Wonderfull

I wont forget all the ones that i Love.

Söndag

Just nu sitter jag här och tittar på en prinsessas dagbok 2. Jag älskar de filmerna. Igår var vi på fest hos Joel. Det var riktigt trevligt tycker jag. Idag har jag varit med Lisen. Vi var på stan och tittade lite. Jag hittade en jättefin jacka som jag ska köpa, eller rättare sagt. Efter att vi hade varit på stan gick vi hem till Lisa och hade mysigt och kul. Nu ska jag fortsätta titta på filmen och imorgon är det skola igen. Trevligt!

Puss

Shit

Nothing feels right when I'm not with you
Sick of this dress and these Jimmy Choos
Taking them off cause I feel a fool
Trying to dress up when I'm missing you
Ima step out of this lingerie
Curl up in a ball with something Hanes
In that I lay, with nothing but your t-shirt on
With nothing but your t-shirt on

JAAAAAAAA

Hej hallå tjena tjenare tjabba. Förlåt att jag inte har uppdaterat på sjukligt länge. Men det var ju inte mitt fel. Eller klart det var mitt fel egentligen. Men okej. Jag har börjat gymnasiet. Jag går på St:eskil i Eskilstuna och jag trivs som fisken i vattnet. En helt underbar skola, med en helt underbar klass. Jag skulle inte kunna bli nöjdare. Jag känner på mig att de här tre åren kommer bli de bästa med det sällskapet, jag, Paulina, Sarah, Sara, Madeleine, Frida och Alma. vi har ju redan sjukt kul! Paulina, klart att hon är något extra, min lilla pärla. Jag älskar allt som har med skolan att göra!!!!!!! WOHOHOHOHHOHOHHOHOHO!!!!

För övrigt saknar jag Rebecca.

Puss på er!

I looking for a lover

Igårkväll var första gången på hela sommarlovet som jag spenderade en kväll hemma. Det var skönt. Jag och Elin umgicks och tittade på Bandidas som gick på fyran. Idag har jag varit med Rebecca och Cornelia. Vi har tittat på High Scool Musical. Den är töntig. Haha! Nu ska vi tre vara med Angelica och Sara. Sara har flyttat hem efter tre år i Spanien. Skönt för oss!!!

Molly ville också haKräftskivan


Har inte så roliga bilder från kräftskivan eftersom ingen hade med dig sin kamera. Men vi tog lite bilder med Johannas mobil och det får duga. Gårkvällen var väl helt okej till en början, sen hände det bara massa skit. Efter att vi hade ätit hos Johanna gick vi till Marina, sen efter Marina gick vi till Tim. Kvällen var som sagt helt okej! Mina föräldrar ville så gärna ha kräftor igår när jag skulle äta det så idag ska vi äta kräftor här hemma. Det gör inget för mig eftersom kräftor kan va bland det godaste man kan äta.

Bild 1: Jag och Marina. Bild 2: Cornelia, Marina, Carolina, Rebecca, Felisia och Mathilda. Bild 3: Felicia, Cornelia och Johanna. Bild 4: Jag och Felicia.

I wonder how things will end


Gud så fin!

1 Augusti

Idag är vi bjudna på krätskiva hos Johanna. Det ska bli mycket trevligt. Jag älskar verkligen kräftor, och därför ska jag ha ett helt paket för mig själv! Idag kommer Elin hem från Magaluf, pappa ska hämta dom på flyplatsen vid halv fyra. Har saknat henne, eller saknar henne. Fast det lär ju inte sitta i så länge, vi kommer säkert börja bråka i vanlig ordning imorgon! Haha. That´s life.

RSS 2.0