Justin Bieber

Idag är dagen med stort D här. Jag vet inte hur jag ska kuna förklara min känsla i kroppen. Inatt har jag sovit riktigt dåligt och jag är så trött samtidigt som jag är så helvetes taggad. Jag känner mig också så himla nervös. Jag vet att han ska ta upp en tjej på scenen och sjunga one less lonley girl "för henne" och jag får panik av det. Tänk att få vara den tjejen som får komma upp på scen, tänk att få sitta där på en pall och ha han klängandes runt sig. Shit jag blir helt skakig av tanken. Snälla Gud. Någon tur kan jag äl få ha i livet? Snälla gör så att jag blir one less lonley girl. Åh herregud.

Kan du ha sett mig än?

Idag är det lördag och otroligt fint väder. Det gör mig så lycklig. Ikväll skulle jag vilja dricka rosevin och lyssna på bra musik. Jag hoppas att jag blir lite bränd idag då jag sitter i solen, det är ju pricken över it för perfekt sommarkänsla.


Stay

Varför är allt som är onyttigt så gott? Jag älskar onyttig mat, men för min del är det nästan som förbjudet. Och då ställer vi oss nästa fråga: varför älskar jag allt som är förbjudet?


22

Jag saknar dig, solen. Saknar ni något speciellt? Eller kanske längtar till något speciellt? Jag längtar efter en varm sommarkväll så mycket att det nästan gör ont i hjärtat.


Apr. 14, 2013

Jag har aldrig i hela mitt liv haft en idol som jag verkligen älskat, jag har alltid haft vissa jag verkligen tycker om, men ingen som Justin Bieber. Jag älskar verkligen den killen. Tanken av att jag ska få gå på hans konsert om nio dagar, att jag ska få vara så nära honom gör mig så svettig och skakis. Det är som att en dröm uppfylls. Jag kan verkligen inte förklara hur jag känner. Tänk om jag skulle få träffa honom, åh herregud. Jag älskar honom så mycket.

(Hej Julia 13 år, men det skiter jag i)


Tullis

Jag ser fram emot helgen, det ska bli skönt att spendera den med min älskade vän och bara ta det lugnt. Det behöver jag verkligen!


Laddar om

Älskade älskade väder. Jag älskar solen. Det är det bästa jag vet. Som ni kanske vet. Det är nu man tinar och börjar leva igen. Jag är rätt hög på livet för tillfället faktiskt.


Om tre dagar fyller min lillasyster 20 år. Jag kan inte förstå att hon är så gammal. Min lilla Becca!


RSS 2.0