder för H&M är riktigt fula. Jag tyckte faktiskt inte nåt var snyggt. aja.. Köpte en hårklämma i alla fall. Åkte hem vid kvart över tre. Sen när vi kom hem till Lisa vid tio över fyra så säger hennes syrra att vårna buss till friskis och svettis går om tio minuter. PANIK belv det. hahha, kastade ihop alla mina sovsaker och träningskläder och sprang till bussen. Vi hann som tur var, vi var till och med för tidiga. Kul att träna idag med, körde medelpasset och det gick jätte bra! Inte alls så jobbigt! :) Kul att träna tycker jag!

Nu är jag bara så trött...

och imorgon är det skola igen. Känns lite blandat, skönt att vara ledig. Men jag älskar skolan!

nu orkar jag inte skriva mer..

image197
 wohooooh, köör!!


/ Julia

21 Mars.

igår var jag inte inne på datan något, hade fullt upp med annat. Efter skolan gick jag och Lisa dirket till bussen och tog den till södertälje. Gick på stan ett tag, sen tod vi bussen till henne. Vi åt middag, och sedan bytte vi om till våra träningskläder. Vi skulle träna på friskis och svettis för första gången. Håkan stjussade dit oss sen började passet klockan sju. Vi körde baspasset eftersom det var första gången, men det var lite för lätt tycker jag, inte så jobbigt! Imorgon (torsdag) ska vi köra medel får vi se hur det är.. Jag tyckte att det var kul, men som sagt lite för lätt. Efter det stjussade Håkan hem mig och jag duschade och sen var det DH. Det är ruggit bra med LITE sjukt. thih.

Idag är alla på högstadiet lediga eftersom vi har utveckligssamtal. Jag tycker det är bra att dom gör på det här sättet, att man bara åker dit när det är ens tur liksom. Jag valde på morgonen, men jag vart lite sur för att det blev så tidigt, 08:30. Men det var ganska skänt i alla fall, men inte så mycket sovmorgon. Samtalet gick super bra, vi hade mycket att prata om det tog 1 timme och 20 minuter.. haha! Det gick i alla fall ruggit bra! ;D Klockan 12:07 ska jag ta bussen till Lisa. Jag ska sova där för vi är lediga imorgon också, för dom hinner inte alla på en dag. SKÖNT! Jag och Lisa ska till stockholm sedan när vi kommer hem ska vi träna på friskis med Maria, men då ska vi köra medel. Skönt att träna!

nej nu ska jag gå och packa det sista.

ps. fan vad kallt det är nu, inte alls lika skönt längre. ds.

4 dagar till min födelsedag!

/ Julia

19 Mars.

Damp blogg igår, jag fick damp. Hade skrivit värsta inlägget men sen dampade det så gav jag upp. Aja..Jag var i alla fall i skärholmen igår, och tittade på min bejb. Den är så jääävla fin, man ser liksom att den väntar på att jag ska köpa den! Jag vill ha den svart/bruna inte den vit/rosa för jag vill inte ha rosa mobil, och vit har ju haft nu.. Antingen får jag välja på den eller en shoppingdag i sthlm, hur ska jag göra? ångest har jag, jag behöver båda sååå badly.. Menmen... Idag är det 6 dagar till min födelsedag. Det är värsta coolt, Marcus i min klass fyller år samma dag som mig, cooolt! :D haha! Jag längtar som fan till min födelsedag, asså förra året längtade jag inte alls för då fyllde jag bara 14 det är inge kul, det händer inte nåt liksom.. men nu är det 15 som gäller, 15 år känns så speciellt! :D

För övrigt har det varit en rolig dag i skolan idag, haha, Jag Mathias och Philip hade väldigt kul! HAHA. Hade även svenskaprov, gick hur bra som helst, MVG LIKSOM :D hahaha. Nej men jag vet inte rikigt om jag fick MVG, men det känns så, för det gick väldigt bra! Sen på engelskan gav Christel oss (som vanligt) lika mycket engelskaläxa som som vi brukar få. Vad är det med henne egentligen? Hon verkar i alla fall gilla att ge oss läxor.

