Bättre än bäst

Idag är det den 28 december. Det innebär att det är tre dagar kvar på det här året. Det är året, 2013 har nog varit det absolut bästa året i mitt liv. Jag kan inte ens förklara hur kul jag har haft under årets gång. Nu tänkte jag sammanfatta året lite kort bara för att det är kul.
 
I januari färgade jag håret från superblont till någon brun färg. Jag var inte nöjd.
Jag blev äntligen klar med min au pair ansökan som tog mycket tid och kraft.
Jag har gått så otroligt många promenader, nätsan varje dag.
Jag har tänkt på min kost under hela årets gång.
Jag har hjälpt flera av mina vänner att flytta hemifrån.
I mars kom Elin och jag äntligen fram till en bra färg till mitt hår - nöjd. 
Jag har varit i Piteå tre gånger, dom tre bästa gångerna.
Jag har varit ute på krogen alldeles för många gånger. Så kul vi har haft alltså.
Och därmed varit bakis alldeles för många gånger också - värt.
Jag fick se min största idol Justin live i Globen.
Jag fick även se min näst största idol Rihanna i Globen.
Jag har haft den bästa sommaren i livet, tror jag. Ojävlarslagbar.
För att inte tala om midsommar. 
Jag och mina tjejer hade en underbar vecka tillsammans i Turkiet.
Jag har gjort mycket dumt men inget jag ångrar.
Jag har varit så glad och nöjd över vädret - hela året.
Jag fick tillslut en värdfamilj i USA - 9 dagar kvar????
Jag har lärt känna så mycket nya människor.
Men det mest händelserika under hela året är att jag har fått världens finaste kusinbarn. Jag älskar honom som mitt eget barn och ingen kan vara stoltare än jag över att få äran att vara hans gudmor. Min lilla prins. 
 
Det här året har såklart haft dippar. Jag började ett nytt jobb som jag trivdes på så mycket i början, men tillslut blev det för mycket för mig och ingen var gladare än jag då jag jobbade min sista dag. Mitt humör har varit riktigt dåligt emellanåt, och jag har verkligen inte haft något svar på varför, det har varit jobbigt både för mig och för alla i min omgivning. 
 
Tack alla mina bästa vänner och familj som har gjort det här året magiskt. Jag hoppas att mitt kommande år i USA blir precis lika bra, fast då tyvärr utan er. Hur sjukt är inte det? 

We don't care

Jag sitter i min säng och försöker planera. Jag försöker att skriva ner dom sista julklapparna jag har att köpa så att jag slipper irra runt och drabbas av panik. Jag sitter även och planerar när jag ska skicka in mitt papper för internationellt körkort så att jag ska hinna få tillbaka det i tid, men ändå så tätt inpå avgång som möjligt. Sen planerar jag när jag ska börja packa. Sen sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig på juldagen. Jag känner mig så stressad. Speciellt över det här med julklapparna. Jag hatar att köpa lite i taget för då känns det som om man inte har köpt någonting. Jag gillar mer att köpa allt med en gång så har man det klart sen.. Jaja. 

Andra advent

Idag är det söndag. Det gör mig absolut ingenting eftersom att jag inte jobbar längre. Är så glad över det. Dom sista 29 dagarna hemma i Sverige ska jag bara koncentrera mig på att umgås med människor jag tycker om. 

US and A

Idag om en månad sitter jag på ett plan påväg till USA. Overkligt att det är så nära nu. Fjärilar i magen. 

M från dig

Jag saknar verkligen min farmor så mycket. Extra mycket nu när det händer stora förändringar i mitt liv som jag helst av allt vill gå igenom och dela tillsammans med henne. Det gör så himla ont. Det känns som att mitt hjärta faller isär när jag tänker på henne, av saknad. 

Det som är så skrämmande är hur fort man glömmer. Jag kommer aldrig någonsin glömma henne men snart så kommer jag knappt ihåg hennes röst längre. Det som jag skrev, är väldigt skrämmande. 

Jag hoppas att du är med mig även fast jag inte ser dig. Jag tänker på dig hela tiden. Du är så fruktansvärt jäkla saknad. Världens bästa farmor, jag älskar dig så mycket. 

RSS 2.0