World Class

Idag så klev jag upp halv sex på morgonen för att åka och träna med min älskade syster. Vi gick på ett pass som heter bodyblast och det var jäkligt bra och jobbigt. Efter passet åkte jag hem och käkade frukost och sen gick jag en PW med min kära mor. Jag saknar att träna på gym och jag funderar på att köpa ett månadskort, om det ens finns? 

Nu nu nu nu

Jag tycker att det på senare tid har blivit viktigt att värdera saker. Vad som faktiskt är viktigt i livet. Även om det är svårt att alltid visa utåt så tycker jag att det är viktigt att man vet själv vad som är betydelsefullt och viktigt. Småsaker kan vara så fruktansvärt onödiga att lägga energi på och det har jag lärt mig. Från och med nu så ska jag bara lägga energi på saker som verkligen gör mig glad och lycklig, för helt ärligt har jag inga problem i livet. 

Soon

Idag är det exakt sjuttio dagar tills jag ska åka. Tiden går så himla fort och det är jag faktiskt väldigt glad över. Jag längtar så mycket. Även fast jag tycker att det kommer att bli väldigt tufft att lämna familj och vänner så vill jag bara åka nu! Jag vill bara komma iväg och se hur allting kommer att vara. Det är så jobbigt att inte veta det minsta vad jag har framför mig, jag har liksom ingen aning om någonting.

Partey

Helgen har varit kanon. Men den har verkligen gått så snabbt, för snabbt. Jag färgade mitt hår igår, och Elin sminkade mig också, jag kände mig så fin! Igår var en jävligt bra kväll så idag är jag riktigt trött, jag har bara sovit fyra timmar.. Jaja det var det värt! 



Yes

Halv åtta gick jag ut och sprang. Jag kunde inte ligga i sängen längre. Jag vaknar alltid så tidigt och ibland har jag turen att kunna somna om men så var det inte idag. Nu har jag i alla fall precis ätit frukost och nu ska jag gå ut på en PW med min mor. Jag ska sätta en raket i hennes bak. 

Wait

Jag kände mig duktig som kom hem sent från stan och hoppade ur jeansen och satte på mig träningsbrallorna och gick en skön promenad innan middagen. Annars hade jag fått ångest. Idag på stan gjorde jag något spontant, jag fixade mina naglar och det ångrar jag inte en sekund, är så sjukt nöjd! Bra dag även fast jag ätit godis. (Haha)

Dagens goda räksallad
Mina fina naglar

Jobba jobba jobba

Fredag. Jag är så trött. När jag slutar jobbet ska jag in till stan och göra massa viktiga ärenden. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag är glad idag. Det är lönehelg och det är alltid kul! 
Jag är faktiskt stolt över mig själv. 

Iddi

Fuck u

Burn

Har precis tagit en skön dusch efter en jobbig jävla promenad med mamma. Så himla tråkigt att vara ute i det här vädret. Idag ska jag, mamma och Elin gå ut och äta. Jag vet inte riktigt vart vi ska ännu! Pappa ska på fotboll så då passar vi på. 

Bästa ni


Mamma och pappa ringde mig idag när jag var på jobbet och bad mig att komma ut. När jag kommer ut så möts jag av världens sötaste föräldrar som är så glada. Dom ger mig sen ett silvrigt paket. Jag öppnar paketet och däri ligger världens finaste halsband från Efva Attling. Jag började nästan att gråta. Åh vad jag älskar min föräldrar. Tack! 

Don't fall down

Att vara egoistisk och självupptagen är dem sämsta egenskaperna man någonsin kan ha. Jag kan ta att folk är kaxiga, snåla och orättvisa, men människor som alltid sätter sig själva först klarar jag inte av. Det är det vidrigaste jag vet. Ibland är det bara så himla tydligt hur saker och ting går ihop. Det är så hemskt att egotrippade människor inte förstår hur jävla illa dom gör andra och att deras ego liksom går över till någon slags elakhet som är så fruktansvärt sårande och gör så ont. Andra människor som inte är såhär men som omringas av sånt här blir på något sätt så jävla nedtryckta och så illa behandlade. Det som är "kul" med det hela är att allt faller på plats så himla tydligt nu. Allt som man trodde var ren elakhet från början handlar egentligen om några personers ego och det i sin tur går över till en sjuk jävla elakhet som inte ens borde få heta elakhet för att det är så mycket värre än så. Att spraka på någon som ligger i en gränd är lättare att sparka på någon på öppen gata. Fyfan! Usch. Det är så jävla jobbigt att bara stå och se på. 

19 grader i oktober

Idag så vaknade jag med ont i halsen. Det gick över efter ett tag men nu när det är kväll har det kommit tillbaka igen.. Hoppas att det inte är värre imorgon! 

Annars så har det varit en bra dag. Jag träffade min älskade Sara någon timme och sen åkte jag till Hannah, Faycal och Jacob. Vi har ätit god middag och tittat på film. Nu ska vi sova och imorgon ska vi på sexmånaderskontroll med Jacob, tänk att han redan är sex månader..
 


Yes

Exakt tre månader idag. 

Lördag

Idag är det lördag. Underbart! Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och har massa ljus tända. Jag älskar att ta det lugnt på morgonen utan tider att passa osv.. Jag tycker att det är synd att det är så dåligt väder idag, det är aldrig kul med regn och blåst..

Ikväll ska vi fira Erika som har fyllt 20 år och efter det så ska vi fira Jimmie som också fyllt år! Det kommer alltså blir en grym kväll. Längtar tills jag får korka upp vinen och bara sitta och skratta med F & R. 

Kanelbullens dag

Jag tycker att det känns så jobbigt att börja använda min "vinterjacka". När jag börjar använda den är det som en bekräftelse på att sommaren verkligen är över, jag har börjat förstå det nu men det är fortfarande jobbigt att lämna den här oförglömliga sommaren bakom sig.. Min bombarjacka hänger kvar ett tag till, i alla fall till mitten av oktober. 

Idag är det fredag, skönt! Imorgon är det lördag = klackarna i taket, woop!

Sol

Vilket fint väder det är ute. Det gör mig glad! Annars då? Jo, allt rullar på och jag är så jäkla trött hela tiden, men det går ändå! 

Move it

Jag vaknade klockan åtta idag av att en fågel satt utanför mitt fönster och pickade på min markis. Varför får jag aldrig sova utan att bli väckt? 

Jag klev upp och gick ut och gick med mamma i en timme, det var kallt och skönt. 

RSS 2.0