Prutt

Idag har mamma köpt en tidning till mig. Ska bläddra igenom den snarast. Har varit ute på promenad och pluggat. Pluggandet gick sådär för jag förstår inte riktigt vad jag ska skriva och hur jag ska skriva. Så jag ska kolla upp det imorgon. Får lite panik. Måste plugga naturkunskap imorgon på vår håltimme.

Nu ska jag bläddra igenom min tidning. Tresemmé shampoot och balsamet får man överallt. Och det är bra, för jag anväder det. Det luktar även väldigt gott!

David Guetta


Vill ha. Den är fin.

Tina Turner

Jag gillar inte alls Idol!

Lalala

Idag är jag lite gladare i alla fall. Skolan idag var helt okej, fast jag var så sjukt trött och ville hem hela tiden. Idag när jag kom hem rensade jag min garderob lite, och hängde alla mina kläder i färgording. Kastade även lite annat smått och gått, bland annat alla dessa tuggummipåsar som jag sammlade på förut och ett gammalt hårmousse som jag hade kul med.


Det ser ut som ett gristryne.

Snutte

Godnatt Elin. Nu är klockan 22:12 här och 16:12 hos dig.
Jag älskar och tänker på dig bästa.

How good this was

Det är för tidigt för mig att lyssna på sorgsen musik. Tårarna bara rinner. Fan vad jobbigt. Varför var Elin tvungen att åka? Nu är hon i New York i alla fall och där är klockan kvart i två på dagen. Åh. Jag vill att hon ska vara hemma och titta på Maria Montazami med mig, som förra måndagen och måndagen innan det. Fan. Jag älskar dig Elin.

Man rår ej för att tårar rinner








Hejdå världens bästa syster.


Oh fuck

Sitter här och är deppig faktiskt. Elin åker om elva timmar och femtio minuter. Då åker hon till usa och jag kommer inte se henne på flera månader. Kan det bli värre än såhär? Vissa stunder är jätte posetiva och andra är hemska. Det är nu först jag fattar att hon verkligen ska vara borta så sjukt länge. Usch. Jag hatar att säga hejdå. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt. Fy fan.

Sexy bitch

Ja, den jävla låten alltså. Jag vet inte vad det är, men jag älskar den. Den är rolig att dansa till och man blir sjukt taggad. Dock är den lite fjortis kanske, men vafan. OCH? DAMN GIRL








Haha, tönt!!

Not så populär

Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the click
But the party dont stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

Käften

Jasmin i min klass har gjort ett nytt album på facebook med bara skolbilder. Massa bilder som jag inte har märkt att hon har tagit, och när man tittar på albummet så ser det faktiskt ut som att vi är en rolig klass som har roligt. Jag gillar faktiskt min klass och trivs hur bra som helst. Ettan var skitbra, låt tvåan och trean bli detsamma säger jag bara. Kanske ska plugga lite? Bara för att det är lördag så har jag typ en röst i min huvud som säger "nej, du kan inte plugga på en lördag Julia" fattar inte varför jag inte skulle kunna det. Nåja. Min nytvättade kjol ligger bredvid mig och luktar svingott, mamma har köpt nytt sköljmedel. Haha. Anteckna? Snart får jag en ny dator.


HEY

Hm. Igår var det en rolig kväll. Vi var på Klubb G i Etuna och det var jobbigt mycket folk, men det var ändå kul. Eh..... Har inte så mycket att skriva. Skönt å va hemma ikväll!
 

Sorgsen musik

Mamma glömmer bort mig för att elin ska åka...


...men det är förståeligt.

So he wont see


Maccan

Här är jag och min klasskompis Marcus. Han tycker att jag är kort.


4 dagar

Jag är väldigt trött på min visningsbild här på bloggen. Men Rebecca verkar ha glömt att hon ska byta den!!?!?!?!? Från i fredgas har vi haft ett prov hela veckan. Det är hemskt. Tvåan är hemsk. Då menar jag verkligen hemsk. Det tar mycket på krafterna att gå i skolan 7 timmar och sedan komma hem och plugga. Speciellt när resevägen är rätt jobbig också. Men fan, snacka om att vårt ljus i det mörka är studenten. Så jävla efterlängtad. Som sagt planeras vårt flak redan! Visste ni att jag redan har börjat planera min student? Alltså mottagningen. Jag vet exakt hur jag vill att den ska vara, hoppas den blir så. Åh, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN. Tänk när vi skriker det. Och bara står där och sjunger och hoppar av lycka. Jaja... heheh!