Juste, igår när jag om mamma var i centrum hyrde jag den bästa filmen som finns i hela världen. Jag har glömmt bort att den finns, men nu när jag har hyrt den igen, fyfan vad bra den är!!!!!! CROSSROADS, ooooooh.. Kan alla repliker och alla låtar och allt. Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar den filmen. Den är verkligen BÄST! Söta lilla Britney.... Idag skulle den vara tillbaka lämmnad, men jag ska ha den ett dyng till för jag är busig! thiohi. Vi skulle fått den filmen av någon tidningssak eller vad det var för typ 5 år sen, och den har aldirg kommit så jag har gett upp hoppet nu.. förväntar mig inget nu, taaah! VILL HA!

 åååååh! <3

Inte för att glömma, vilket jag gjorde. Det var OC igår. Eller jag glömmde inte, jag var ute och gick med mamma, sen så när jag kom hem tittade jag på klockan den var 19:03 ÅHHHH. Vad tänkte jag med?! Hade jag tänkt att missa OC eller? Menmen, i vilket fall satt jag som förstelnad och tittade på det bästa som finns, OC! Igår var det ju bara för ruggit bra, kärlek till OC! :D <3

Mycket jag skriver som vanligt. Skönt att vara ledig på onsdag, och torsdag. Jag ska vara med LISA!!!! (L)(L)(L) Lisa är typ bäst, jag älskar henne MÄÄÄÄST. mest med!

/ Julia

17 Mars.

Idag var det en konstig lördag, känndes typ som en söndag. Jag och Elin gick ut och gick ganska långt vid ett och när vi kom hem åkte vi dirket till björnlunda. Jenny min faster hade fyllt år i torsdags. Mycket folk.. trevligt revligt! Nino Gud vad söt han har blivit, eller han har alltid varit söt, men nu är han sötare än någonsin tycker jag! <3

Idag skulle jag ha varit med Rebecca, Felicia och nåra till. Fast Rebecca och Felicia var ju såklart med Gustaf och Lotten istället. (ovanligt). Sen när dom hade dragit skulle dom ringa mig men det gjorde dom såklart inte heller. Jag ringde och sen började vi bråka, bara för att inte jag vill åka på någon jävla fett tråkig fest i södertälje. Och bara för att mina kompisar alltid tar det roligaste före mig, men det är lungt asså jag börjar vänja mig... HA SÅ KUL!

Jag är så jävla ledsen........... & jävligt ARG.

8 dagar till min födelsedag.
TURKIET, FUCK OOOOOOOOOOOOOOOFFFFF!!!!!! :@:@:@

image194image195
Mischa Barton är bara sååå rätt! Söt doggie också.

/ Julia

16 Mars.

yeeeah, fredag. It feeeeels good. Skolan var helt ok. Kul att träffa Lisa och Felicia igen! Gick hem efter skolan med världens skoskav, jag har börjat använda mina vårskor och usch vad ont jag får. Ska nog köpa inlägg till dom så att jag kommer upp en bit, då kommer det nog inte göra lika ont.. Jag skulle ha varít med Rebecca idag, men hon var med Gustaf istället. kul att vänta på att han skulle säga Hej en hel förmiddag. =/ Jag tränade och gick ut och gick istället då. Skönt vänder, så JÄVLa skönt! :D Jag tror att jag och Rebecca skulle vara nu på kvällen och gyra en movie or something.

Imorgon klockan två ska vi åka till kusin Nino, Jenny och Stefan. Ska bli kul att träffa lilla Nino igen, han har nog vuxit massa, och det var länge sen vi sågs nu.

Sen på kvällen ska jag vara med Rebecca, Cornelia, Felicia, Felisia & Marina tror jag?! om det blir så.

Det är så mysigt att gosa med Molly nu, hon är nyduschad och luktar prima! ♥ Jag älskar dig.

Nej nu ringer väl Rebecca snart hoppas jag..

 Lindsay Lohan

♣ 124 dagar till turkiet.
♣ 9 dagar till min födelsedag.


/ Julia

tråkigt.

Snodde listan av Antonia.

Dagens..

