Stereo Love

Min helg har varit bra. Fredagen vart inte som jag tänkt mig och därmed inte alls så rolig. Lördagen var destu bättre, faktiskt riktigt rolig. Nu ska jag bara gå i skolan tre dagar, eller två dagar till. På onsdag får jag lov, sen på fredag ska jag till USA!!! ÅÅÅÅÅÅÅH, fyfan vad skönt att komma iväg från den här jäkla hålan och slippa allting!

DENI

EY bloggen. Fattar ni att det här är mitt sista inlägg som 17åring??? 17 är den absolut värsta åldern man kan ha. Så jävla tråkigt. Fyfan! Om fyra timmar är jag 18 år. AAAAAAAAAH

Ihh


Titta, en fluga!!! Åh

Från Johanna till mig

Jag älskar dig världens bästa Johanna


Lyckat som fan

Den här ringen fick jag från JempaB och Ewa! Så fin.

I thinking in my head

EY EY EY. Znart måste jag städa mitt rum. Sen ska jag på riskettan, jag har ingen lust. Men det måste göras, jag har bara lust att ligga hem och ta det lungt eftersom jag är as trött. Idag är det sju grader ute!!!! Fast dock ingen sol. Min älskade syster kommer visst vara brun när jag kommer. Http://etennorth.blogg.se Om två veckor kommer jag elin, ooohhh shit, jag måste ju snart börja packa, fan vad nervös jag är. JA, jag är nervös för jag ska flyga dit heeelt ensam och mellanlanda i London, fyfan! Det kommer säkert gå as bra. Sex dagar, sex jävla dagar. Tills jag blir myndig. På något sätt känns det som om allt är bra nu, som att allt liksom löst sig. I love it.

Zumba, pumba?

Måndagar, tisdagar och torsdagar är helt fullspäckade för mig. Måndagar kommer jag hem nio som jag sa igår, tisdagar slutar jag vid kvart i tre sedan har jag körlektion från kvart över tre till klockan fyra, kommer hem vid kvart i fem, äter, åker och tränar, kommer hem, tittar på tv, sover. På torsdagar slutar jag sent kommer hem, och sedan åker och tränar. Det är skönt men på något sätt så känns det som om att tidden inte räcker till. Idag när vi tränade gick jag på Zumba, hur kul var inte det?!

Du fattas oss

Jag saknar dig så mycket farmor.

My breath is your breath


I love you so much. I hope that you are mine forever, because I'm always yours

10

Alltså, anledningen till att jag faktiskt går kvar på min skola är min klass. Jag gillar verkligen min klass, massor! Och det känns så sjukt bra och skönt, att känna den tryggheten jag hade när jag gick i nian! För övrigt har det varit en bra dag. Måndagar är helt okej trots att jag slutar halv åtta och kommer hem vid tio i nio. Jag och Anica bestämde oss för att sluta tidigare idag så vi drog hem till henne och åt hennes mammas världens godaste sallad, den är det godaste jag vet! Mumma!

I said to much, but not enough


I'll be alright

Ännu en helg avklarad. Den här skolveckan ser inte alls jobbig ut och det känns så in i helvete skönt, för då kan jag plugga mycket teori. Fattar ni. Elva jävla dagar? Heeeelt galet. Egentligen vet jag faktiskt inte vad jag längtar till, varför det är så stor uppståndelse. Egentligen? Men fattar ni att jag kan gå ut på krogen när det inte finns något att göra och att jag kan ta körkort när jag vill. Aahh.

Helgen har faktiskt varit väldigt bra. I fredgas var jag bara hemma och tog det lungt, ungefär vad man orkar efter en hel skolvecka. På lördagen köpte vi en ny bil och sen hade vi gäster. Efter maten och efter efterrätten gick jag till Rebecca, sen kom även Sara. Vi satt och pratade och hade kul. Sen gick vi hem till Alfred, där var det faktiskt jätte kul. Idag har jag legat och degat i min säng och i soffan där nere. Jag har tittat på Pretty Women, Mamma Mia, Säg att du älskar mig och ett The Hills avsnitt. Kul va?

Jag åker till USA om nitton dagar. Jag tror ingen kan förstå hur mycket jag längtar? Eller kanske du Elin, eftersom du längtar minst lika mycket? Hihi. Det ska bli så jävla kul!!!!! Åh!

Det är bara två saker som jag måste klaga på. Den första saken är att jag har så jävla ont i min höfter och har kramper i magen. Och den andra är att den här jävla snön ska försvinna! Så..

Alltså, jag dör


MI

Fan vad alla gnäller på mig. Jag har inte tid att blogga, fattar ni?? Jag har inte ens tid att läsa mina vänners bloggar. Det är illa. MEN, jag har varit sjukt positiv de senaste dagarna. Eller, de två sista dagarna. Jag älskar det här, alltså solen. Sen har jag ont i halsen också. Hejdå

:(


Det här är vädret nio dagar framöver. Våren känns långt bort...

I can almost touch you

Den här helgen har varit lika dålig som alla andra helger på senaste tiden. Så jävla tråkigt att jag dör. Nästa helg vill jag ha kul, jag ska se till att det blir kul!!!!! När jag åker till US kommer snön förmodligen inte vara borta, men när jag kommer hem så hoppas jag att den är det så att man kan ha converse!!!


I gotttta gooo asså


Hej, jag hatar SJ. Hejdå

Skit

För några dagar sedan såg jag hopp, hopp om att den här jäkla snön skulle smälta bort. Mitt hopp är nu borta och det bara snöar och snöar. Snälla någon, när i helvete ska den här jävla skit snön försvinna? När ska det bli vår? Och framförallt, när ska det SLUTA snöa? Jag kommer gå under snart. Försvinn din dumma jävla snö, försvinn! Jag avskyr snö verkligen. Fyfan. Helvetes snö.

RSS 2.0