Leave you

Jag har seriös ångest över att lovet är slut. Fast som tur är, är det ju faktiskt helg nu. Fan vad tråkigt. Allt är bara så jävla tråkigt. Fan

UPP OCH HOPPA

Grejen är den att jag har lov och ALLTID vaknar halv åtta varje morgon ändå. Men vad ska man göra, jag kan helt enkelt inte sova. Så nu har jag läst lite i den dåliga med ändå rätt bra svenskaboken och nu ska jag faktiskt börja på min socialkunskapsuppsats. Deni.

No one else

Om 31 dagar fyller jag och Johanna år. Jag kan inte sluta tjata. Det kommer bli så sjukt jävla kul. Det ska bli så skönt att alltid ha något att göra på helgerna och att träffa andra människor! Och om 39 dagar åker jag ensam till USA, jag längtar ihjäl mig. Åh vad jag längtar känner jag, det är så sjukt skönt att ha saker att se framemot. I oktober någon gång åker även min kära klass till Polen och jag hoppas att det blir så.

Nu ska jag duscha bort min solarium lukt.

Lucky me, 31

Igår var jag med dem bästa tjejerna som finns! Vi tittade på Wallander och försökte vara tysta samtidigt vilket inte gick så bra. Jag och Mathilda övernattade hos Marre och det var mysigt. Fyfan vad jag längtar till i sommar när vi ska åka till Turkiet tillsammans, det kommer bli den bästa semestern någonsin och med dom absolut bästa tjejerna som finns!! Kan inte bärga mig!

Hej sötnosKings and drottningar

Gógmorgon, eller god lunch kanske man ska säga. Jag har precis duschat och nu ska jag smörja in mina torra ben och sedan gå ner och titta om det är något bra på TV.

Det här är jag just nu!!

Du är någon annan stans

Det är ju helt sinnessjuk att det ska snöa så mycket som det ska göra. Jag undrar verkligen när all snö ska börja smälta och när våren ska komma smygandes!! För övrigt har jag sportlov nu vilket känns jätte skönt. För övrigt igen älskar jag OS, jag tittar på det hela tiden. Eller nästan. Anja är grym! Ibland kan man njuta av att vara svenne.

I wait for you

Jag tänkte uppdatera denna blogg lite. För det första är jag sjukt trött på detta gråa, kalla, snöiga väder. För det andra saknar jag Elin väldigt mycket nu när hon har åkt tillbaka till USA. För det tredje avskyr jag skolan, men det är väl inget nytt? För det fjärde är det 42 dagar tills jag och Johanna fyller 18 år. För det femte åker jag till USA om 50 dagar, det ska bli så sjukt jäkla kul! För de sjätte är jag taggad tills imorgon. Och för det sjunde längtar jag tills den 4 Augusti när jag och mina bästa vänner ska till Turkiet.

17 åringen


Grattis på födelsedagen världens snyggaste Cornelia. I love u

Jag vill sluta skolan


Fyfan vad jag älskar dig

RSS 2.0