Outfit: Svarta leggings, svarta knästrumpor, grön klänning med en svart långärmad tröja under & ett band i midjan.
Roligaste: Att jag precis har tränat, och snart ska gå ut och gå.
Tråkigaste: Att John Coffey dog i The green Mile som vi såg i skolan.
Jobbigaste: Att vi snart ska ha NO prov.
Vill ha: En bonaqua päron skulle inte sitta fel.
Vill ha nr 2: Låtar som jag inte tröttnar på, jag är så trött på ALLA mina 3000 låtar.
Äckligaste: Det är mycket som är äckligt.
SKönaste: Vårvädret såklart, och att Molly är nyduschad :D haha!
Längtan: Turkiet 18 Juli med Foppa, och min födelsedag såklart om 9 dagar idag.
"inte längtan": Hm.. NO provet?
Damp: För att Rebecca dissade mig, haha!
Låt: Erik Segerstedt - I can´t say I´m sorry

15 Mars.

Torsdag alltså, helt okej. Det känns så skönt att ha gjort SO provet, najs najs. Måste säga att det gick ganska bra faktiskt. Åh, man blir så glad av vädret. Jag gick hem med Rebecca efter skolan. När jag kom hem gjorde jag min NO läxa som skulle vara klar till på måndag, känns bra att jag gjorde den direkt och inte sparade det till söndagskvällen vilket är äkta mig! haha. sista minuten! Sen så städade jag mitt rum, nu är det snyggt IGEN. hihih. Efter det duschade jag eftersom vi hade haft gympa sista timmen i skolan, vi spelade fotboll, jag äger såklart. För alla som inte vet har jag gått i fotboll i typ tre-fyra år. Men slutade för typ ett år sen eller något.. Saknar fotbollen.. nu när jag var ute och gick träffade jag Pia och Camilla, våra gammla tränare, åh fyfan vad mycket kul vårat lag har gått igenom tillsammans. NSK 27 i mitt hjärta föralltid asså! ♥  Jag slutade för att vårat lag skulle läggas ner, och vi skulle börja spela med 91:orna och det ville jag verkligen inte. Samma sak med innebandyn, vårat lag är helt bäst, fyfan vad kul vi har haft, men våran tränare ville sluta och vi skulle börja spela med 91:orna med det ville jag inte.. Så nu går jag inte i nåt och har inte gjort på ett tag heller vilket känns väldigt fritt! :D

Idag har Lisa och Felicia kommit hem. Hoppas att dom kommer till skolan imorgon?! Har saknat er babes! Hoppas ni har haft det bra också :D Välkomna hem i alla fall! hihi.

Jahopp, nu kanske man ska gå och brodera lite så jag hinner klart med mitt broderi till sommaren och hinner få MVG i syslöjd. hahahhaa, jag är rolig jag. Eller kanske ska sätta mig ner och läsa räcker det om jag älskar dig som jag har lånat från bibblan, fatta, jag har skaffat bibliotekskort och lånat en bok, wwaazup liksom?! =P

aja, ha det bra

/ Julia

14 Mars.

onsdag..helt okej dag. Skulle ju ha haft svenskaprov direkt på morgonen, men vi hade hål. Jag hade lust att göra provet faktiskt, så att man inte skulle behöva göra det sen. Och jag bli så irriterad när man har häl på mogonen, kunde ju liksom ha haft sovmorgon. Sen hade vi NO och sen slöjd, jag älskar slöjd. Efter det lunch, och sen teknik och sen elevensval. På elevensval hade jag spanskaprov. Det gick bra för att vara mig! :D Skönt att ha den skiten avklarad!

Slutade halv fyra och gick hem med Cornelia och med Rebecca ett tag, men hon svängde av till Gustaf. Jag och Corddan gick hem till henne och gjorde inte så mycket. Jag gick hem och skulle äta sen så efter maten gick jag ut och gick med mamma i det fina vädret. Fast såhär på kvällen är det inte alls samma värme som det är på dagen. Som idag på lunchrasten så satt vi ute i solen och pratade, det känndes nästan som sommar för att det var så varmt, jag älskar vår, jag älskar sommar & jag vill ha sommar!!! Tar lite i taget, bara det inte är snö eller rengn så är jag happy gril.

Idag åkte Niclas till USA och Lisa är i fjällen med Felicia. Tomt i skolan utan Lisa och Niclas eftersom vi går i samma klass, och det jag inte jag och Felicia. haha, intressant asså! ;)

Nu har jag pluggat massa SO. Har ju SOprov imorgon, på islam. Jag tycker inte att det är så svårt, men det visar ju sig hur mycket jag egentligen kunde sen på provet..Har även skrivit ut bilder på The Beatles, som vi jobbar om i musiken. Det är ganska mycket i skolan just nu, men mest för mig bara för att jag har prov som alla har gjort när jag har varit sjuk/borta. Sånt är livet, annars har vi faktiskt inga läxor, soft!