Jag har så sjukt ont i halsen. Igen. Jag måste ha allvarliga problem.

Älskar å åka buss å tåg

Sitter här i sängen och tittar på Vakna med the voice. Jag ska snart klä på mig och dra iväg to school. Tråkigt. Det är tråkigt för att det är så dåligt väder. Men snart får jag träffa Paulina och skratta åt henne idag igen. Hon är omedvetet rolig. (ler för mig själv igen.)

Face Drop


Jag vet verkligen, verkligen inte varför. Men jag gillar Kissie.

Don't know why

Igår var jag och alla min bästa girls i Stränkan och partade. Det var riktigt kul. Jag hade riktigt kul i alla fall. Fan, lite ångest har man ju också när man tittar på skickade meddelandden på mobilen. Fan. MEN man lever bara en gång. He? Om en veckan och en dag åker Elin till USA. Vad fan ska jag ta mig till? Blir ju galen av tanken.

Sevala och jag igår.

Marina och Elin.

Partypeople.


Tråkigt

Åh, jag är så sugen på en rostad macka med jordnötssmör och hallonsylt. Hur gott? Nu är jag arg också. Jag är arg på Elin för att hon tror att jag inte bryr mig att hon ska åka till USA om två veckor, hon tror att jag inte bryr mig för att jag ska på fest på lördag, för att jag inte kan vara hemma med henne när det passar henne. Och det stör mig så fruktansvärt mycket, är det någon som bryr mig så är det jag, det kan väl ändå mina vänner intyga? Snälla Elin... Hur kan man man äns tro att jag inte bryr mig?

Idag köpte jag en ny klänning, nya tights och två nagellack också.

Det är bara du

Tänk att få ligga i en säng och bara titta rakt in i dina blåa vackra ögon och känna kärleken till varandra. Åh det är det ända jag vill. Jag önskar mer än någonting annat att det blir så.

God in your hands








Iphone

Vad skulle man göra om det inte fanns musik? Det är ju typ bäst. Man kan bli glad, ledsen, fundersam och så mycket mer. Jag älskar musik. Och min musiksmak varierar väldigt mycket vilket jag tycker är bra. Jaja. Jag har fått så jävla ont i halsen och igår hade jag feber igen. Nu har jag varit sjuk till och från i tre veckor. Jag har problem. Men frågan är vad mitt problem är? Det här är så jävla jobbigt och mitt pluggande blir lidande därmed blir jag lidande. Usch. Jag har inte tid att ligga hemma! Det ska jag inte göra heller, jag orkar inte det! Därmedbasta.

Idag i skolan har vi först en lektion mellan 08:30-09:45. Sen har vi håltimme ända fram till 13:00. Jag fattar inte hur dom har tänkt där. Är det meningen att man ska vänta hela dagen på världens tråkigaste lektion? Idag gjorde jag inte det i alla fall. Jag, Paulina och Kakan gick på stan och sen åt jag och Paulina pannkaka sen gick vi på stan igen, sen åkte jag med tolvtåget hem. Skönt. Det är så fint väder idag! Vi var på JB också och hälsade på Melanie och Jennifer! Saknar dom lite.

Tråkigt inlägg med inga bilder, men vad ska jag ta på?

Jag skulle vilja vara kreativ


Never say never

Ibland önskar jag att jag skulle kunna läsa någons tankar. Gud vad intressant det skulle vara. Just nu skulle jag vilja veta vad du tänker och vad du känner. Jag gillar inte människor som försöker vara någonting dom inte är, om man håller på så är det ett tecken på osäkerhet. Hur gör man när man inte är sig själv? Jag vet i alla fall inte det. Det känns så barnsligt på något sätt. Just nu känner jag att jag inte vill prata med dig över huvud taget.

Nobody else

It's hard to wait around for something you know might never happen,
but it's even harder to give up when it's everything you want

Right here

För ett tag sedan berättade Marina att hon och Johanna hade spelat in en video där dom hade förklarat hur snygg dom tyckte att jag var. Hur gulliga är inte dom? Jag höll på att dö när jag såg och hörde den. Haha. Min vänner är mitt allt verkligen, världens bästa! I hope you know that.

