A great game

Jag verkligen hatar folk som ljuger. Det är det värsta jag vet. Och jag hatar folk som kommer undan med det. Det är så jävla fult. Ja det var nog det jag skulle säga, och att jag bara jobbar tre dagar denna vecka vilket är så otroligt skönt. Det är även as trevligt att one tree hill har börjat idag, love it. Nu ska jag se klart på oth sedan the hills och sedan ska jag ringa till min kusin som fyllde år i fredags. Jag är en dålig människa.

Baby, ooh

Igår var kvällen faktiskt väldigt rolig även om den var oväntad. Skönt. Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Har hängt med Rebecca och Julia hela eftermiddagen och spelat Crash. Så sjukt kul. Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av The Hills och sedan ska jag duscha och sen ska jag titta på One Tree Hill. Imorgon ska jag upp klockan sex och åka till det där jäkla jobbet. Är inte alls taggad. Men det blir säkert roligt eftersom jag ska jobba med bästa Malin och Ida!
Skönt!

Första dagen på sommarlovet erbjuder inte fint väder i alla fall. Som vanligt. Jag och Rebecca vaknade för ett tag sedan och nu håller hon på att klä på sig, sedan ska vi åka till ICA med mamma och handla mat. Ikväll ska vi vara med Sara. Vi får se vad vi hittar på för rajtan. Det är synd om alla som tar studenten i detta kalla väder idag. Det är även synd om mig som börjar jobba på måndag, det var ju länge man fick sommarlov! Äh, det ska bli skönt att knega lite. Tjohohhooo!

Sommarlov!

Jag älskar att vara hemma i Nykvarn. Det är så sjukt jobbigt att ta sig härifrån och ännu jobbigare att ta sig hem när man har varit någonstans, så varför inte stanna här? Det är min fråga. Jag tycker även att det är jobbigt att vissa inte förstår att det är jobbigt för mig att pendla, som tjatar om saker hela tiden. Man måste kunna vända på steken och tänka sig in i min situation. Därför väljer jag att vara hemma, med Rebecca. Jag älskar att umgås med henne och jag vill vara med henne hela sommarlovet för hon är världens bästa människa, jag tröttnar aldrig på henne och vi kommer vara kompisar föralltid. Åh, jag älskar henne nå så grymt mycket.


Du är bäst


RSS 2.0