Nej men Gud så jag skriver, får ännu ondare i armarna, jag har sådan jävla träningsverk från gympan igår, fy fan! Åh, snart börjar DUBBELAVSNITT av Grey´s Anatomy! YEY, har saknat!!!!!!! <33

om 126 dagar åker jag och foppa till turkiet.
och om 11 dagar fyller jag år :D  wooohoo.!

image190
                  Ashley Olsen

/ Julia

13 Mars.

jahopp, ännu en tråkig tisdag avklarad. Idag hade vi matteprov. Ärligt talat vet jag inte alls hur det gick! :S Hoppas ju på bra såklart, men det vet man aldirg. Imorgon är det spanska & svenskaprov. kulkul, vårna vikarie i svenskan har gjort provet så hon sa att det inte skulle vara så svårt. Och alla säger att spanskaprovet var typ bara två sidor och skit lätt så jag hoppas att båda proven går bra (: Blää, I hate tisdagar, dubbel SO på morgonen, det är det som gör att hela dagen blir helt föstörd..

Efter skolan gick jag hem med Madde och Sara.Eller inte hem, men ner till centrum och sen till herrgården. Gud vilket underbart väder vi har. Jag gick utan jacka i bara klänning, och min klänning är nästan t-shirt. Jag frös inte ett dugg, jag måste erkänna att jag till och med svttades. Men så fort man gick i skuggan en lite längre stund så vart det faktiskt kallt. Konfan var helt okej förutom att vi snvkade om döden, är det något jag är rädd för så är det döden, usch börjar gråta bara jag tänker på det! =/ Det har inte varit någon i min närhet som har dött, om inte mina guldfiskar räknas?? =P

nej.. nu orkar jag inte skriva mer. Ska nog plugga ännu mer, ååååh "orka".

image189
                          I like you Lindsay!

/ Julia

12 Mars.

sorrrryy, men usch jag har inte haft någon lust alls att blogg, har mått dåligt över vissa saker. Nu är allt so himmans bra och jag är tillbaka ;) thihi..

Onsdag, torsdag & Fredag har jag varit med Lisa. tyyyypp den bästa som finns??? <3

Lördag var jag på stan med Rebecca, tog en fika och snckade ut! Skööönt. Träffade Cornelia & Angelica som vi gick med ett tag. Efter stan åkte alla hem till Rebecca och tittade på säg att du älskar mig, det är så bra jag älskar den filmen jag såg den i sommras med Marike på bio och då började jag tyå gråta för att jag tycke att den var så hemsk, men nu var den inte alls så hemsk asså klart att den är hemsk, aja btw, den är bra! Sen gick jag och Rebecca hem till mig för Corddan och Bonge gick till Corddan. Jag var hemma själv, mamma pappa & Elin var på middag hos några. skönt att vara hemma själv. Vi hade kul, danskade lite. Efter ett tag kom Lisa och Felicia. Vi hade ännu mer kul, sen gick Rebecca och Felicia, som skulle på fest hos Gustaf. Jag och Lisa stannde hemma, vi skulle titta på melodifestivalen. Men sen så skulle Felicia och Lisa vara hemma så tidigt (lisa skulle sova hos Felicia) för att dom skulle åka till fjällen på söndagen. Så Marina och Cornelia Ersson kom och hämtade mig sen åkte vi till Gustaf. Åh gud vad kul vi hade, trevligt folk och allt var bara sååå kul :) jaja.. The ark vann melodifestivalen, ärligt talat bryr jag mig inte.. HATA MELODIFESTIVALEN!