På tal om snygg, världens snyggaste enligt mig.

Larvigt och osäkert

Igår var det fredag. Det är absolut den värsta skoldagen på hela veckan. Börjar halv nio och slutar tio i fyra och jag har BARA tråkiga och lånnnga lektioner.. På kvällen var jag med Felicia. Idag ska vi på partyyyy. Wiho. Jag, Marina, Johanna och Felicia ska till Malin som bor i Stallarholmen. Jag är så sjukt taggad!

Min mobil är körd

Ja som sagt var jag i skolan idag igen.. Det var väl helt okej och väldigt, väldigt onödigt. Jag ska snart plugga klart några frågor jag inte hann med när vi pluggade hemma hos Alma idag.

Jag och Frida gick på stan en snabbis idag efter skolan. Vi gick till Myrorna. Jag hittade en fin kavaj med en tillhörande kjol. Kavajen och kjolen kostade 250 kronor tillsammans, vilket inte är någonting. När jag skulle betala frågade jag om jag inte bara kunde få köpa kavajen, och då sa hon att det var okej. Hon tittade på kavajen och sa: "Ja, det är ju en fin kavaj, vi säger 85 kr" Hur billigt var inte det? Det betyder alltså att den fula kjolen var mycket dyrare än den fina kavajen. Stört. Men bra för mig!

Min mobil är slut. Den har gjort sitt. Men jag vill inte inse det. På något vis älskar jag den. Jag vill inte ha en ny. Men åh. Hm. Aja. Måste leta efter en ny, det är dax.

I don't have to be right

Jag och Marina var på stan i en och en halv timme, alldeles lagom. Jag köpte ett armband, två halsband, en ring och en kjol. På lördag är det ppparrrtttyy!

Why fall for it now?

Lala. Måste nog erkänna att jag har lite tråkigt. Marina och jag ska ta tio i fyra bussen till stan. Mamma och Elin har varit borta hela dagen och gjort massa saker inför Elins resa, bland annat köpt en gigantisk resväska. Åhnej, det är verkligen på riktigt...

Nu har jag i alla fall precis målat naglarna med ett nytt nagellack ET köpte igår. Det var rätt fint även om jag bad om ett rosa och hon kom hem med ett mörklila som skiftar färg. Idag vill jag shoppa. Jag behöver nya kläder, synd att ingen fattar det förutom jag!

Love is not so hard

I skolan jobbar vi om funktionshinder. Jag läser den här boken som handlar om en kvinna som blir förälskad i en man som sitter i rullstol. Har inte kommit så långt men den verkar vara bra.


205 dagar

Sista dagen jag är hemma från skolan. Soft. Det är fint väder idag. Ska till stan med Marina sen. Jag vill faktiskt ha hörst nu så man kan ha stora halsdukar!

Battlefield

Det här kan ju vara det bästa i hela So you think you can dance. Jag beundrar verkligen människor som kan dansa eller sjunga, det är verkligen sååå jävla fint. Jag vill också kunna dansa.. Jeanine är för övrigt den bästa i hela So you think you can dance och jag hoppas innerligt att hon vinner.


Lille grisen

Ja. Jag har duschat, städat och bäddat rent i min säng. Skönt. Vilket vackert väder det har varit idag. Jag har suttit ute och läst och lyssnat på Winnderbäck, känns nästan som jag har sommarlov. Imorgon ska jag inte till skolan heller men på torsdag känner jag att det är dax. Mamma och Elin har precis varit och hyrt filmen män som hatar kvinnor, jag vet att jag är seg men jag har faktiskt inte sett den och det ska bli trevligt att äntligen ska få se den!




Älskling..?

Nehe...?


Duschtajm

Melissa Horn är så otroligt jävla bra. Alltså det är sjukt. Hennes röst får min päls att rysa upp till månen. Jag älskar henne! Nu ska jag duscha, det är kanske är dax? Har inte duschat sen i fredgas..

Ge babey

Lars Winnderbäck den 7 november
Backstreet Boys 4 december


I feel better


Lille grisen passar på att njuta va den sista värmen.

Än så länge är det grööönt!

Titta vilket fint läppglans jag blandade till!

RSS 2.0