Igår (söndag) var jag bara hemma. Eller nej det var jag fan inte, jag var ju på stan med Elin. Jag hade sett en jacka som jag skulle köpa. Köpte den och åkte hem nästan dirket. Sen när vi kom hem tittade vi på Aquamarine den var skit bra JoJo är med i den.. =) I like I like. Min morbror Ulf är på besök från Umeå, det är trevligt! :D

Idag var det en ny vecka. Skolan var helt okej, även fast det var måndag. Jag har fyra prov den här veckan, jag dööör. Imorgon är det matteprov, onsdag svenskaprov, torsdag spanska och soprov. Fy helvete. Det är bara för att jag har varit sjuk så mycket. Aja, wisch me luck guys!!! Det är tråkigt utan Lisa såklart :( På onsdag åker Nille till USA, ännu mer tråkigt!

lång blogg, jobbigt. Undra hur många det är som läser allt, typ bara Rebecca?! hahaha.

nej nu ska jag fixa mina naglar, jag vill göra om min blogg, vårig ska den bli. JUSTE, vilket jävla underbart väder vi har, jag är såååå glad! :D man blir så lycklig liskom. 13 dagar tills jag fyller 15 bassst. 15 år = moppe. YEEEY!?

image188
     är det du Lindsay? söööt!


/ Julia

7 Mars.

jag har gjort om min blogg, är inte alls nöjd, men ändå är jag lite nöjd. Allt i skolan är på topp. Allt annat är skit.. Allt är bara så jävla meningslöst. Jag orkar inte..

image187
underbara Mischa.

6 Mars.


I am so tired of trying. And you can´t even imagine that feeling.  ♥

5 Mars.

Idag var det måndag och måndag är = med skola. Jag älskar skolan, men ibland är jag trött på den men just nu känns allt så himmmlans bra och inget är jobbigt :)

Gud vilket underbart väder det var när man gick hem från skolan, snacka om att det känns som vår. Snön droppade från träden och marken var torr där man gick, känns riktigt skönt. Om 20 dagar är det min födelsedag!

Idag har jag bara varit hemma efter skolan, jag ska skriva en dikt i svenskan så jag ska soon göra det, ska bara blogga lite först. Jag har bestämmt vad min dikt ska handla om, SOMMAREN såklart. hahah, jag hoppas på att det blir lika bra som Niclas dikt som var såhär typ: "Sommaren är härlig, sommaren är skön, jag ber en en bön, och tittar ner på mitt stora feta kön, nu ska jag ta ett bad." Hahah, typ något sånt, och eftersom han tyckte det var pinsamt att läsa  upp den för klassen så fick jag göra det, och jag kunde inte hålla mig för garv. =P aja.. ;)

Eftersom vi hade disco för småbarnen 4-6 och det gick så bra så har vi bestämmt att vi nästa fredag ska ha disco för lågstadiet 1-3. Fyfan vad jobbigt det kommer att vara. Jag som tyckte att 4-6 var krävande och jobbiga, och dom ville leka, undra hur småbarnen kommer att vara, ännu mera lekar och ännu jobbigare. menmen.. Vi fick ju in 5500 kr när vi hade för 4-6 och 1500 gick bort till allt som vi hade köpt och 4000 kr känade vi, och vi hoppas på nåt liknade nu med, men man vet ju inte med småisarna. hiihih.

Nu ropade mamma att det var en Wallander film på TV. Och eftersom jag älskar Wallander så ska jag gå ner och titta nu, jag får skriva dikten sen, så hinner jag tänka ut var den ska handla om mer :)

Fergie Ft. Ludacris - Glamorous   ♥

ses sen

image186
den finaste som finns, typ. Mischa Barton!  <3

/Julia

give me candy

den här söndagen har varit riktigt skön, en typisk söndag.

Jag ska eller jag håller på att glo på one tree hill, jag jag ska senare titta på sprängaren som går på fyran klockan nio. Nu är jag så trött och har ont i ryggen så jag har bara lust att tvätta mig välja kläder tills imorgon och sen gå och lägga mig! Imorgon blir det att gå upp halv sju igen.. Skönt att komma igång med sina vanliga vanor eftersom jag har gjort som jag har velat i två veckor. Ser fram imot skolan (:

jag är så jävla sugen på godis eller nåt, jag håller på att DÖ!
image185

Hoppas alla som ska ha lov får ett bra lov, och att alla som har haft lov har haft ett bra lov :)

Godnatt.

/ Julia

vacker

image184
Men gud så vacker Mischa är!    ♥

melo

yeeeeeeeeeeeey min bild har åkt upp. Det känns skönt! Har lite vårkänslor i kroppen nu när solen tittar fram svag bakom molnen! Idag är det 21 dagar till min födelsedag =)   ♥ Jag ska titta klart på melodifestivalen med mamma eftersom jag inte tittade igår. Alla är så dåliga!

/ Julia

136 dagar till turkiet med Rebecca.

4 Mars.

Jag har haft damp på blogg två dagar, för att nu är jag så jävla arg att min bild har åkt ner igen jag fattar inte varför den gör det. Men när jag har tittat runt så är det inte bara min bild som har åkt ner utan det är fleras, och jag har damp på blogg! Aja..

Igår var det en underbar dag i stockholm med sis Elin och kusin Hannah. Jag har inte träffat Hannah på två år eller nåt. Hur kul som helst att träffas igen. Och sen när vi skulle gå ut från ett H&M så träffade jag min andra kusin Johan som jag inte heller har träffat på hur länge som helst! Trevlig dag som måste göras om! Jag kom hem med en klänning som jag hade på mig på kvällen. För mamma och pappa skulle bo på hotell i stockholm för att dom skulle gå på Lena PH och Orup, jag vet inte ens hur Orup stavas, menmen! ;) Elin skulle ha tjejmiddag och det hade hon, jag vet inte riktigt vad som hände men.. :/ Jag var med, Rebecca, Felicia, Lisa & Julia. Vi sjöng singstar med Elins kompisar och hade mysigt.. Sen sov Rebecca hos mig och hon gick precis hem!

Jag är på dåligt humör för att Elin är det, jag vet inte varför.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa naglarna och sånt till skolan IMORGON. Känns kosntigt att gå till skolan, jag har inte varit i skolan på 2 veckor! Aja, ska bli lite kul också, jag gillar skolan (förutom prov och sånt skit) :)


/ Julia

1 Mars.

Igår var det OC. Det var ett litet annurlonda avsnitt men super bra i alla fall. Tittade på OC med Rebecca & Julia. Efter gjorde vi inte så mycket, alla höll på med sina mobiler, VÄLDIGT kul! :) haha! Jag och Julia gick hem vi tio, tidigt och skönt. Jag hade skit ont i magen och gick och la mig direkt.

Vaknade idag klockan tio typ. Sen åt jag frulle. Efter det var det städ-dax. Först hade jag inte alls lust att städa men sen gick det jätte bra och var roligt, egentligen är det ganska kul att städa eftersom resultatet oftast blir bra, eller det är klart att det blir bra, det blir ju snyggt. Nu är det inte en ända sak framme i mitt rum, ska försöka hålla efter och vara noga med att plocka undran, jag borde inte säga att jag ska göra det för det är något jag har sagt 1000000 gånger och jag har max klarat det 2 dagar. hihih. Men om man håller efter och plockar undan vart efter så behöver man ju aldirg städa så mycket förutom att damsuga. jaja.. Drog ut min soffa och damsög alla gammla popcorn som låg där och sen bytte jag lakan i min säng och vädrade alla kuddar och sånt, så nu är mitt rum helt nytt kan man säga! :) Känns skönt!

Mamma och Elin åkte och handlade på coop. När dom kom hem hade dom köpt Djävulen Bär Prada. Det är absolut en av mina favoritfilmer. Dom hade även köpit en bonaqua! :D På tal om bonaqua, så igår när jag och Rebecca var i centrum så gick vi in på ICA och gissa vad dom har fått, BONAQUA såklart, jag blev super glad och köpte såklart en. Jag älskar dom första klunkarna när man precis har öppnat den och det är mycket kolsyra och när den är iskall! MUMS MUMS MUMS! Har precis tittat på djävulen bär prda och druckit min bonaqua (fast inte hela) och målat naglarna! :) Nu är jag ruggit hungrig, idag blir det pannkakor, fan vad gott! Juste, jag tar tillbaka när jag sa att centrum var dåligt, det är inte dåligt, bara lite efter! :D

Idag ska jag vara med Foppa Loppa. Jag vet inte vad vi ska hitta på för något. Men det blir väl nåt kul som vanligt. Jag hoppas att jag ska sova hos henne idag, för det var länge sen! Jag älskar att sova där!

Nej nu ska jag gå och platta mitt hår som tar 3 år att platta. Eller nej, jag kan inte platta än, för det har inte torkat. aja..... får väl vänta till lite senare då.

nu är jag så hungrig så jag dör!

101351-180
Keira Knightley   

139 dagar!

/ Julia   ♥


RSS 2.0